Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗ ΔΡΟΣΟΥΛΑ.....


ΚΑΛΗΜΕΡΕΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
@Και να μην θες να δεις Mega την Δευτέρα το βράδυ, είναι σαν να σε στέλνουν πακέτο οι υπόλοιποι...
@Είδα και λίγο το Νυφοπάζαρο του ΑΝΤ1... Τι μου έμεινε? Ένας γαμπρός που θύμιζε τον Μπίλια στο Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα σε πιο hardcore-λάϊκα έκδοση, μια νύφη που θύμιζε απελπιστικά την Κατερίνα Γιουλάκη του Μελετοπάνελ, το δε γούστο του ζευγαριού χειρότερο και από της Τένιας Μακρή και ο γάμος θύμιζε ωδή στις δήθεν αντικομφορμίστριες και κατά του γάμου, με το τεύχος του ''ΜARRIAGE'' μεσα στη μαϊμού Louis Vuitton...
@Μωρέ θα εμφανιστεί η Ρουλάρα στο πρωινό του Λιάγκου και της Φταίης?Δεν το βλέπω κι απίθανο, άλλωστε τηλεφωνικά βγήκε φέτος,αν δεν κάνω λάθος...
@Να υποθέσω οτι σήμερα η Σταματίνα και το πανέλι θα το αναλύσουν διεξοδικά μιλώντας για την γκράντε επιτυχία της Φταίης(ποιος ασχολείται με τον Λιάγκο???) να κλείσει μια τόσο σημαντική και ιντριγκαδορικη καλεσμένη.. Φυσικά αν πήγαινε στην Ελένη, ο Τσατσάνης θα έλεγε οτι η Ρούλα πάει για να ανεβάσει τα νούμερα, η Φωτοπούλου θα έλεγε οτι η Ελένη έριξε την περηφάνια της, πράγμα κακό,  ο Παπούλιας θα έλεγε οτι δεν τους ενδιαφέρουν τέτοιου είδους ίντριγκες και τερτίπια, και ο Παρτσώλης θα αναπαρήγαγε την πιο γκράντε κακία κατα΄Ελένης από μπλογκς ή τηλεκριτικούς....Ούτε τα σίριαλ του Ρώμα δεν εχουν τόσο τυποποιημένους ρόλους.... 
@Λενάρα μου αν σου τη σκάσει έτσι το Ρουλιώ, κάνε ένα γκέστ στο Money Drop του Γρηγόρη και τότε να δεις hard rock αλληλούϊα....
@Επίσης αυτό το κουφό με την Καραβάτου που τάχα είπε στον Κωστόπουλο για την εγκυμοσύνη και όχι στην Μενεγάκη, που κολλάει? Αφού ο Κατσούλης το είπε στον Κωστόπουλο, και μεταξύ μας σιγά την καραγκράντε είδηση...
@Ας πει κάποιος στην Νονόρα οτι δεν μας νοιάζει τι θα χορέψει την Κυριακή....Εκοπρίσθη η φοράς εις τους αγρούς...
@Τα νούμερα χθες ο,τι να 'ναι.... Απ ο,τι φαίνεται , έκαναν απεργία οι τηλεθεατές...
Σε έναν ασύλληπτο μονόλογο επιδόθηκε η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της κουβέντας της με την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία ήταν το πρωί της Τρίτης (12/04) προσκεκλημένη στον Καφέ με την Ελένη.
 EKTAKTO ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΒΡΑΒΕΙΟ:΅ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ΄:-->Στο Star.gr!!!!
Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars Daily μιλούσε για το σόου χορού του Ant1, όταν η Ελένη πήρε την αφορμή για να «κράξει» το πρόγραμμα και να αποκαλύψει για μια ακόμη φορά ότι όταν σταματήσει να εργάζεται ως παρουσιάστρια, θα ήθελε να γίνει κριτής σε ριάλιτι.

«Εμένα εάν μου λέγανε όλα αυτά που λένε στους παίκτες και είχα πάει για να τους εξυπηρετήσω και να κάνουν αυτοί νούμερα, χωρίς εγώ να βγάζω ούτε μια δραχμή και να χάνω και το χρόνο μου, θα τους έλεγα: Εγώ είμαι νούμερο; Νούμερο είμαι που κάθομαι και σας ακούω… και bye…», είπε η Ελένη, δείχνοντας εξ αρχής ότι ήθελε να μιλήσει για το επάγγελμα του κριτή, αλλά και να τονίσει πόσο εύκολο και κυρίως ανώδυνο είναι να ασκεί κανείς κριτική, όχι απλά ως χόμπι, αλλά ως επάγγελμα. Η Ευγενία την διέκοψε, ρωτώντας την μήπως απλά φοβάται την χαμηλή βαθμολογία που δίνει ο Γιάννης Λάτσιος, όταν η Ελένη είπε με νόημα: «Εμένα θα μου έβαζε κάτι παραπάνω, όχι ένα ξερό έξι…» 

Πως το ερμήνευσαν ? Οτι η Ελένη έκραζε το Dancing και εξέφραζε δυσαρέσκεια για τα επαγγελματικά της....
Τι συζητούσε η Ελένη με την Τζιιιένη?? Για το αγγλικό Dancing With The Stars που οι κριτές κράζουν τους συμμετέχοντες....Τα συμπεράσματα δικά σας..............

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ…Tiviolas

***Είναι το portal σου στα ταρταρα?
***Πάει πολυς καιρος που οι μεσημεριανουδες έχουν να σε αναφερουν στην εκπομπή τους?
***Ειδές και αποειδες ότι με το διαδυκτιακο σου σήριαλ(λεμέ τώρα…) δεν ασχοληθηκε ψυχη?
***Έχει να ακουστει το όνομα σου στην Tv κάτι «αιωνες»?
***Έχεις σκυλιασει που την δοξα σου κλεβουν κάτι τιποτενιες ανοργασμικες τραβελο-κυριουλες παυλα τηλεκριτικουδες που έχουν την τυχη να δουλευουν σε μεγάλα εκδοτικα συγκροτηματα?
***ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ(ΑΞΥΡΙΣΤΗ) ΣΓΟΥΡΗ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ!
***Παντρευεις την απολυτη Ελληνιδα tv star της Ελλαδας(χωρίς αυτή να το ξέρει)αλλωστε τη σημασια έχει τι σχεδια έχει αυτή?Χεστηκες!Το θεμα είναι τι θέλεις εσύ και μολις σε μια νυχτα το όνομα σου παίζει παντου(οταν λεμέ παντου μην φανταστεις…να σε καμιά πρωινη Μελετη και σε τίποτα μεσημεριανά,τα οποία παρεπιμπτοντως βριζεις με κάθε ευκερεια επι εποχής Γυαλινου Τοιχου(!)
***Τι σημασια έχει εάν μολις πριν από 2 εβδομάδες η απολυτη Ελληνιδα Tv star δηλωσε κατηγορηματικά σε συνέντευξη της ότι δεν παίζει το σεναριο γαμος γι’αυτήν μιας και έχει μολις ένα χρόνο που βγηκε από έναν άλλο?
***Ποσος σε ενδιαφερει και στην τελική σιγα μην ρωτησεις και την γνωμη της!
***Ο στοχος σου είναι ένας,να ακουστει το όνομα σου και μαζί μ’αυτό και το ανυπαρκτο portal σου!
***Αυτό σκεφτηκε και η ριαλιταρου παυλα τηλε…μπουζουκτζου Σ.Δ. και έβαλε μπρος το νέο σεναριο(ζωης)δεν κατάλαβα η Σκατιανα είναι καλυτερη (σου λέει?)
***Και μετά από την πληρη αποτυχία του Σ’αγαπαω παρκαρε να σου το νέο σήριαλ…
***Πιο πιασαρικο,με μπολικη χρυσοσκονη,με ένα όνομα που πουλαει με κάθε του κίνηση,με ένα όνομα το οποίο έχει την δυνατότητα ακόμη και το …λουλουδι το οποίο φορά στο κεφαλι της να αποτελεί θεμα κουβεντας στα απανταχου τηλεκανιβαλοπανελακια!
***Άλλο που εσύ πριν μερικα χρονια μοιραζες μηνυσεις για ψευδης ειδήσεις που αφορουσαν την οικογενεια σου και διεκδικουσες χρηματα για να τα κανείς υδριματα,αυτά ηταν last year…
***Τώρα που ατιμη μοιρα(οπού μοιρα βαλτε την KGB) σε έχει φερει εκτός Tv(μετά από ένα καρο αποτυχιες) και επειδή το μικροβιο αυτου του γαμημενου κουτιου μένει για παντα μέσα σου λες…μωρε δεν το παίρνω αλλιώς?
***Κάποια στιγμή αλλωστε ξεμενεις και από χρηματα(τα δικά μας χρηματα)που πηρες με το στανιο όταν δουλευες στην ΕΡΤ παρουσιαζοντας κάτι μπουρδες που δεν εβλεπε κανείς και οταν λεμέ κανείς,ΚΑΝΕΙΣ!Ποιος ξεχνα το 0,0%(!) που της είχε δωσει η KGB πριν μερικα χρονια για το εξαμβλωμα που παρουσίαζε στην Νετ(μην με ρωτάτε πως λεγοταν,δεν θυματε ούτε η ιδία θα θυμαμαι εγώ?)
***Αλήθεια πως θα της φαινοταν της Σ.Μ. αν το επομενο διάστημα η απολυτη Ελληνιδα tv star(Ε.Μ) βάλει μπρος να χτισει κανένα υδριμα με το όνομα της???
***Πάντως την απαντηση την πηρε η χουντικη Σ.Μ. σήμερα το πρωί από την Ε.Μ.,παντα με τον γνωστο Ελενιστικο τρόπο!
***Αλήθεια οι εκπομπές που ασχοληθηκαν με αυτό το θεμα θα έχουν σήμερα τα αρχιδια να δειξουν το αποσπάσμα από τον Καφέ της Ελενης που εμμέσως πλην σαφώς διεψευσε κατηγορηματικά τις πιπες της Σ.Δ.?
***Επίσης θα έχουν τα αρχιδια να δειξουν το αποσπάσιμα της συνεντευξης Λάτσιου εχθες στο ΟΛΑ οπού και ξεκαθαρισε ότι ουδεποτε δεν υπηρξε κουβεντα στο να πάει στην εκπομπή της Ελένης?
***Η όλα αυτά θα τα αφησουν στο φλου επειδή οι μπουρδολογια τους πια έχει χάσει κάθε μέτρο αναπαραγοντας παπαρολογιες χωρίς ίχνος ρεπορταζ?
***Αλλά τι λεω και εγώ τώρα…ακου εκεί ρεπορταζ…
***Γι’αυτούς ρεπορταζ είναι τι νούμερα έδωσε το ραβασακι της AGB εχθες,όλα τα αλλά…

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΡΟΥΤΖ σημερα ειπα να μην γραψω πουθενα ως διαμαρτυρια για τα νουμερα της agb, στο λενακι που το φαγανε ολες οι πανελιστριες.Αλλα ειπα ας το παρει το ποταμι, και να μαι.Αχ βαχ, αντε στο διαολο παλιο agb.
Aυτο που ειπε, οτι πηρε πολλες χαρες απο αυτη την δουλεια και ειναι χορτατη απο ολα τα χρονια της στην τβ, ειμαι σιγουρη οτι το λεει για νουμερα.
Παντως την ρουλαρα την εχω ικανη να παει στο μεγκα,και ναι σκρουτζ ειχε βγει τηλεφωνικα στο πρωινοτους,οπως περσι ειχε βγει και στο 10-1.
Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι μπορει να μην παει και πουθενα,εχουν αυτοι καμερες με φιλτρο????δεν εχουν σιγα μην παει!!!!
Η βαμπιρη εσκασε που ο γαμος δεν θα γινει, το ειπε, γιατι λεει το περιμενε πως και πως, για σιγουρακι λεει στα νουμερα τουλαχιστον αυτη πεταει που και που καμια αληθεια.
Αυριο ο ψαλτης μαλλον θα τους κανει τρελα νουμερα (ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ)Απο την ελενη κανεις βλακας δεν τον σκεφτηκε??? μας εβαλε μια καουκα, ναι καουκα ηταν το ονομα μιας παμπλουτης κυριας.Τι μας νοιαζει ρε ελενη αυτη η καουκα????ποιος την ξερει ποιον ενδιαφερει???
Ολοι οι συνεργατες της εκτος απο την αρσενη, την μπιλιου, τον θοδωρη,α και την πολιτη, ολοι οι οι αλλοι και η αρχισυντακτρια ειναι για σουτ μακρινο.Αντε με τα κολληματα της.
Σορυ σκουτζ που σε επρηξα με την ελενη, αλλα πεσμου, οχι πεσμου, που να πω και γω τον πονο μου????
Ευχαριστω μην με μαλωσεις εεεε!!!!
καλο απογευμα.Κ.Μ

Skroutz είπε...

ΚΜ μου εκφράσου ελέυθερα και πες ο,τι θες...Δεν είχε άδικο σε όσα είπε η Ελένη.Σε ο,τι αφορά την εκπομπή, νομίζω οτι η ίδια η Ελένη πρέπει να το πάρει πάνω της και να κάνει πράγματα και η ίδια.. Για παραδειγμα θα μπορούσε η ίδια να κάνει κάποιες αποκλειστικές συνεντεύξεις και κάποια θέματα.. Πρέπει να γίνει πιο ενεργή, δεν αρκεί πλέον μια γυμναστική το μήνα...
@Tiviola μου έχεις δίκιο... Ακόμη και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν προσωπικά την Ελένη Μενεγάκη δεν θα πίστευαν οτι θα έκανε τόσο γρήγορο γάμο.. Από όποια άποψη κι αν το δεις, δεν έχει κάνει τίποτα στο τσακ μπαμ.. Και αφού η ίδια δήλωσε οτι δεν, τι ψάχνεται η Σ.Δ? Ας φιλιώσει με την Πατιάνα , αν θέλουν να συζητηθούν...
@Η οποία Πατιάνα με έβαλε σε σκέψεις με το κείμενο περί απιστίας, όπως και όλους....

Ανώνυμος είπε...

σκρουτζ σε ευχαριστω,να σαι καλα.Η ελενη εχει κολημμα με τα ζωδια δεν αποκλειω να της ειπανε "οτι και να κανεις φετος νουμερα δεν θα κανεις"
μια αδιαφορια μου βγαζει παντως.Οταν την βλεπω χαρουμενη ενω εχει κανει 9αρια λεω που βρισκει την δυναμη και χαμογελα???? αλλα για αυτο ειναι η "ελενη μενεγακη", αυτη που ολοι ασχολουνται μαζι της.Καλο βραδυ.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

σκρουτζ δεν παιζωωωωω,εγω ψηφισα τον τσατσα και δεν το βγαλε,γιατιιιιι???? εβγαλε μονο τον παρτσωλη,βεβαια και αυτος δεν με χαλαει η αληθεια να λεγεται, αλλα τελευταια τον βουλωσε και μου την δινει πιο πολυ ο χαζος-χαζος τσατσας?????Εναν μονο????, εγω θελω δυο τρεις!!!!(Τωρα την ειδα την στηλη).Κ.Μ

Skroutz είπε...

ΚΜ μου διόρθωσα τη ρύθμιση , οπότε ρίξτους στα αυτιά και βγάλε το άχτι σου!Να ψηφίσεις και ποια παρουσιάστρια σε εκνευρίζει περισσότερο...Ο πανελίστας που θα κερδίσει τη ΄΄συμπάθεια΄΄ του κοινού , θα κερδίσει δωρεάν διακοπές στην Ανταρκτική, στο πιο κοσμοπολίτικο παγόβουνο της περιοχής... Από εκεί θα περάσουν όλες οι φώκιες και οι πιγκουίνοι του διεθνούς τζετ σετ.......

Ανώνυμος είπε...

Σκρουτζ στην δημοσκοπηση που εχεις βαλει αγαπη λειπει αλλη μια επιλογη στην ερωτηση"Ποιά παρουσιάστρια σας εκνευρίζει περισσότερο??"
Η δικη μου απαντηση ειναι ΟΛΕΣ(!)
Οποτε δεν εχω δικαιωμα ψηφου...:p

Συνεχισε ετσι δινεις ρεσιταλ!!!

"Tiviola"

Skroutz είπε...

Τiviolina μου τα πράγματα είναι απλά!Μπορείς να τις ψηφίσεις όλες!!!!!Ρίξτους στα αυτιά.....Στο πανέλι τον βλέπω τον Τσατσάνη να ζήσει την δική του εποχή των παγετώνων....Στις παρουσιάστριες ντέρμπι, αν και πιστεύω οτι το βραβείο θα πάει στο Σταρ(ας βραβευτεί κι αυτό απο κάπου)