Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΤΗΛΕΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ SKROUTZΙΚΗ ΜΑΤΙΑ...

               
Φύγατε για τριήμερο?? Σας ζηλεύω...Δυστυχώς είδα όλα τα τεκταινόμενα στην TV(όσα άντεξα βέβαια) και αρχίζω το τροπάριο....
@ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ: Greek Idol:Η Ρουλάρα ντύθηκε leather woman σ' ένα θεόστενο φόρεμα... Πάλι καλά που δεν μπλάβιασε από το σφίξιμο η γυναίκα... Θα είχαν οι Γερμανίδες εφεδρικούς τους διασώστες να παρέμβουν...Η παίκτρια-λέγε με και τάπερμαν ή Τίνκερμπελ- Μαρία τα έχωσε στην κριτική επιτροπή διότι έξυναν μύτες(οι 9 στους 10 το κάνουν μπαλάκι), τίναζαν μπούκλα, φρέσκαραν πούδρα και δεν την άκουγαν... Εν εξάλλω ο Πετράν , ωρύετο και στη συνέχεια έβαλε το σταυροπόδι του εκνευρισμένου(ευτυχώς δεν φάνηκε η άσπρη κάλτσα..) και το θέλε το Cohiba να ξεχαρμανιάσει, αλλά οι καβουρομάνες Γερμανίδες τον άφησαν άκαπνο... Τι άλλο είχε? Τον Οικονομόπουλο με μαλλί Bon-Jovi στο πιο ξεπλυμένο και τελικά αποχώρησε ο-μπήκα Γαϊτάνος και βγήκα Νίνο- Γιώργος Ξυλούρης...Αυτάααααααααααα...
@ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ: Βάζω στο ''Μες στο χασμουρητό και στο ραχάτι'' ..2 από τις 4 ώρες έλεγαν τα γνωστά ακατάληπτα που ούτε τους ίδιους δεν αφορούν, το σκυλί ευχόταν να περάσει ο μπόγιας να το μαζέψει μπας και αποκτήσει ενδιαφέρον η μέρα. Καλεσμένος ο Θάνος Καλλίρης, γιατί το 'χουν σαν ψυχικό να τον καλούν κάθε χρόνο για να τους φέυγουν οι τύψεις που τον σούταραν και η Μαριέττα Χρουσαλά(βαριέμαι).... Οτι τώρα θα μπαστακωθεί ο κόσμος Κυριακατικα να τους δει... Δεν βάζω Αρχονταρίκι να συνεχίσω τον ύπνο μου μπας και στρώσει το κεφάλι από τα σφηνάκια!!!
@ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Δεν κοιμήθηκα, και έπεσα πάνω στο TV Weekend, με τη χειρότερη μεσημεριανού ever...Δεν έβαζες βρε Ράνια μας την κύρα Νότα την καθαρίστρια?? Καλύτερα θα τα έλεγε απο την αναρριχώμενη, σόρι ανερχόμενη ήθελα να πω, (είπαμε τα σφηνάκια...). Η Πατλάκη έβγαζε τα άχτια της για τον Alpha, διότι στο Alter βρήκε τη γη της τηλε-επαγγελίας και της απληρωσιάς επίσης, η Τρυφίδου να σκέφτεται 10 τρόπους για να προμοτάρει περισσότερο τον Λιάγκο και οι υπόλοιποι σε μια φάση μεταξύ λοβοτομής και σπαρίλας( γαμώ την τύχη μου, αντί για Λαγονήσι πήγα Μπουρνάζι με δαύτες)..Από θέματα?? Αναπαραγωγή όλης της Real(αν δεν παινέσεις το σπίτι σου..), DWTS και ξενέρωτα βαρυσήμαντα αφιερώματα(αυτά με τη Βιτάλη και την Αρλέτα μουσικό χαλί, που τα έδινε το Ti-Vo πρόσφατα..), φουλ της βαρεμάρας και του ροχαλιστάν...
ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ: Δεν το είδα όλο το DWTS, αφού θα μας το χιονίσουν το καμπαναριό σήμερα κι αυριο και επίσης βαρέθηκα. Μαρτάκης-Αγγέλου καραβαρετοί , ίντριγκα μηδέν λες και έβλεπα τη γυμναστική του Τηλεφώς. Η Ζέτα ήθελε να ντυθεί Μαρτζ απ τους Σίμσον και της βγήκε Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Πρεζεράκου ντύθηκε Ροζαλίντα και αρχίζω να πιστεύω οτι άνοιξε παρτίδες με τη Ρούλα Χάμου. Όλοι οι υπόλοιποι προβλέψιμοι, και η Καλομοίρα μας έδειξε τι θα βγει αν βάλεις τη Φουρέιρα και τη Σακίρα στους 95 βαθμούς και χωρις χρωμοπαγίδα...
Θα την πω την αμαρτία μου:Μου έλειψε η Τζιιιένη, την ήθελα εκεί με τον κότσο βαρώνης φον Αδώνιδος, το στήσιμο Μιμής Ντενίση στην Μπουμπουλλλλίνα , να μιλάει , να ναζεύει, να χορεύει, να χάσκει, να καπελώνει την παρουσιάστρια, να το ζει η γυναίκα και εμείς οι ορκισμένοι φαν...
ΕΚΤΑΚΤΟ 1: Το ''Κλάνω στην ώρα, μαλλί και τον τηλεθεατή κόντρα λα μουτρ'' είναι υπεράνω!!!Σήμερα που έπαιζε μπάλα μονάχο και υπήρχε η ελπίδα οτι θα έκανε 10αρακι, ασχολήθηκε με τους χίπις στα Μάταλα!!Ούτε ο Φώτης Μεταξόπουλος και η Μαρία Ιωαννίδου δεν θα τους είδαν..... 
ΕΚΤΑΚΤΟ 2 :΅Νομίζατε οτι το Λενάκι θα ξέχναγε Κωστόπουλο και Κορομηλά που της την έλεγαν??? Αμ δε!!!Ξαμόλησε το πανέλι σήμερα και έγινε της μαλλιοκουτρούβελης( η ίδια σιωπή... το μάτι όμως τα έλεγε όλα....)... Θα τρέχουν οι Γερμανίδες να βρουν μεταφράστρια εύκαιρη το τριήμερο... 
ΕΚΤΑΚΤΟ 3:Αποφασίσατε οτι δεν θέλετε να δείτε από Σεπτέμβρη στην TV την Τατιάνα Στεφανίδου και την Σταματίνα Τσιμτσιλή..Τι να πω??God bless Ellhnes tiletheates.....

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν στον Alpha σου αλλα θα έλεγες, οκ απλά σε κλάνουμε.
Νικ

Skroutz είπε...

Καλά ε , μου έκανες τη μούρη μπον φιλέ, ''Νικ''.........
Έρευνες έδειξαν πως όσοι μπλόγκερς ανεβοκατεβάζουν τον μετριασμό των σχολίων στο μπλογκ τους πιο συχνά από το παντελόνι τους, εμφανίζουν τα εξής συμπτώματα:
1) Γράφουν με 100 νικ ή Google profile, πανέξυπνη και σατανική ιδέα διότι κανείς μα κανείς δεν τους καταλαβαίνει..
2) Σβήνουν όποιο σχόλιο δεν τους αρέσει
3)Δεν δέχονται οτι υπαρχουν άνθρωποι που απλά έχουν άποψη και δεν χλιμιντρίζουν...
Φιλούρες και καλό μεσημέρι(μην ξεχάσεις αυριο το πρωί ΙΚΑ για το αντιλυσσικό...)

Ανώνυμος είπε...

κυριε,κυριε δεν καταλαβα (γιατι ειμαι γκαου)για ποιον αλφα σου,πεσμου και μενα????
Αφου σκρουτζακο θαβεις το "κλανω στην ωρα",θαβεις κορομηλα,ψιλοθαβεις το λενιω για το idol,αυτοι που ειναι ολοι στο μεγκα???πως εγινε αλφα σου???
**Τιβιολινα μου ποσες φορες σου εχω πει να γραφεις και αλλου,ειδες σου προεκυψε ο νικ ο κρυφος ο θαυμαστης.
**Χτες ειδα ενα μνμ στου ακατανομαστου που κατι ελεγε για την κουτσελινη και ελενη.Σημερα το ξαναειδα και εξαφανισε την αρχη εκει που αναφερεται στην ελενη(καλα λογια) και αφηνει το υπολοιπο που θαβει κουτσελινη
Ποση εμμονη μπορει να χει καποιος για να κανει κατι τετοιο.Μην πει καποιος καλο λογο παθαινει κριση,θελει μετα να εχει μπλοκ.
Το οποιο σημαινει σου αρεσει δεν σου αρεσει καποιος προσπαθεις να σαι αντικειμενικος.
Αυτα.Α ναι!!!!!τραγικη η πρεζερακου καθιστη με το φουξια μπουστο, ουαουυυυυ οταν χορευει!!!
Τραγικοι ομως και στο κους κους με το γλειψιμο στην κορομηλα.Εχει καταντησει ενοχλητικο τοσο σαλιο.
Κ.Μ

perastikos είπε...

Μήπως είναι ο ΝΙΚΟΣ από το μπλογκ του βλήμματος? Μόνο έτσι εξηγείται...

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΛΕΝΙΩ ΠΑΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑΞΟ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΚΡΙΣΗ.
Περαστικε και εγω αυτον σκεφτηκα τον μουσο της τιβιολας χαχαχαχα!!!!!!
Κ.Μ

Skroutz είπε...

@Δεν πειράζει Νικ μου καλή καρδιά.. όποτε σε βγάλει ο δρόμος να μας ξαναρθεις, κι εσύ και οι υπόλοιποι...
@Εσύ πάντως δύσκολα θα έτρωγες κλανιά, εκτός αν εκδήλωνες κανιβαλιστικές τάσεις...
@ΚΜ, Περαστικέ η κλασική γραφικούρα είναι μην ασχολείστε παραπάνω...Τουλάχιστον έμαθε ορθογραφία και ελληνική σύνταξη..

Ανώνυμος είπε...

3:45 μ.μ.
pare re perastike kamia gkazosa mpas kai xonepseis epitelous.
freedom-tv

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΡΟΥΤΖ ΩΡΑΙΟΟΟΟΟ,ΦΩΤΕΙΝΟ,ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ:))
Η παλαιτσακη θα καμαρωνει σημερα το "αγορι" της στις οικογενειακες ιστοριες(αυτος με τον κοτσο δεν ειν κακος)
Κ.Μ

Skroutz είπε...

Σ' ευχαριστώ ΚΜ μου...Καλοκαιράκι ήρθε, ας ανοίξει το έρμο το μάτι
@Αυτός είναι της Παλαιτσάκη, χιχιχι... Να τον κάνει και μνεία στο ΜΠΙΚΟΥΤΙ της...
@5.54 σε μάτιασα ε????Τζάμπα χάρηκα...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας γκαις!
Η λουγκρα η ξεφωνημενη η σκατατανομαστη μου απεδειξε για αλλη μια φορα εχθες και σημερα ποσο κομπλεξακι ειναι και ποσο μεγαλο προβλημα εχει στον καμμενο του εγκεφαλο!
Εχθες βραδυ ετσι για πλακα εγραψα οτι δεν μου αρεσε η Ζετα(τι κακουκα ηταν αυτη???OMG!!!) και οτι βαρεθηκα με το DWTS αλλα παρολ'αυτα οτι συμφωνω απολυτα με το γεγονος οτι βγηκε νικητης ο Αγγελου!Μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου το ποστ μου ειχε σβηστει,το εγραψα με διαφορετικο τροπο κανα 2-3 φορες ακομη,φυσικα η λογοκρισια επεσε συννεφο!
Σημερα του εγραψα σε καποιες αναρτησεις(μαλιστα η μια ηταν ντιπ ασχετη με νουμερα) οτι το mega επεσε στην 3η θεση την εβδομαδα που μας περασε οτι η κατρακυλα του δεν εχει σταματημο κλπ.κλπ.!
Λεω κατσε να δουμε θα το εμφανισει το μυνημα μου??Ηθελα να τον δοκιμασω..Αν και ημουν σιγουρη οτι θα το εμφανισει αφου εβαζα στο στοχαστρο το mega που και μονο που ακουει την λεξη βγαζει σπυρια(οπως και με την Μενεγακη)!Φυσικα οπως ηταν αναμενομενο τα εμφανισε ΟΛΑ σε αντιθεση με εχθες το βραδυ που εγραψα κατι αρνητικο που αφορουσε τον αντ1 και τα εσβησε κακην κακως οπως σας ειπα και πιο πανω!
Επισης οταν του ειπα σε αναρτηση του Λατσιου γιατι δεν βαζει αυτα που ειπε για τους Καραμεροχαριτατους επισης με εσβησε οπως και οταν τον ρωτησα γιατι δεν εβαλε τα καλα λογια που ειπε η Κουτσελινη για την Μενεγω!
Το αλλο επισης τραγικο που κανει ειναι σε αναρτησεις που αφορουν αρνητικα πραγματα για οποιοδηποτε καναλι(και ειδικα Mega,αντε και alpha βλ Greek Idol) αφηνει μυνηματα που περιεχουν βρισιες ενω αν διανοηθεις και γραψεις κατι αρνητικο χωρις καν να βρισεις για το καναλι του σε λογοκρινει αμεσως!
Το ατομο ειναι ψυχακιας!
Και αντε αν ειναι υπαλληλος του αντ1(που δεν ειναι) τον δικαιολογω αλλα απο την στιγμη που δεν ειναι θα πρεπει μαλλον αυτο να το κοιταξει γιατι εχει καει εντελως!!!
Τελος δεν εχω προβλημα με το να γουσταρεις το οποιοδηποτε καναλι,γουστα ειναι αυτα και ειναι σεβαστο,αλλα ρε φιλε τουλαχιστον βγες και πεστο η μετονομασε το μπλογκ σε "αντ1 TV nea" παιξε καθαρα και οχι με προπαγανδιστικο στυλ και με πουστιες!
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Σκρουτζ εγραψες παλι!
Ειδικα εκει που λες ", το σκυλί ευχόταν να περάσει ο μπόγιας να το μαζέψει μπας και αποκτήσει ενδιαφέρον η μέρα." ενταξει all the money σου λεωωωωωω!!!!!!
παντως ειναι κατορθωμα μεγαλο να παιζουν μονοι τους και να ξκανουν 16αρια..Εχθες ειδικα με καλεσμενους του παικτες(!!!) απο το μποτρινις προτζεκτ με εστειλαν για τσαι!!!Ποιον μπορει να αφορουσαν αυτοι οι 2 παικτες??????
Τα βιντεο δε στην αρχη της εκπομπης που τα αναλυουν για 40 ολοκληρα λεπτα και τα οποια εχουν σαν θεμα"που εκαναν διακοπες οι διασημοι πριν χρονια" η " επιτυχιαες τραγουδιων που μιλουν για ερωτα,φυτα,λουλουδια,χρωματα" και οτι αλλη κουλαμαρα μπορει να φανταστει κανεις δεν τα εκανα ουτε στα πρωιναδικα της δεκαετιας του 90!
ΚΜ και εμενα με ενοχλει που γλυφουν την Κορομηλα,ενταξει μεχρι ενος σημειου ειναι λογικο ετσι κανουν σε καθε καναλι αλλωστε οταν θελουν να στηριξουν ενα προγραμμα τους και μια παρουσιαστρια τους ποσο μαλλον οταν αυτη ειναι και "αφεντικο" τους και το δεχομαι αλλα ιναφ ας κρατησουν και λιγο τα προσχηματα δεν ειναι δυνατον ΟΛΟ το πανελ και η παρουσιαστρια μαζι καθε Δευτερα να συμφωνουν στο ποσο υπεροχη ηταν η Ρουλα και να μην υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να εχει εστω μια λιγο διαφορετικη και ισως αρνητικη αποψη!Το λιβανιστιρι τους δεν εχει σταματημο και επισης ειναι και αστειος πλεον ο τροπος που γλυφουν γιατι κανει μπαμ οτι ουτε οι ιδιοι δεν πιστευουν αυτα που λενε!

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Για το πανω στην ωρα αυτο που εχω να πω ειναι ενα η Παπαβασιλειου συνεχιζει να κανει καλα τσιμπ...κια,δεν εξηγειτε διαφορετικα η εμμονη του αλφα να συνεχιζει αυτην την εκπομπη η οποια ειναι μονο για να τραβας καμια πρωινη μαλα..ια!
Ειναι τραγικη σε ΟΛΑ,μακραν οτι αδιαφορο εχει βγει ποτε στην τηλεοραση!Ακομη και ο Πρωινος Καφες με την Καγια καλυτερος ηταν..
Απλα αναρωτιεμε πως ειναι δυνατον να συνεχιζεις να κανεις μια σκαλετα η οποια βλεπεις οτι δεν τραβαει,ποσο πια θα πρεπει να καταγραψουν στα τευτερια της kgb για να πειστουν οτι η εκπομπη τους με την συγκεκριμενη θεματολογια δεν αφορα κανενα?
Σημερα σχολιαζαν τα μαναφουκια του Αιντολ και δεν ειχαν ουτε καν παρασκηνια με δηλωσεις των πρωταγωνιστων!Δεν επαιξαν dwts,ειναι δυνατον??Δεν μπορω να δεχθω οτι δεν τους αφηνουν επειδη ειναι σε αλλο καναλι,το κους-κους και η Μενεγακη γιατι παιζουν?Παραλογα πραγματα!
Οπως παραλογα και τα οσα εγιναν το Σαββατο στο μπουρδελο που ακουει στο ονομα Greek Idol,ας το κλεισουν το ολο show,δεν το κατεχουν!Η Κορομηλα εχει ξεφυλιστει τελειως!Δεν το κατεχει το θεμα πως το λενε!Ειναι απαραδεκτο να μην παιρνει το μερος των παιδιων ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!Επισης οι κριτες ειναι για τον πεοντα,ο ενας βλ.Πετραν του βγαινει αυτο που πραγματικα ειναι στην πραγματικη του ζωη(ααααχ Τζενακι τι τραβας,τελικα οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...)η αλλη η μαλακοφατσα ο Καπετανιδης το μονο που την νοιαζει ειναι να δει στο μονιτορ εαν πετυχε η λευκανση αντε να ξερογλυφτει λιγακι κ με κανενα κοιλιακο απο κανενα παικτη και η τριτη της παρεας εαν και η πιο κομψη στον λογο της ξεφυγε και αυτη αυτο το Σαββατο,μαλλον θα σκεφτοταν ποτε θα παιε να συναντηθει με τον Μπογρη η τεκνατζου!Και υποψην οτι η ταπερμαν Μαρια δεν μου αρεσει καθολου,αλλα δεν ειναι δυνατον να κανεις ρομπα ενα κοριτσακι μπλεκοντας μεσα γονεις και σογια!Τελος οι γκριματσες που ελεγε η Θεοδοτου μπορει σε αυτο το Live να μην φανηκαν αλλα σε ΟΛΑ τα προηγουμενα μια χαρα τις εδειχναν και μαλιστα οι κριτες εδειχναν ξεκαθαρα με ποιον περνουν καλα και με ποιον δυσανασχετουν ταμαλα!και ολα αυτα πριν καν τραγουδισει ουτε καν το μισο τραγουδι ο καθε παικτης!Ε δεν το λες και το πιο εντιμο αυτο!
Υ.Γ.
Και μιας και πιασαμε τα περι γλυψιματος πιο πανω παρακαλειτε η κυρια Τσολκα να παει να μαζεψει τα σαλια της απο το πλατω του μπλα-μπλα!Οτι πιστευε δηλαδη αυτα που λεγε για τον Κωστοπουλο σημερα(για το σκηνικο στο Idol) και δεν τα ελεγε γιατι δουλευει στην ΙΜΑΚΟ?βρε δεν πατε να γαμηθειτε μαλακισμενες φακλανες που το θρασος σας και η υποτιμιση της νοημοσυνης μας εχει ξεπερασει καθε οριο?ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!

Respect στο Λενιω,βρηκε παλι τον τροπο τον Μενεγακικο να σφαξει με τον βαμβακι και την Ρουλα(ποσο τραγικη ηταν με το θεοστενο φορεμα της???)αλλα και το Κωστο!Οχι που θα τους χαριζε!!!Τα παιζει στα δαχτυλα κατι τετοια η Λενερα μας!Αμ πως!Αυτα τα ματαλα τι τα ηθελε βεβαια στο τελος της εκπομπης της σημερα δεν ξερω...κοντεψε να με στηλει και αυτη,απο εχθες παιζει αυτο το βιντεο σοτν λαφα,κεντρικο δελτιο,πανω στη ωρα,στο κους-κους αραγε δεν το επαιξαν???Ελεος!!!

Υ.Γ
Σκρουτζ σουπερ η νεα εμφανιση!Ακρως καλοκαιρινη ασχετα που ο καιρος μας εχει σπασει το νευρικο συστημα!!!

Σορρυ αλλα τα πηρα παιδια!
Φιλια σε ολους!
"Tiviola'

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε ΚΜ μου τα σεβη μου!!!Ειδα τρειλερ και λεω βρε τι διαλο μου θυμιζει τι μου θυμιζει???Α γεια σου αυτος ειναι!!!!!!!
αλλα ηταν αυτος ηθοποιος???
Μαλλον πευτει πολυ πεινα για να καταδεχτηκε να παει να παιξει εκει..
Ποσ μαλλον οταν διπλα του εχει την ιερια της ..."τηλεκριτικης" της κακιας ωρας..

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

αααα και το αλλο,σημερα μαθαμε οτι ο Πετρακης τα εχει με μια Ελενη λεει...
Καλα μας επεισες!!!:ppp

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Το οτι σε πηρα(με) πρεφα δεν σου λεει τιποτα tiviola μου.(το βάζω ανωνυμα το σχολιο μου αλλα ο περαστικος που ξεπάστρεψε το mediaka λογίκα ξερει το ονομα μου)

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ο Χαριτατος συζηταμε τον Alpha για το πρωινο του 8-10, τωρα να σας δω εσας τα ALPHAκια τι θα λέτε.

Skroutz είπε...

Tiviola μου χείμαρρος δεν το συζητώ....
@Το έβαλα το καλοκαιρινό το φόντο, μακάρι να το ακολουθήσει και ο καιρός γιατί με τόση βρόχα νομίζω οτι ζω στη Λόνδρα...
@Η Ρούλα κοιμόταν κανονικότατατα στο μαναφούκι.. Τα έβαλαν με το κοριτσάκι, το οποίο μετά από αυτό στανταρ θα βγει νικήτρια.
@Διάβαζα τα χθεσινά tweet της Ζαρίφη για τον Καραβολίδα κι ακόμα κλαίω!!!Το γέλιο!
@Σε ο,τι αφορά τον εν λόγω,ακόμα και υπάλληλος του ΑΝΤ1 να είναι , δεν καταλαβαίνω αυτην την οπαδική αντίληψη.. Όλοι συμπαθούμε κι αντιπαθούμε κάποιους, αλλά όλο αυτό είναι πραγματικά ανευ...

Skroutz είπε...

7.54 ούτε αλφάκια είμαστε, ούτε αντεννάκια, ουτε τίποτα πουλάκι μου..Απέχουμε πάρα πολύ από αυτή τη λογική.

Ανώνυμος είπε...

8:04 μ.μ.
αντε καλα, εγω πραγματικα περιμενω να γινει αυτο και να δω τι θα λετε, μιλαμε θα εχει πολυ πλακα

Ανώνυμος είπε...

re paidia ti epathe h Σπυριδούλα pou sto kalo einai kserei kaneis?

Skroutz είπε...

8.07 εδω θα είμαστε και θα τα λέμε...
Σπυριδουλίνα μου where are you????Πες μας κανα γεια.. Ελευθερία Williams επίσης!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΒΙΟΛΙΤΣΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ.
ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ.
ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΣΠΑ"ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΧΑΖΑ ΤΑΧΑ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΧΑΣΑ Η ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ"???.ΜΕ ΒΡΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΜΩΡΗ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ" ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
99% ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
ΤΟΥΡΜΠΟ ΕΓΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ
πρωτη φορα βλεπω να κουτσουρευουν μισο σχολιο.
Ψυχακιας δεν λες τιποτα.
Ναι το "αγορι" της νανουκας ειναι.
Στην βαμπιρω οταν τον παρουσιασε το ειπανε,αλλα και να μη το ελεγε αυτος ειναι.
Οσο για τον ακατανομαστο παλια κατηγορουσε την ελενη, οταν τον ρωτησα γιατι???μου απαντησε οτι ειναι δηθεν.Αν ηταν δηθεν θα χε το αμορε και τον συζυγο.Αλλα τι να πεις??.
Τοσα ξερει και τοσο του κοβει.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ Η ΣΠΙΡΥΔΟΥΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ.
αν μας διαβαζει καποια στιγμη θα στειλει μνμ.
Υποψιαζομαι σαν γυναικα οτι αν διαβασε ο αντρας της τι εγραφε για την πεθερα και οχι μονο,μια γκρινια θα την εχει.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ Η ΣΠΙΡΥΔΟΥΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ.
αν μας διαβαζει καποια στιγμη θα στειλει μνμ.
Υποψιαζομαι σαν γυναικα οτι αν διαβασε ο αντρας της τι εγραφε για την πεθερα και οχι μονο,μια γκρινια θα την εχει.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Σπεραααααα!Tiviolina εδω!

Απο ..."πρεφες" αγαπες μου δεν ξερω,μονο μπιριμπες παιζω εγω αν θετε σας προσκαλω για μια γυρα και με συμπαικτρια την γιαγια μου σε σκιζω ανετα!!!Τι λες?

Ποτε θα καταλαβετε καποιες θλιβερες μπλογκοφατσες οτι θα πρεπει να παψετε να ζητε με την σκια του mediaka nea?WTF?Τοσο πολυ ετσουξε?Παει αυτο τελειωσε,καπουτ πως αλλιως να το πουμε μπας και το εμπεδωσετε?Ειχαμε μια σκορδοκαιλα για τα περσινα ξινα σταφυλια,μα μια σκορδοκαιλα!!!Εμεις προσωρησαμε,προχωρηστε και εσεις(ευπροσδεκτοι ειστε και εδω) λατρεμενες μου,δεν ενδιαφερει κανενα πια γιατι γινατε κωλος!
Και για να μην παρεξηγηθω τα παραπανω πανε για την 7:38 μ.μ.!

Μια,μια με την σειρα ολες θα παρετε...
Παμ παρακατω τωρα στην 7:54 μ.μ.,καυλιτσα μου απο τα λεγομενα μας σου φαινομαστε για..."αλφακια"?Οι αντιλιψεις σου ειναι το ιδιο παλιακες και πασε οσο και η εμμονη σου με το mediaka nea!Διαβασε καλυτερα αυτα που γραφουμε και μετα ελα να τα ξαναπουμε γι'αυτο το θεμα αλλιως θα μιλας μονη σου!
Οσο αφορα τωρα το θεμα Χαριτοκαραμεροι ενα εχω να πω,τα εμετικα μπαλαμια του αντ1 ουτε για το Κοντρα Tv δεν κανουν,ντιπ αχρηστοι και οι 2 και τους βαζω στην ιδια κατηγορια με τον Στεφανο Χιο,ξερατια και κλανιες!Αντε στο τσακιρ απο το 5% του Κλανω στην ωρα να το πανε στο 10..
Εμεις παλι θα τους τα χωνουμε εαν δεν μας αρεσει οπως κανουμε και τωρα και με αυτους αλλα και με τους αλφιτες πρωινατζηδες και οχι μονο!Εγω θα ηθελα να δω τι θα πει ο ιδιος ο Χαριτατος στην περιπτωση που θα δινει Lead in στην βασιλισσα Ελενη με την οποια ξερνουσε ο μαλακουλης!

Σκρουτζ
"Τα έβαλαν με το κοριτσάκι, το οποίο μετά από αυτό στανταρ θα βγει νικήτρια."
Ειμαι σιγουρη!!!Δεν χρειαζετε καν να κανουν τελικο η κοπελιτσα ειχε που ειχε την στηριξη των Κυπριων τωρα ενας λογος παραπανω να την στηριξουν και οι Ελληνες,εγω να φανταστεις δεν την παω μια αλλα μετα απο αυτο ετσι για σπασιμο θελω να ξερδισει αυτη!Εχω την εντυπωση ομως οτι θα το μαζεψουν οι κριτες(της κακιας ωρας) οπως εκαναν με τον Ξυλουρη!Ποσο στοιχημα πατε οτι αυτο το Σαββατο θα της πουν τα καλυτερα ετσι ωστε να μην λειτουργησει σαν μπουμερανγκ η τσαντιλα τους προς αυτην?Ασε δε που απο μια γρηγορη γυρα που εχω κανει στο νετ εχω δει οτι το 99% βριζει τους κριτες!Οποτε?Φως φαναρι!

Κ.Μ μου το βλημα της μπλογκσφαιρας δεν ξερει τι θα παει γραφω με επιχειρηματα,ειναι αγνωστη λεξη γι'αυτον,μετα ..βραχυκυκλωνει και σου πετα ενα "ελα να τα πουμε στο mail"τι να πουμε ρε παπαρι στο mail?Τες.πα.εγω θα του σπαω τα νευρα ετσι για διασκεδαση!Δεν θα απαλλαγει ετσι ευκολα απο εμενα!Χαχαχα!!!

Σας φιλωωωωωω!!!
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

"Tiviola"
συνέχεια για αυτους λες αλλα ολο έκει εισαι, απο τα λεγομενα σου μαλλον τα δικα σου νευρα εχουν σπάσει.Χαριτάτος στον Alpha; Με την καμια όμως,αντε σε κανενα Star κι αν.

Ανώνυμος είπε...

12:09 π.μ.
Αγαπουλα μου διασκεδαζω,αυτο και μονο!Σιγα μην χαλασω εχω την ζαχαρενια μου για το ελεινο πορδοβουλωμα της μπλογκοσφαιρας!
Τα φιλια μου να του δωσεις παντως...
Και βαλε κανενα νικ βρε καλη μου να ξερω με ποια μιλαω!

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

ασχετο τελειως αλλα ειμαι κουκουρουκου παλι ως συνηθως.Ημουν στου μαυροποντικακη ναι ναι μπηκα!!!!τραβατε με και ας κλαιω!!!!,(διοτι βαριομουν).
Φοβομουν η αληθεια μην δω βρισιες, αλλα ω του θαυματος!!!!σχεδον τιποτα.Μπηκα εκει που λεγανε για ελενη,μανωλιδου,πετρακη.Ασε που ολα σχεδον εβριζαν κους κους που γλυφει ρουλα, κωστοπουλο.Μεχρι και εκει με τον κανελακη μπηκα εμαθα για τα τσισα της σκορδας.Την ελενη εχω μαθει να την βριζουν χυδαια εκει.Σημερα ηταν ολοι και ολα τα σχολια κοσμια.
Σκρουτζ αφορμη του σχολιου μου αυτου εδω ειναι η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ που δινεις σιχαινομαι τους χυδαιους ανθρωπους.Αν ειναι αστειο ομως και το πιο χυδαιο σχολιο με κανει να χασκογελω.Αυτο ειναι το ζητουμενο.

Τιβιολα ετσι, γερα με τσαμπουκα!!!! μην μασας.
Καληνυχτα σε ολους.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Κ.Μ
;))))
Καλο βραδυ καλη μου,τα λεμε αυριοοοοο!!!

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

o perastikos ο gay δεν εχει να πει τιποτα;

Ανώνυμος είπε...

KOTZAM TELIKO DANCING ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ 15-44, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2ΠΛΑΣΙΑ!ΧΙΧΑΧΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 9,6. ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ.
ΧΤΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΕΙΠΑ ΑΧ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙΣ ΛΕΝΙΩ!!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ 13% ΚΑΙ 17.5%
Η ΔΕ 10-1 14% ΚΑΙ 9.6%
ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 20.8 22.5
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Σύνολο


Πρωινό mou: 20,8%

10 με 1 μαζί: 14%

Καφές με την Ελένη: 13%


Νεανικά Κοινά


Πρωινό mou: 22,4%

Καφές με την Ελένη: 17,5%

10 με 1 μαζί: 9,6%

χαχαχαχαχαχαχαχα,μα με καλεσμενο τον Αγγελου το 10-1 μαζι και κανανε 9αρακια στο 15-44???Αυτο θα πει η απολυτη κατρακυλα!!!

perastikos είπε...

Νομίζω πως θα μπορούσε να μπεί και το dancing στην ψηφοφορία. Για μενα ήταν εκ των πιο βαρετών σόου της σεζόν!

@12.32

Σου έλειψα? Εμένα πάλι...καθόλου! Χαχα!

Ανώνυμος είπε...

«Στήριξη» στην ομοκάναλη
Ψήφος… εμπιστοσύνης τής Χριστίνας Λαμπίρη στην Τατιάνα. Η presenter τού μεσημεριανού που καθόντουσαν χθες λόγω της αργίας, είδε τηλεόραση αβίαστα και κατέληξε. «Παιδιά είναι καταπληκτική η εκπομπή του Μουτσινά, την είδα ολόκληρη» ελάλησε today ενθουσιωδώς στο Super star. Αξίζει να τον δεις, ένα πράγμα!

Ευλογημένη
Πάντως βρε παιδί μου, να το πούμε. Η πιο σούπερ ντούπερ κωλόφαρδη, ανέμελη και τρανή είναι η… Μενεγάκη. Που έχει κλείσει για του χρόνου οπότε ήσυχο το κεφάλι της και χαλαρό, εμφανίζεται όλο παπαράτσι στα περιοδικά να σηκώνει τα μαγαζιά, ενώ ξεροψήνεται και κάθε λίγο και λιγάκι στις θάλασσες και παίρνει χρώμα. Σκόρδα το woman μην το ματιάσουμε!
Εnimerosi24
Γιωτα Δημητρακοπουλου

Ανώνυμος είπε...

σε πηραν πρέφα tiviola

Skroutz είπε...

@Πάντως ήταν να μη πάρει φόρα το Λενιώ.. Σήμερα περίλαβε τον Χαριτάτο και του κουνούσε το φουλάρι με τον τρόπο της λέγοντάς του:΄΄ Αποχαιρέτα το το πρωινάδικο που χάνεις λατρεμένε΄΄...
@Η Νταίζη Ντακ πάλι έκραζε μια μονδέλα του Playmate που ΤΟΛΜΗΣΕ να τα πάρει με την κάμερα που την κυνηγούσε για να της ρίξει δούλεμα...Την αποκάλεσε λαικιά και ανάγωγη , η Oκταβία Αυγούστα της ελληνικής TV...Tα ξέχασες μαρή που έλεγες τη Λάσκαρη γριά?? Αλλο η λαϊκότητα και άλλο η λαϊκουριά...
@Αυτό που η Παλαιτσάκη, η Τσιμτσιλή και η Τσόλκα το θεωρούν αυθεντικό στη Νταίζη , μπορεί να με στείλει για group therapy με τον ακατανόμαστο(κάπου τον πήρε το μάτι μου.. Σήμερα τα έβαλε με την Tiviola)
@Θλίψη μου προκαλεί η Πετρούλα με το μαγιό στην παραλία να χοροπηδάει χαρούμενη για τα νέα μέτρα..Η μεταμοντέρνα Ελένη Λουκά του 2011 στους δέκτες μας...
@Και τωρα που είπα PLaymate, μου θυμίσαν νικήτριες των τελευταίων καλλιστείων του ΑΝΤ1(αχρωμές, άοσμες). ΄'Εβλεπες την περσινή γκομενάρα και την περνούσες την καινούρια σαν την ξετριχιάστρα που της κουβαλάει τη μπερμπεριά..
@ΤΟ Χριστινάκι το Λαμπιριώ βρίσκει τέλεια την εκπομπή του Μούτσι...Εντός εβδομάδος περιμέντε αποκλειστική Τατιάνας στο Κους Κους..Δεν θα μείνει αυτό ετσι, θα της το ξεπλερώσει...

Ανώνυμος είπε...

MediaNews | 14/6/2011
Αναστολή της αυριανής απεργίας
Αναστολή της αυριανής απεργίας αποφάσισε αργά το βράδυ η ΠΟΕΣΥ ενόψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. Μοναδικό αγκάθι η στάση της ΠΟΣΠΕΡΤ που επέμενε στην απεργιακή κινητοποίηση αλλά τελικά αποφασίστηκε η αναστολή.

Ανώνυμος είπε...

o kseftilas o lazopoulos tha sunexisei kai tou xronou oust alla elege kai alla kanei

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σε ολους.
Παιδια η ελενη ειναι ζωντανη εεε????Αυτος ειναι ο χτεσινος λαζοπουλος εεεεε???Αν δεν ειναι ζωντανη ποτε προλαβε και μαγνητοσκοπησε????.
Παντως ειναι σαν απευθειας ο καφες.
Ειδατε τα νουμερα των καραμερων στο νεανικο???γυρω στο 8% οχι τιποτα να μην εχει τυψεις και ο αντ1 που θα τους σουταρει.
Καλα αυτοι χτες ειχαν τον μαρτακη με την κουκλαρα την παρτενερ του,και πατωσαν.Απο τον αντ1 θα φωναζουν "να φυγετε να πατε αλλου" σιγα μην τους δωσουν αλλη εκπομπη!!!!
Η σκορδα ειναι μαγνητοσκοπημενη???
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

να μαι παλι,το σκεφτηκα,μαλλον χτες τον γυρισαν τον καφε και σημερα μονταραν τον λαζοπουλο.
Γιατι αλλιως θα μας ελεγε για τα mad.K.M

Ανώνυμος είπε...

KM
O καφες εχει γραφτει απο εχθες και απλα πετανε εμβολιμα μεσα αποσπασματα του Λακη,ο οποιοσ Λακης κοντρα σε κανα 2-3 λοβοτομημενα που εχθες αφριζαν και ελεγαν οτι ηταν χαλια η εκπομπη του σαρωσε τα παντα με 55%!Το οποιο 55% θα παει και του χρονου και λυσσαξαν γι'αυτο!Σου λεει για αλλη μια χρονια καθε Τριτη δεν θα παρει ανασα ο αντ1..

Καλημερα
Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

ελα αλεξ το καταλαβα,ειπαμε ειμαι αργοστροφη.
Εσπασε ομως η απεργια,και θα την φανε λαχανο κριμα η μαγνητοσκοπιση.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Σύνολο 15-44
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 23,1 13,7
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 17,6 12,6
ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 14,6 26,6
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ 6,0 14,1
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 7,5 8,9
Σύνολο 15-44
ΠΡΩΙΝΟ MOU 22,0 26,6
10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ 12,9 6,2
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ 12,9 20,3
ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ 8,3 7,2
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 8,3 1,1
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 10,2 5,7
Σύνολο 15-44
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 12,2 17,5
ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ 10,7 10,4
SUPER STAR 9,6 11,5
Σύνολο 15-44
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 25,8 26,4
ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ 17,6 23,8
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 24,5 30,6
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 22,9 24,3
ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ 17,6 23,8
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 24,5 30,6
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 22,9 24,3
KYLE XY 18,4 19,8
AMER.TEENAGER ΑΝΤ1 12,6 18,3
ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΙ ΕΓΩ 10,1 12,7
ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ 16,6 22,3
Μ+Μ 15,3 19,6
Σ'ΑΓΑΠΩ Μ'ΑΓΑΠΑΣ 17,9 20,0
PATTY 8,8 8,1
ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ 18,4 24,6
ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ 13,1 17,3
ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ LIVE 11,7 15,4
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ 18,6 17,1
ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ LIVE 11,7 15,4
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 7,5 4,4
Σύνολο 15-44
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 54,8 51,9
Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 9,1 10,7
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ 13,1 18,6
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ 7,5 12,3
WIPE OUT 5,8 7,8
ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ 7,1 9,6
LAS VEGAS 11,0 15,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA 9,9 14,0
LIFE (STAR) 6,1 8,5

το 10-1 μαζι 6%(!) στο 15-44!
μιλαμε για την απολυτη συντριβη!!!

Ανώνυμος είπε...

12:52 π.μ.


Από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Λάρισα, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό ο Λάκης Λαζόπουλος με μια εκπομπή που περιείχε πολύ γέλιο, αλλά και συγκίνηση -από την μεριά του παρουσιαστή.

Πιστοί στο ραντεβού τους ήταν πάντως και οι τηλεθεατές, αφού σύμφωνα με την AGB το «Αλ Τσαντίρι Νιους» έπιασε 54,8% στο σύνολο και 51,9% στα νεανικά κοινά. Την εκπομπή παρακολούθησαν 2.269,140 τηλεθεατές.


ΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Σύνολο 15-44
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 23,1 13,7
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 17,6 12,6
ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 14,6 26,6
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ 6,0 14,1
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 7,5 8,9
Σύνολο 15-44
ΠΡΩΙΝΟ MOU 22,0 26,6
10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ 12,9 6,2
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ 12,9 20,3
ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ 8,3 7,2
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 8,3 1,1
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 10,2 5,7
Σύνολο 15-44
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 12,2 17,5
ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ 10,7 10,4
SUPER STAR 9,6 11,5
Σύνολο 15-44
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 25,8 26,4
ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ 17,6 23,8
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 24,5 30,6
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 22,9 24,3
ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ 17,6 23,8
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 24,5 30,6
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 22,9 24,3
KYLE XY 18,4 19,8
AMER.TEENAGER ΑΝΤ1 12,6 18,3
ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΙ ΕΓΩ 10,1 12,7
ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ 16,6 22,3
Μ+Μ 15,3 19,6
Σ'ΑΓΑΠΩ Μ'ΑΓΑΠΑΣ 17,9 20,0
PATTY 8,8 8,1
ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ 18,4 24,6
ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ 13,1 17,3
ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ LIVE 11,7 15,4
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ 18,6 17,1
ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ LIVE 11,7 15,4
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 7,5 4,4
Σύνολο 15-44
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 54,8 51,9
Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 9,1 10,7
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ 13,1 18,6
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ 7,5 12,3
WIPE OUT 5,8 7,8
ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ 7,1 9,6
LAS VEGAS 11,0 15,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA 9,9 14,0
LIFE (STAR) 6,1 8,5

το 10-1 μαζι 6%(!) στο 15-44!
μιλαμε για την απολυτη συντριβη!!!

15 Ιουνίου 2011 2:24 μ.μ.

ΠΗΓΗ:http://tvnea.blogspot.com/2011/06/t-14611.html

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στο Λακη που κανει ακομα τοσο καλα νουμερα αλλα νομιζω πως ηρθε η ωρα να φυγει. Καθεται λεει γιατι το χρειαζεται ο κοσμος. Αυτο που χρειαζεται ο κοσμος Λακη ειναι μια καλη σατιρικη εκπομπη, πραγμα που εσυ δεν εχεις κανει εδω και 3 χρονια. Αν ειναι να συνεχισεις λοιπον κανε και καμια αλλαγη και ασε επιτελους τους 10 μικρους μητσους να ησυχασουν.