Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....................

 
Την καλημέρα μου σε όλους!!!Τι κάνετε????Για να αρχίσω κι εγώ...
@Καταρχήν, καλό ταξίδι στον Θανάση Βέγγο, στη μνήμη μας δεν θα πεθάνει ποτέ..
@Όπως είπε και η Τiviola, επίθεση έκανε το ευαγγελατοσάιτ στον Λιάγκο  γιατί δεν κράτησε τη δέουσα στάση απέναντι στο γεγονός... Μπα????Τώρα ανίχνευσαν την πρώτη χοντράδα της εν λόγω εκπομπής?
@Πάντως είναι να μην γίνει η αρχή... Θυμάμαι πέρσι τους Καραμεροχαριτάτους... Πέρσι όλοι τους αποθέωναν, φέτος απλά περνάνε απαρατήρητοι...Πρόπερσι όλοι αποθέωναν την Ελένη... Πριν 4-5 χρόνια τον Αρναούτογλου...
@Τι θέλω να πω??Σαν δεις το πρωτο τηλεκράξιμο να αχνοφαίνεται, πάρε θέση μάχης για τα υπόλοιπα, που θα είναι πιο πολλά και πιο σκληρά...
@Αλλά επειδή είμαι και πονηρός άνθρωπος, μήπως ψιλοστράβωσε ο Μπουτος με τις μπηχτούλες του Λιάγκου περί συμβολαίου και του δείχνει ποιος είναι το αφεντικό??Γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία, που λέει και η Μαρινέλλα...
@Τώρα μου ήρθε μια ενόραση...Τον Αύγουστο θα υπάρξει ένα δημοσίευμα καταπέλτης γνωστού τηλεκριτικού, την ημέρα της πρεμιέρας μια κριτική καρακράξιμο από γνωστή τηλεκριτικό, στη συνέχεια κριτικές και τηλεαναλύσεις για τα πεσμένα νούμερα..Οχι τίποτα, αλλά δεν θα είναι και η Σταματίνα να κρατάει τα μπόσικα...
@Είδα και γάμο NiVo...Μπροστά του ακόμη κι ο πριγκιπικός γάμος έμοιαζε σαν το ''Μη το πεις στη νύφη''....Σμόκιν, η τερακότα με τη σέσουλα(φήμες που θέλουν γνωστό παρουσιαστή να έχει βάλει λυτές και δεμένες μακιγιατζούδες να βρουν την απόχρωση ακόμη ελέγχονται και εξακριβώνονται), και καλεσμένοι πολιτικοί....No comment.....
@Bρε Τατιανιώ αυτά με τις πορνοστάρες , περσινά ξινά σταφύλια... Σιγά τα ωά και πάλι πίσω από τον Μουτσινά..
@Έπρεπε να παντρευτούν βασιλιάδες για να δει χαρά και η Λαμπίρη... Αντε τώρα έρχεται  και Γιουροβίζιον, όλο και κανα διψήφιο θα δούμε...
@Τώρα που είπα Γιουροβίζιον... Ας αποφασίσουν τα μεσημεριανοπάνελ πια τι θέλουν από ελληνική συμμετοχή? Φολκλόρ και ελληναριό ή κακή ιμιτασιόν αγγλικής λουγκροποπ???
@Και για το τέλος, 2 νέα που πρέπει να ξερετε....Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη(πάλι???????) και παντρεύτηκε η Χρυσάνθη Ντάφλα(ποια είναι αυτή??????)

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σκρουτζακο νομιζω οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που το ζαππιτ ψιλοκραζει τον λιαγκα,θυμαμαι οτι και της χειρονομιες του σχολιαζαν αρνητικα,την βλακωδες ερωτηση της φαιης οταν εσπασαν τα νερα της γυναικας ενος ηθοποιου (στανκογλου)αν καταλαβαν εκεινη την στιγμη οτι ειναι εγκυος,και καποια αλλα με την σταματη και τις ασεμνες λεξεις που χρησιμοποιει πρωι πρωι(οταν διαβαζε καποια συνεντευξη).
Απλα μας κανει εντυπωση οταν τον σχολιαζουν αρνητικα επειδη ολοι τους κανουν ντεμεναδες.Αυτη την φορα δεν ηταν σχολιασμος των καμωματων τους αλλα ευθεια επιθεση.
Α την ατιμη την πατιανα και εσπαγα την κεφαλα μου τι ειχε και εσκισε (για τα δεδομενα της στο 15-44).Να φανταστεις οτι την ειδα την συνεντευξη με την πορνοσταρ.Εξυπνο και μορφωμενο το μπαζο, μωρε αυτη ειναι πορνοσταρ με επιπεδο χαχαχαχα!!!!!!
Πρωι πρωι (10 η ωρα) με το που ξυπνησα ειδα τα νουμερα της και επαθα.Ακομη δεν ειδα τα καθαρα,μην ξεπερασαν και τον μουτσινα,ειμαι περιεργη.
Αυτα.Φιλακια.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Α πα πα
Τυχαίο; Don’t think so! Έχετε παρατηρήσει που από όταν αποκαθήλωσαν την μπουμπούκα από το απογευματινό έχει δει χαρά στα σκέλια του το δελτίο; Την δε Δευτέρα μπήκε μέχρι και στο Top 10 της μέρας (!) ενώ καθημερινά τα νούμερα του… ίσιωσαν. Έφυγε πριν η χαντακώστρα!

Μας γκάνιαξαν πια
Το παρακάτω απευθύνεται στην πλειοψηφία των εκπομπών, ενδεικτικά αναφέρουμε: «Το σύνδρομο του μικρού πέους προσβάλλει μεγάλο ποσοστό ανδρών» σουπεράκι σχεδόν με το καλημέρα σας στον Καφέ με την Ελένη today. Jesus Christ κόλλημα οι everyone στο greek television! Ντε και καλά να μας πείσουν ότι αυτό που μας έλκει το the most, είναι τα σεξουαλικά υπονοούμενα και οι απανωτές τους ατάκες. Που τις εκσφενδονίζουν στο μεταξύ, μόνο και μόνο για να βλέπουν τις μούρες τους στις σατιρικές εκπομπές και να αλληλοκορδώνονται!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

τωρα τι να της πεις????αυτη τωρα τι κανει???αυτη δεν μιλαει με σεξουαλικα υπονοουμενα??? ακου εκει "ειδαν χαρα τα σκελη τους απο την ανοδο του δελτιου".Δηλαδη τα νουμερα φερνουν σεξουαλικη διεγερση.Την ιδια στιγμη που κραζει τον καφε και ολες τις εκπομπες που μιλανε για σεξ.
Δεν λεω ολες οι εκπομπες εχουν καταντησει αηδια,αλλα και αυτη κανει τα ιδια.
Α μωρη καρακαξα που το παιζεις και ηθικολογα.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Κ.Μ μου
Η μανδαμ ειναι για το Δαφνι!
Λεει οτι ειδε χαρα στα σκελια του το δελτιο του αντ1 επειδη εκοψαν την μπουμπουκα που εδινε χαμηλο λιντ ιν,εντωμεταξυ το δελτιο του αντ1 κανει νουμερα αυτην την περιοδο για ενα και μονο λογο,επειδη λειπει το αλτερ με τον Χατζηνικολαου!Ελεος πια με δαυτη δεν ξερει τι της γινετε!Αναλυση καθυστερημενης αγαμητης τηλεμπουρδολογου εχει καταντησει!
Ας της πει καποιος οτι το αλτερ ΚΑΠΟΥΤ!Οταν επαιζε το daily εβγαινε και το δελτιο του Μπουρναζιου ταυτοχρονα γι'αυτο και η Χουχλη ισα που επιανε την βαση! τοσο γκαου?ΜΑ ΤΟΣΟ???
Και οτι τι?Εβγαλαν την Μανωλιδου με τα χαμηλα νουμερα και βαλαν τον Δογκανο και δινει υψηλη πασα???Τα ιδια νουμερα κανει αντε κανα 2 μοναδες παραπανω,απλα δεν τους κοστιζει nothning(ααααχ επαθα και εγω το αγγλικο συνδρομο που την κατατρεχει)
Εντωμεταξυ οσο για το γεγονος οτι της ξινιζουν τα σεξουαλικα υπονοουμενα στα πρωιναδικα ενα ειναι το σιγουρο,οτι προτιμω αυτα παρα να λεει καποια παρουσιαστρια ιπποποταμο προσβαλοντας την!
Το κορυφαιο απ'ολα δε?Πιο ειναι με την περιπτωση της?Οτι νομιζει οτι εχει και καταπληκτικη πενα το ζωον το ορθιο!Βρε ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤ!!!

Στο μεταξύ την έκανε εντυπωση σήμερα Τετατρτη ότι την Δευτέρα που μας πέρασε το δελτίο του αντ1 μπηκε στο τοπ 10(2 ημέρες μετά δηλαδή..Lol) και όχι το χθεσινο 26αρι sto 15-44 που χτυπησε το δελτίο του Σροιτερ και μάλιστα απέναντι από την Εδεμ!Τζιζουυυυυςςςςςςςς!!!

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα τιβιολα μου,εχω μια απορια,οποιο καλο παιδακι ξερει ας μου πει και μενα.Οταν δινουν τα νουμερα το πρωι ολα τα πρωινα ειναι μια μοναδα κατω.Η ελενη γιατι ανεβαινει μιση μοναδα η και πιο λιγο????Μην πειτε οτι οι 10-1 τελειωνουν 12:50 γιατι και η ελενη τελειωνει 12:55 δινει πασα 12:50.
στην ουσια 5 λεπτα παραπανω εχει ο καφες.
Λεω εγω η οι 10-1 εχουν πιο πολλες διαφημισεις η της ελενης το κοινο
δεν αλλαζει καναλι.
Βλακειες λεω ετσι.Απο περιεργεια ρωταω,αν ξερει κανεις ας μου πει και μενα.Αν δεν ξερετε παντως δεν πειραζει ετσι και αλλιως δεν εχει σημασια Κ.Μ

Skroutz είπε...

@Ναι καλά Γιωτούλα, ο,τι πεις... Οτι τώρα έχει ανάγκη η Μενεγάκη να την παίζει ο Θέμος ή οι σατιρικές εκπομπές...Μια κουβέντα λέει και γίνεται χλαπαταγή...
@Ας μην ξεχνάμε οτι η Τζιιένη στο Μάστερ Σεφ μια χαρά τα έκανε τα 50αρια της.. Γιατί να φταιει αυτη και όχι το κανάλι??(ωχ αυτό που είπα είναι casus belli..
@Γενικά οι κριτικές της εκτός απο κακογραμμένες και ανέμπνευστες, είναι και παντελώς καρα-ακυρες..Επίσης από πέρα κάνει κρα το σύνδρομο ''ειμαι καλύτερη από τη Σταμάτη, τη Ζαρίφη και την Κουτροκόη, πάρτε με κι εμένα στο γυαλί , να κατουρηθώ απ τη χαρα μου την τρελή''..

Ανώνυμος είπε...

Κ.Μ μου να εχουν παραπανω διαφημισεις τα μπαλαμια του αντ1 δεν πιαζει με την ΚΑΜΙΑ με τα νεανικα που κανουν,αν και τα πακετα κλεινουν απο περυσι που και παλι 2οι ηταν στο 15-44,οποτε πιο πιθανο ειναι το 2ο ενδεχομενο,βασικα αυτο παιζει αναλογα με τις μερες και το ιδιο το κοινο!
Φιλουρεςςςςςςςςς!!!!!!
Καλησπερα Σκρουτζ σωστοοοοοος για αλλη μια φορα!

"Tiviola"

Skroutz είπε...

Γεια σου Tiviola μου!!!
@ΚΜ μου αυτό που ξέρω είναι πως τα καθαρά νούμερα είναι αυτά χωρλι ςτις διαφημίσεις, με στάνταρ ωρα έναρξης και στάνταρ ωρα λήξης, με ακρίβεια λεπτού.Το πρωί τα δίνουν χονδρικά με απλή πρόσθεση και διαφέρουν από μέρα σε μέρα..Είναι άλλοι που κρατάνε σταθερό κόσμο στις διαφημίσεις κι άλλοι που χάνουν πολύ...
@Μια εκπομπή καταλαβαίνεις οτι έχει διαφήμιση όταν έχει δωροθέτες και δώρα στους τηλεθεατές από εταιρείες(όχι αυτά του τύπου στείλτε sms των 2,5 ευρω για να κερδίσετε μετρητά).
@Επίσης οι διαφημίσεις δεν δίνονται μόνο με βάση τα νούμερα αλλά και το πρόσωπο..

Ανώνυμος είπε...

@Επίσης οι διαφημίσεις δεν δίνονται μόνο με βάση τα νούμερα αλλά και το πρόσωπο..

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Γι'αυτο μην σας φανει περιεργο ας πουμε εαν στο τελος παρει ολο το πακτετο η Μενεγω και παλι και ας ειναι 2η στο νεανικο!Το θεμα ειναι τι επιρροη ασκει το καθε προσωπο προς το κοινο που παρακολουθει!

"Tiviola"

Skroutz είπε...

Δεν είναι τυχαίο οτι το Mega πήρε μια φρεσκοπαντρεμένη μητέρα για το πρωινό του τη στιγμή που η Μενεγάκη χώρισε και μοιραία άλλαξε το δημόσιο προφίλ της.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στις διαφημίσεις...Πρόπερσι το mega πλάσαρε το γαμπρό Γρηγόρη και πέρσι ένα μοτίβο φοιτητοπαρέας στο πιο γκαούτσαλο όμως...Φέτος ήταν το momentum..Ο ΑΝΤ1 προσπάθησε να κάνει το ίδιο με τη Μελέτη, αλλά τους βγήκε πιο Λιβία Δρουσίλλα(που λέει και η Σπυριδούλα)και την έτζασαν

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω τιβιολα μου,βλακεια ειπα για τις πιο πολλες διαφημισεις,μαλλον κατι αλλο παιζει.
Σκρουτζ ποια ειναι η κουτροκοη????,θα ναι καμια πολυ πρωινη για αυτο μου διαφευγει.Ξυπναω πρωι μονο οταν τυχει.Για αυτο δεν ξερω τι παιζει το "χανω πανω στην ωρα" με τα νουμερα τους μαλλον"κλανουν πανω στην ωρα".Χαντακωνουν το λενιω οταν οι "λολεκ και μπολεκ"παιρνουν τα τριανταρια του παπαδακη.Ασε που τα νουμερα του αλτερ τα καρπωνεται στο συνολο παλι ο αντ1 δηλαδη οι 10-1.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΜΝΜ ΝΑ ΧΑΖΕΨΩ ΝΑ ΞΥΣΤΟ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ 4 ΜΝΜ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ.
ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ 10-1 ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΖΑΠΙΝΚΓ. Η ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ Μ.Ο.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Skroutz είπε...

KM η Kουτροκόη είναι μια ξανθιά στους Καραμεροχαριτάτους... Δεν ξέρω αλλά εμένα σε αυτή την εκπομπή όλοι ίδιοι μου φαίνονται, ξανθές και τροφαντά αγόρια... Γιατί δεν τους βάζουν t -shirt με το όνομά τους να μην μπερδευόμαστε κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΟΜΟΡΦΗ.ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΕΧΟΥΝ.ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ, ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑ.ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΣΑΙΝΙ ΕΙΜΑΙ.
ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΑΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΑΔΕΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ.
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΟΘΟΝΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΟΘΟΝΗ.
ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΝΩ ΖΑΠΙΝΓΚ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ (αν ειναι αυτη)Ειναι η μονη μαζι με την πατερα που συμπαθω.Γιατι μια με μαυρα μαλλια που διαβαζει τα περιοδικα ειναι για πολλες σφαλιαρες.
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Με δύο εκπομπές λιγότερες από αυτές που έχει στο πρόγραμμά του φέτος θα ανοίξει η αυλαία της επόμενης σεζόν για το Star. Η είδηση όμως δεν είναι αυτό, αφού η οικονομική κρίση μας επιφυλάσσει ανατροπές – στον χώρο των ΜΜΕ – που δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας! Η απουσία λοιπόν των δύο εκπομπών – κατά συνέπεια και η απελευθέρωση των πλατό που χρησιμοποιούν, φαίνεται να φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, το χρόνιο αίτημα του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου για ένα μεγαλύτερο στούντιο για το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης! Οι γνωρίζοντες τα του Mega ξέρουν ότι το στέλεχος του καναλιού θα επιθυμούσε ένα μεγαλύτερο πλατό για τις ειδήσεις, κάτι που δεν μπορεί να του προσφέρει το κτίριο της Μεσογείων. Στο βαθμό λοιπόν που προχωρήσουν οι συνομιλίες μεταξύ των δύο καναλιών για συνεργασία – όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, δεν αποκλείεται, εκτός των διοικητικών υπηρεσιών του μεγάλου καναλιού που πιθανότατα θα στεγαστούν στον 3ο όροφο των εγκαταστάσεων του Star στην Κηφισιά, να δούμε και το δελτίο του Mega να βγαίνει από τα σύγχρονα πλατό που θα απελευθερωθούν λίαν συντόμως
απο ενιμεροσι 24

Aν ειναι αληθεια το ρεπορταζ, η μια εκπομπη ειναι το "φωτης και μαριας" η αλλη????

Ανώνυμος είπε...

12:17 μ.μ.
Της Λαμπιρη!
Για τον Φωτη και Μαρια κρατα μικρο καλαθι!
Οσο για την Λαμπιρη θεωρειτε κατι παραπανω απο σιγουρο οτι απο την νεα σεζον δεν θα κανει εκπομπη,το ειχε γραψει και το people πριν κατι εβδομαδες και εκει δεν γραφουν βλακειες οπως τα περιοδικα τυπου Χαι,Σοκ,...Μοκ κλπ!

Αλεξ