Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Σ' ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΛΑΧΤΑΡΗΣΑ.....



@Ακούσατε ακούσατε, η Φταίη Σκορδά-σύζυγος Λιάγκα τώρα και πρωταγωνίστρια σε κινηματογραφική ταινία με τίτλο ''Λάρισα εμπιστευτικό''.Μετά τα μνημόνια, την τρόϊκα, την Τσιμτσιλή και την Κουσκουρή με καθημερινές εκπομπές, τώρα το χτύπημα έρχεται από την μεγάλη οθόνη...
@Να δω τον Τγιανταφυλλίδη να σχολιαζει την εγμηνεία της Φταίης και τι στον κόσμο.... Τι????Δεν θα καταδεχθεί?? Εδώ σχολίαζε το Dancing, εκεί θα κολλήσει????
@Είδα και Σάσα Σταμάτη στον Θέμο... Δεν είπε τίποτα ιδιαίτερο αλλά τα συμπεράσματα μου τα έβγαλα...Καταρχήν, κατάλαβα οτι ο Θέμος ή θέλει να την πει στο Mega ή στον Λιάγκο. Επίσης, η Σάσα Σταμάτη στανταρ θα καβατζωθεί σε εκπομπή(εδώ καβαντζώθηκε η Ελένη Φωτοπούλου) 
@Εκτός σχεδιασμού ΑΝΤ1 οι Καραμεροχαριτάτοι σύμφωνα με τον παλιό supporter τους Νικητέα...Οπότε καταλαβαινετε ε??Κι αυτοί στο Star απο Σεπτέμβρη...
@Ποιός όμως θα την κάνει από το Σταρ γιατί ένας/μία περισσεύει???Οψόμεθα...Η πιο σίγουρη πάντως είναι η Μαριτσούζει...
@Κοίτα να δεις... Υπάρχει ακόμη η εκπομπή του Παρτσώλη και της ξανθιάς nameless!Για ποιό λόγο? Θα μούχλιασαν οι κασέτες του ''Κορίτσια ο Μάρκουλης''.Βάλτε μας τη ''Λίμνη των Στεναγμών'' με τα σκηνικά από Lego να κάνουμε πάρτι... Μέχρι και τις Οικογενειακές Ιστορίες θα απαρνηθούμε...
Νταίζη Ντακ πάλι εξακολουθεί να πουλάει το ειδύλλιο με το χορευτή... Κάνε δουλειά σου κοπελιά και μην μας σκας...
@Το δε Σταρ έχει λυσσαξει με το Dancing(ο οποίος τελικός εντελώς αδιάφορος, θα τον έβλεπα μόνο αν χόρευε ο Κωστάλας τραγούδι της  Lady Gaga). Γιατί γκάνιαζαν σήμερα?Για την Ηλιάδη που τάχα την στήρζε η εταιρία της η Heaven...Ενώ αυτοί την Νταίζη δεν την στήριξαν καθόλου... Αλλά μάλλον κακό της έκαναν....
@Τώρα που είπα Ηλιάδη, ένα έχω να συμπεράνω με πικρία... Τρεις μήνες Ντάνσινγκ κι ένα θέμα με την Ποπάρα μπαλαρίνα δεν είδα, έτσι για να την πει στην Ηλιάδη... Τατιάνα?? Μήπως να το κάνεις και αυτό Αληθινή Ιστορία?? Εδώ έφερες το Γωγουλίνι βαμμένο καρπούζι, εκεί κολλάς??
@Και τωρα που είπα Τατιάνα, μας ενημέρωσε οτι πέρασε το Σ-Κ στα Σέρρας, όπου έμεινε στο πεντάστερο και απόλαυσε μασάζ, σπα , γιατί είναι κορίτσι του λαού και θέλει να δείξει στην ανεργη γυναίκα του σήμερα οτι κι αυτή περνάει βάσανα στη ζωή της...Και μετά ενοχλεί μερικούς το καφάσι με τομάτες της Μενεγάκη στη λαϊκή... 
@Η οποία Τατιάνα είχε Περρή καλεσμένο και κουτσομπόλευαν το σύμπαν(βαριέμαι).. Πάλι είπαν για τη Μενεγάκη, η οποία είχε βαρετή και προβλέψιμη εκπομπή, στο οποίο δεν πολυδιαφωνώ, αλλά βρε Περρή μας εσείς στο ΌΛΑ τι αλλάξατε?? Ούτε καν την καρέκλα του Θέμου... Ας είναι καλά οι Αρβυλαίοι, ο Μάκαρος που εδώ και καιρό δεεεεεεεεεεν  και τα άλλα κανάλια που κάνουν τα πάντα για να στείλουν τους περισσότερους στον ΑΝΤ1... 







21 σχόλια:

Skroutz είπε...

ΚΜ ,Αλεξ απ ο,τι ξέρω τα γραφεία του ΑΝΤ1 βρίσκονται σε γνωστό εμπορικό, άσχετο που τελικά πηγε για διαφημιση η Μενεγάκη..
@Κάνω λάθος ή η Γιωτούλα την ψιλοκράζει την Φταίη σήμερα?Κάτι παίζει εκεί....
@Pianojen ο σκοπός όλων μας είναι η καλή παρέα και να περνάμε ευχάριστα και κυρίως να γελάμε.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σκρουτζακο!!!
Λοιπον η φταιη απο εκει που ελεγε οτι δεν θελει να φευγει απο το νινι της λεει, τωρα την ειδε και σταρ του σινεμα.Τι να πεις αυτη απο τον τροπο που κανει εισοδο (σημερα δεν ειδα)φαινεται οτι ψοφαει για μεγαλεια.
Τον περρη παλι δεν τον ακουσα γιατι ειχα κοσμο (εκλεισα την φωνη)μην του ξεφυγει τιποτα για τον μαθιο και εκτεθουμε.
Αν και ολοι το ηξεραν,μεχρι που με δουλευουν και εγω το παιζω ανηξερη χαχαχαχα!!!!
Αυτο με την τατι και την θεσσαλια απο σενα το μαθαινω,την κακομοιρα πυ δεν μπορει τωρα πια με την κριση να παρει μια ερμες (10.000)και το αναβαλει λεει ενας θεος ξερει ποτε (ετσι ειπε σε αλλη εκπομπη)
Οταν καταλαβα οτι τελειωσαν με το λενιω δυναμωσα (χαχαχα)και ακουσα οτι η σσασσα εκλεισε λεει σε μεσημεριανο, θα ελεγα στο μπλαμπλα (σημερα της ειχαν αφιερωμα αλλα εκει φραγκα γιοκ)
Ο σεφερλης παλι εκραξε κοσμο,στο πρωινο τους, επιασε τους καραμερους, κλασικα μενεγακη και περρη.Ελυσαν και τις διαφορες τους στον αερα αλλα ολοι παλι το βρηκαν σωστο για αυτο δεν το σχολιασαν.
Εχει διαφημιστικα στο μαρουσι????(δεν μενω αθηνα)και εμεινε λεει και 5 ωρες
Αυτο με την γιωτουλα το σκεφτηκα και εγω,πρεπει να ειναι γνωστοι, δεν εξηγηται τετοια συμπαρασταση,μεχρι την φταιη φταινε.
ΑΥΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Για το μέλλον του στην πρωινή ζώνη, τη σχέση του με το Γιώργο Καραμέρο και τα σενάρια τηλεοπτικού τους διαζυγίου και αντικατάστασής τους από τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και για την Ευγενία Μανωλίδου μιλάει ο Σπύρος Χαριτάτος κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Γιώργο Σατσίδη στην εκπομπή «MTV TAKE 20» (21.00, MTV) η οποία μεταδίδεται απόψε Τετάρτη 8 Ιουνίου.



Για το ενδεχόμενο αντικατάστασης τους με τον Γιώργο Καραμέρο στην πρωινή ζώνη από τον Χρήστο Φερεντίνο διευκρινίζει: «Τα σενάρια τα έχω διαβάσει. Με ενδιαφέρει να έχω δουλειά, όμως έχω μάθει να κατανοώ τις μεταβολές. Κάποιο επίσημο μήνυμα δεν έχω λάβει... Και πέρσι μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερα αν θα συνεχίσουμε. Αν σταματήσει η εκπομπή, θα μπορούσα να γυρίσω στο δελτίο, να αλλάξω κανάλι ή ακόμα και να φύγω από την τηλεόραση. Εμένα το πάθος μου είναι το ραδιόφωνο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος για όσα καταφέραμε με την παρέα του 10 με 1 μαζί. Με τις φήμες ασχολούνται μόνο οι συνάδελφοι, κανένας τηλεθεατής δεν ασχολείται όμως... Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα».



Επιπλέον αν ισχύει η φήμη ότι τον ενοχλεί ο τίτλος «Καραμεροχαριτάτοι» ξεκαθαρίζει: «Με ενοχλεί. Είμαστε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες. Θα μπορούσα να συνεχίσω και χωρίς τον Γιώργο. Τα πάμε πολύ καλά και ακόμα και όταν αρπαζόμαστε μπροστά στις κάμερες, είναι επειδή ό,τι διαφορές έχουμε τις λύνουμε on air. Αν μου πρότειναν μια πρωινή εκπομπή μόνος μου, θα την έκανα. Το βραδινό όμως νομίζω μου πάει πιο πολύ. Η παρουσία μου δίπλα στον Καραμέρο τον αδικεί γιατί μου δίνει πολύ χώρο. Είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, όμως κατέβασε ταχύτητα για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε».



«Την Ευγενία δεν την αντέχω»


Στην ίδια συνέντευξη σχολιάζει και τον χαρακτηρισμό που έχει δώσει ο ίδιος στην Ευγενία Μανωλίδου της «γυναίκας-γκαζόζα». «Για την Ευγενία, είπα ότι είναι μια γυναίκα γκαζόζα, γιατί όπως η γκαζόζα έτσι και η Ευγενία, είναι ωραία, τη χρειάζεσαι αλλά μετά από ένα σημείο δεν την αντέχεις. Μου αρέσει η Ευγενία να τη βλέπω, είναι όμορφη όμως κάποια στιγμή δεν την αντέχω!» εξηγεί και συμπληρώνει: «Στην εκπομπή μας είναι φιλοξενούμενη όμως έχει το χρόνο της. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με τη δημοσιογραφία, όμως ξέρω ότι αγαπά πολύ το φακό».



Η Λίτσα Πατέρα, σε συνέντευξή της στο OK! είχε πει για τη σχέση της με τους παρουσιαστές του «Δέκα με μία μαζί»: «Είμαστε καλά αλλά δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε φιλική παρέα».Ο 39χρονος δημοσιογράφος επισημαίνει: «Με την κ. Πατέρα, ούτε εγώ θα έκανα παρέα. Είναι η μαμά του λόχου, όμως δεν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο τα λέμε κάθε μέρα».

Από Yupi.gr

Ανώνυμος είπε...

ασχετο τελειως αλλα εγω το ειπα χτες και θα το γραψω,πατωσε ο καφες χτες!!!!πως να μην πατωσει με τις βλακειες τους.Οι αλλοι μιλουσαν με ρεπορταζ για τα κλεμενα λαστιχα της νατασας και ο μαγειρας μαγειρευε μπαμιες με μπαρμπουνια.
Ποιος τα μαγειρευει αυτα ρε ελενη????
Απο πανω να μας λεει ο μαγειρας οτι πληρωσε 30 ευρω για 4 μπαρμπουνια.Ημουν σιγουρη οτι θα πατωνε,και να που εγινε.Οσο ασχετη νασαι δεν ειναι δυσκολο να το δεις.
Αυτοι εκει περα κοιμουνται ορθιοι.Μιλουσε ο σαμοιλης και ελεγε τα ιδια που εχει πει αλλες τρεις φορες.Τι να πεις????μετα την κραζει ο περρης και εχει δικιο ο χοντρομαλακας.
Η εξαλλη Κ.Μ
:P

Skroutz είπε...

ΚΜ Μπαμιες με μπαρμπούνια????Ακόμη και οι γαιοσκώληκες θα κόψουν λάσπη..Μπορεί να μαγειρέψει και μαλλί της γριάς με φασολάδα...
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...
Γιατί σήμερα που είχε την Εύη Αδάμ??Χάλασε ο κλιματισμός στο στούντιο και έφεραν εξωτερικές και ανέξοδες ενισχύσεις??Πανούργες Γερμανίδες....
@Αμ οι ''Πάνω στην ώρα ,κάτω σε νούμερα''? 4%???Πόσο πιο κάτω πρέπει να παει αυτη η εκπομπή για να την τονώσουν???
@Η Νταιζη Ντακ πάλι είπε οτι δεν παρουσίασε τα Πλέιμειτ γιατί δεσμευόταν με το Ντάνσινγκ κλπ... Και τώρα πείτε μου εσείς: Το Σταρ είναι τόσο λάρτζ που για να βοηθήσει πρόγραμμα του Ντάνσινγκ, άφησε σε δεύτερη μοίρα τα Πλειμειτ?? Αυτό θα πει τηλεαλτρουϊσμός...
@Αλλά οι Αντεννικοί ξηγήθηκαν σκάρτα και μπαμπέσικα και έμεινε η Νταίζη Ντακ να αλυχτοκοπάει σεκλέτικα
@Το δε Κους Κους μια ωρα να σχολιάζει τα περιοδικά... Κανα θέμα βρε παιδακια δεεεεεεν???Η Ρουλάρα δεν προλαβαίνει να τους καταχεριάσει,πήγε να ψωνίσει κολάν..

Ανώνυμος είπε...

σκρουτζ να τα τηγανιζε και να κανε χωριστα, τις μπαμιες μμμμ κατι ισως να γινοτανε.Αυτος ομως τα βαλε μαζι να βρασουν.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που ειναι απαραδεχτα αυτα που κανει, ολο θαλασσινα οστρακα και μαλάκια.
Λες και τον βαζει επιτηδες να τα κανει, για να τον σουταρει του χρονου.
Εγω νομιζα οτι μονο εμενα με ξινισε αυτο το φαι αλλα και με αλλες που μιλησα αυτο μου ειπαν.
**Η αδαμ της εκανε νουμερα την προηγουμενη φορα,ισως ελπιζει ξανα.
**Τιβιολα που εισαι καλη μου???
**Αυτος ο χαριτατος ποσο ψευτικος μου κανει με το παπαρατσιστικο.
**Α ρε Ελευθερια καλα τα λεγες.
Μολις ειδε λεει τον φωτογραφο εγινε λεει πιο διαχυτικος (στο μπλα-μπλα)
Ποσο στημενο!!!!να κυνηγανε την μενεγακη την ζετα και ακομη κανα δυο ενταξει, αλλα τον χαριτατο????
**Σκρουτζ ειδες το αφιερωμα στην κορομηλα που μολις τελειωσε εβαλαν τον ψωμιαδη πως τους την ειπε????
**Σημερα που ανεβηκαν τα σαινια του αντ1 εβαλε ο αλλος τα νεανικα!!!!

Skroutz είπε...

@Τα υστερα του κόσμου, τρέχουν οι παπαρατσαίοι να φωτογραφίσουν τον Χαριτάτο..Να δω και παπαρατσικό του Τάσου Θεοδώρου, να καταρρεύσω πιο ηχηρά και ρουθουνιστά κι απ τη Τζιιιένη....
@Δεν το είδα το σκηνικό με την Κορομηλά...
@8 Ιουνίου και δεν έχω δει ακόμη παπαρατσικό Μενεγάκη με μαγιό στη θάλασσα??Stop the press..
@Εν τω μεταξύ βλέπω Μουτσινά κι έχω πεθάνει... Ίσως η πιο φρέσκια και ευχάριστη εκπομπή αυτη την περίοδο... Όλοι οι άλλοι έχουν βάλει τον αυτόματο

Ανώνυμος είπε...

4:55 μ.μ.
O ANT1 STA NEANIKA SHMER AHTAN 3OS BRE

Οι μέσοι όροι των καναλιών για την Τρίτη 7/06
ΣΥΝΟΛΟ-15/44

ΑLPHA 21,2 - 23,3
ANT1 15,1 - 15,4
MEGA 14,6 - 15,7
ALTER 11,7 - 8,9
STAR 11 - 13,6
NET 5,4 - 2,4
SKAI 5 - 4,8
ET3 2,8 - 1,9
ET1 1,5 - 1,3

ΠΗΓΗ:Tvnea

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ.ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΕ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ.ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Κ.Α
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΨΙΛΟΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΣΚΟΥΣ
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

TA SAINIA ΒΡΕ ΣΥ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥΣ.
ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΒΡΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια χαραααα

Της Τουρκιας του καγκελο μέσα στο καλοκαιρι,2 σειρες σε αντ1 και άλλες 2 στον alpha(η μουσα μου ο Νικολαρας θα αποβλακωθει),εάν δεν έχουμε μάθει μεχρι τον Σεπτεβρη την Τουρκικη γλωσσα εμένα να μην με λένε Tiviola!Απο την νέα σεζόν βλέπω την Μενεγακη να μας καλημεριζει στην Τουρκικη διαλεκτο με φακιολι και βρακα(+ κανένα μουστακαλη κοιλαρα από διπλα στο πανελ) και να μας σερβιρει όχι Καφέ αλλά «μπακλαβα με την Ελένη» και καθώς θα περναει η ώρα και θα μεσημεριαζει «κεμπαπ με την Ελένη»,αντε μπας και …ξεβαρεθει και ο Περρης!
Ο οποίος κατσαριδομουρης Περρης πηγε στην κρουελα Σκατιανα εχθες για να μιλησει για την αποτυχία και την μπαιλα της Μενεγως φέτος…Παραλογοοοοο?Δεν ακουει αρα λογικο!Σε ποιαν άλλη θα πηγαινε?Στην μακραν πιο βαρετη εκπομπή της χρονιας η οποία σερνοταν μεταξύ του 10 και 11% στα 15-44,στην εκπομπή η οποία ακόμη και μετά το τέλος της κανονικης προβολης του Κισμετ χανει από την ..επαναληψη(!) του ιδιας σειρας με συντριπτικη διαφορά,στην εκπομπή που χανει κατά κρατος από τις επαναληψεις του mega,στην εκπομπή που το τελειωτικο χτυπημα για φέτος έδωσε ο Μουτσινας και η παρεα του περνωντας την σταθερα σε καθημερινη βαση με καμιά 10αρια μοναδες στα νεανικα που το σταρ έχει για σημαια έτσι για πλακα!Βλεπετε ο Περρης έχει κάνει ΤΙΣ επιτυχίες όταν ο ίδιος ανελαβε να παρουσιασει εκπομπές μονος του οι οποίες που με το που εβγαιναν στον αέρα δεν προλαβαιναν να φτασουν στην 2η με 3η εκπομπή με το ζορι και κοβοταν!Μηπως να θυμίσουμε και αυτές τις εκπομπές στον «κυριο» Περρη?Οι αγγελοι του alpha,Ciao Darwin κλπ.Οποτε μηπως καλυτέρα να μασάει παρά να μιλαει?Διοτι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι,εκτός και αν το ζορι που τραβαει με την Ελεν είναι άλλο…
Όσο για την επιτυχία του ΟΛΑ,μεταξύ μας δεν το λες και κατορθωμα να παιζεις μπαλα μονος σου με κάτι κουλες απέναντι στον αλφα να παίζουν ποκερ,τον Μακαρο στα αζητητα και τον Πρετεντερη με μια εκπομπή η οποία με λιντ ιν 60αρια έκανε 12αρια και εσύ παρολ’αυτά να κανείς 25!
Σαν εχθες θυμαμαι την επανασταση που έκανε η Νανουκα με την Ρουλαρα την Κουσκουρη και το απαραιτητο σιγονταρισμα της Φταιης στο πολύ Μπλια-Μπλιαχ για τα γυαλιά ηλιου που φοραγε η Μενεγακη στον καφέ της στην τελευταια εκπομπή για την σεζόν του 09!Σημερα αραγε που ο Liag-ass εσκασε μυτη με γυαλι ηλιου(+ βερμουδα,πραγματικά μου έρχεται εμμετος) και αυτός στο πρωινό tous η Νανουκα θα γραψει τίποτα?Και ποσό μάλλον η Φταιη δεν θα του κάνει καμιά παρατηρηση???Διοτι με τα γυαλιά της Μενεγακη της ερχοταν μια αναγουλιασις(όπως έλεγε και η αξεχαστη Μανταμ Σουσου),μηπως της εφταιγε η…μαρκα τελικα?:/
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ειμαι περιεργη να δω εάν τα γραφεια τύπου του βλαχοζευγαρου σχολιασουν το ότι σήμερα στο πρωινό tous ξεκατινιασαν μια χαρά το θεμα του Χαριτατου στα περιοδικα,διοτι όταν το κάνει αυτό η Μενεγακη την βγάζουν εμπαθη και λάθος επειδή ειναι την ιδία ζώνη και δεν είναι σωστο λεει,δηλαδή εάν δεν είναι σωστος ένα απλος σχολιασμος από την στιγμη που είναι στα εξωφυλλα των περιοδικων τότε πως θα χαρακτηρισουν τον σημερινο (καρακιτρινο) σχολιασμο των Σκορδαλιαγκεων?Ξερω,ξερώ…θα το βρουν χαριτωμενο ΚΑΙ αυτό!Οπως χαριτωμενο θα βρουν που ο Σεφερλης ελυσε τις διαφορές του με την Σκορδα On air…
Βεβαία εαν καλουσε η Μενεγακη τον Σεφερλη τότε μονό θα εριχναν τις χολες με τα κιλα όπως έκαναν στην περιπτωση της Ζαριφη!
Α και το άλλο,εχθες δεν είδα κανένα να σχολιαζει τις ειρωνιες παυλα σποντες του συζηγου για τον Αγγελου και τον Μαρτακη που είναι στον τελικο του show του αντ1 «…βαρια αντρικη υποθεση λέει ο τελικος του Dancing,μυριζει …αντριλα» αφηνοντας ξεκαθαρα υπονοουμενα με διαφορά γελακια για τις σεξουαλικες τους προτιμησεις!Κατα τα’αλλά η Σασα Σταματη τους μαρανε…
Είδα και συνέντευξη Χαριτατου στον Σατσιδη,βρε βρε πως αλλαζουν οι καιροι σε χρόνο ντε τε!Που ηταν πέρυσι τέτοια εποχή τα…αγορια ΤΟΥΣ(επάνω σε ένα καλαμι και ετρεχαν)και που είναι φέτος…(σιγουρα όχι στο καλαμι μιας και αυτό εσπασε και γκρεμοτσακιστηκαν)Αυτά παθαινει όμως κανείς όταν με μολις μιση σεζόν επιτυχιας νομιζει ότι έχει κατακτησει την Tv,σημασια έχει η διαρκεια κυρ Χαριτατο μας,τσαμπα τα μαθηματα στο εργαστηρι δημοσιοκαφριλας του αντ1,δεν σας τα μαθαινουν αυτά??Θα θελα να ξερα…
Φυσικά τα περί»εμείς ειμαστε δημοσιογραφοι σοβαροι και εγκριτοι» τα ακούω βερεσε,μια χαρά σας εκατσε πέρυσι που ήσασταν πρώτοι και του …ελαφρολαικου,φέτος ξαφνικα θυμηθηκατε να απαξιωσετε την ζώνη που σας έκανε γνωστους στις γριες ανα την Ελλάδα?
Η Νονορα από την άλλη σήμερα εσπευσε να μας ενημερώσει για το δημοσιευμα του enimerosi24 που θέλει του Καραμεροχαριατατους εκτός προγραμματος αντ1,καλε αυτή δεν ηταν που εβγαζε ανακοινωσεις στα Τουιτερ και εβριζε για τις μαλακιες(όπως συγκεκριμένα είχε γραψει) και τις ψευδης ειδήσεις που βγάζει το σαιτ του Νικητεα?Τωρα που οι ειδήσεις αφορουν …αλλους το πηρε αλλιώς!
Υ.Γ.1
Τι μου άφησε η συνέντευξη Χαριτατου στον Σατσιδη(αν με ρωτάτε…)
Το μαλε βρασε στο 10-1 μαζί,έχουν γίνει κωλος!!!
Υ.Γ.2
Η Τατιανα καλό θα ηταν να μη βγάζει στα σεναρια ζωης το ίδιο άτομο να πει την ιστορια του με διαφορετικο ντυσιμο και άλλο λουκ μαλλιων,ματια έχουμε και βλέπουμε και σιγουρα δεν ειμαστε ντιπ χαζες!Καταντια!!!
«Tiviola»

Skroutz είπε...

@Tiviola μου ο Νικολάρας θα πάθει τέτοια ταυτιση που θα αλλάξει το λινκ σε Μεχμέτ, Χασάν, Σουχρί κλπ...
@Ευτυχώς που υπάρχει και το Ιντερνετ, γιατί αν περιμέναμε από την τιβι, κλαφτα Βρασίδα και κόψε την πλεξίδα...Κακά τα ψέματα οι διακοπές όλων ψιλοκουτσουρεμένες θα είναι, αν βέβαια πάνε κάπου...
@Για την Τατιάνα δεν έχει να πει κανείς κουβέντα??? Αν όχι, θα λέμε εμείς για όλους..
@Ο ακατανόμαστος πάλι έβγαλε εντελώς τυχαία 2 αρνητικές αναρτήσεις για την Μενεγάκη, του Περρή και του γυμναστή... Να χαρώ εγώ συντονισμο με την επικαιρότητα... Τέτοιο συγχρονισμό ούτε ο Λέων της Μαριέττας με τα στρατιωτικά παραγγέλματα...
@Στο 10-1 είναι μια υπέροχη ατμόσφαιρα...Ο μόνος που τους υπερασπίζεται είναι ο Τσατσάνης...Ο οποίος ανάφερε οτι ένα σύστημα είναι εναντίον των παιδιών...Βρε Τσατσάνη εύ δεν είσαι μέρος αυτού του συστήματος??? Η Νανούκα βρε Τiviola την έχει δει πασιονάρια, δεν ασχολείται με αυτά τα ήσσονος σήμασίας...
@Τον Λιάγκο τον τυφλώνουν τα φώτα της επιτυχίας βρε , γι αυτό φορούσε το Rayban(σωστή επιλογή πάντως γιατί κρύβει καρπουζοκέφαλα και διπλοσάγονα)...
@Εγώ θα πρότεινα στην Τατιάνα να παίξει η ίδια στα σενάρια ζωής της...Τους ρόλους της μοιραίας, της ωραίας, της απόλυτης, της πέτρας του σκανδάλου, κάτι σαν τη Βάνα Μπάρμπα... Όρεξη να χει για μασκάρεμα μόνο...Την είδατε με το συζυγο που πήγαινε για τα Σέρρας με φόρεμα και μακιγιάζ βλαχομπαρόκ επαρχιώτισσας κουμπάρας??Τραζίκ εντελώς...

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.3
Αν υποψιαστω ότι εχθες η Ελένη εδιωξε τον γυμναστη επειδή ηταν καταλευκος…θα πεθανωωωωωω!

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

αληθεια τιβιολα αυτο κανει η σκατιανα???δηλαδη μουφα οι ιστοριες της???
Σημερα στο μπλαμπλα ειδα την συνεντευξη σκατιανας περρη γιατι χτες η φωνη δεν υπηρχε στο σπιτι μονο εικονα ειχαμε:))
Ρωταει η σκατιανα, θα μιλησουμε για την αγαπημενη σου, ελενη μενεγακη, και η ειρωνια της να ξεχειληζει.
Βρε τιβιολα σημερα αν καταλαβα καλα στο κους κους ειπαν οτι ο περρης ποτε δεν εκανε δικια του εκπομπη και αμφισβητησαν τον χαζοσεφερλη.
Αλλα τι περιμενεις εδω εχουμε πιο πολυ μνημη εμεις που τους βλεπουμε παρα αυτοι που ειναι μεσα στο συστημα.
Προχθες η τζωρτζελα ειπε οτι η παγιατακη ηρθε απο το αλτερ μαζι με την φταιη.
Σαν να βλεπω παλι επιθεση στην μενεγακη παντου.
Καλα ο λιαγκας ειπε παλι ολα αυτα και μια αναρτηση δεν εβαλε κανεις????
Κατα τα αλλα κατηγορουν την ελενη που δεν εβγαλε τον γυμναστη,την κατηγορουν οτι τον απελυσε και αλλα κουφα ,μωρε και ο νταρβιν καλος μπιπ ειναι και αυτος, μου σβησε οτι εγραψα υπερ της ελενης,ασε που διεκοψαν τα σχολια στην συγκεκριμενη αναρτηση
Τελευταια εχει πολλα θεμματα (αλλο αν μερικα ειναι βλακειες)και κοβει διαφορα σημερα δεν εβαλε αστρα.Την ημερα που ηταν ο γυμναστης ειχε πολλα θεμματα.Δεν αποκλειεται να τον βαλει αλλη μερα.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως, πάω πολύ την Σταμάτη, γιατί λέει τα πράγματα με τ'όνομά τους.

Ανώνυμος είπε...

8.45 καλα τα λες αλλα βαλε και ενα νικ νειμ
Ασχετο αλλα χτυπιεμαι στα γελια,ακουσα την παρουσιαση των πλειμειτ ο κυριος ΤΣΙΤΣΟΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΕΙΜΠΟΙ (ακου ονομα) ΔΗΛΑΔΗ: Ο ΤΣΙΤΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ
ΑΧ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ :))))Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Σκρουτζακο μου,αυτό με το παπαρατσικο του Χαριτατου με αποτελειωσε σήμερα(εχθες φροντισε το Λενιω με τις Μπαμιες και μπαρμπούνια που λεγάτε και εσεις πριν) και όχι τίποτα άλλο αλλά αρχίζουν και οι ζεστες!Τι…»αυθορμητισμος»,τι «αληθινο»,σήμερα δεν το σχολιασαν στην εκπομπή τους?Γιατι δεν αντεξα να τους δω πανω από 5λεπτο!
Για το «Αναθεμα στην ώρα» τα λόγια είναι πλέον λίγα!Μιλαμε για την πανωλεθρια σε όλο της το μεγαλειο!!!Οσο και να μην τους κοστιζει τίποτα,δεν είναι δυνατόν να θες να λεγεσε μεγάλο κανάλι και να κρατας μια εκπομπή η οποια κάνει 4%(!) και που αν εριχνες μαυρο την ιδία ώρα θα έκανε σιγουρα μεγαλύτερα νούμερα!Αν κρατησουν αυτό το αισχος και του χρονου θα είναι για γελια, η μάλλον για κλαματα!Σημερα το γλυψιμο με το συγκεκριμένο βιντεο αφιερωμα στην Κορομηλου από αυτούς άρχισε πουρνο πουρνο και το πηρε μετά και το κους-κουσι(αλιμονο…)Το γλεντανε ολη μέρα βλεπεις,πάλι καλά που δεν το έπαιξε στο ενδιαμεσο και το Λενιω…(καραΛΟΛ)
Περιεργο δεν το λες που η Μενεγακη δεν έχει σκασει ακόμη μυτη στα περιοδικα με τα μαγια της στην παραλια,αλλά οποίος καει από το χυλο φυσαει και το γιαουρτι(και ο νοων νοειτω),χωρια που άλλες σεζόν τέτοια εποχή ο καφές της επαιρνε σβαρνα τα νησια αλλά φέτος γιοκ!Ατιμη οικονομικη κριση!!!
Θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά για το Δεστε τους,είναι μακραν ότι καλύτερο στην day time ζώνη,πλέον η εκπομπή είναι δουλεμένη και αυτό φαινεται ακόμη και από τις μουσικες που βάζει ο dj σε κάθε τι που σχολιαζουν!Χρυση τηλεόραση respect,έχουν δωσει χωρο και στην Καινουριου και τον Νοτη και όλα καλά!Ενα θα σας πω μονό,ο χορος της Ηλιακη στην ώρα του παιδιου με το συγκεκριμένο τσιφτετελι με την ιδία την Ηλιακη παίζει σε βιντεο γουολ σε διαφορά κλαμπς της χωρας(!) και γίνετε πανικος!Διοτι η Tiviola κάνει και…clubbing!Αμ πως!!!
Ελπίζω να συνεχίσουν και του χρονου(αν και θεωρειτε κάτι παραπάνω από σίγουρο)απλα φοβαμαι μην του βαρεσει η μαλακια στο κεφαλι του Νικολακη και θελησει να πάει την εκπομπή βραδυ μονος του σε στυλ «Χρυσης τηλεόρασης» μονό!Αν πάνε βραδυ θα τους ηθελα πάλι όλους μαζί και πιστευω θα κανανε θραυση!
Δεν σας ειπα εντωμεταξυ το καλύτερο..
Προχθές στο σαιτ του Μαυροκουραδακη είχαμε συναντηση γιγαντων!
Αφροξυλανθη και Ντιανα διασταυρωσαν τα ξυφη τους!Ο απολυτος σουρεαλιστικος διαλογος!Εκλαιγα από τα γελια!Η Αφρο της έλεγε ότι αυτή είναι η νεα βασιλισσα του νετ και να λουφαξει στο καβουκι της και κλασικα η Ντιανα εβγαζε αφρους βριζοντας το συμπαν!Εντωμεταξυ αυτή με το γενι έλεγε ότι τώρα που ετζασαν την Σταματη θα την πάρουν στο πρωινό του Λιαγκα και της Σκορδα στην θέση της!Η μπλογκοσφαιρα ζει μεγάλες στιγμες!
Εκανα νέο συκωτι από το γελιο να ναι καλά τα κοριτσια…

Υ.Γ.
ΚΜ μου ναι αυτο κανει και μου το ειπαν και αλλες φιλες μου,ηταν μια γυναικα που την εμφανισε 2 φορες με αλλο ονομα και αλλο λουκ γενικως...
Αν το προσεξει καποιος καλα το καταλαβαινει!Αληθεια ο Περρης και η συντακτικη ομαδα του ΟΛΑ που με κατι τετοια κανουν παρτυ δεν το προσεξαν??????

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

KM
Δεν ξερω αν αρχιζουν παλι τις επιθεσεις στην Ελενη,αλλα αυτο που βλεπεω σιγουρα ειναι μαι επιθεση προς το ζευγος και απο το star σε σχεση με τις ξινιλες της Φταιης για τον Καλλιδη και τις χαρες που κανει για τον Πετρετζικη,επισης και τα σαιτ του Ευαγγελατου αρχισαν και τους τα χωνουν και αυτο ειναι μονο η αρχη!
Απαξ κ πεσουν σε νουμερα μαυρο φιδι που τους εφαγε..

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

την εχω παρει χαπαρι την οποια επιθεση προς το ζευγος.
Εχω ξαναπει οτι εχω μια λατρεμενη τηλεορασουλα που εχει δυο οθονες,το πρωι που τεμπελιαζω στην τβ(πότε πότε)(αλλες φορες ακουω μονο)διοτι ειμαστε και νοικοκυρες!!!!
Σημερα λοιπον κλασικα ειχα ελενη,παιρνει το ματι μου διπλα αντ1, διαβαζει η παλαιτσακη τα περιοδικα και βαζω να ακουσω τι θα πουν.Βλεπω τον χαριτατο που δεν φαινεται καλα γιατι φιλιεται με μια με κοντα μαλλια και σκεφτομαι, η μελετη ειναι???.Ενω διαβαζε η παλαιτσακη αλλα θεμματα,λεει ο καραμερος ταχα μου αδιαφορα "σπυρο η κοπελα ειναι η μελετη" απανταει η πονηρη κοντοχοντροφασουλια ¨"οχι" αν θυμαμαι καλα δεν το σχολιασαν αλλο, εβαλα την φωνη στην ελενη, μαλλον εκει εμειναν.
Τελικα μονη μου τα λεω και μονη μου γελαω,
τσιτσος ειναι ο γυμνος
Μαλιστα εμεις εδω λεμε "τσιτσος και ξεβρακωτος" για οποιον εχασε τα παντα, συνηθως στα οικονομικα.Η αληθεια οταν χασκογελουσα με εβλεπαν ολοι στο σπιτι με απορια, εγω παντως γελασα και ακομη γελαω.
Ακομη και να ειδαν την απατη της σκατιανας κανεις δεν θα πει τιποτα.
Τι χαλι τα καλλιστεια πλει μειτ μεγαλη καταντια τελικα.Παλια δεν θυμαμαι τοση προστυχια.Μπορει να κανω και λαθος γιατι την πιο πολυ ωρα εβλεπα 50-50.Οσο ειδα παντως ηταν χαμηλης αισθητικης.Πολυ λικνισμα.
Καληνυχτα παιδακια Κ.Μ