Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

TO Π-Σ-Κ-Δ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ SKROUTZ.....


@Ατσα το Ρουλιώ... Τι κι αν ντύθηκε πασχαλινό αυγό Κίντερ, το χτύπησε το 30αρι της...Επίσης αρχίζω να πιστεύω οτι ο Καπετανίδης έχει υποβολέα στο ακουστικό του, μου θυμίζει τον Λιάγκο με τον Μαλέλλη που τους σατίριζε ο Μητσικώστας..... Επίσης πετάει κάτι καρα-άκυρα, που κοντεύει να μας φύγει το τσερβέλο...
@Σερπαντίνα την πήγε τη Ναταλίτσα χθες η ίωσις και την απουσία της κάλυψαν οι υπόλοιποι... Εμ, τόσοι νοματαίοι ας κάνουν και καμιά δουλειά, όχι μόνο να τσακίζουν τα ντεκόρ και να ταϊζουν τα σκυλιά..Σε περίπτωση πάντως που η Ναταλίτσα έπρεπε να κοιμηθεί για να ηρεμήσει, μπορούσε να βάλει στο dvd τις εκπομπές της φετινής σεζόν... Ποια απ' όλες??? Όρεξη να 'χει να διαλέγει...
Χατζηπούλια γιατί βαλσάμωσε το μαλλί λες και θα το πάει σε μουσείο Φυσικής Ιστορίας???Τραγικό... Επίσης, θα το ξαναπώ, η Πρεζεράκου καθιστή είναι τόσο συνηθισμένη....
@Η δε κριτική επιτροπή, στην κοσμάρα της... Ο Φωκάς σκεφτόταν με τι τσίτια να ντύσει τους χορευτές της Αλλοδαπουίτας που θα χορογραφήσει στη Γιουροβ-ύ-ζιον, ο Λάτσιος ανυπομονούσε να τελειώσει το σόου να βγει καμια μπαρότσαρκα με τον Αρναού να θάψουν τη Μπουλέ, η Πρεζεράκου καταριόταν την ενδυματολόγα γιατί την έβγαλε σαν την Έφη Σαρρή στον Αφρικανό, και ο Κωστάλας σκεφτόταν που στο καλό έχει βάλει τη θερμοφόρα γιατί ξαναπιασαν τα κρύα...
Νταιζη Ντακ πάλι ντύθηκε στο σιθρού της και απελευθερώθηκε... Εκεί βέβαια που πεθαίνω είναι που κάνει ντροπές στην εκπομπή της... Κούκλα μου αφού το γουστάρεις το τζέρτζελο, enjoy it, μην κάνεις σαν την χήρα Μήτση στο κρεβάτι...( ασχετο, αλλά εγω ως Σκρουτζ έχω καμιά συγγένεια με τη Νταίζη???ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
@Αν υποψιαστώ οτι ο ΑΝΤ1 πλασαρει ως σταρούμπες του τον Σπύρο Σούλη και τους Πουμπουρόβλαχους, θα ζητήσω από τους παλιούς αντεννικούς να κάψουν τις τσατσαρες του Παπαδάκη, τα κοκαλάκια της Μενεγάκη και τις σαλιάρες του Μικρούτσικου(δεν ξέρω αν το είχατε προσέξει ,αλλά σε κάθε παίχτη ριάλιτι που εξομολογούσε , του έριχνε και ένα σοβατισμα....) γιατί μια εποχή(και μια πρωτη θέση ) τελείωσε...Baby it's over που λέει και η Παπαρίζου...
@Και τώρα που είπα Μικρούτσικο, γέννησε η Ρουμπέση... Να της ζήσει της γυναίκας, αλλά αυτό προκάλεσε τη μάνητα του Λαμπιροπάνελ διότι δεν το ήξεραν και έχασαν μια αποκλειστικάρα ΝΑ(με το συμπάθιο), γιατί αν περιμένουν από τη Γιουροβίζιον, shit high and watch που έλεγε και η Ζουμπουλία...Επικράθησαν διότι νόμιζαν ότι ήταν φίλοι....
@Τι απαντώ εγώ??? Δεν αρκεί να λες οτι είσαι φίλος με κάποιον, πρέπει και να μπορείς να είσαι...Και κακά τα ψέματα, στην TV ΑGB πεσούσης και πήρε φωτιά ο πωπός μας....
@Αχ Γιάννη Λάτσιο, σου την έλεγαν για τη Μενεγάκη παλιά, αλλά και στο Mega τα ίδια κάνουν...Οτι θα έβλεπα και τον Λορέντζο του Bar σε εκπομπή, και μάλιστα του Mega, ούτε στις πιο σουρεάλ προβλέψεις της βασί-λυσσας(φιλούρες ζουζουνέλ μου, ξέρω οτι μας διαβάζεις)...
@Θα μου πείτε εδώ είδες τη Φαίη Σκορδά, θα δεις τη Μπεκατώρου, βλέπεις εδώ και 2 χρόνια τη Στικούδη, αυτό σε πείραξε???
@ Κοτζάμ απογραφή και δεν θα είχε η Ελενίτσα απορίες??? Αλίμονο... Καταρχήν είχε μια καχυποψία γιατί δεν ήξερε τι ρωτάνε οι απογραφείς και ποιοι είναι... Βρε Λενιώ δεν είναι από την ΙΜΑΚΟ οι άνθρωποι να σε ρωτήσουν πού έπιασες το Μάη...Μετά δεν ήξερε ποιον να πρωτοαπογράψει... Ε βρε Λενιώ,για το καλό του κράτους χωριστείτε για καναδυο μέρες....
@Το σταροσάιτ πάλι σήμερα φουλ στη μπηχτή για την κακιά Καραβάτου που πέταξε μπηχτές για Μακρυπούλια(συμφωνα με αυτούς πάντα) και την Ηλιάκη που ήξερε τα πάντα για το Dancing και όχι για το Idol... Βρε παιδιά , αφού τα βλέπετε όλα, γιατί δεν γράψατε για την Λαμπίρη που έστελνε sms στον Μουτσινά(άρα δεν έβλεπε Τατιάνα) και για την Νονόρα που ήθελε χρυσή τηλεόραση από τον Μουτσινά (αρα και εκείνη δεν έβλεπε Τατιάνα) .. Σας τα ξαναθυμίζω ετσι για να μην μου στενοχωριέστε οτι σας ξέφυγαν..
@Αγαπάρες μου , οι τηλεθεατές δεν σας βλέπουν όχι μόνο επειδή θέλουν να βλέπουν άλλους, αλλά και επειδή δεν γουστάρουν να σας βλέπουν...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διακρίσεις
Ημέρα διακρίσεων η αυριανή. Τι κοινό έχουν Ελένη Μενεγάκη, Σία Κοσιώνη και η πιτσιρίκα Μαίρη Συνατσάκη από το green room του Dancing with the Stars; Όλες τους, μεταξύ άλλων βεβαίως βεβαίως, πρόκειται να λάβουν το τρόπαιο στα βραβεία Λυμπέρη που πραγματοποιούνται αύριο.

Αντε να σκασουν οι εχθροι της!!!!!!!

Σκρουτζ ολα καλα και ωραια,
να μην τα λεμε παλι.
Χαλι μαυρο το μαλλι της ζετας, λες και βγηκε με το ρολο στο κουτελο ηταν,η δε πρεζερακου για μενα ηταν καλυτερη απο καθε αλλη φορα στυλιστικα νομιζω,οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα τρωγοτανε χτες.
Οσο για το λενιω μην πιστευεις τι γραφουν δεν μενει με τον μαθιο στο σπιτι της.Τι νομιζεις ετσι της ξεφευγουν αυτα που λεει οτι κοιμαται με τα μωρα της,οτι η μανα της μενει μαζι της.
Καλα εκανε απο αποψη τηλεθεασης να χει αποριες για την μεταγραφη,μου ελυσε και τις δικες μου.
Δεν ειδα την τσιμτσουλη στο λιαγκα αλλα καπου διαβασα οτι κλαιγεται για το αλτερ και δεν χαιρεται για το γαμο της που ειναι τον αλλο μηνα,το σχολιο που διαβασα ελεγε ποση πορωση εχει με την τβ,η κακομοιρα της λυπησης ειναι.Ματαιοδοξια σε ολο της το μεγαλειο.
Α ξεχασα κατι ακομη,ή ιδεα μου ειναι ή σταρ και ευαγγελατοσαιτ μας θυμιζουν μια βδομαδα μετα, που επιασε τον μαη η ελενη, Η ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΗΡΗ???.
ΑΥΤΑ.Κ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα λατρειες!

Καταρχας θα ξεκινησω με το προβλημα που συνεχιζετε αυτες τις ημερες στο σπιτι μου!
Της γιαγιας μου της εχει κατσικωθει ντε και καλα στο μυαλο να παει να αγορασει σπιτι στην Κυπρο για να βλεπει τον Αυτια!Εξαλλος ο παππους...Θα εχουμε διαζυγια τωρα στα γεραματα!
Μπηκε και στο σαιτ του Νικητεα πριν και ειδε οτι σκιζει,ποιος την κραταει τωρα!Παλι καλα που εσκασε μυτη η ειδηση οτι ο Γιωργης εκανε την εμφανιση του στα γραφεια της Καντζας και ηρεμησε καπως(Και η Λενιω φανταζομαι,επιτελους θα δει και κανενα λιντι ιν της προκοπης)!Μεχρι και γκρουπ στο fb εκανε η αθεοφοβη"ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ"(η γιαγια μου οχι η Ελενη)!Μετα απ'ολη αυτην την περιγραφη μπορω να πω οτι της εχω μοιασει!

Στα δικα μας τωρα...
Για να πω την μαυρη μου την αληθεια εχθες η Μακρυ(πουλια και ο αυγερινος) μου θυμησε λιγο απο ...Ελενη στην φωτογραφηση που ειχε κανει για το Life and Style,με την διαφορα οτι της Ζετας ηταν λες και φορουσε περουκινι!
Απο το χθεσινο show κραταω ενα,το μαλακισμενο που ουρλιαζε στο κοινο και ηταν λες και το σφαζανε!Δεν αντεξα παραπανω γυρισα καναλι!


Οτι η Μαρα(η σαρα και το κακο συναπαντημα) την λεει στο κους-κους και την Καραβατου για τον σχολιασμο τους οσον αφορα το dancing μπορει και να με στηλει!
ΟΤΙ ΤΙ???Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα ενα πραγμα!
Το σταρ εχει κανει επαγγελμα την λεξη ειρωνεια χρονια τωρα και τους ενοχλησε το μεσημεριανο του alpha?Πες μας τι πινεις και δεν μας δινει μωρη Μαραααα!Πες μας!!!
Και η μπηχτη στο τελος για την τηλεθεαση του Idol?Τραγικο!Μανδαμ Ζαχαρεα 30% εκανε οχι 3!Που εσεις στο καναλι σας για να δειτε αυτα τα νουμερα θα πρεπει να χωρισει καμια Μενεγακη και αν...
Βεβαια τα ξεγυρισμενα 15αρια του Χ τα μετεφραζαν σαν "σκιζει το talent show του αντ1"
Απο την αλλη ουτε ο ιδιος ο αντ1 τετοια ενοχληση...
Μαλλον τους εχουν κατσει βαρια τα 20αρια που χτυπαει η Καραβατενα καθε μερα εν αντιθεση με την αιωνιος τριτοτεταρτη Βαμπιρω που δεν λεει να σηκωσει κεφαλι!

Και φυσικα θα σταθω στην παπαρα που κανανε σημερα τα κοπροσκυλα-κορακια εκει στο πανελι του σουπερ που-σταρ!
Ενχοληθηκε ο καρπουζας γυφτουλας το Ρακιντζουλινι ντεεεε που η Ρουμπεση δεν τον δεχθηκε και την εκραξαν ακομη και σε μια τοσο σημαντικη στιγμη της ζωη της!Μιλαμε για σκατοψυχια σε ολο της το μεγαλειο!
Αφηστε την μωρε υσηχη την κοπελα,αμεσως πεσατε να την φατε ζωα ορθια!Ενα χρονο τωρα δεν εδνιαφερθηκαν να πανε να την δουν,"ξαφνικα" τωρα τους επιασε ο πονος...
Τυχαια?Φυσικα και οχι!Τωρα ΞΑΝΑ-πουλαει η Δημητρα τωρα θυμηθηκαν οτι ηταν κολλητη τους...ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!
Που ειδε και επαθε η γυναικα απο εσας περυσι και προπερσι!Και αληθεια πειτε μου πιστευει εστω ενας οτι η Ρουμπεση μιλουσε μονη της χωρις να την πιεζουν εκεινη την περιοδο απο το star?Σε τα μας τωρα???Κοντεψαν να την στειλουν στο ψυχειατρειο τοτε!Αλλα παλια τους τεχνη κοσκινο!
Αυτα βεβαια η Μαρα τα βλεπει φυσιολογικα...
Κατα τ'αλλα ο πλακα που εκανε του κους-κους-σι για την Ζετα την μαρανε!Μια πλακα την οποια το star και ειδκοτερα το κεντρικο του δελτιο(λεμε τωρα...)την κανει σε καθημερινη βαση...ΜΑΡΑ(!) τους!

ΚΜ μου,φυσικα και η Ελενη δεν πεταει ολες αυτες τις σποντες τυχαια οτι κοιματε με τα παιδια της κλπ.κλπ.,τις εχω προσεξει και εγω!Ειναι μεγαλο γατονι!!!

Οσο για την Τσιμ-τσουλι δεν την ειδα οπως δεν ειδα κανενα πρωιναδικο σημερα(ειχαμε τα νταβαντουρια της γιαγιας βλεπετε...LOL)αλλα εαν οντως ειπε αυτα που λετε η κοπελα ειναι του γιατρου!
Μονο που καθε μερα δεν ειναι του Αι...Μπουτου,οποτε μην τρεφει ελπιδες(βλ.Σκορδα)!

Αυτα τα ...ολιγα!Τα λεμε αυριο φυσικα!Καλο βραδυ στους χιλιαδες αναγνωστες μας και φυσικα στην λατρεμενη,την μια και μοναδικη ...σουπερ σταρ!:PPP

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα τιβιολα μου
δεν την ειδα την τσιμτσουλη ουτε εγω,αλλα οταν την ειχα δει στην ναταλια αυτο μου εβγαλε.Βλεπω οτι μιλαει παντου για τον σοφουλη της, σαν να την επιασε αγχος μην χαθει απο το γυαλι και την ξεχασουμε.Διαβασα και κατι σχολια καπου, ετσι καπως εβγαλα το συμπερασμα.
Σημερα παντως η ελενη ειχε την πετρουλακη,χαλασε πολυ αυτη στο προσωπο,αλλα ειναι γλυκα σαν ανθρωπος,μου αρεσει να την βλεπω στην τηλεοραση.
Το αλλο με την δημητρα και εμενα μου την εσπασε.Περσι την επριξαν την γυναικα μπας και τσιμπησουν νουμερα τωρα το παιζουν θιγμενοι.
Αυτη η βαμπιρω δεν υπαρχει,την περασμενη βδομαδα μιλουσαν για την κοκκινου και το διαζυγιο,οταν ξεζουμισαν το θεμα,πεταει στο τελος ΑΥΤΑ,μεχρι εδω ΟΧΙ ΑΛΛΟ.
Το ειπε και η ελενη οταν διαβασε το εξωφυλλο, "ειπε αυτα ειναι οικογενειακα" και δεν το ανελυσε.Η βαμπιρω το εξαντλησε σαν θεμα και στο τελος ειπε οτι η μενεγακη.ΕΛΕΟΣ ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΟΒΑΜΠΙΡΩ.

Σημερα οταν τελειωνε ο καφες ειπε στην πολιτη "αυριο θα σαι μαζι μας"
φαγωθηκα για ποιο λογο???λεω ή την βραβευσανε, ή θα μιλησουν για την γιουροβιζιον ή μηπως την πεμπτη εχει απεργια και για αυτο συμπληρωνει μερα???
Παντως και να μην την ψηφιζαν ο λυμπερης ενα τιμητικο βραβειο επρεπε να της δωσει τοσα εξωφυλλα της ξεπουλησαν φετος.Εγω πηρα το περιοδικο και βαριομουν να συμπληρωσω το φυλλαδιο,χαχαχαχα!!!!!!βαριεμαι!!!!


Καλο βραδυ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΑΙΤ!!!!!!
Κ.Μ