Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

AΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ....

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, παρόλο που είσαι πολύ κακή συναναστροφή , θα σε καταδεχτώ για να μη λες….

ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΝΟΝΟΡΑ-ΠΕΠΕΡ ΑΝ-ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ-ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ στον Πετρή?? Όχι που θα ‘χανες…. Με το που την βλέπω να σκάει μύτη με το δερμάτινο 2 πράγματα μου ήρθαν στο νου: Ο Σταμάτης Γαρδέλης στα ‘’Τσακάλια’’ και η ιστορική φράση ‘’  το leather είναι θρησκεία’’… Ποιος την είπε την ιστορική φραση?? Ανιστόρητο ημερολόγιο, Μαρκελλος Νύκτας εν έτει 2005 στο Fame Story!!!!!Tον ενδυματολόγο από πού τον ψώνισε? Απ' το Star Wars? Τι είπες ημερολόγιο???? Πως ενώ δηλώνει οικολόγα φόρεσε δερμάτινα????Ότι την πιάνει η οικολογική ευαισθησία μόνο όταν υπάρχουν ζώα στο Μπλακ Αουτ της Μπουλέ , ειδικά αν έχει πάει καλά σε νούμερα??? Αχ αυτό το στόμα σου!!!!!Η δε συζήτηση??Ωδή στο θέατρο του παραλόγου του Ιονέσκο…. Την επόμενη φορά που θα συναντηθούν , θα συναγωνιστούν με τον Πετρή ποιος θα ρευτεί πιο δυνατά μετά από πατσά με μοσχαροκεφαλή….

Η ΤΣΟΛΚΑ πάλι απάντησε στην Πόπη ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ που είπε ότι το Αλτερ είχε χαμηλής ποιότητας πρόγραμμα, τονίζοντας ότι είχαν και εξάρσεις κουλτούρας, κατι στο οποίο συνηγόρησε και η Νανούκω(η Παλαιτσάκη ντε!!!)… Γκράντε χοντράδα της ξανθής φαρμακόγλωσσης τηλεκριτικιάς να κάνει τέτοια σχόλια ενώ οι εργαζόμενοι του Αλτερ περνάνε όσα περνάνε, αλλά θυμάμαι πριν κανα δυο χρόνια να εξάρουν από το πάνελ του Μπλα Μπλα η Τσόλκα και οι λοιποί,  την αιχμηρη πένα της Διαμαντάκου που έκραζε τηλεπερσόνες, ειδικά όταν δεν αφορούσε τους ίδιους ή τα πρόσωπα που προστάτευαν, π.χ  όταν έκραζε Κορομηλά, Μενεγάκη , ήταν έτοιμη εκπομπή χωρίς καν να πεταρίσει η ψευτικη βλεφαρίδα…..Τι είπες ημερολόγιο?? Η Πόπη δεν πολυσυζητιέται??Ε , αμα κάνουμε Γιουροβίζιον φέτος, θα την καλέσουν σε κανα κουλτουροστούντιο, θα βάλει τον λουλουδάτο ταγεράκη και την μαγική τερακότα που εξαφανίζει τη χήνα και θα προταχθεί….

Η ΦΑΙΟΥΛΑ Η ΣΚΟΡΔΑ πάλι κάνει ο,τι μπορεί να ζήσει τα μεγαλεία της βασίλισσας του πρωινού… Στέλνει το σύζυγο και το λοιπό πανέλι να ξεκινήσει κι έπειτα κάνει εκείνη τη γκράντε είσοδο γιατί τι πρωταγωνίστρια είναι αμα δεν κάνει μια περατζάδα να δείξει το παπούτσι, το παντελόνι, το μαλλί, το αδυνάτισμα, τα νύχια της στην Σάσα και στη Συνατσάκη( το φόβο μου να ‘χετε, δεν με ξεκουνάει κανείς….)??Ε βρε ημερολόγιο, τι κουβέντες είναι αυτές??? Οτι δεν ασχολείται ο κόσμος με ψευτογκλαμουροσταριλίκια άλλων εποχών?

ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ είπα και θα την πω την κακία… Γιατί μας την παρουσιάζουν δαύτη λες και είναι η νέα Μενεγάκη, Κορομηλά κλπ??? Τόση έλλειψη θεμάτων υπάρχει  και την κάνανε και σταρούμπα ???Μετά πώς να μην κάνει η Φαιούλα είσοδο Μαρίας Αντουανέτας για να εδραιώσει τη θέση της???Μεταξύ μας ημερολόγιο, δεν καταλαβαίνω γιατί διαβάζω τόσες πολλές αναρτήσεις για τη Συνατσάκη, την Δούκισσα, την Παπαβασιλείου ,την Καμπούρη και άλλες?? Τζίζους!!!!

ΠΙΑΣΤΗΚΕ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ημερολόγιο…. Έψαχνα στα ντουλάπια να βρω τη σημαία του Τσε Γκεβάρα να την κρεμάσω στον τοίχο.. Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιι?? Μα που ζεις????? Ο Πετρής είχε χθες καλεσμένο τον κομαντάντε Μαλέλλη, ντε!!!!!!!!!!!!!Το είδες κι αυτό???? Καταρχήν έκανε πολιτική εμφάνιση και όχι διευθυντική… Ε βρε κακιασμένο φαρμακόγλώσσο ημερολόγιο αμάν πια!Ακούς εκεί αμα έκανε διευθυντική εμφάνιση ο Κωστό θα τον ρωτούσε ή για ''παλτά'' ή για ''πατάτες''!!!Είσαι πιο κακό από εμένα!Τι είπε? Καταρχήν, οτι δεν είναι ικανοποιημένος από το πρόγραμμα του Σταρ, ειδικά το μεσημεριανό… Τιιιιιιιιιι?? Δεν ήξερες ότι το Σταρ έχει μεσημεριανό?? Μα και το Star δεν θέλει να ξέρει ότι έχει και  προσπαθεί να το ξεχάσει ,όπως ακριβώς η AGB και οι νοματαίοι, αλλά δεν το αφήνεις βρε τσουχτροημερολόγιο!!!Εκεί που μας έστειλε ήταν η δήλωση ότι είχε υποτιμήσει τη δύναμη της Μενεγάκη…. Μα καλά ξέχασε ότι τα τελευταία καλά νόύμερα των εκπομπών του καναλιού του ήταν με θέματα για τη Μενεγάκη??Στο τέλος είπε ότι θα την έπαιρνε να κάνει πρωινό στο κανάλι του….Τώρα φοράει το Δούκα και την Olay και σου ‘ρχεται Σταμάτη μου….

Τον καινούριο σάπουνο του ΑΝΤ1 τον είδες??Εγώ δεν πρόκαμα, αλλά δεν καίγομαι κιόλας…Ελπίζω να είναι τόσο χάλια όσο το ‘’Κάρμα’’ για να έχουμε να λέμε… Επίσης, να τιμωρηθεί παραδειγματικά όποιος έβαλε την ιδέα στον Τρύφωνα να μιμείται το Γωγουλίνι…

ΑΝΤΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ , ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ , ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠ ΤΟ ‘’ΦΤΥΑΡΙΣΜΑ’’