Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΔΑΚΡΥ ΔΑΚΡΥ, ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ....

Κλάψ, λυγμ.,σνιφ.........
@Ξέρω σε ποια κάθησε η αστακομακαρονάδα αγκωνάρι στο λαιμό..... Σε ποια?? Στην Τσιμτσιλή μόλις είδε τα νούμερα της Φωτοπούλου!15αρι η Τσιμτσιλή είχε να δει από τα Μενεγάκεια του περσινού Φλεβάρη, και το έκανε η Φωτοπούλου χθες.... Ξινές θα της βγουν οι διακοπές,
@Με λίγα λόγια Σταματίνα μας, αν δεν ανοίγει η πόρτα με το κλειδί σου, μην ψάξεις για αντικλείδι,πάρτο όλο ευθεία για το φωτοτυπικό του συζύγου...
@Την οποία εκπομπή την είδα σήμερα , δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ούτε καν κάτι καλό, αλλά η Φωτοπούλου ήταν καλύτερη από τη Σταματίνα και τη Λιβαθυνού.Το δε πανέλι, όλοι μαζί δεν κάνουν 1/4 Ρουλάρα Κουσκουρή στα κρεσέντα της, αυτά με την τσιρίδα, το σιελ κολλητό μπλουζί, το αϊλάινερ
Ζάρα Ντακ φωτογραφήθηκε με φετόνι τον κοιλιακό και πόδι Εμιλυ από το Dancing...Που το βρήκες κοπελιά? To Skip δίνει πιάτοσερβίτσια, όχι δίμετρα καλλίγραμμα ποδάρια....Μόνο το λιπ γκλός ήταν δικό της, για όλα τα άλλα God bless Αdobe Photoshop...
@Δεν είναι κακό το μερεμέτισμα μέσω pc αλλά μη μου βγάζεις και επιγραφή οτι δεν έχει ρετούς.. Ή το παίζει άνετη ή όχι, ή είναι μαγκάκι όπως την λέει η αυλή της ή όχι. Αλλά μην μας περνάνε για μ@@@@ες ούτε για γκαβούς..
@Ο αντικαταστάτης του Αυτιά είναι λες και βγήκε απ το Μαριτσούι, η δε παρτενέρ είναι ο θηλυκός ''Ξιφουνόν'' από το '' Εκείνες κι εγώ''... Μουγκαφον τελείως!Χαμένη την κόβω να πηγαίνει τη ντεκαπάζ, οχι τίποτα έχουμε και κρίση...
@Είχε δεν είχε τις άρχισε και ο Νικητέας τις επιμηκύνσεις.... Είναι της μοδός οι άτιμες...Λέει οτι η Μενεγάκη θα βγαίνει 8-1 στον Άλφα.. Ναι σιγά μην περνάει και παρκετίνη το πάτωμα και γαλλικό στο Ρουλιώ...
@Είπαμε πουλάκι μου έχει κρασάρει ο εγκεφαλος μας . αλλά δεν είμαστε και ντιπ γκαούτσαλα...
@Να πω όμως οτι το ρεπορτάζ της Νικολαϊδου μου φαίνεται και πιο αληθοφανές και πιο λογικό σε σχέση με τις φόλες που διαβάζαμε όλον αυτόν τον καιρό...
@Οταν πρωτοξεκίνησε μου φάνηκε η πιο ανερχόμενη παρουσιάστρια της γενιάς, με αμεσότητα και επικοινωνιακό ταλέντο... Τώρα πλέον μου φαίνεται μια περιφερόμενη κοσμική χωρίς τηλε-υπόσταση και λόγο τηλε-ύπαρξης. Για ποια ο λόγος? Για τη Σίσσυ Χρηστίδου...
@Ας της πει κάποιος οτι δεν μας νοιάζει που έκανε διακοπές, τι μαγιό φόρεσε, αν ήπιαν mojito με την Καμπούρη και τον Μαγιάτη...Τουλάχιστον γλιτώνουν και οι παπαρατσαίοι τις βενζίνες, δαύτες φανερώνονται μονάχες τους!
@Αλλά ας πω και μια καλή κουβέντα: Το να κάνεις follow τη Ζαρίφη στο Twitter είναι σκέτη απόλαυση.. Πόσο άδικο να έχουν όλες οι ξυλάγγουρες εκπομπή και να μην έχει το Κατερινάκι με τόσο έξυπνο χιούμορ και ατάκα.
@Ασχετο, τα έχει ο Ουγγαρέζος με αυτό το μωρό,την Κρυσταλλία των Otherview??? Tζίζους!!!!!!!!!!!!!!Αυτή έχει και καταρράκτη και βαρηκοϊα!!!
Ε ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!

                                           

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουπςςςςςς τωρα πηρα χαμπαρι την νεα αναρτηση παω να την διαβασω και αναδημοσιευω το ποστ μου απο την προηγουμενη...

Καλησπερα!
ΚΜ μου καλα και την πιο "σοβαρη" απ'ολους δεν την λες την Νικολαιδου,απλα εκανε τον κοπο να παρει ενα τηλεφωνο(οπως θα επρεπε να κανουν ΟΛΟΙ αυτοι που επικαλουντε την λεξη ρεπορταζ σαν καραμελα) για να διασταυρωσει κανονικα και με τον νομο την "ειδηση"!
Μεταξυ μας την μονη τηλεκριτικο που ξεχωριζω απ'ολες αυτες τις @γ@μητες ειναι η Πετρουτσου,φοβερη πενα,και δεν γραφει κατι απλα για να το γραψει και να την παιξουν τα μεσημεριανα,ειναι παντα to the point χωρις υπερβολες και πανω απ'ολα χωρις ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ!!
Επισης δεν ειναι μαιντανος των μεσημεριανων και αυτο λεει ΠΟΛΛΑ!Διοτι δεν μπορεις να αφοριζεις την ελαφρα ψυχαγωγια οπως κανουν ολες αυτες και απο την αλλη να πιανεις στασιδι στην Βαμπιρω και το αλτερ,δεν κολλαει αυτο πως να το πω αλλιως!
Και επειδη η απορια σου ειναι ευλογη για το αν θα βρεθει καποιος να παιξει το ρεπορταζ που εκανε να σου πω οτι την ιδια απορια εχω και εγω και επειδη δεν ειδα τα αποβρασματα του αλτερ το μεσημερι θα ηθελα να μας ενημερωσει καποιος/α που ειδε για το αν οντως επαιξαν το ρεπορταζ της Νικολαιδου!Γιατι στοιχηματιζω οτι δεν επαιξαν ΤΙΠΟΤΑ..?
Στα των νουμερικων εχθες μιας και ειχαμε και αλλαγες αλλα και πρεμιερες..
Απο την πρωινη ενημερωτικη ζωνη ενα κραταμε,το ΠΑΤΟ της Μπουλε και του Πατρα ακομη και με αντιπαλους αναπληρωματικους σε mega,alter,net,Σκαι!Καποιοι(.."ανωνυμοι,ξερετε που) ορκιζοταν οτι μετα το τελος των Αυτια-Καμπουρο-Οικονομεων θα παρουν κεφαλι,προς τον παρον παιρνουν τον πουλο!Μη πει καποιος τωρα "α ηταν πρωτοι στο νεανικο"ελεος 16% κανανε σιγα του ουα και ο 2ος μολις 14.5%!
Το Μενεξε το πρωι ανεβασε την ζωνη του alpha 4 μοναδες(σε σχεση με το μπεστ οφ του Καφε) ωστοσο τα νουμερα παραμενουν τραγικα χαμηλα για σειρα η οποια προοριζοταν για σουξε σε prime time!
Στην μεσημεριανη ζωνη η Φωτοπουλου τα πηγε μια χαρα τελικα,φυσικο!Αν παιζεις ολημερις Μενεγακη..
Στα κεντρικα δελτια μπορει το μεγκα να περασε μπροστα αλλα ακομη και με τον αναπληρωματικο Παυλοπουλο το αλτερ πιεζει γερα,αξιοσημειωτη ανοδος και για τον αντ1 ο οποιος εικαζω οτι πηρε τα καπι που εβλεπαν τη Μενεξε(η οποια αντικαταστθηκε απο την Νταντα Boriiiinngggg η οποια πατωσε) στο σλοτ 8-9 σε συνδιασμο με την απουσια του Χατζηνικολα!
Στην prime time οι Γερμανιδες μπορουν να ανοιξουν σαμπανιες(η μπυρες)οι αλλαγες τους επιασαν τοπο επιτελους!Kαι να πεις οτι ηταν κατι δυσκολο να σκεφτει κανεις αυτον τον προγραμματισμο?Φυσικα και οχι,θα μπορουσε να παει ακομη καλυτερα με μια γαματη 10η εντολη στις 11 αλλα θα θελα να ξερα ποιους πληρωνουν για συμβουλατορες(Ελληνες??)Ενα ειναι το συμπερασμα η ειναι ντιπ αχρηστοι η το κανουν επιτηδες...

Αυτα αγαπες,φιλουρες σε ολους,Σκρουτζ,ΚΜ,Velvet κλπ.κλπ.!
"Tiviola"

Skroutz είπε...

@Πεστα Tiviolina μου, πες τα!!!Σιγά που θα έλεγε η Κοτοπούλου καλό για τη Μενεγάκη... Αλλά απ τον Παπούλια το βρήκε κι αυτη....
@Πάντα θεωρούσα βλακεία να βάζουν Best-Of τα πρωινάδικα.Να τα δουν ποιοι? Τα μικρά που πήγαιναν σχολείο?? Αυτά είναι ακαμάτικα! Η θα ξυπνήσουν μεσημέρι ή πουρνό και θα βλέπουν παιδικά στο Star..
@Ασχετο αλλά το Σταρ θα παρακαλαει να μην τελείωσει το καλοκαίρι..
@Ο Αλφα τα τούρκικα έπρεπε να τα βάλει όλα στο 2-6, στις 8 να βάλει ένα ριάλιτι του εξωτερικού και φυσικά 10η εντολή και Κόκκινο Κύκλο.Και έλεος, όχι άλλα ΣΦΗΝΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και στα της αναρτησης βεβαιως,βεβαιως..
Οπως παντα απολαυστικοτατος ρε Σκρουτζ!
Καλα για την Χρηστιδου πραγματικα εμεινα μαλακω!!Ρε πουστη μου τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομαστε??ΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ??Η συγκεκριμενη περσονα εχει εξελεχθει σε μια νεα βερσιον Nonoras!Τι κριμα και αδικο!!
Ο Νικητεας ο μπαγλαμας δεν ξερει τι να πρωτομαζεψει και αρχισε σιγα σιγα να το παιρνει αλλιως το ατιμουτσικο τρελο αγορι!Παντως εαν γινοταν κατι τετοιο το "εγκεφαλικο" θα το παθαινε η Μελετη,για ποτε τα νεανικα για τα οποια εχει τοσο μεγαλο καμαρι θα την εκαναν,ουτε χαμπαρι θα επαιρνε!Απο την αλλη 5 ωρες τι διαλο θα βρισκουν να λενε??Εδω στις 3 και η βαρεμαρα χτυπουσε κοκκινο ωρες,ωρες!Τραγικη υπερβολη αυτα τα μπεν χουρ πρωινομεσημεριαναδικα,κατι το οποιο συμβαινει μονο στην χωρα μας,πουθενα αλλου δεν βλεπεις τοσες ωρες εκπομπη!
Οσο για την φωτογραφηση της Μελετη,το 1ο πραγμα οταν την ειδα ηταν αυτο,μα απο ποτε λεω εχει τετοια θεοαδυνατα μπουτια αυτη??Και απο διπλα κοτσαρισμενη μια ταμπελιτσα "χωρις ρετους και σ'οποιον αρεσω"Ελεος μαρη!!
Τη μονη που θυμαμαι να εχει βγει χωρις βαψιμο(οχι χωρις ρετους,διοτι αλλο το ενα αλλο το αλλο)ηταν η Μενεγω σε μια εκπληκτικη φωτογραφια στο down town με ενα απο τα παιδια της στις καλοκαιρινες διακοπες της πριν κανα 2 χρονια!Το ρετους ΠΑΝΤΑ παιζει,δεν ειμαστε καραντιπ χαζες!
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ''ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ'' (=ΣΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ)????ΕΕΕΕΕ??????

Πειραζει που με ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ θελω να κανω εμετο????????

Ανώνυμος είπε...

Blogger Ο/Η Tv nea © είπε...

Χαλαρωστε λιγο μερικοι με την Μενεγακη σας....
Και ξαναλεω οτι έχει ζητηθει μείωση των αποδοχών δεν ειναι ειδηση... Οσο κι αν μερικοι λενε το αντιθετο έχει γινει.

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

diladi diapseudeis to reportaz tu syntakti Mister Sandman;

Blogger Ο/Η Tv nea © είπε...

1:48 μ.μ.
εσυ αυτο καταλαβες;
Αλλωστε αν μπεις εδώ (http://tvnea.blogspot.com/2011/07/alpha_24.html) ο συντακτης που λες γραφει "Άλλο μειώνονται οι αποδοχές και άλλο μειώθηκε το πριμ (που συμβαίνει με την Ελένη, αλλά σιγά του Ουά). Υπάρχει διαφορά. Ουσιαστικά κανένας σοβαρός δημοσιογράφος, παρουσιαστής whatever δεν έκανε αναπροσαρμογές σε ΕΝΕΡΓΟ συμβόλαιο. Αυτά γράφονται για να ... γλυκάνουν τον κόσμο και για λαϊκιστικούς λόγους. Όπως ένας σοβαρός εργάτης δεν θα δεχόταν χωρίς φασαρίες να του κόψουν 30%, έτσι και οι "ΣΤΑΡΣ" δεν θα δεχθούν περικοπές."

Λιγη ωρα αργοτερα..

Blogger Ο/Η Mister Sandman είπε...

Δεν ισχύει, είναι ψευδή ρεπορτάζ. Όπως και το δημοσίευμα για την Πατέρα του ίδιου συντάκτη. Το έχω ψάξει από το μεσημέρι με τηλεφώνημα. Καρατσεκαρισμένο: Οι γερμανοί ΔΕΝ (!!!) έχουν αποφασίσει για την daytime και αναμένονται διοικητικές αλλαγές που θα ανακοινωθούν. Παράλληλα θα σκάσει μία εντυπωσιακή είδηση σύντομα σχετικά με τα δελτία των 8.

"""""""""Μείωση αποδοχών ΔΕΝ ζητήθηκε από την Ελένη, πρωτόν ισχύει για όλους ότι για να γίνουν αλλαγές στους όρους, πρέπει να ακυρωθούν συμβόλαια, γεγονός που δεν θα συνέφερε κανέναν.""""""""""""""

""""""""Έχει γίνει αλλαγή στο πριμ, που καταργήθηκε όμως για όλους(!!!!!!!) τους παρουσιαστές."""""""""" Ο Alpha πλήρωνε ένα ποσό Χ σε όσους σημείωναν ΧΨ ποσοστό στο εμπορικό.

Για να καταλάβετε πόσο μπάζει και το έγκυρο ρεπορτάζ για την μείωση των μπάτζετ: ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.

Μην πιστεύετε αμάσητα, όσα γράφουν. Είναι καλοκαίρι και δικαιολογούνται οι απεγνωσμένες προσπάθειες αναζήτησης αποκλειστικών.

26 Ιουλίου 2011 8:19 μ.μ.

Παλι ΡΟΜΠΑ εγινε το μομολο ο tv nea ο sandman τον εκανε του αλατιου!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Σκρουτζ ωραια τα λες παλι!
Καλησπερα σε ολους!
Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

παλι λαθος πινακα εδωσε το ζαπιτ.

Ανώνυμος είπε...

12:25 μ.μ.
απο το 2010 συγκεκριμενα!

Καλημερες!
Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

2:09 μ.μ.
αχ κουκλιτσα μου τι σου βγαινει παλι?Ποσο σε λυπαμαι!!!Μιλαμε για τρελο αποθυμενο με την Ελενη ετσι?Εμ λογικο 17 χρονια ειναι αυτα!Βεβαια αν ηταν στον αντ1 σου θα ειχε αλαξει γνωμη στο πιτς φιτιλι!χαχαχαχ!

Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

2:09 μ.μ.
αχ κουκλιτσα μου τι σου βγαινει παλι?Ποσο σε λυπαμαι!!!Μιλαμε για τρελο αποθυμενο με την Ελενη ετσι?Εμ λογικο 17 χρονια ειναι αυτα!Βεβαια αν ηταν στον αντ1 σου θα ειχε αλαξει γνωμη στο πιτς φιτιλι!χαχαχαχ!

Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4F4gyQgjUJ0

Ανώνυμος είπε...

2:21 μ.μ.
χαχαχαχαχαχαχα μου της σπας εμενα?χαχαχαχαχαχαχα!καψε μας κι'αλλο!εσυ γινεσε ρομπα αγορι μου και εισαι ο tv nea,αυτα αλλου!σε εκανε εχθες ρομπα και ο sandamn και τωρα ξεσπας εδω με βρισεις και βυζιτες και δεν ξερω εγω τι αλλο!
πως το λες να δεις...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

2:28 μ.μ.
παλι ξεχασες να παρεις τα φαρμακα σου Tv nea?ΠΑΛΙ???????συνεχισε ετσι,εεεεεεεετσι!χαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.
Τα γνσωτα περι περαστικου κλπ αηδιες!Οταν ξυπνησεις θα τα ξαναπουμε!

Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

2:31 μ.μ.
εσυ!!!

Ανώνυμος είπε...

2:32 μ.μ.
εχεις και αρχιδια?αν ειχες θα εγραφες με τον κανονικο nick name σου!δηλαδη σαν TV NEA!αλλα δεν εχεις οποτε?χαχαχαχαχαχα

Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

Αλεξ εχει παθει αμοκ η λυσσαρα!Βλεπεις εχθες τον ρουμπωσε ο mr sandman και επειδη δεν μπορει αν του την μπει με επιχειρηματα αναγκαστικα ξεσπα εδω!

Ανώνυμος είπε...

KAPOIOS EXEI MEGALO PROBLHMA XAXAXAXA

MISO NA BALW ONOMA MMMMMMMM

ROUBAS AAAAAAAXAXA

Ανώνυμος είπε...

η βλακεια σου ειναι ανικητη!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

ANTE PAW GIA UPNO TA LEME OTAN KSUPNISW Skroutz MOU MHN DIAGRAPSEIS TA SXOLIA PLEASE

Skroutz είπε...

Παιδιά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείστε με άτομα που βρίζουν, προσβάλλουν και δεν έχουν τίποτα να μας προσφέρουν, Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είσαι, έχεις το δικαίωμα να λες την άποψη σου αλλά χωρίς να αισχρολογείς... Παραείναι πασαδούρα για μας και πίστεψε με, δεν θα μας χαλάσεις το παρεάκι μας! Τα σχόλια σου θα πάνε στον κουβά, έτσι για να μην απορείς...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είσαι,
GIA PES POIOS EIMAI?

Ανώνυμος είπε...

Skroutz
σβησε και τα δικα μου αν θελεις!;))

Αλεξ

Skroutz είπε...

Δεν συνηθίζω να διαγράφω σχόλια, αλλά όταν είναι υβριστικά δεν έχω άλλη λύση. Δεν θεωρώ σωστό να δίνω βήμα σε κάθε θρασύδειλο να βγάζει τα κόμπλεξ, την κακία και την ελλιπή του παιδεία.
Το μπλογκ είναι για να σχολιάζουμε, να γελάμε και να περνάμε καλά.

Ανώνυμος είπε...

MA KI EGW GIA NA GELASW ME TO KAHDI TA GRAFW SKROUTZ ALLA DIEGRAPSES OLA TA SOXLIA MOU

Skroutz είπε...

Ήταν SOXLIA γι' αυτό....Πολύ Boring κατάσταση.....

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα παιδια!!!!!
Τι εγινε παλι???
Παλι αρρωστοι κυκλοφορουν εδω μεσα.
Σκρουτζ εγω εγραψα ενα σχολιο και καλα εκανες και το εσβησες.Ηταν αυτο που απαντουσα σχετικα με τις βιζιτες.Συγγνωμη αλλα απαντησα στο ιδιο υφος,αλλα πιο κοσμια.Οταν σε προκαλουν ειναι δυσκολο να μην απαντας,ακομη και στα σκουπιδια.
Κ.Μ

Skroutz είπε...

Ξεσηκώσου μόνος σου βρε.. Εμάς τι μας θες?
@ΚΜ μου σόρι αν σε διέγραψα, την κουλή ήθελα να διαγράψω.
@Την είδατε την Σκορδά με το χρυσό μαγιό στην παραλία?? Τζάμπα οι καστανές χρωμοβαφές Πέτρο μου για την αποδόμηση του Αλτερικού ντεκαπάζ... Τζίιιιιιιιιφος!!!!
@Έγινε ολοφάνερο το πόσο απεγνωσμένα θέλει να φωτογραφηθεί, ξεπέρασε την Νταίζη και την Σίσσυ Χρηστίδου... ΕΛΕΟΣ!
@Η Μενεγάκη λένε προσεγγίζει την Μπαρμπαρίγου... Μπα.... Για κοιλιόδουλη την έχω κόψει την Λενιώ, θα πήγε να τσακίσει τα θαλασσινά της να στανιάρει..
@Η Νανά Παλαιτσάκη διαψεύδει οτι θα πάει στο Star.. Είπαμε είναι νεανικό κανάλι το Star, αλλά δεν παίρνει και λυκόπουλα απ τους προσκόπους...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΒΡΕ ΣΚΡΟΥΤΖ.ΣΙΓΑ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!
Την ειδα την σκορδα,εσυ ειδες τα τσοκαρα με το τακουνι και την καπελαδουρα αλλα χολιγουντ.Καλα ε την ειδε σταρ η μανδαμ!!!!!
Δεν ξερω τι νουμερα εκανε σημερα η κοτοπουλου, αλλα πιο κρυα,πιο αχαρη παρουσιατρια δεν εχω ξαναδει.
Ασε που ειναι ψευταρου και γλυφτρα,
ακουσατε τι ειπε??δουλευει κατακαλοκαιρο γιατι θελει να ναι κοντα στους τηλεθεατες του αλτερ!!!!Αυτη νομιζει οτι απευθυνεται σε 5χρονα.
Αυτο που μου την εσπασε, ηταν οτι κανανε αναπαραγωγη του σαχλαμαρα του νικητεα.Οτι και καλα επειδη δεν δεχεται μειωση μισθου,θα της τραβηξουν τον καφε μεχρι της 1.
Ουτε ο μπεν χουρ να ταν!!!!.Μα υπαρχει ανθρωπος που πιστευει κατι τετοιο??
Ο ΣΑΝΤΜΑΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ????
Παντως ειναι μεσα στα μμε καλυτερα απο τον καθενα,πιο εγκυρος δεν υπαρχει(απο αυτα που εχω δει λιγες μερες τωρα)Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ ΚΑΛΑ Ε, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΙΟ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.Ασε που ειναι πολυ εγωιστρια και περηφανη για να ριξει τα μουτρα της στην αργυρω.Ολο βλακειες και μουντζες εριχνα σημερα στην κοτοπουλου.Κ.Μ