Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ,,,,,,


 

@Αγαπημένο μου γλωσσοκοπάνικο ημερολόγιο τα έμαθες?? Βγήκαν τα τραγούδια της Γιουροβίζιον!!!Τι?? Σκασίλα σου? Μεταξύ μας, και μένα..Καταρχήν τόση αμερικανιά πιά, θα μας φύγει απ το μπατζάκι…Ειδικά φέτος θα έπρεπε να στείλουμε κάτι με μήνυμα και τσαμπουκά,  για να μπούμε στο μάτι της Αγγέλας και του Νικολή.......Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.. Χώρια που δεν τα ξεχωρίζω. Και τα 4 μου φαίνονται 1 και κακόηχα παναθεμα τα….Τι με ρώτησες?? Αν λούστηκαν κάτι ψυχές στο Σταρ?? Γιουροβίζιον έχουμε βρε συ, όχι Δευτέρα Παρουσία!
  Ο Λιάγκας πάλι ένα άγχος το ‘χει… Ψύλλοι στα αυτιά του μπήκανε ότι παίζει και να μην φτυαρίζει και του χρόνου στο Πρωινό του, ή ότι θα φτυαρίζουν τα αγαπημένα πλέον παιδιά του καναλιού Ουγγαρέζος και Συνατσάκη... Ετσι είναι Γιώργαρε.. Τα αγαπημένα παιδιά είναι σε δυο εκπομπές και εσύ σε μία….Χώρια που όλοι βλέπουμε την πορεία του Γρηγόρη που από καθημερινός και με δυο εκπομπές, έγινε εβδομαδιαίος, με παύσεις και ξεσπιτωμένος από τον Ουγγαρέζο….Γι αυτό και όλη η στρίνια ντε, και δώστου μπηχτές και δώστου ξινίλες και δώστου ξαμόλημα της Σάσας και των λοιπών…Τι είπες ημερολόγιο???Οτι ακόμη δεν είδαμε τίποτα??? Αυτό ξαναπές το.....
 @Σήμερα αλάλιαζε για τη φωτογράφιση της Ζαρίφη αφήνοντας όλο το κρεσέντο ρατσιστικών προδιαθέσεων και συμπλεγμάτων σχολιάζοντάς το ως αντιαισθητικό με τη συμφωνία της Σάσας στα λεγόμενα του.Το να μιλάει η Σάσα Σταμάτη για αισθητική είναι αντίστοιχο με το να μιλάει η Πετρούλα για τον μερκαντιλισμό.... Η δε Φαίη έχει μπει τόσο στο πετσί του ρόλου της καλής που θα το πιστέψει και η ίδια στο τέλος.. Κουσούρι μη σου μείνει Φαίη μας!…Καλά ε ημερολόγιο, έγραψες!!! Τα περιττά κιλά χάνονται με δίαιτα, τα παραπανίσια κόμπλεξ και αυξάνονται και δεν μεταβολίζονται… Βρε Γιώργαρε εφόσον κάνεις 30% , επειδή σε βλέπουν και κοπέλες που λιμοκτονούν και ζυγίζουν 40 κιλά νομίζοντας ότι είναι παχουλές, μήπως να περάσεις άλλα μηνύματα????
@Την καλή μου τη κουβέντα θα την πω.. Είδα Νικολέτα Ράλλη στους Σκορδολιαγκαίους και την συμπάθησα… Μια χαρά κοπέλα, αλλά η εκπομπή δεν βλέπεται… Η παρέα δεν δένει ούτε με τριχιά και βγάζει κάτι παλιακό ρε παιδί μου.. Θα την ήθελα σε κάτι άλλο, πιο πάνω της και πιο στην ηλικία της…Ημερολόγιο αντε από εκεί, που θα μου πεις εμένα ότι ξεχειλίζω καλοσύνη!!Αμα σε κάνω προσάναμμα για το τζάκι θα σου πω εγώ!!!!
 @Τελος πάντων προσπερνώ και συνεχίζω…Συνέντευξη Μαλέλλη διάβασα , που χαρακτηρίζει τέρας την τηλεόραση που δημιουργησε… Καλές οι στιγμές αυτογνωσίας, αλλά μήπως μετά από τόσο καιρο που τα λέει, πρέπει να προτείνει και κάτι άλλο επιτέλους??Όλο το ψαχνει, όλο το επεξεργάζεται αλλά εμείς τα ίδια βλέπουμε…Είναι σαν να μισείς το πράσο και να τσακίζεις 2 ταψιά πρασόπιτα...Τι άλλο θέλει για να καταλάβει ότι δεν τραβάει άλλο το τωρινό?????Κι αφού διψάει τόσο για κουλτούρα, πολιτισμό και αριστερή τηλε-εσάνς γιατί δεν κάνει τράμπα την Τατη με τη Μπήλιω για να αισθανθεί ο άνθρωπος??
  @Την Καραβάτου είδα στον Κωστόπουλο, η οποία μίλησε και για την απομάκρυνση της από τον Alpha. Αξιοπρεπής η στάση της, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να βγει και να ξεκατινιαστεί. Η πικρία της φαινόταν, παρόλο που ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα-επιστροφή…Στενοχωρήθηκα που την είδα τόσο λυπημένη και συνειδητοποίησα πόσο εξαρτημένοι είναι όλοι οι τιβιπερσόνοι από την κάμερα...Σε ο,τι αφορά το γεγονός ότι δεν έχει μιλήσει ούτε με Μενεγάκη, ούτε με Κορομηλά, δεν εκπλήσσομαι…Στην τηλεόραση δεν υπάρχουν φιλίες και ΠΟΤΕ δεν μπορείς να είσαι φίλος με προϊσταμένους, διευθυντάδες κλπ…. Υ.Γ Άλλο να σε πάρει κάποιος για να δει τι κάνεις(και να σε καλέσει στην εκπομπή ή να σου ζητήσει αποκλειστική συνέντευξη) και άλλο από ανθρώπινο και ειλικρινές ενδιαφέρον....( και ο νοών νοείτω....)
                                                 
                                  ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ
                     
  @Ο Άγγελος Πυριόχος βρίσκει το ‘’Δέστε τους’’ τη χειρότερη εκπομπή της τηλεόρασης... Το ''Κάθε μέρα καλημέρα''(που συμμετείχε), το ξέχασε????Εμείς πάλι όχι.....
@ Ελένη Μενεγάκη, όχι άλλα Χολιγουντιανά θέματα επί μισή ώρα… Πόσο πια???Κάτι άλλο????????Το θέμα με τον αθλητή των Special Olympics εξαιρετικό…
  @Ανανέωσαν ο Φώτης με τη Μαρία πριν από την Τατιάνα????? Ε αυτό είναι θράσος λατρείες….
 @Το Κάψε το Σενάριο του Μega για stand-up comedy το πήγαιναν, tragedy τους βγήκε… Άλλο πράγμα το καλό χιούμορ κι άλλο να διασκευάζεις κολομβιανά σαπούνια Μega mas.....Έκαστος στο είδος του….

Αντε καληνύχτα λατρεμένο φαρμακόγλωσσο ημερολόγιο….Αυτά προς το παρόν, αλλά κάπου εδώ θα είμαι και θα παραφυλάω…    
Τι είπε
Τι
@Ο Λ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα Σκρουτζακο!!!!
Λοιπον η αναρτηση τα χε παλι ολα.
Η γιουροβιζιον μου ειναι παντελως αδιαφορη.
Η Ραλλη επισης(αδιαφορη),καλη χρυση αντε βρε και ομορφουλα αλλα ΔΕΝ, για πανελιστρια καλη ειναι.Ασε που ωρες ωρες μου κανει σαν σαχλοκουδουνο(μου παν να βρω σχεση)
Η Καραβατου δεν μου αρεσε καθολου,μεσημεριανου και καλη???
Αφησε υπονοουμενα οτι η Κορομηλα μπορει και να βαλε το χερι της για να φυγει("δεν ξερω τι εγινε, δεν γνωριζω" οταν της ειπε ο Κωστοπουλος οτι η Κορομηλα εκανε τα παντα να την κρατησουν)τα ιδια ειπε και για την Ελενη.
Οσο για το τηλεφωνο και εγω το ιδιο θα κανα οχι απο αδιαφορια,αλλα απο αμηχανια.
Μονο αν ηταν κολλητη μου θα το κανα,κολλητη δεν ηταν με καμια.
Βγηκε τωρα και της αδειασε και τις δυο.Ντροπη της.Ξερω οτι το σωστο θα ταν να παρουν τηλεφωνο αλλα δεν ξερεις πως νοιωθουν και η μια και η αλλη,εδω την Κορομηλα την εκραξε , αμεσως μετα την απομακρυνση της και η Ρουλα απολογουνταν παντου.Εγω την Ρουλα δεν την παω αλλα η αληθεια να λεγεται.
Βαρεθηκα τις ερευνες του Γρηγορη και θεμματα χολυγουντ,ελεος.
Ωραιο το θεμα που λες, οσο και το χθεσινο με τον κυριο που γυρισε ολο τον κοσμο.
Κατι τελευταιο που ειμαι σιγουρη οτι το ξερεις,αυτο το "εξ απαλων ονυχων" το λεμε οταν γνωριζουμε καποιον απο τα παιδικα μας χρονια,μαλλον "οσο παταει η γατα ηθελες" να γραψεις η κατι αλλο που δεν καταλαβα ο στουρνος ως συνηθως.
Φιλακια ρε παιδια, χαθηκαμε,ηθελα να ρωτησω διαφορα την βδομαδα που περασε μου ξεφυγαν,τωρα τα ξεχασα
Κ.Μ
Υ.Γ λετε ο Γουμενιδης να πηρε γραμμη απο Καραβατου αν οχι γραμμη μια ταυτιση ομως την εχουν!!!

Skroutz είπε...

Γεια σου ΚΜ μου!Την καταλαβαίνω την Καραβάτου, αλλά δεν νομίζω οτι φταίνε η Κορομηλά και η Μενεγάκη για ο,τι συνέβη.Εχουμε κακοπάθει από Γερμανούς τον τελευταίο χρόνο.Απ΄' ό,τι κατάλαβα, δεν θα χαθεί,δεν χρειάζεται στενοχώρια.Όσο για τον άλλο, εφόσον άλλαξε κανάλι-στρατόπεδο-μετερίζι, πρέπει να στηρίξει εκεί. Κατανοητο κι αυτό αρκεί να μην υποτιμά τη νοημοσύνη μας..Συν τοις άλλοις μου χτυπάει άσχημα όταν ένας άντρας χτυπάει μια γυναίκα για πλαστικές, κυτταρίτιδες κλπ.. Παραείναι κατινουά και δεύτερο.
@Επίσης, προς Made in Star, όταν θέλετε να αναμεταδώσετε κηδεία, μην χασκογελάτε... Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι όπως πρέπει, μην το κάνεις καθόλου...
@Το ''Εξ απαλών ονύχων'' ήταν τύπου λογοπαίγνιο( απαλά μεν, νύχια δε), όπου έγραψα σύντομα σχόλια, αλλά καυστικά...Όντως σημαίνει ''από την παιδική ηλικία'', οπότε δεν έκανες λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε Σκρουτζ καλα το λεω οτι ειμαι στουρνος, δεν το πιασα αμεσως, ειναι και οτι καποιοι που πουλανε πνευμα το κοπανανε λαθος.
Η Καραβατου,το μονο που την δικαιολογει για μενα ειναι ο τροπος που της ανακοινωθηκε.
Η κηδεια καλα πουλησε στο σταρ.Δεν τους ειδα καθολου.
Προχτες που ανεβηκαν ειχαν καλεσμενη Μπαρμπα και Μαντω "εσκισαν" στο νεανικο. Ειχαν μηπως και κατι αλλο???,
Επεσε η Ελενη
και νομιζα οτι θα χαμε ανατροπες,αμ δε, λαθος μου.
Η Τατι αν δεν κανω λαθος, πανω απο την μιση εκπομπη ηταν μονη της,πατωσε ξανα.
Στο gossip εβαλαν ενα exit poll
η Τατι ειχε πατωσει μεχρι χτες.Η Ελενη ειχε λιγοτερα hate απο love δεν το περιμενα.Ο Γουμενιδης ειναι εκτος,αμφιβαλλω αν ειχε κανα θετικο.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα!Η Ελενη θεωρω οτι ειχε ενα λογο να παρει την Καραβατου για να της ευχηθει,τα της μετακινησης της δεν νομιζω οτι θα ηταν και οτι πιο ευχαριστο να τα κουβεντιασουν!Η Κορομηλα θα επρεπε εννοειτε να την παρει σαν υπευθηνη εκπομπης που ηταν αλλα δεν το εκανε!Τελος παντων πραγματα νισαφι με αυτο το θεμα!Ετσι ειναι τηλεοραση,ετσι ηταν και ετσι θα ειναι!Εχουν δωσει τοση σημασια σε ενα θεμα που δεν αφορα κανενα περα απο αυτους που χασνα την δουλεια τους,πραγμα το οποιο συμβαινει σε καθημερινη βαση σε ολους εμας που δεν σιγουρα δεν περναμε τον μισθο της της κυριας Καραβατου αλλα και των υπλοιπων στο πανελ κλπ.!Φτανει πια!!!
Υ.Γ.
Εαν στο ολο θεμα δεν εμπλεκοταν και η Μενεγακη δεν θα το εκαναν θεμα ΠΟΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

2:57 μ.μ. ΟΧΙ ο τροπος αλλα η στιγμη θα ελεγα καλυτερα εγω!Θα ηταν προτιμοτερο να το κανουν μολις γεννησει και μετα..αλλωστε τι εμενε?Μια εβδομαδα!

Skroutz είπε...

Δεν ξερω. Το οτι βρισκονταν στο ίδιο κανάλι σίγουρα δεν τις κάνει φίλες, ούτε τις υποχρεώνει να έχουν σχέσεις πέρα από τα απαραίτητα.
3.06,3.09 έχετε δίκιο. Δεν σεβαστηκαν την κατάσταση της, έπρεπε να της είχαν μιλήσει ξεκάθαρα πιο νωρίς.
@ΚΜ το μόνο που είδα απ το Made in Star ήταν η Βάσσου με τον ακατανόμαστο που γελούσαν και τους έπιασαν στον αέρα όταν γύρισαν από διαφημίσεις, ενώ έπαιζαν κηδεία.
@Η Τατιάνα στα νούμερα της τα κλασικά. Πιο κάτω κι από τη Ράλλη χθες.. Αναμφίβολα η χειρότερη χρονιά της.
@Η Μενεγάκη ανέβηκε χθες. Την Πέμπτη που έπεσε έπαιζε στο πρώτο μισό Χόλιγουντ, ταινίες και λοιπά αδιάφορα. Και τόσο που έκανε ευχαριστημένη να είναι.
@Το οτι κάνουν οι Σκορδολιάγκες 30αρια,με ξεπερνά και με προσπερνά!
@Πόσο σκυλοβαρέθηκα με Αρναούτογλου, Νικόλ και τα συναφή?? ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, να ΟΥΡΛΙΆΞΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ????

Ανώνυμος είπε...

Εκτός Star η Τατιάνα;
Αναρτήθηκε από: admin


H παρουσιάστρια εδώ και καιρό αναρωτιόταν αν λόγων των συνθηκών που επικρατούν θα καταφέρει να παραμείνει στο Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, για το περιοδικό TV 24, το συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς έχει λήξει και κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα ανανεωθεί. Εκτός όμως από αυτή την ενέργεια, το κανάλι θα επισπεύσει και άλλες αλλαγές. Αμέσως μετά το Πάσχα, η Ελεονώρα Μελέτη θα μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και η Νικολέτα Ράλλη θα μεταφερθεί στη θέση του «Μίλα».
entertv

Ανώνυμος είπε...

Παιδια εχετε δικιο,οταν εγραφα ο τροπος αυτο εννουσα την κατασταση της,γραφω και νομιζω οτι εχουμε κοινους κωδικες.
Τι περιμενετε Γερμανοι ειναι αυτοι,τους εχω ζησει αρκετα χρονια παλια.
Αν αληθευει η ειδηση απο entertv
θα χουμε να λεμε.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Αποκλειστικό: Eκτός Star Μπαλτζή και Βόσσου
Αναρτήθηκε από: admin






















Εκτός Star, βρίσκονται από την Παρασκευή η Σάννυ Μπαλτζή και η Σοφία Βόσσου. Οι δύο κυρίες μέχρι και το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, βρίσκονταν στην τηλεοπτική παρέα της Τατιάνας Στεφανίδου, στην καθημερινή εκπομπή «Μίλα». Tην Παρασκευή τους ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας τους με το κανάλι, λόγω αλλαγών που θα γίνουν στην εκπομπή.Eίναι γνωστό πως τα μέχρι τώρα νούμερα δεν ευνοούν την συγκεκριμένη εκπομπή, που το αρχικό concept ήθελε τις 4 γυναίκες να βρίσκονατι στο ίδιο τραπέζι με την Τατιάνα Στεφανίδου. Μια τηλεοπτική ιδέα που δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η Μαρία Σταματέρη και η Τζούλη Αγοράκη παραμένουν στο δυναμικό της εκπομπής, αλλά πλέον η παρουσία τους δεν θα είναι καθημερινή στο πλατό, αλλά θα γίνεται προκαθορισμένες ημέρες και για συγκεκριμένες στήλες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του entertv.gr, η Τατιάνα Στεφανίδου, ήδη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία ανεύρεσης νέων συνεργατών που θα την πλαισιώσουν τηλεοπτικά, αν και η ίδια δεν έχει ανανεώσει μέχρι αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο της.

Ανώνυμος είπε...

‎"Οικογενειακές Ιστορίες" και "Αντίο Ελλάδα" από την "Plus", "Κάτι Ψήνεται" και "Μποτρίνι" από την "ΑΤΑ" (νέο κανάλι για τα δύο τελευταία)...

Ανώνυμος είπε...

Απορω πιο καναλι θα παρει το καμενο Κατι ψηνεται και το ακομη πιο καμενο σαν κονσεπτ του Μποτρινι!