Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΤΡΟΛΑΡΙΟΥΜ Νο 1...

Τι κάνετε αναγνώστες μου???Ελπίζω να σας βρίσκω καλά!Η μόδα μπορεί να προστάζει ως τάση το σολάριουμ κ το Skroutztv δεν θα μπορούσε να μην υπακούσει σε τέτοια κελεύσματα, αφομοιώνοντας και μεταπλάθοντας τα με το δικό του τρόπο...Ε ναι λοιπόν, εγκαινιάζω καινούρια στήλη, το ΄΄ΤΡΟΛΑΡΙΟΥΜ''(από το ρήμα τρολάρω)...Ναι, ναι, ναι μια στήλη όπου θα ερμηνεύουμε δηλώσεις, συνεντεύξεις, confessions με τον δικό μας τρόπο...
              Ποδαρικό σήμερα μας κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου από το blog της στο Τlife.gr...Το blog της Τατιάνας για μένα είναι εγγύηση μετά από μια δύσκολη και απαιτητική ημέρα....Αποπνέει όλα όσα απεχθάνομαι...Εχει την εσάνς της Αρσακειάδας μεγαλοαστής και εσχάτως νεόπλουτης, τη λαϊκότητα ξανθιάς bimbo fashion victim,την ρηχότητα γραπτών των Άρλεκιν αναμεμειγμένα με εστετίστικα στοιχεία και έμμεση διαφήμιση...
Ας δούμε λοιπόν το εσχατο δείγμα γραφής της κυρίας Στεφανίδου....

ΤΙΤΛΟΣ:
Love it! Μια ολόσωμη φόρμα, ένα must have item για το καλοκαίρι με 65 ευρώ(Οχι, δεν είναι η Λάουρα Νάργες, ούτε καν η Γιάννα Νταρίλη(που τη θυμήθηκα), αλλά το ολο greeklish δείχνει:
α) οτι έχει proficiency απ' το Μιτσιγκαν(ειναι Αρσακειάς άλλωστε)
β) οτι είναι mainstream και in fashion( τι είμεθα?Βλαχάρες από τα κουτσοχώρια??Jamais...)
γ)οτι πρέπει να το πλασάρει επιτακτικά( ακολουθήστε με , μιμηθείτε με, θαυμάστε με, δοξάστε με)

Κάθε καλοκαίρι υπάρχει κάτι από τις τάσεις της μόδας που τραβάει ιδιαίτερα την προσοχή μου. Φέτος αυτό το “κάτι” είναι οι ολόσωμες φόρμες ή jumpsuits.(Πρόλογος σεμνής fashion editor, προσωποκεντρικός βεβαια, γιατί είμεθα και στάρες, οι οποίες πρέπει να δείξουν στον λαουτζίκο πως να ντύνεται...Δεν γίνεται να περπατάμε με το Louboutin στην Τσακάλωφ και να διαπερνά το φακό των Dior γυαλιών μας μια κακοντυμένη....)

Ένα κομμάτι αποτελεί ένα ολοκληρωμένο outfit και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του προσθέσεις τα αξεσουάρ τα οποία και θα του δώσουν το ανάλογο ύφος.(Αν βάλεις κάβουρα, εχεις το στυλ ''υδραυλικός-ξεβουλώνω σιφόνι'', αν βάλεις γρασαδόρο εχεις το στυλ-''σφιγγω κι αλλο τα μπουλόνια'',αν βάλεις σκούφο, έχεις το στυλ ''ξεδιαλέγω φασολάκια κι αρακα στα κατεψυγμένα στο Μπαρμπα Σταθη'')
Πηγή φωτό: Tlife.gr
Η ολόσωμη φόρμα που λάτρεψα και κέρδισε μια θέση στις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις είναι αυτή που φοράω. Την επέλεξα σε μαύρο. Σε ένα κλασικό χρώμα για να μπορώ να τη συνδυάζω με τα πάντα και κοστίζει μόνο 65 ευρώ.(Εδώ επιστρατεύεται η επίκληση στο συναίσθημα, διότι την ελάτρεψε η τιβιπερσόνα,πλύνε βάλε θα την έχει, με αυτη ξυπνά, με αυτη θα πηγαίνει για μαλλί, νύχια, beaute, ξετρίχιασμα, ξεμπιμπίκιασμα, τζόκινγκ, ψώνια, τα πάντα όλα....Αλλά η επίκληση στο συναίσθημα δεν είναι αρκετή χωρίς την επίκληση στην αυθεντία διότι σας λέει βρε καραλαϊκες, οτι ΕΓΩ, ΚΟΤΖΑΜ Τατιάνα την λάτρεψα, εσείς ακόμη δεν ξεχυθήκατε να την πάρετε?Και κάνει μόνο 65 ευρώ σας λέει, μα πόσο αξιοθρήνητες μπορεί να είστε αν δεν την πάρετε...Αν δεν ήταν κορίτσι του λαού, ούτε ξεσκονόπανο στην Φιλιππίνα δεν θα αγόραζε με 65€...
Υ.Γ:Αν πας στα Praktiker θα βρεις με κάτω από 10€ και θα τη συναλλάζεις και με το σύζυγο...)

Όπως θα έχεις καταλάβει αγαπώ ιδιαίτερα τα κομμάτια που συνδυάζουν την πρακτικότητα με την όμορφη εμφάνιση. Δεν μου αρκεί κάτι να είναι απλά ωραίο. Θέλω να είναι και χρηστικό. Όπως αυτή η ολόσωμη φόρμα Innocent. Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, είναι αέρινη και φαρδιά οπότε καλύπτει τις τυχόν ατέλειες και μπορεί να “παίξει” πολλούς ρόλους.Μπορείς να τη φορέσεις το πρωί στο γραφείο με τα σανδάλια σου και το βράδυ αλλάζοντας απλά τα παπούτσια σου να βγεις για ένα ποτό χωρίς να χρειαστεί να περάσεις από το σπίτι. Ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή ένα ζευγάρι πέδιλα -εξαρτάται από το στιλ σου και το που θα πας- αρκούν για να μεταμορφώσουν τη φόρμα από πρωινή σε βραδινή. Αν θέλεις προσθέτεις και μερικά αξεσουάρ.
(Αφού προηγήθηκε η πύρρεια αβαντα στην ολόσωμη φόρμα must have λέμε, ρίχνει τους τόνους και γίνεται πιο προσιτή, πιο κορίτσι της διπλανής πόρτας...Σου λέει βρε wannabe αναγνώστρια, είναι πρακτική, είναι όμορφη, είναι φτηνή, ταιριάζει σε όλες, ψηλές, κονδές, περδικόστηθες, μπουτούδες,αδύνατες, στραβοκάνες, εξαφανίζει ατέλειες, φτιάχνει μανιταρόπιτα(ουπς). Επίσης παίζει και πολλούς ρόλους σας λέει η γυναίκα...Τη βάζεις το πρωί, κάνεις παρκέ, απλώνεις μπουγάδα, κρεμάς κουρτίνα, μουλιάζεις ροβύθι...Μετα πας για μαλλί, για νύχι, για μακιγιάζ, κ το βραδυ τη φοράς κι εξω...Τι άλλο θέλεις πια για να την πάρεις?????)

Μπορείς να τη φορέσεις στο νησί(και να χορέψεις μια λυγαριά). Να την πλαισιώσεις με ινδικά κοσμήματα(παρε και τον Ινδό μαζί να πουλήσεις και μούρη, να λυσσάξουν οι φαρμακόγλωσσες σκρόφες) και να έχεις ένα πραγματικά ιδιαίτερο και very stylish look(το πολύ πολύ να σε κάνουν αρμα στο Μοσχάτο, θα γίνεις και σταρούμπα). Μπορείς να τη φορέσεις σε ένα γάμο με εντυπωσιακά κοσμήματα(και να σε περάσουν για το event με τα φακιρικά που έσκασε μύτη εκτακτως επειδή κάηκε η μπριτζόλα και θα αργήσει το φαϊ). Ό, τι θέλεις μπορείς να την κάνεις, όπου θέλεις μπορείς να τη φορέσεις χρησιμοποιώντας την ικανότητα των αξεσουάρ. Το μαύρο χρώμα φυσικά βοηθάει πολύ.

Και φτάνει στον επίλογο:  Εγώ στην εκπομπή τη συνδύασα με ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα. Να είσαι σίγουρη όμως πως θα συνοδεύσει και τις πρωινές βόλτες μου και τις καλοκαιρινές αποδράσεις μου...(ακόμη στον καναπέ κάθεσαι μωρή?????Πήγαινε και καντο να νιώσεις, να αισθανθείς πως είσαι κι εσύ μια τηλεσταρα)

Από τα ''απολαυστικά κείμενα'' της κυρίας Στεφανίδου, αν μη τι άλλο...Στο τέλος εχει και link ετσι ωστε αν είναι καμία που αγοράζει μέσω Ιντερνετ, να μη χάσει χρόνο...Η Τατιάνα ως λαϊκό είδωλο(γκουχ γκουχ) θέλει να πλασάρει τάσεις μόδας στις πτωχές συν αφραγκες-ανεργες αναγνώστριες της αλλά η μεγάλη της επιθυμία κατ' εμέ είναι περισσότερο να πλασαριστεί ως η απόλυτα επιτυχημένη και πολυάσχολη επαγγελματίας, η Mrs Perfect, αλλα το κάνει με τόσο επιτηδευμένο και καθωσπρέπει τρόπο που είτε περνάει αδιάφορη, είτε πέφτει στο στόμα κατι φαρμακόγλωσσων σαν κι εμένα...
Ηθικό δίδαγμα: Η Oprah δεν το κάνει έτσι, μην παιδεύεσαι....


Υ.Γ Και για να είμεθα και σωστοί, το κείμενο το πήραμε από το Tlife.gr , από το προσωπικό blog της Τατιάνας Στεφανίδου...Πάντα τέτοια Τατιάνα μας....