Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

COULD BE TRUE.....(??)


 

Tι κάνετε λατρείες??Μιζεριάσαμε ολίγον με τους πολιτικούς της κακιάς ώρας και την κωλοκρίση, οπότε ας πούμε καμια παραμύθα έτσι για να περάσει η ώρα, σαν κι αυτές στις Οικογενειακές Ιστορίες ή ακόμη χειρότερα σαν τα σενάρια ζωής της Τατης....Ξεκινάμε λοιπόν...
Κοκκινο μαλλί βαμμένη, στο καλάμι ανεβασμένη, σημερινή μας ηρωίδα η Ντοντόρα Αναγνώστη(για το κοινό της απλά Ντοντό), παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής σε μεγάλο κανάλι..Η Ντοντόρα-Ντοντό έχει το κλασικό σύμπτωμα της wannabe something:Θέλει να το παίξει υπεράνω, κουλ, καλή, mainstream, αλλά φυσικά και δεν είναι...Χώρια που φημίζεται για την κυκλοθυμία της:Δεν διαβάζει ποτέ κριτικές των άλλων, αλλά είναι απόλυτα ενημερωμένη για όποιον έχει πει κάτι που δεν μπορεί να μεταβολίσει έτσι ώστε να του τη φυλάξει την κατάλληλη στιγμή, δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα, αλλά στήνει 10 παπαρατσικά την εβδομάδα, δεν κοιτάει ποτέ τα νούμερα, αλλά ξέρει σε ποιο μονόλεπτο έφτασε στο peak της....
  Η Ντοντό κατευθύνεται το πρωί προς το γραφείο της εκπομπής της, φοράει ένα κατακόκκινο φόρεμα μπαλούν με μεγάλες κίτρινες βούλες και μαύρο μπερέ,κρατάει 3 τυρόπιτες κουρού και ένα λίτρο σοκολατούχο γάλα..Στο γραφείο την περιμένει το δεξί της χέρι, το τρίτο της μάτι, ο άγρυπνος φρουρός της, ο βοηθός της , ο Μίκης ο Τρίχας...Ο Μίκης την υποδέχεται με τη φρεσκολουσμένη κόμη του και με την αλαβάστρινη του επιδερμίδα,η οποία δεν έχει ίχνος λιπαρότητας, και την ενημερώνει για τη θεματολογία της ημέρας:
Στο πρώτο τέταρτο: Παίζουμε τους απέναντι με μεγαλόψυχο και υπεράνω ύφος κι αφήνουμε την πανελατζού Γαβριέλλα Τσαμπούκοβα να τους κατακαλιαρντέψει...
Στο δεύτερο τέταρτο: Η παρουσιάστρια Ντοντό μιλάει με τον εαυτό της
Στο τρίτο τέταρτο: Η παρουσιάστρια μιλάει για τον εαυτό της
Στο τέταρτο τέταρτο: Η παρουσιαστρια ξαναμιλάει με και για τον εαυτό της, γιατί ρέει η θεματολογία και η εναλλαγή
Στο πέμπτο τέταρτο: Κατακαλιάρντεμα παρουσιαστριών που δεν χωνεύουμε
Στο έκτο τέταρτο: Κατακαλιάρντεμα ηθοποιών και τραγουδιστών που δεν χωνεύουμε και δεν μας δίνουν συνέντευξη
Στο έβδομο τέταρτο:Η Λιθουανή Κλαρίτα Βραχουίτε μιλάει για τις τάσεις της μόδας, φροντίζει να μετρήσει 12 λεκτικά σαρδάμ  και να αποθεώσει φυσικά το στυλ της Ντοντος...
...ΑΠΟΦΩΝΗΣΙΣ...
Μετά το τέλος της εκπομπής, η Ντοντό φεύγει εκνυερισμένη από το στούντιο και ο Μίκης την ακολουθεί καταπόδας...Η έκρηξη δεν αργεί να έρθει.Ηταν η μέρα που μίλησε μόνο 97 από τα 104 λεπτά της εκπομπής..Αισθανόταν μετέωρη, οτι διάττοντα αστεράκια προσπαθούν να πάρουν φως από το ηλιακό της τηλεσύστημα...
-''Τελείωσε Μίκη, τελείωσε'', είπε έξαλλη η Ντοντό...Δεν θα επιτρέψω σε καμία να μου φάει τη θέση και να επισκιάσει το λαμπερό μου άστρο..Θα μου φέρεις την πανελίστα Μαυρα Χάλια Γκαριδάκη , που συμφωνεί με όσα λέω, με αποθεώνει και είναι έτοιμη να κατακαλιαρντέψει όποιον τολμήσει να με εκνευρίσει...
Ο Μίκης στραβοκατάπιε και απάντησε ''Ντοντό μου,εεεεε, οοοοο, εεεε,ααααααα,μμμμμμ'' και 9 λεπτά μετά της απάντησε: ''Θα γίνει ο,τι πεις''..
 Η Ντοντό δικαιωμένη , κάθισε στην λαχανομοβ πολυθρόνα της, ήπιε φυσικό χυμό πορτοκάλι(εννοείται οτι την πήγε φιλούρα μετά γιατί μια το γαλα, μια ο χυμός , αλλά παραείναι πεζά όλα αυτά για τη δική μας Ντοντό) και εξέφρασε ανοιχτά την απορία της για το πως κάποιοι άνθρωποι αλλοτριώνονται και αποκτούν υπερτροφικό εγώ στην τηλεόραση ενώ εκείνη παραμένει αλώβητη και ανέγγιχτη από όλο αυτό...

Η Παραπάνω ιστορία αποτελεί γέννημα της καλπάζουσας φαντασίας του συντάκτη το πρώτο βραδυ του Ιούνη. Ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, ουδέποτε θα μπορούσαν να συμβούν αυτά οπουδήποτε......
 

Ελπίζω κάποιοι να χαμογελάσατε πονηρά και μην μπείτε στον κόπο να κάνετε παραλληλισμούς...Παραείναι μυθοπλαστικό για να είναι αληθινό...
Καληνυχτούμπες......

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα πιασα ολα μεχρι και εγω η αργοστροφη!!χαχαχαχαχα!!!!!
Να σαι καλα Σκρουτζακο μου εσυ με εκανες και γελασα ακριβως οπως τα λες πονηρα.
Στο ενιμεροσι24 προχθες διαβασα μια καταγγελια δημοσιογραφου που του πεσε απο τα χερια το εξωδικο μετα απο καταγγελια μιας αλλης Ντοντορας.
Στο μαυροποντικο δεν μπαινω
πεισματικα,αν δεν εγραφε καποιο παιδι για την "ντοντορα" εδω και σχολιαζε την σταση της απεναντι στα μμε,δεν θα το πιανα ολο το στορυ σου.
Τιβιολα και εγω την ιδια αισθηση με σενα εχω,ναι η Ελενη βαριεται ξανα.
Αυτη την σεξολογο την φερνει μπας και χασκογελασουμε ολοι μαζι οχι για να μαθουμε κατι σοβαρο. Βαριεμαι λες και ακουω τις ερευνες του Γρηγορη.
Καλο Σ.Κ
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι βαριούνται στην τιβι ΚΜ μου και πιο πολύ εμείς οι τηλεθεατές...Νομίζω οτι το Ιντερνετ την εχει νικήσει κατα κρατος..

Ανώνυμος είπε...

Ρααααααα ρεύτηκα, με το συγχώριο

perastikos είπε...

Χεχε, πολύ καλό! Εγώ βέβαια αν το έγραφα, θα αναφερόμουν ξεκάθαρα σε ονόματα. Ξέρω όμως ότι αμέσως μετά θα είχα email από τον λουσμένο αρχισυντάκτη. Τέτοια μας έκανε και στο μιντιακά. Μια και μόνο φορά έγραψα για τα νούμερα της εκπομπής, ούτε καν σχολίασα περιεχόμενο, και μέσα σε μια ώρα μας είχε στείλει 2(!) email με πίνακες και τέταρτα τηλεθέασης για να μου αποδείξει ότι η εκπομπή δεν έχει πτώση. Εντωμεταξύ εγώ αναφερόμουν στο τόταλ κι αυτός μου έστελνε στο 1544. Ως και μήνυση εμμέσως είχε απειλήσει να μας κάνει... Τραγική φιγούρα.

Πολύ φτωχή η tv φέτος. Διάβασα συνέντευξη του Μπέζουν που προέτρεπε τους πάντες να είναι ανοιχτοί σε μειώσεις ειδάλλως τα σίριαλ θα σταματήσουν να γίνονται. έχει πολύ δίκιο. Το πιστεύω ότι ο λόγος που είναι τόσο λίγες οι σειρές δεν είναι η τσιγκουνιά των καναλιών, είναι πολλοί ψωνισμένοι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες που αρνούνται να ρίξουν τις αμοιβές τους. Και φυσικά πρέπει να τις ρίξουν πολύ, για να φτάσει να γυρίζεται επεισόδιο με -το πολύ- 30-40χιλΕ. Δεν είναι ανέφικτο. Θέληση για δημιουργία να υπάρχει! Αν φέτος ξεχώριζα κάτι, θα έλεγα Οικογένεια της συμφοράς και Κάψε το σενάριο. Πρωτότυπα κόνσεπτ, με νέα πρόσωπα και καταστάσεις που έβγαζαν γέλιο. Μακάρι να συνεχιστεί το δεύτερο. Από σειρές οι Βασιλιάδες ήταν ευχάριστη έκπληξη (για καθημερινό...) και το Αμάρτημα νομίζω ότι έχει πολύ καλό σενάριο και αδικείται από τον Αντ1. Στο Μέγκα θα χτύπαγε σταθερά 40αρια. Εσείς τι ξεχωρίσατε?

Ανώνυμος είπε...

esena ton malaka ksexwrizoume lol

perastikos είπε...

9.23
Βαρέσατε διάλυση από κει και ήρθες πάλι σε μας για παρηγοριά?

Skroutz είπε...

Γεια σου Περαστικε μου!!
@Η ιστορία της Ντοντός είναι απλα φανταστική. Τώρα αν κάποιοι μπορεί να δουν τους εαυτούς τους σε αυτή, επαληθεύουν το δόγμα οτι η ζωή φτάνει ή και ξεπερνά τη φαντασία....
@Δεν φταίει μόνο η κρίση για τα κακά σίριαλ αλλά η ελλειψη έμπνευσης. Τι βλέπουμε τα τελευταία 5 χρόνια?Ελληνοποιήσεις ξένων σίριαλ(βλ Λάκης Γλυκούλης), σουρεαλιστικές κόπιες αμερικάνικων σίριαλ και αναμάσημα των ίδιων ιστοριών..
@Αν αρνούνται να ρίξουν τα κασέ τους, ας κάτσουν σπίτι τους.. Υπάρχουν τόσοι ταλαντούχοι ηθοποιοί και συντελεστές που περιμένουν απλά μια ευκαιρία.
@Η Οικογένεια της Συμφοράς ήταν καλή στα πρώτα επεισόδια. Τώρα θεωρώ οτι είναι προκάτ. Όμως χρειαζόμαστε κόνσεπτ με γέλιο.
@Το Κάψε το Σενάριο δεν με κέρδισε καθόλου, οι Βασιλιάδες είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν.
@Το Αμάρτημα?Ως σενάριο δεν βλέπω κάτι το εξαιρετικό, οι μανιέρες του Ρήγα με ηθοποιούς σε κατάσταση παράκρουσης και υστερίας δεν με τρελαίνουν, η Καλογριδη θεωρώ οτι είναι ο,τι πιο αντιτηλεοπτικό έχω δει, στα συν η Λουιζίδου και ο Αντωνόπουλος.
@Τι ξεχώρισα;Τους Βασιλιάδες(χωρίς να τρελαίνομαι), τους Δέστε τους, τον Φώτη και τη Μαρία, την Ελένη το μεσημέρι και την Τσαπανίδου το πρωί. Στα συν η νέα εκπομπή του Σρόιτερ(κάτι διαφορετικό. Αδικημένο θεωρώ το καθημερινό του ΑΝΤ1, που φαινόταν κλάσεις ανώτερο από αυτό του Μεγκα αλλά...

Ανώνυμος είπε...

9:31 μ.μ.
MPARNTON?

perastikos είπε...

Κοίτα, σε σύγκριση με τα φετινά (λιγοστά) σίριαλ, το Αμάρτημα έχει καλύτερο σενάριο και ατάκα (και όλα αυτά που αναφέρεις μαζί).

Για Τσαπανίδου και Μενεγάκη θα συμφωνήσω. Για τη Μενεγάκη τα έχουμε πει, ήταν η χρονιά της. Την Τσαπανίδου έτυχε να τη δω μερικά πρωινά και ειλικρινά κόλλησα... Έχει ένα τρόπο να τα λέει που σε κερδίζει και πάντα θα πει κάτι που δεν περιμένεις και θα ανάψει αίματα. Θέλω να την αξιοποιήσουν σε κάτι πιο δυνατό, στο δελτίο φεριπίν.

Δεν είδες το πρόσφατο επεισόδιο της Οικογένειας, γι αυτό έχεις μείνει στα πρώτα! Άπαιχτο! Πάντως ναι, κι εδώ δυστυχώς μετά τα πρώτα 5 δυνατά επεισόδια μεσολάβησαν κάποια πιο "δεύτερα" (που δεν φταίει τόσο η παραγωγή, απλά τα "θύματα" δεν αντιδρούσαν) αλλά το τελευταίο με αποζημίωσε!

Το ίδιο γίνεται και με το Κάψε το σενάριο. Είναι μερικά τοπ και μερικά που σε παίρνει ο ύπνος, όμως σαν κόνσεπτ το θεωρώ μεγάλη πρωτοτυπία. Μακάρι να δούμε κι άλλες παρόμοιες εκπομπές, που θα συνδιάζουν και τη μυθοπλασία που τόσο λείπει.

Από ενημερωτικά μου αρέσει και η Παρέμβαση. Βασικά η κυρία που το παρουσιάζει, έχει εκπληκτικό λόγο και επιχειρήματα. Εκεί που λέγαμε ότι ο Άλφα έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια την ενημέρωση, έβγαλε δυο εκπομπές και όχι μόνο κάνουν νούμερα, αλλά και ξεχωρίζουν! Κίνηση ματ!

Ανώνυμος είπε...

έχει και άποψη ο περαστικός και μάλιστα για την τηλεόραση! θα κλάψει και ο φανταστικός media_blogger

Skroutz είπε...

Καλημέρες!
@Περαστικέ η Πόπη Τσαπανίδου κάνει μακράν την καλύτερη ενημερωτική εκπομπή. Κάνει το πρωινό του Παπαδάκη να μοιάζει με καφενείο στο Χιλιομόδι...Χώρια που είναι και κουκλάρα!
@Στην Οικογένεια της Συμφοράς είδα τα πρώτα, μετά ψιλοβαρέθηκα και το ίδιο μου συνέβη και με το Μπλακ Αουτ της Μπουλέ αλλά και με το περσινό Πλάκα κάνεις.
@Ο Αλφα έβαλε ενημέρωση από τη στιγμή που γύρισε σε ελληνικά χέρια.Εξυπνη κίνηση γιατί κάλυψε το κενό που άφησε το Αλτερ, την ύπνωση του ΑΝΤ1 και το καραμνημονιακό Μέγκα.Η Αυτοψία του Σρόιτερ είναι κάτι καινούριο, και στην Παρέμβαση πρόσεξα το πόσο καλή είναι η Παπαδάκου.
@1.16 μεράκι το έχω μια φορά να μπεις στη διαδικασία να επιχειρηματολογήσεις. Αλλά ξέχασα...Δεν αρκεί μόνο να θες, πρέπει και να μπορείς...