Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟΡΑ.....

Τι κάνετε λατρείες;Σας έπιασε κι εσάς ο εκλογικός πυρετός που λένε οτι έχουμε?Αφού το λένε, μπορεί να είναι κι έτσι....Αλλά ας πάμε εμείς στα δικά μας....
@Αααααααααχχ αχός βαρύς ακούγεται, τούφες κόκκινες πέφτουν...Που????Στου Star την κοκκινόμαυρη κόμη-σόρι , ράχη ήθελα να πω- που βλέπει το -πριν απο λίγο- πουλέν του να χάνει με διαφορά από την Ελένη Μενεγάκη.Αν το δούμε με την απλή λογική, γιατί μια εκπομπή που φέτος δεν έκανε την καλύτερη σεζόν της το πρωί που ήταν συνήθεια, να σκίσει με την άφιξη της στη μεσημεριανή ζώνη?
@Πλεον δεν πουλάει αυτό το στυλ εκπομπής, με εναλλαγή δημοσιοσχετίστικων βίντεο και πανελοσχολίων σε συνδυασμό με προμελετημένη χολή για τους μη εκλεκτούς..Επίσης, είναι μια εκπομπή που μένει ίδια όλα τα τελευταία χρόνια..Σε άλλους παρουσιαστές, η ίδια θεματολογία και το ίδιο πανέλι για χρόνια είναι δείγμα στασιμότητας, εδώ είναι απλά ''δεμένη παρέα''' και ''ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει''. Τα σχόλια δικά σας....
@Κι όχι τίποτα, έχει που έχει τα νεύρα της η γυναίκα,ερχονται και οι Vegas ρίχνοντας στην εκπομπή την προσβολασιόν κόντρα λα μουτρ, μιας και δεν καταδέχονται να συνεντευξιαστούν σε καραμπαναλιτέ και μπασκλασαρί εκπομπές(σύμφωνα με τα λεγόμενα τους)...Αουτς, αυτό έτσουξε....Αλλά και η παρουσιάστρια, κιουρία παιδί μου... Ούτε μάτι γούρλωσε, ούτε βροντερή μπηχτή έριξε, ούτε το πανέλι ξαμόλησε να κάνει τους Vegas Αστόρια από πάνω μέχρι κάτω, ούτε ήπιε επιδεικτικά το Fredduccino αλά Λιάγκος μετά από κακία, για να μεταβολιστεί καλύτερα...O tempora, o mores.....Όσο για τους Vegas, η πτήση με καλάμι στα 20.000 πόδια μπορεί να σε στείλει 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα... Μαζευτείτε παίδες, αφήστε τις μπλαζαδούρες και το μεροκάματο να βγαίνει...
@Να μου το θυμηθείτε, δάχτυλος της νοματάρχαινας-σόρι κοινοτάρχαινας- είναι... Κατάρα έριξε όταν σηκώθηκε από τη μεσημεριανή καρέκλα να μη στεριώσει ούτε το ''Μαρία διάολε μου'' σε αυτήν την ώρα... Έκανε και ποδαρικό!!!Οι φήμες που θέλουν να είχε κολλημένο στο Μανόλο της την φωτό του επίτιμου, είναι προς το παρόν ανεξακρίβωτες....
@Και μέσα στη χλαπαταγή, η Τατη ωφελήθηκε... Σου λέει, μονο εγώ θα κάνω χαμηλά νούμερα? Καμ του μι για να με βρεις να πατώσουμε together.....Πλάκα πλάκα υπάρχουν μέρες που κάνει τα μεγαλύτερα νούμερα στην day time...Αυτό θα πει στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...
@Πάντως οι τηλεκριτικοί-αυτοχριζόμενοι και μη- δεν ξέρουν τι θέλουν αναγνώστες μου... Οταν έπαιζε η Τατιάνα μεσημερι, την έλεγαν πρώτη, παρόλο που πηγαιναν καλά και οι επαναλήψεις σειρών.. Το ίδιο ίσχυσε πρόπερσι για την Σκορδά, πέρσι για την Καραβάτου...Φέτος που είναι 1η η Μενεγάκη, ξαναθυμήθηκαν μετά απο 13 χρόνια συνεχόμενης προβολής το ''Κωνσταντίνου κι Ελένης''...Ναι βρε monsieurs et madames , μια χαρά πάει το σίριαλ, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές σαν το Γάλα Βλάχας, αλλά αποφασίστε πότε συγκρίνουμε εκπομπές με εκπομπές και πότε εκπομπές με σειρές, έτσι για να ξέρουμε κι εμείς οι φτωχοί πλην τίμιοι bloggers  ποια είναι η φετινή τάση της μόδας(μη μας λενε και πασαδούρες...)
@Σκορδα ανέφερα και θα τη ρίξω τη φαρμακιά μου... Το οτι το πάνελ αλαλιάζει μετά του συζύγου στο καλιαρντογκόσιπ και η Σκορδά το παίζει κάτι ανάμεσα σε Μαριάννα Τόλη και Μαρία Αντουανέτα πριν της κάτσει αγκωνάρι το παντεσπάνι απο τη γκιλοτίνα, πραγματικά με ξεπερνάει.. Απο υποκριτικής αποψης, συναγωνίζεται επάξια αυτό(δείτε βίντεο....)



@Ο δε σύζυγος είχε νευράκια τσαταλάκια χθες... Μια που τον έβγαλαν από το στούντιο με τα Inverter στον ήλιο, μια το καυτό σορτσάκι της Φαίης, πολύ θέλει ο άνθρωπος?Όλα του ξίνιζαν, όλα του έφταιγαν.. Τα θέματα τα βρήκε χάλια και βλέπω τον Τάσο και τη Σάσα το Σ-Κ να αφήσουν Ciao, OK, Hello στην άκρη και να πιάνουν τον Κρισναμούρτι, τον Τζον Λοκ, τον Νίτσε, τις βυζαντινές χρονογραφίες γιατί ο Λιάγκος την είδε από γλυκατζής Γλυκατζή Αρβελέρ(είδες τι σου κάνει ένα σίγμα και μάλιστα τελικό???Αλλον άνθρωπο...)
@Καλεσμένος στη Μενεγάκη ο Βαγγέλης Περρής , ο οποίος τα πήρε πίσω τα πικρά τα λόγια που έλεγε πέρσι για εκείνη(πρωτότυποοοοοοοοοο). Μα τι κακό κι αυτοί οι άνθρωποι???Όταν κάποιοι δεν πηγαίνουν καλά στα νούμερα, θυμούνται να τους τα χώσουν, να τους απαξιώσουν, να τους βγάλουν τα κουσούρια στη φόρα και να τους βάλουν ημερομηνία λήξης... Μόλις αλλάξουν τα πράγματα, γαργάρα οι μπηχτές και αρχίζει άλλο τροπάριο...Το ίδιο έκανε με τη Ρούλα,με την Ελένη, το ίδιο θα κάνει και στη Φαίη που υπεραγαπά κλπ...Είνια πλέον αστείο οι απόψεις για τηλεπρόσωπα να αλλάζουν πιο συχνά και από την κουπ της Νανάς Παλαιτσάκη..
@Είχε δεν είχε , είπε τη Χρηστίδου και τον Φερεντίνο κακούς διεκπεραιωτές,με αποτέλεσμα η Σισσυ να το πάρει βαρέως.. Για τον Φερεντίνο δεν έχει κι άδικο..Δεν πα να συμπαρουσιάζει, δεν πα να μιλάει η Ζαρίφη, η Πολίτη ή ο Σταματόπουλος, διακόπτει όποτε γουσταρει και λέει εντελώς άσχετα με το θέμα.. Καλός στα one man shows, αλλά με την ομαδικότητα και τον συντονισμό έχει θέμα.. Όσο για τη Χρηστίδου, έχει δείξει πως οταν υπάρχει συντονισμός και ομαδικότητα, μια χαρα τα πάει(βλ σε Γρηγόρη και Ναταλία).
@Η Μαρία Ηλιάκη μου ήταν συμπαθής ως τηλεοπτικό πρόσωπο..Μετά από τον τρόπο που χειρίστηκε το δυσάρεστο γεγονός της ζωής της, την εκτιμώ και τη σέβομαι πολύ περισσότερο.Χωρίς να κρύβει τα συναισθήματα της, χειρίστηκε το όλο γεγονός με δύναμη, αξιοπρέπεια, σεβασμό, θάρρος, σεμνότητα και ανθρωπιά..Αν μη τι άλλο είναι αξιόλογη και ευχόμαστε από εδώ και πέρα μόνο χαρές, χαμόγελα, χοροί και ωραίες μέρες...

@Αυτά προς το παρόν παίδες, και μην κάνετε σε κανέναν τη χάρη να μην πάτε να ψηφίσετε, γιατί δεν είναι ωραίο να αποφασίζουν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς...Ελπίζω από Δευτέρα όλοι να πάρουν τα ερεθίσματα που πρέπει και τα πράγματα να αλλάξουν...Φιλούρες!!!!!!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα παιδια!!!
Ποσο αδιαφορη ειμαι Σκρουτζ για αυριο
δεν φανταζεσαι,πιστευεις οτι οποιος βγει θα αλλαξει τιποτιιιις????Αμ δε!!!
Τα ιδια και χειροτερα θα ναι να σαι σιγουρος!!!
Α στο διαολο ολοι τους!!!!Δεν θα ψηφισω,βαριεμαι!!!!

Εισαι θεος βρε συ ποσες φορες θα σου το πω,το καλυτερο τηλεοπτικο σχολιο απο ολους τους δηθεν τηλεκριτικους κανεις.Τελευταια μου αρεσει και η Γιωτα,την λεει και στο ζευγος φετος.
Χτες η Νονορα με τον Μελα νομιζε οτι θα τρωγε λαχανο το Λενιω αλλααα γιοκ, αμ δε!!!!
Με αδιαφορα θεμματα με τοσο Αμερικανικο και ειναι πρωτη με διαφορα.
Κατι τελευταιο και ασχετο οποιος θελει να παει σινεμα του προτεινω να δει τους ΑΘΙΚΤΟΥΣ ωραια ταινια Γαλλικη,αν και ειναι δραματικο το θεμα γελασε ολη η αιθουσα(ειναι αληθινη ιστορια).Ειδα και την ναυμαχια, μπλιαχχχ!!!!
Καλο Σαββατοκυριακο,μακαρι να αλλαζε η ψηφος την Ελλαδα μας αλλα τωρα ειναι αργα.
Κ.Μ

Skroutz είπε...

Γεια σου ΚΜ μου!!Θα ήθελα πολύ να το πιστέψω, αλλά δεεεεεν....Τι να σου κάνει κι ο Μελάς. Πριν βγει, ξέρω τι θα πει.

Ανώνυμος είπε...

Αλλαγές
Άσχετο. Έχει πλάκα τώρα η Σκορδά. Εκεί που ήταν στο Alter και ξεκατινιαζόντουσαν μερόνυχτα για Μενεγάκη – Ματέο και τα σχετικά, κάνοντας την τρίχα τριχιά, τώρα ξάφνου, κιουρία!
Παίζουν στο «Πρωινό mou» το απόσπασμα από τη χθεσινή εξομολόγηση της Μενεγάκη στον Περρή και το χειρίζεται επιδεικτικά ωσάν δεν τρέχει τίποτα, ανωτερότητα suddenly!
Ο δε Λιάγκας κατσάδιασε το πάνελ του, ότι today δεν του είπαν τίποτα το ενδιαφέρον! Που το στεφάνι του έστηνε σκαλέτες εβδομάδων με ένα βλέμμα της Μενεγάκη!

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι στιγμης εχουμε και λεμε,1 νικη της Μελετη και ολες οι αλλες ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ της Μενεγως!Στην αντιθετη περιπτωση θα ειχαν βουηξει μπλογκς-πορταλς,εκπομπες,εφημεριδες,ενθετα,τηλεπεριοδικα,τωρα ΣΙΩΠΗ!!!Βγαλτε συμπερασμα!Σκρουτζ κανεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τηλεοπτικη κριτικη!RESPECT!!!
Καλησπερες σε ολη την παρεα!:)
Kostas Thoneick

perastikos είπε...

Έβγαλε μια ανάρτηση ο tvnea με τίτλο "Σε νομικούς η επιχειρησιακή σύμβαση του Alpha" κι ένα βλήμμα (μαντέψτε ποιός) έγραφε ότι η Μενέγκω κλείνει συμφωνίες στον αέρα και δεν έχει καμία αίσθηση για τα δεδομένα της εποχής. Στέλνω απάντηση και του λέω ότι η Μενέγκω είναι ίσως η μοναδική στο κανάλι που η εκπομπή της τα φέρνει και παίρνει όλες τις διαφημίσεις. Ε, όσο το είδατε εσείς να εγκρίνεται άλλο τόσο το είδα κι εγώ! Είναι τόσο κολλημένο το άτομο που ως και ο mr.sandman τον κατάλαβε και πλέον έχει εξαφανιστεί από το μπλογκ! Με τον ντάρβιν συνεχώς στα "χέρια" για το αμάρτημα που θέλει ντε και καλά να μας πείσει ότι φταίνε οι απέναντι που δεν τραβάει. Ρε δεν πα να μας πάρει και να μας σηκώσει η κρίση, αυτός και τα κόμπλεξ του θα είναι πάντα εδώ!

Ανώνυμος είπε...

ο mr.sandman εβαλέ στηλη perastikos

Ανώνυμος είπε...

ο tv nea εχει θεμα με αρκετους συντακτες απο το μπλογκ του!Παραπανω δεν μπορω να πω αλλα η πηγη μου ειναι εγκυρη και μεσα απο το ιδιο το μπλογκ του!!Αλλα και αυτο να μην ηταν ματια εχουμε και βλεπουμε..Με τον Δαρβινο οπως λεει και ο περαστικος ειναι συνεχως στα 'μαχαιρια'!Αυτος σε λιγο θα λογοκρινει και τους ιδιους του τους συντακτες ετσι οπως παει!Απορω πως ανεχονται να ειναι σε ενα φασιστομπλογκ!Και εμενα μου εχει λογοκρινει σχολια απειρες φορες επειδη απλα η γνωμη μου δνε του αρεσε και δεν μιλαω για υβρης απλα ΓΝΩΜΗ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.yupi.gr/gossip/c39797/Xristina_Lampirh.html

Αυτα διαβαζω και με πιανει τρελα!!
Η γυναικα ειναι απλα αστεια!Ο κανιβαλισμος και η σαρκοφαγια που εγινε στην Ελενη οταν ειδικα χωρισε τι ηταν???????Για να μην πιασω και τα αλλα που με τον ..μανδυα της τηλεοπτικης 'κριτικης' ελεγαν τα τερατα για καθε κινηση της Μενεγως!Σκρουτζ αυτο δεν πρεπει να μεινει ασχολιαστο στην αναρτηση του Σαββατου!

perastikos είπε...

@10.22 Μετά από πόσους μήνες??

Ανώνυμος είπε...

Παλι με λογοκρινε το γιδι!Και ολα αυτα επειδη του ειπα οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολειτε με τα νουμερα της Μενεγακη πορα μονο ΑΥΤΟΣ που τα λεει 'πατωμενα'!Μιλαμε για βαρια αρρωστια!

Ανώνυμος είπε...

μπορει και να μην σε λογοκρινε,αν σου εχει βαλει ενα σχολιο στα ανεπιθύμητα οσα σχολια και να γραψεις πανε εκει,νεα κολπα Blogger

Ανώνυμος είπε...

8:49 μ.μ. δηλαδης??Δεν σε πιανω..

perastikos είπε...

@8.49 Δεν ισχύει. Τσεκαρισμένο.

Ανώνυμος είπε...

Ακομα δεν βαρεθηκε ρε Κωνσταντίνες; Ελεος παιδακι μου, καταντας βαρετος και κακομοιρος.

Ανώνυμος είπε...

@perastikos apo oti exw mathei o sandman grafei stin real news

Ανώνυμος είπε...

o sandman einai sto tv nea, an thumamai kala autos einai germania swsta perastikos?