Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΙΘΑΣΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ!ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3ο!!!!!!!!!!!

                    
Μετά από αυτό, τίποτα δεν θα είναι ίδιο......
Previous:Η Τζιάνα Μερχαμπάρ με πρησμένη μύτη από το σπασμένο σπυρί, ανακοινώνει στην Μαυροδάφνη και στις καμήλες που βόσκει, την απόφαση της να ακολουθήσει τον δρόμο που της επιτάσσει η γκλάβα της και να γίνει τιβιπερσόνα στην Ελλάδα... Ο Λάκης-Λαλάκης-Λαλάρας μετά την ψυχρολουσία από τα χαλασμένα dvd, κάνει μια περαντζάδα στο Μουρι--Book και πέφτει πάνω στο προφίλ της Τζιάνας......
ΣΚΗΝΗ 1Η: Ο Λάκης Λαλάκης ΄Λαλάρας βλέπει την παράξενη φωτό της Τζιάνας με τις 16 καμήλες παραμάσχαλα...Αρχικά παραξενεύεται, προσπαθεί να μεγεθύνει τη φωτό για να δει τα χαρακτηριστικά της Τζιάνας... Σοκάρεται!!!!!!!''Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο σπυρί.....''. Ρίχνοντας μια ματιά στα ενδιαφέροντα της Τζιάνας, αισθάνεται μια πελώρια λαχτάρα('οχι για Nesquik) αλλά να τη γνωρίσει, γιατί συνειδητοποιεί οτι κι εκείνη είναι στο φαν κλαμπ του ''Λιβα του Πάθους''.Ε ναι λοιπόν, έχουν κοινά, μήπως είναι το Alter ego του;;Αν βλέπει και το πρωινό του Μυτιά το πρωί, ε τότε είναι το κάρμα του, το κισμέτ του......Αποφασίζει λοιπόν να γράψει στον τοίχο της.....
ΣΚΗΝΗ 2Η: Η Τζιανα Μερχαμπαρ , πρησμένη και εκνευρισμένη με τη Μαυροδαφνη , αποφασίζει να ξαποστάσει κάτω από μια γέρικη χαρουπιά και να σερφάρει με το λάπτοπ της... Προειδοποιεί με τα εξής λόγια τις καμήλες:''Μην τυχόν κι έρθει καμια κα@@όλα κ@@οκαμήλα και με χέσει πατόκορφα, θα την στείλω να γίνει σκυλοτροφή!!!!!!!Χα χι!!!!!!''. Οι καμήλες την κοιτάνε με υποτιμητικό βλέμμα και η καμήλα Τζανάν απαντάει:''Με σένα που μπλέξαμε μωρη κουλή, γίναμε δυσκοίλιες''.Η Τζιάνα ξεκινάει το σερφαρισμα από το Elefthero Koutsobolio του Κοκκινοτριχάκη. Βλέπει πρώτη ανάρτηση για την μισητή της Τζέσικα Κακαρίζου... Αισθάνεται την οργή να την πλημμυρίζει(πονάει και το κωλόσπυρο)και ξεκινάει:''Μπ@@@@@δω, μοσχαρα, γουρούνα, ουστ, θα έρθω να χορεύω γυμνή έξω από τον κάδο του σπιτιού σου μωρή''. Στη συνέχεια μπαίνει στο προφίλ της στο Mουρι-Book...Σκέφτεται...''Πρέπει να αλλάξω φωτογραφία,δεν γίνεται εγώ που είμαι Νο 1 στην Τιβί,με ξέρουν όλοι και με σέβονται, σκίζω χασέδες όπου πάω και να έχω φωτό φάτσα φόρα τις καμήλες... Θα πάω να φωτογραφηθώ στην αγορά του Αλ Χαλίλι να ψωνίζω βιολογικά χαρούπια σαν την πρωινατζού''..Ξαφνικά βλέπει στον τοίχο της το Post του Λακη....''Ακόμη ένας θαυμαστής μου'', σκέφτεται...''Τι να κάνω που είμαι θεάρα, έξυπνη, όμορφη και με χιούμορ???''
ΣΚΗΝΗ 3Η: Ο Λάκης βλέπει οτι η Τζιάνα είναι on line και αποφασίζει να ανοίξει κουβέντα μαζί της στο chat.....Τρώει μια γερή κουταλια φρουτοκρεμας, βουτάει το μπισκοτάκι στην κούπα με το γαλατάκι του και ξεκινάει....
                         Τέλος 3ου επεισοδίου......
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ( το καλό που σας θέλουν)ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:ΟΛΗ Η CHAT ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΖΙΑΝΑΣ-ΛΑΛΑΚΗ!!!Θα προκύψει έρωτας, συμπάθεια, ή τιτανομαχία ανάμεσα σε δυο ιερά τέρατα της βλακόσφαιρας, σόρι μπλογκόσφαιρας ήθελα να πω....
  TO BE CONTINUED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα σκρουυυυυυυυυυτζ μολις βρηκα μια σελιδα που η τζιανα εχει φτιαξει στο fb και μπορει να σε εμπνευσει
http://www.facebook.com/pages/%CE%9B%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CF%89-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CF%89-%CF%84%CE%BF%CE%BD-Kenan-Imirzal%C4%B1oglu-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/121286794633919#!/pages/%CE%9B%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CF%89-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CF%89-%CF%84%CE%BF%CE%BD-Kenan-Imirzal%C4%B1oglu-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/121286794633919?sk=wall

Skroutz είπε...

Το καταστατικό είναι τόσο βασί-λυσσα που κάνει μπαμ!!!Πεθανα στο γέλιο. Είναι δυνατόν με τέτοια μούσα να μην εμπνευστώ;
Υ.Γ Με τέτοιο καταστατικό, άντε και με ΜΚΟ(Μη Κυβερνητική Οργάνωση)

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σε ολους
ΣΚΡΟΥΤΖ η εμπνευση καλα κρατει βλεπω,ΧΑΧΑΧΑ
Οσο για το καταστατικο της βοσκοπουλας εγω καραφλιασα,μωρε κουλα που υπαρχουν.χαα χαχα.Κατι για κορμακια λεγανε για ονειρα πονηρα χαχαχα, ελυσα.
Οσοι πατε σινεμα και σας αρεσει ο μιστερ μπιν να πατε.Εδω μιλαει,και μαλιστα το παιζει και ερωτιαρης,με φωνη μπασα και αρρενωπη.Μην περιμενετε κανα αριστουργημα,σιγουρα ομως θα γελασετε.
Ο γλιτσας ο γουμενιδης θαβει τον μουτσινα με υποθεσεις και ψυχανεμισμους.Ε ρε κατι μηννιυσεις
(που ελεγε και η αμαλλιια του παρα πεντε)
Ειναι αντρας τωρα ο γουμενιδης και δεν ειναι ο μουτσινας,λες και ο ανδρισμος ειναι θεμα ερωτικων επιλογων.ΑΥΤΑ
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

γραφει στο γκρουπ του εζελ:

Χθες ανεβασα πολλες hot φωτογραφιες του μωρου. Ηπια πολυ νερο αλλα δε συνηλθα. Ηταν μεγαλο το σοκ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Καλη ορεξη κοριτσια. Εφαγα μπριζολες με πατατες στο φουρνο. Το χωνεψα κιολας γιατι διαβασα το αποκομμα για τον παιδαρο και συγχιστηκα. Ουστ που θα βαλετε στο στομα σας το μαναρι.

χαχαχαχαχαχαχαχα

Skroutz είπε...

Δεν μπορώ, θα το πω... Έβλεπα Φωτοπούλου το μεσημέρι. Είχε θέμα τους συνεργάτες που αποχώρησαν από τη Μενεγάκη και δόθηκε ο λόγος στον Παύλο Κοντογιαννίδη που ήταν καλεσμένος και είπε οτι η Μενεγάκη δεν δίστασε να σπάσει το γάμο της με τον παράγοντα ενώ οι περισσότερες παρουσιαστριες έχουν ως όνειρο να καβαντζωθούν από ένα παράγοντα... Βρε Κοντογιαννίδη, μιλάμε στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί;Αγκωνάρι, εμβολή σκέτη έπαθε........
@Και μέσα σε όλα η Τατιάνα έχει στομαχοπονο και την πάει σερπαντίνα από το άγχος της....Shit high and watch κοπελιά, αλλά μην ΜΙΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑ και εγω θα το πω και ας σας κουραζω,ετσι και αλλιως με στραβοκοιταζουν ολοι στο σπιτι με την γκρινια μου, το πολυ πολυ εσεις να μην το διαβασετε.
Την φωτοπουλου την βλεπω μπας(οπως και χτες με τον αρη που εσκισαν) και πει καμια κακια για την μενεγακη, ε σημερα το παραχεσαν,πηραν το μερος του ζαχαρατου λεγοντας οτι "οχι δεν λεει κακιες ειναι βαθια πληγωμενος"(ρε την λουγκρα που εχει και συναισθηματα)ο κοντογιαννιδης και ο σαραντος κρατουσαν τις ισοροπιες, ολοι οι αλλοι, μες την μπηχτη και την κακια ηταν.
Τι ειναι τουτη (η φωτοπουλου) ρε παιδια,ολες μα ολες οι παρουσιαστριες δεν εχουν αποτομους τροπους,αυτη της ξεφευγουν τα νευρα και εκτιθεται,κατι εγινε με καποιο βιντεο και εβαλε μια στιγγια φωνη "τι εγινε ρε παιδια με το βιντεο" ακομη λιγο και θα στριγγλιζε.
Σκρουτζ και εγω το ακουσα αυτο με τον παραγοντα του κοντογιαννιδη,ειδα την εκπληξη τους αλλα σορρυ ειμαι αργοστροφη τι εννοεις???(ταχει με κανενα παραγοντα η μουτρο-πουλου καπου διαβασα οτι τα χει με καποιον πολυ μεγαλυτερο της)
Καλο απογευμα
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Ενα 1ο σχολιο για το made in star και γενικα για την ζωνη...
Εαν χασει σε τηλεθεαση η Ελενη απο αυτη την εκπομπη θα ειναι μονο επειδη θα θελει να "αυτοκτονησει" η ιδια!!!
Η ιδια σαχλη-αδιαφορη-ανιαρη θεματολογια!Βαριεμε!
Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως!

Υ.Γ.
Ποσο εκνευριστικη η φωνη της κατα τ'αλλα ομορφης παρουσιαστριας του star?

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Σωστη η Tiviola τωρα εξηγειτε γιατι ο Μαλελης λυσσαξε με την Μενεγω μολις εμαθε οτι παει μεσημερι..
Που πας ωρε Σταματη ξυπολητος στ'αγκαθια??χαχαχαχαχα!
Καλησπερα σε ολους!
Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

Σωστη η Tiviola τωρα εξηγειτε γιατι ο Μαλελης λυσσαξε με την Μενεγω μολις εμαθε οτι παει μεσημερι..
Που πας ωρε Σταματη ξυπολητος στ'αγκαθια??χαχαχαχαχα!
Καλησπερα σε ολους!
Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

Oχι και ομορφη,καλη ειναι, ομορφη εγω δεν την λεω.Κορμαρα ομως ναι διαθετει,οντως η φωνη της με χαλαει.Ειδικα οταν μπεμπεδιζει.Ο γουμενιδης κανει ιντριγκα, αυτος αν τραβηξει κανα νουμερο.Η agb να δουμε τι θα βγαλει.
Σκρουτζ για να μην απαντησεις μαλλον ακυρη ερωτηση εκανα.
Περιμενω μουτσινα, και απο περιεργεια σκατιανα
Ρε σεις ο πυριοχος λεει αληθειες για την μενεγακη "Νομιζεις οτι εχεις συμμαχους δημοσιογραφους και οταν δουν οτι δεν εχουν τιποτα να παρουν πια, σου ριχνουν μια ροχαλα και γλυφουν τον επομενο" λεω εγω(σκορδα) "περιμενουν να πεσεις για να σε αποκαθηλωσουν".
Ωραια συνεντευξη.
Καλο απογευμα.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ (ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ)

Ανώνυμος είπε...

και εκτος ολων των αλλων μας κοτσαρουν για ΠΡΕΜΙΕΡΑ σε ..αποκλειστικοτητα την Ασπα Τσινα(!?)WTF???Αντε αυριο με το καλο και αποκλειστικη συνεντευξη και απο τον Τσακα να δουμε αν εχει ακομη το μουσι που ειχε και ποσα εκατοστα μεγαλωσε!Τζιζους δηλαδη!
Α!εχουν αποκλειστικα και τον Χολιδη..
Να μας πει τι δεν ξερω!Μηπως θα μιλησει για..1η φορα για την σχεση του με την Δ.Νομικου?Χεστηκε η φωραδα στ'αλωνι!
Οι απεναντι παλι τους μπλα-μπλαδες λεω ντε τι ειχες Γιαννη?Σε παραθυρο η Ντεπουλα να σχολιαζει τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια ενας Πυριοχος να μιλα για ανθρωποφαγια στην Tv(α ρε δασκαλε που διδασκες..)και κλασικα Μενεγακη,Μενεγακη και παλι Μενεγακη,σε οτι θεμα και αν ειχαν κοτσαραν ειτε το ονομα της ειτε πλανα της σε διπλανο παραθυρο!
Το πιο τραγικο απ'ολα οτι συμφωνησαν με τον απαραδεκτο τροπο που μιλησε ο Ζαχαρατος!Ας τους μαζεψει καποιος επιτελους που εχουν ξεχασει τι παει να πει μετρο και η λεξη ΗΘΟΣ εχει βγει απο το λεξιλογιο τους!ΕΛΕΟΣ!!!
Αυτοι ολοι εχουν το δικαιωμα να λενε τα απιστευτα,να ισσοπεδωνουν προσωπα,καριερες,να σκιζουν τους παντες και τα παντα και μονο η Ελενη δεν εχει το δικαιωμα να κανει τιποτα,ακομη και που ανασαινει ειναι μεγα σφαλμα!Αι σταδιαλα πια!

Απορια..
ο Γουμενιδης γιατι δεν κατσικωνετε στο πανελ και βγαινει με υφος 1000 καρδιναλιων απο παραθυρι(δηθεν ταχα μου απο τα ..γραφεια(χαχαχαχα) του Gossiptv καθε τρεις και λιγο?)Δεν ειχαν χρηματα να αγορασουν αλλη μια καρεκλα η να μεγαλωσουν ακομη λιγο το πανελ?

Επομενη σταση Δεστε τους και λιγο απο Σκατιανα!Τα λεμε λιγο αργοτερα αγαπες!
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

TO MADE IN STAR EIXE ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ.ΚΑΙ ΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ.ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πολλές οι τηλεοπτικές πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας, αφού από την Δευτέρα βγαίνουν στον αέρα το
«Made in Star» με την Νικολέττα Ράλλη, το ...ανακριτικό «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, η παρέα του «Δέστε τους», με τον Νίκο Μουτσινά πρωταγωνιστή αλλά και η εντελώς ...επίκαιρο «Υπάρχει λύση» με την Ράνια Θρασκιά και τον Παύλο Σαμοΐλη.

Η Δευτέρα σαν ημέρα έναρξης δεν είναι κακή, ειδικά αν συγκριθεί με αυτές που έρχονται. Οι «κρυφές» αντιθέσεις της Αφροδίτης με την Δήμητρα και τον Δία είναι ότι πρέπει για κουτσομπολιά και θέματα life style, ενώ η αντίθεση της Σελήνης με την Δήμητρα προοιωνίζει μια μάλλον ευτυχισμένη σχέση με την ...AGB! Ωστόσο σε σχέση με την επιτυχημένη ή όχι συνέχεια των εκπομπών πολλά θα κριθούν από την ώρα έναρξης.

Το Made in Star δεν προγραμματίστηκε ...σωστά και η πολλά υποσχόμενη Νικολέττα Ράλλη θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Πλούτωνα που έχει «κατσικωθεί» στον Ωροσκόπο αλλά και τον Ουρανό σε αντίθεση με το αστρικό Μεσουράνημα. Από αυτήν την άποψη το ...Ανατροπή in Star θα ήταν πιο ταιριαστός τίτλος αλλά πρόλαβε εδώ και χρόνια ο Κ Πρετεντέρης που -σωστά σύμφωνα με αυτό το πλανητικό δίδυμο- προγραμμάτισε κι αυτός την φετινή του πρεμιέρα για την Δευτέρα.
Δύσκολα όσο να ’ναι τα πράγματα για την Νικολέττα, που σίγουρα «το ’χει» αλλά οι ...θεοί σκοπεύουν να της βάλουν πολλές τρικλοποδιές και όχι σε σχέση με τα νούμερα της τηλεθέασης απαραίτητα.

Αντίθετα, η Τατιάνα και η Αλμοδοβαρική παρέα του Alpha, απέφυγαν τους σκοπέλους και με επιπλέον σύμμαχο το Δία είναι πανέτοιμοι για ένα ακόμη περιπετειώδες, προσοδοφόρο αλλά και ευχάριστο ταξίδι.

Πολύ καλές και οι «Λύσεις» του Ν Σαμοΐλη. Το τετράγωνο του Δία στον Ταύρο με τον αστρικό Ωροσκόπο στον Υδροχόο θα βοηθήσει το ίδιο πρόθυμα, τόσο τους συντελεστές και την παραγωγή της εκπομπής, όσο και τους ταλαιπωρημένους ή «επιπόλαιους» Νεοέλληνες που πίστεψαν πως το ευρώ θα φέρει την ευτυχία.

Skroutz είπε...

Τις καλησπέρες μου σε όλους!! Τι κάνετε?? Πάρτε θυμιατά ή φτυάρια και ασιμώστε....Ας κάνω εγω την αρχη....
@MADE IN STAR...Η κοπελίτσα είναι συμπαθητική(δεν σου γεννάει αντιπάθεια τουλάχιστον), αλλά παραείναι σπιντάτη για μεσημέρι..Έχει το σύνδρομο όλων των παρουσιαστών του Mad , που μιλούν πολύ mainstream και η κυρία Γίτσα που καθαρίζει φασολάκια αγριεύεται...Συν τοις αλλοις, έχει μια μη χαριτωμένη προφορά...Επίσης γιατί την έντυσαν και την χτένισαν σαν την Τσιμτσιλή? Το δόντιο Vitruvit της έλειπε....Εκεί που πραγματικά όμως διαφωνώ είναι το πάνελ... Ακόμη και η φοιτητρια που θα έπρεπε να αποπνέει φρεσκάδα, δεεεεν... Οι υπόλοιποι? Ο Χατζηπαύλου εκτός κλίματος(δεν κολλάει πουλάκι μου το χιούμορ στο μεσημεριανό), η πάλαι ποτέ αρχισυντάκτρια της Λαμπίρη έκανε γκράντε λάθος που αφησε την αρχισυνταξία, ο Παπούλιας είχε το βλέμμα''για τα ρημάδια τα συντάξιμα τα ένσημα θα το υποστώ ΚΑΙ ΑΥΤΟ'', ενώ η αλλη ξανθιά αλυχτούσε από μέσα της σκεπτόμενη''Τι παραπάνω έχει αυτή απο μένα αγάπη μου??''.Η δε θεματολογία??Ανύπαρκτη και ξενέρωτα παρουσιασμένη...Αν σας πω οτι μου έλειψε ο καρπουζας και ο Κουνιάκης θα το πιστέψετε???Ααα, ξέχασα και το Γουμενίδη, τον οποίο η Ράλλη τον έκοψε και δεν πρόκαμε να πει την είδηση-θάψιμο για το Μουτσινά..Σόρι ρε παιδιά, αλλά ακόμη και να ροχαλίζει η Μενεγω στον καναπέ, πάλι θα τις περάσει..ΘΑ ΤΟ ΠΩ: ΑΚΟΜΗ ΚΙ Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
@Και πάμε στο ΜΙΛΑ: Καταρχήν γιατί βγήκαν όλες ντυμένες σαν να ανοίγουν το πρώτο πρόγραμμα στο ΚΑΡΑΜΕΛΑ?Η Τατιάνα χωρίς ίχνος φρεσκάδας, η Σταματέρη αιώνια στιλιζαρισμένη, η Μπαλτζή εκτός τόπου και χρόνου, η Βόσσου πιστεύω οτι είναι η πρώτη που θα αποχωρήσει από την παρέα(γιατί σιγά που δεν θα πιαστούν κότσο με υαλουρονικό), ενώ η Αγοράκη πήγε για Κάρι Μπράντσο και της βγήκε Δημητρα Ματσούκα στις ''Κούκλες΄΄!!!Ο δε καλεσμένος Λιάγκος για ακόμη μια φορά ΔΕΝ αναφέρθηκε στη ζωή του με τη Φαίη... Σόρι, αλλά μόνο πως κάνουν ποδόλουτρο δεν μας έχουν πει ακόμη...Πως μπορούν αυτές να πιάσουν τον παλμό των μέσων γυναικών οταν δεν μιλούν σαν μέσες γυναίκες, δεν ντύνονται σαν μέσες γυναίκες , δεν ΖΟΥΝ σαν μέσες γυναίκες... Ούτε καν καλιαρντές δεν μπορούν να είναι για να γελάσει και η καθε πικραμένη μουστακαλού που λέει και η θεα Tiviola!
Πάμε και στους Δεστε τους! Μα καλά αυτες οι γύφτισσες οι Γερμανίδες, τόσο κόσμο μακέλεψαν, ούτε ένα καναπεδάκι της προκοπής δεν άλλαξαν?? Και μετά σου λεει οι Γερμανοί έχουν λεφτά... Ακόμη και οι τρεσες της Καινούριου περσινές... Ο Μουτσινάς θέλει ακόμη ζέσταμα, η Ηλιάκη ήταν αλλού(φυσικό λόγω του οικογενειακού προβλήματος), η απουσία του Νότη πέρασε απαρατήρητη...Θα ήθελα περισσότερο παλμό και περισσότερες νέες ιδέες.
@Τι διάβασα; Πάλι κατεβάζει ρολά το ζωντανό πρόγραμμα του Αλτερ;
@Ο Πυριόχος έχει δίκιο, αλλά όταν πήγε να το αναπτύξει,το μόνταραν....Όσο για τη συνέντευξη του μίμου που την θεώρησαν και σωστή, δεν θυμάμαι να έλεγαν τα ίδια οταν σχολιάζουν την Σκορδά...Τα πράγματα είναι απλά: Όταν είχε πρωτοβγεί ο εν λόγω , ήταν μόνος του...Στην πορεία βγήκαν άλλοι, καλύτεροι,φρεσκότεροι, πιο ταλαντούχοι και πιο έξυπνοι , τι να κάνουμε.. ;;Επίσης νομοτελειακά ο μίμος δεν μπορεί να γίνει θεατρίνος, ευχαριστο ιντερμέδιο ναι, πρωταγωνιστής ΠΟΤΕ.

Skroutz είπε...

Πωπω εντελώς κατεβατό βγήκε... Σόρι...

Ανώνυμος είπε...

εντάξει ήταν πρεμιέρες το made in star και to δέστε τους θέλουν λίγο χρόνο να διορθωθούν.η τατι πάλι δεν διορθώνεται εκτός από τις 4 πανελιστριες νόμιζα ότι βλέπω το αξίζει να το ζεις(που δεν άξιζε) και ποιον είχε καλεσμένο τον λιαγκα που έλεγε αυτά που έλεγε συνήθως σ'αλλες συνεντεύξεις.νικολακης

Ανώνυμος είπε...

νικολακη εχεις δικιο.
Οι δεστετους μου φανηκαν μουδιασμενοι,η σκατιανα παλι μου φανηκε αχταρμας, καλυτερη απο τον μουτσινα.Η ραλλη ειναι συμπαθητικη
αλλα το πανελ δεν δενει.
Σιγουρα η σκατιανα αυριο θα χει πολυ καλα νουμερα.Ο λιαγκας πουλαει την σχεση του αλλα ολοι το θεωρουν γλυκο(μπλιαχ).
Στο μπλα μπλα με εξοργισαν με τον ζαχαρατο "δικαιουται να μιλαει" αντε στα τσακιδια,το αλτερ σταματαει παλι η μου φαινεται??
Σιγα μην μας κουρασες σκρουτζ ζητας και σορρυ.Γραφε εσυ και εμεις ειμαστε εδω.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

σκρουτζ η μια εκ των δυο μουσα σου ηρθε κατα τα μερη μας θαρρω;;; χαχαχαχ ;)

Skroutz είπε...

Καλημέρα παίδες!
@Εντύπωση μου κάνει το γεγονός οτι οι Δέστε τους χωρίς πρόμο και χωρίς να υπάρχει πρόγραμμα ακόμη στο κανάλι, κόντεψαν το 20αρι στα νεανικά.Μην ξεχνάμε οτι απο βδομάδα θα παίρνει πάσα απ τη Μενεγάκη..Η Τατιάνα με αυτήν την εκπομπή θα πάει χειρότερα από πέρσι.. Η μόνη καινούρια στην ουσία είναι η Μπαλτζή, η οποία δεν το πολυέχει το τηλεοπτικό,χώρια που νομίζω οτι την πλασάρουν σαν την Αθηναιδα Νέγκα.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα
Αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω,μια χαρα πηγε,μην πω οτι εσκισε στο νεανικο.Περσι η σκατιανα στην πρεμιερα της, στο νεανικο ειχε κανει ψηλα νουμερα.Ετσι χωρις να τον προλογισουν,με καποιο μουδιασμα λογω πρεμιερας,καλα πηγε.
Η σκατιανα εδω θα μαστε να δουμε ποτε θα τις αλλαξει,αυτες θα τσακωθουν,την χρονια ολες δεν την βγαζουν.Η αστρολογα ειναι δευτερη σαν παρουσια,την ειδαμε στον αντ1.
Σπασιμο η απουσια του πινακα απο τα σαιτ του εισαγγελατου.
Καλη μας μερα.
Κ.Μ

Skroutz είπε...

όντως βρε ΚΜ μου, τι τον έπιασε τον Ευαγγελάτο και δεν τον βάζει τον πίνακα?Το ''Δέστε τους'' θα ανέβει κι άλλο, η Τατιάνα δεν θα κρατηθεί σε αυτά τα νούμερα, γιατί παραείναι φλατ η εκπομπή και οι γυναίκες δεν έχουν γκελ και μου φαίνονται πολύ δήθεν, με πρωτη απ ολες την Τατιάνα

Ανώνυμος είπε...

Ράλλη 15,2 στο σύνολο, 22,5 στα νεανικά.Νούμερα πρεμιέρας παρακαλώ και χωρίς Μενεγάκη απέναντι

Ανώνυμος είπε...

12.13 ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ.
απιστευτα καλα στο νεανικο.
Ο πινακας λειπει απο χτες,δεν αποκλειεται να μην τον ξαναβαλει.Αλοιμονο του.
Αν ειναι τα τελικα, εσκισε καλε αυτη στο .
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

13:00



Πρεμιέρα χθες για αρκετές εκπομπές και σιγά σιγά το τηλεοπτικό τοπίο αρχίζει να γεμίζει με τους μονομάχους να παίρνουν θέση και να προσπαθούν να κερδίσουν όσο μεγαλύτερες τηλεθεάσεις γίνεται.
Η μάχη ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι με τη Νικολέτα Ράλλη να κάνει είσοδο ως παρουσιάστρια του «Made in Star». Η εκπομπή του STAR έκανε μέσο όρο 15,2 στο γενικό σύνολο και 22,5 στο δυναμικό κοινό. Απέναντί της στο ALTER η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Πολύ Μπλα μπλα» έκανε 19,7 και 15,6 αντίστοιχα. Ωστόσο αξίζει αν αναφέρουμε ότι την ίδια περίπου ώρα στον ALPHA μετέδιδαν για πολλοστή φορά τα «Σφηνάκια» στα οποία η Ράλλη εμφανίζεται ως ηθοποιός και η… σατυρική (?!?) εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 7,9 στο γενικό σύνολο και 10,3 στο δυναμικό κοινό.

Την επόμενη ώρα, στο τηλεοπτικό τοπίο είχαμε δύο πρεμιέρες. «Μίλα» στο STAR με την Τατιάνα Στεφανίδου και τη γυναικοπαρέα της ενώ ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη ξεκίνησαν το «Δέστε τους» στον ALPHA. Η Τατιάνα με τις Μαρία Σταματέρη, Σοφία Βόσσου, Sunny Μπαλτζή και Τζούλη Αγοράκη έκαναν μέσο όρο 22 στο γενικό σύνολο και 26,3 στο δυναμικό κοινό αφήνοντας πίσω το δίδυμο του ALPHA που έκανε 13,8 και 19,5, αντίστοιχα.

Η άλλη μάχη δόθηκε στο prime time με τις πρεμιέρες των τούρκικων σειρών. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο του Newsit, νικητές βγήκαν οι τούρκοι του MEGA αφού η σειρά «Έρωτας και τιμωρία» έκανε μέσο όρο 27,3 στο γενικό σύνολο και 25,4 στο δυναμικό κοινό, ενώ ο «Πειρασμός» στον ΑΝΤ1 σημείωσε 17,8 και 9,3 αντίστοιχα. Κι είναι λογικό οι χαμηλές τηλεθεάσεις στο δυναμικό κοινό να ανησυχούν ιδιαίτερα τους υπεύθυνους στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Πάντως, είναι σίγουρο ότι η μάχη της τηλεθέασης θα είναι φέτος ιδιαίτερα σκληρή καθώς η διαφημιστική πίτα έχει μικρύνει και όλοι θέλουν να πάρουν όσο μεγαλύτερο κομμάτι της γίνεται.

Γρηγόρης Μελάς

Ανώνυμος είπε...

Tα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της «Ελένης» μπορεί να είναι ακόμα «άγνωστα» στο πάνελ της αλλά είναι πολύ γνώριμα σε μένα.. Η Σοφία Χουντάση – επάνω αριστερά με μία φίλη της-, είναι μία πολιτισμένη γυναίκα, εξειδικευμένη σε κοσμικό έως και βασιλικό ρεπορτάζ – στο Πρώτο Θέμα μου την είχε συστήσει ο Χρήστος Ζαμπούνης.Επίσης είναι παντρεμένη με «δικό μας» στον εδώ όμιλο άνθρωπο. Συνεχίζει τη στήλη Stardust κάθε Κυριακή και έχει την προσωπικότητα και τις γνώσεις ώστε να δέσει με τα παιδιά. Ο Αλεξ Κάβδας – κάτω , ήταν μέχρι σήμερα στο MTV και εδώ και καιρό τον έχω μοντέλο μου – και καλοντυμένο ευλαβικά σε κάθε μου λίστα. Είμαι περίεργη να δω πως θα νιώσει σε τόσο διαφορετικό έδαφος. Εξαιρετικές επιλογές .

Εύχομαι στην «Ελένη» και στην Ελένη μεγάλη επιτυχία και στέλνω άπειρα φιλιά στην Αση μου που σκίζει όταν λέει τα άστρα της!

Ανώνυμος είπε...

Η truth να λέγεται
Άσχετο εντελώς, αλλά οφείλουμε να το καταθέσουμε. Μπορεί να κράζουμε, να σιχτιρίζουμε, να χώνουμε το φαινόμενο Ελένη Μενεγάκη και υπέρτατες αμοιβές, especially εν μέσω κρίσης, ωστόσο guys μου! Αν κάνατε watch τι διαδραματίζεται από το πρωί έως το βράδυ στα channels με την presenter, θα αναθεωρούσατε! Ολάκερες σκαλέτες πάνω της ανεμοστροβιλίζονται! Αβίαστα και άκοπα, από κουρασμένες εκπομπές που αναμασούν τα ίδια και τα the same… Οπότε, καλά κάνει και τα τσεπώνει, της χρωστάμε κιόλα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Ανώνυμος είπε...

Εκπομπή Κανάλι Ώρα Προβολής Σύνολο % 15-44
Made in Star STAR 13:45 - 15:45 13,7 18,6
Μίλα STAR 15:45 - 17:45 19,2 19,1
Δέστε τους ALPHA 16:00 - 18:00 14,2 20,5
Φώτης και Μαρία LIVE STAR 17:45 - 19:45 14,6 18,9
mediagate.gr

Skroutz είπε...

Tις καλημέρες μου σε όλους!! Τι κάνετε;
@Από τη 2η μέρα η Τατιάνα έχασε στο νεανικό από το Δέστε τους, το οποίο δεν παίρνει πάσα Ελένης.
@Το τρέιλερ της Μενεγάκη τιποτα το ιδιαίτερο, αλλά το προτιμώ από χορευτικά, ψυχαναλύσεις και λοιπές ανοησίες...
@Η Ράλλη πάλι , παρόλο που έπαιζε μόνη της, έκανε χαμηλότερα νούμερα. Η κοπελίτσα δεν είναι κακή, αλλά ούτε η ζώνη της κάνει, ούτε και το πάνελ που δεν δένει ούτε με ψαρόκολλα.
@Αυτή που έχει το πρόβλημα στο Σταρ είναι η Μελέτη όμως.. Χθες χωρίς Αυτιά απέναντι και δεν τσίμπησε ούτε μια μονάδα. Όταν χωρίς Παπαδάκη κάνει 12 στο σύνολο και κοντά στο 20 στα νεανικά, με Παπαδάκη θα πάθει τρελό κοκομπλόκο.. Και εδώ δεν μπορεί να ισχυριστεί οτι την πιεζουν,δεν την αφηνουν να εκφραστεί ελεύθερα..
@ΤΙ φταίει; Η κακή διαχείριση της δημοσιότητας, οι ατυχείς δηλώσεις και τα 205 διαφορετικα προφίλ που λανσαρε[κοριτσι με σπουδές από τζάκι, ξανθιά μπαρμπι, ντένις ο τρομερός, ρεμπέτισσα ροκού(καντο όπως η Σάνυ, μπορείς), γυναικα φίνα ντελμπεντέρισσα κλπ).. Γκώσαμε.
@Ο Μάλλης σήμερα τα έχωνε σε Αιγινίτη, Θρασκιά κλπ που διαρρέουν πράγματα και εξαιτίας αυτών κάνουν πατάτες αγαθοί και αγνοί δημοσιογράφοι σαν κι αυτόν.. Την έννοια διασταύρωση την ξέρει μόνο στην οδήγηση μάλλον....
@Βρε θα την πω την κακια μου και ας με κατηγορησετε... Γιατί όλοι οι συνεργάτες της Μενεγάκη, αφού φύγουν απο εκεί, καταλήγουν στον ΑΝΤ1? Τελευταίο παράδειγμα η Πολίτη. Σόρι αλλά μόνο εγώ δεν θα είμαι σε αυτό το πρωινό, όλη η άλλη πλάση εκεί ξημεροβραδιάζεται.. Καρέκλες δεν θα βρίσκουν να τους καθίσουν...
@Τι έγινε παιδιά? Πέρασε μι αολόκληρη μέρα και δεν είχαμε συνέντευξη Λιάγκα ή Φαίης??? Αααααααα δε θέλω τέτοια!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σκρουτζ!!!!
Δεν ειδα μελετη ως συνηθως,αλλα μου ειπαν οτι δεν βαζει ελενη τωρα πια.
Επεσε συρμα σου λεει σε ολο το σταρ.
Σου λεει τερμα η διαφημιση.
Αν τα νουμερα ειναι κοντα στα κανονικα,η ραλλη θα πατωσει με τις αλλες δυο,αφου τωρα παιζει μονη της.
Λες η μενεγακη να εισηγηθηκε στον λατσιο,ακουσα οτι και η αρσενη εκαι οδευει.
Αν παρει η ελενη, το καλο που της θελω,την λαουρα ναργιες,στο νεανικο θα παει ακομη καλυτερα.
Την ειδα, η μικρη ειναι γλυκα,την εψαξα μετα τον σχολιασμο της γιωτουλας δημητρακοπουλου.
Που στο καλο τους βρισκει ολους τους αγνωστους,ασχετους συνεργατες.Καλη μερα σε ολους
(μας ταραξαν τα μετρα)
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Σκρουτζ,ο πινακας στου εισαγγελατου δεν καταργηθηκε,μολις τον εβαλε.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Γεια χαρα αγαπες μου!
Εχθες για να πω την μαυρη αληθεια μου εκτος απο made in ..βρα-sta-r(και αυτο για καμια ωριτσα το πολυ)δεν μπορεσα να δω τιποτα αλλο!
Κρυος ιδρωτας παντως πρεπει να τους εχει πιασει εκει στο που-star-οκαναλο!Η καλη ημερα απο την πρεμιερα φαινεται και γι'αυτους η πρεμιερες τους δεν ηταν καλες κατι το οποιο επισημαναμε εδω απο προχθες!(και δεν υποννοω τοσο τα νουμερα της agb οσο το περιεχομενο των εκπομπων)
Και ασε τα ..γραφεια τυπου στα Ευαγγελοασαιτ να προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο..
Τι εγινε κυριε Μελλα ο πινακας με το ..νεανικο της απογευματινης ζωνης σημερα?Τον εφαγε η Μαρμαγκα?
Η μηπως επειδη απο την 2η μερα κιολας η Σκατιανα εχασε απο το Δεστε τους κανουμε το 15-44 γαργαρα?Πονηρουλη...
Και που εισαι ακομη..
Κυρ Σταματη(Μαλελη)ασε τις λαλακιες σου,τα κολπακια του στυλ χτυπαμε τον απεναντι (οπου απεναντι βαλτε τον Μουτσινα) βγαζοντας τον αλλαζονα μονο και μονο για να παει καλα η Τατιανα σου μαθε οτι ειναι παλιακα και δεν περνανε!
Η αλλη παλι το μεσημερι?Το νεο..πουλεν ντε του Σταματη,εκανε ενα 13.7%(ουτε καν 14)και ηρθε στα ισα της,απεναντι εντωμεταξυ επαιζε με το απολυτο τιποτα!
Το αλτερ εχει βαρεσει διαλυση,η Μενεγακη δεν εχει βγει ακομη..Ε ρε πατατρακ που σας περιμενει..!!
Ε μα αγαπη μου δεν περιμενεις να κανεις νουμερα με την Ασπα Τσινα(!)Κατα τ'αλλα η θεματολογια τους απο αυτο που προλαβα να δω πραγματικα ..δεν υπηρχε(κυριολεκτικα ομως)
Σας περιμενουν δυσκολες μερες!
Φημες που θελουν γνωστη.."ακατανομαστη" μπλογκερ να ειναι ενα βημα πριν το Δαφνι ελεγχοντε ακομη..
Μωρ τι κακο ειναι αυτο που τον βρηκε?Μα να κανει περιπατο το Τουρκικο του mega?Τσαμπα το προμο απο τον ακατανομαστο,τσαμπα ουρλιοκοπιοταν στα σχολια με 253 διαφορετικες περσονες οτι ο Πειρασμος του αντ1 θα σκισει,
τσαμπα οι συνεντευξεις τυπου του ιδιου του αντ1 για την σειρα.."φαινομενο"!Μη φατε εχουμε γλαροσουπα!
Και αντε να σε περναει το πρωτο καναλι της χωρας το καταπινεις αλλα να σε περναει ΚΑΙ το star?
Αμ το αλλο?Να περιμενεις το κοινο απο την σειρα του mega να μεταφερθει στο δικο σου Τουρκικο(αυτο του αντ1) επειδη το mega ειχε ποδοσφαιρο
εχθες και παρολ'αυτα ΚΑΙ ΠΑΛΙ να ερχεσαι 2ος και καταιδρωμενος?Τραγικο!
Οσο για το τρειλερ της Ελενης οντως λιτο και ..λιγο!
Ελπιζω μονο να μην ειναι τοσο..λιτη και η εκπομπη που ετοιμαζετε να μας παρουσιασει!Εαν υποψιαστω δε οτι για αλλη μια χρονια δεν τις εχουν κανει ουσιαστικες αλλαγες στο στουντιο της θα παιθααανννωωω!!!
Παντως η γυναικα απο ομορφια σκιζει!!!Δεν υπαρχει αυτη η γυναικα καθε χρονο ειναι και πιο ομορφη,πιο λαμπερη και πιο νεα!
Τελος πειτε με κουλη,πειτε με ελεινη,πειτε με οτι θετε,εγω θα το πω!!!
Μου λειπει ο Νοτης απο το Δεστε τους!Οχι οτι ειχε την απιστευτη συμμετοχη στην εκπομπη αλλα κολλαγε στο παρεακι,τωρα αυτος ο Γιωργος Δασκαλος δεν μου κολαει ντιπ!
Για την στηλη που εχει ειναι μια χαρα για παραπανω δεν νομιζω..
Μακαρι να δεσουν στην συνεχεια!
Αυτα τα ..ολιγα προς το παρων,για οτι νεοτερο θα επανλεθω!
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Tviola θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι αισθητή η απουσία του Νότη και του ιδιόμορφου χιούμορ του. Υπάρχει μια αμηχανία, ένα μη 'δέσιμο' προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε κατι ζορια η Τατιανα σημερα..
Ε ρε κατι ζορια!!!
:)))))))))))

Skroutz είπε...

Καλημέρες φίλτατο παρεακι! Θα έγραφα και χθες το βράδι, αλλά το τρισκατάρατο ρούτερ μου αποσυγχρόνισε!
@Ωχ ωχ ωχ, ξέρω ποια ανέβασε τεταρταίο πυρετό βλέποντας τα σημερινά νούμερα...Ποια? Η ΜΙΛ-ΙΑΝΑ Στεφανίδου, η οποία δεν πολυΜΙΛΗσε χθες,έκανε ΣΚΑΣΙΛΑΝΣ ολίγον τι, μιας και ήρθε ισοπαλία στο σύνολο με Μουτσινά και έχασε με 5 μοναδες διαφορά στο 15-44 που κυνηγά μετα μανίας το νεανικό κανάλι..
@Απορία το έχω γιατί το Σταρ οταν θέλει να προβάλλει την επιτυχία της Μελέτη, αναφέρεται στο 15-44, ενώ για την Τατιάνα αναφέρεται στο σύνολο... Μαλελικές αλχημείες και τύφλα να έχει ο Παρλιάρος...
@Γέλασα χθες με τη Ράλλη απίστευτα.. Συμπαθητική κοπέλα, αλλά σε αυτην την εκπομπή και με αυτό το πανέλι ΔΕΕΕΕΕΕΝ....Είχε χθες τη διευθύντρια του Hello, η οποία έτσι όπως την έκοψα ήθελε να βάλει τα χερια της στο παράθυρο και να την αρπάξει από την καούκα λέγοντας της ''Ασε μωρή να μιλήσω, κοτζάμ διευθύντρια''.
@Το κορυφαίο? Την ρωτούν την διευθύντρια ποια είναι η αναμενόμενη πρεμιέρα της χρονιάς και τους απαντά η πρεμιέρα της Μενεγάκη!!!Κάγκελο το πανέλι και η παρουσιαστρια...
@Όντως το Σταρ δεν παίζει καθόλου Μενεγάκη αυτη τη βδομάδα γιατί δεν τους παίρνει να τη διαφημίσουν...
@Σόρι,αλλά από το λίγο που παρακολούθησα τα τούρκικα, οφείλω να πω οτι του ΑΝΤ1 είναι μακράν καλύτερο και η πρωταγωνίστρια κούκλα με ματάρες!Του Μega μου θύμισε σίριαλ δεκαετίας 90.
@Tiviola μου δεν την παίρνει τη Λενιώ να το πάει στο πολύ χαλαρό, (ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ). Δεν θέλω να την δω κατιναριό, αλλά αμα θέλει αυτη ρίχνει μια σπόντα και βάζει φωτιά στο τηλεσύμπαν.
@Δεν μου λείπει ο Νότης Χριστοδούλου, αλλά όντως το άλλο παιδάκι δεν πολυκολλάει... Εκεί θα μου κόλλαγε η Νάργες, αλλά θα γκανιάσουν οι άλλες.

Ανώνυμος είπε...

Ασ την ναργιες κατω!!!!Αυτη μονο στην ελενη την θελω.Αν δεν ειναι θα σκασω.
Καλημερα σε ολους.
Δεν λειπει ο νοτης απλα το νεο παιδακι ακομη δεν δενει,η δυναμη της συνηθειας εδω ειναι αισθητη,για αυτο κανει αισθηση η απουσια του νοτη.Σαν μοναδα ειναι αδιαφορος.
Προλαβα στο τελος την χρυσλα να υποθεσω οτι εκανε μουγκα(μενεγακη)
Η ραλλη πρεπει να χει εντολη ανωθεν,μολις ακουει μενεγακη να αλλαζει θεμα.Ειχε πλακα χτες με την διευθυτρια του χελλοου.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Καλημερες παιδια μου!
Σταχτη και μπουρμπερη θα το εχει κανει το ραβασακι της kgb σημερα η ..δαιμονια(μη χεσω)!Μα και γκαβος να ειναι καποιος θα μπορουσε ανετα να καταλαβει οτι η εκπομπη της απο την 1η μερα εδειξε το ποσο βαρετη ειναι,παλι καλα που ηταν ο Λιαγκος και την εσωσε απο κει και περα ομως τι??Καλα δεν θα μιλησω για τα σεναρια ζωης τα οποια ετυχε εχθες να δω να τα διακωμωδει ο Μουτσινας στην χρυση τηλεοραση του και γελουσα με δακρυα ετσι οπως επαιζαν!Μιλαμε για καρα-τρας του κερατα αλλα αυτο επειδη το κανει η Σκατιανα δεν μιλα κανεις,οτι βρηκε "ηθοποιους" να παιζουν χειροτερα απο τις οικογενειακες ιστοριες με ξεπερναει!!
Και που εισαι ακομη..
περυσι τουλαχιστον δεν φανηκε η μαλλον δεν αφησαν οι αυλικοι της να φανει η φολα που εφαγε απο το δεστε τους γιατι το τελευταιο πηρε φορα απο το β μισο της σεζον και μετα,φετος αν απο την 3η κιολας μερα η παρεα του alpha της ριχνει στ'αυτια 5 μοναδες στο δυναμικο και την παιζει στα ισα στο γενικο γυρευε τι θα συμβει μεχρι το τελος της σεζον!
Αληθεια ο Μελλας και η Νικολαιδου σημερα δεν θα βγαλουν εξτρα πινακακι ανα τεταρτο με τα νουμερα τηλεθεασης της απογευματινης ζωνης??Προχθες ειχαν και συνολο και νεανικο,εχθες μονο συνολο σημερα??Μουγκα!!
Οσο για την Ραλλη,εχθες εκατσα και ειδα ολη την εκπομπη(ναι τα καταφερα)για 1η και τελευταια φορα ομως!Καλα αυτοι αντι να γινοναι καλυτεροι απο μερα σε μερα γινονται χειροτεροι,για να τους παρακολουθησεις πρεπει να εχεις παρει ολοκληρο κουτι απο depon,το τι καβαλημα πεφτει δεν υπαρχει!Ο ενας μιλαει πανω στον αλλο και αντι η παρουσιαστρια να τους βαλει σε ταξη και να μοιρασει ρολους κανει και αυτη ακριβως το ιδιο(Το τι γελιο εριξα που ο Μουτσινας σατιριζει την Ιωαννα Βασσου του πανελ,ολα τα ευρω)!Οσο δε για την Αυγερινοπουλου του Hallo που ειχαν εχθες καλεσμενη το κορυφαιο ολων ηταν οταν η Ραλλη την ειπε"καλε εσεις ειστε μικρη,εγω νομιζα οτι ησασταν πιο μεγαλη"καγκελο αυτη!Παρτην στο γαμο σου να σου πει και του χρονου ενα πραμα!Αυτο για την πολυαναμενομενη πρεμιερα και την Μενεγω μου ξεφυγε γαμωτι!!
Στο μεταξυ τωρα θυμηθηκαν να μην παιζουν Ελενη,μεταξυ μας καλυτερα γιατι μονο κακο της κανουν!
Βρε παιδια την Δευτερα κανει πρεμιερα καμια συνεντευξη σε κανενα τηλεπεριοδικο πηρε το ματι σας?Ως συνηθως εδινε σε κανενα tv zapping η 7 μερες Tv,φετος δεν θα δωσει?
Οσο για τα Τουρκικα εγω δεν παρακολουθω κανενα απο τα 2,απλα διασκεδαζω με το σκυλιασμα της ακατανομαστης,χαχα:PP
Εχθες εντωμεταξυ κοτσαρε αναρτηση που εκθιαζε τα νεα idens-spots του αντ1,μιλαμε για γλυψιμο οχι αστεια,μεχρι και σαλια εμφανιστηκαν στην οθονη του pc μου..
Αυτααααα για την ωρα!
Φιλια σε ολους Σκρουτζ,ΚΜ,Νικολακη,Αλεξ,Κωστα Σ,Pianojen,velvet κλπ.κλπ.κλπ!
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

MediaNews | 29/9/2011
Νούμερα της Nielsen για Τετάρτη 28-9-2011 ΜΡΔ (15-44)
Κεντρικά δελτία ειδήσεων (μ.ο.)
Mega 30,8% (24,7%)
Ant1 22,8% (17,7%)
Star 15,3% (22,7%)
Alpha 27,9% (17,2%) (19.00-20.00)

Σκάι 11,2% (11,7%) (21.00-22.00)
Ετ3 4,4% (2,2%) (22.00-23.00)

Lead in (μ.ο.)
Πενήντα πενήντα 23,5% (26,9%) (Mega) [Ε]
Εργαζόμενη γυναίκα 8,7% (11,7%) (Ant1) [Ε]
Doctor Who 1,7% (1,8%) (Σκαι)
Φώτης Μαρία live 13,9% (18,2%) (Star)
Οικογενειακές ιστορίες 21,4% (20,5%) (Alpha) [Ε]

Πρωινά ενημερωτικά (μ.ο.)
Κοινωνία Ώρα Mega 29,8% (21,0%) (Mega)
Πρωινή ενημέρωση 17,7% (12,0%) (Νετ)
Πρωινή Μελέτη 15,6% (27,3%) (Star)
Elatte 15,5% (13,1%) (Ant1)
Πρώτη γραμμή 14,1% (13,6%) (Σκάι)

Ζώνη 10.00 – 13.00 (μ.ο.)
Σκάι τώρα 20,7% (23,7%) (Σκάι)
Συμβαίνει τώρα 15,1% (6,5%) (Νετ) (10.00-12.00)

Μαγειρική εκπομπή (μ.ο.)
Νηστικοί πράκτορες 12,9% (13,3%) (Star)

Ταξιδιωτική εκπομπή (μ.ο.)
Μένουμε Ελλάδα 8,2% (4,6%) (Νετ)

Μεσημεριανό τηλεπαιχνίδι (μ.ο.)
Play & win 14,9% (18,0%) (Ant1) (α’ μέρος)
Play & win 14,6% (15,2%) (Ant1) (β΄ μέρος)

Μεσημεριανές εκπομπές (μ.ο.)
Made in Star 16,3% (17,0%) (Star)

Απογευματινές εκπομπές (μ.ο.)
Μίλα 16,6% (17,6%) (Star)
Δέστε τους 16,0% (21,6%) (Alpha)
Life Σκάι 8,2% (6,3%) (Σκάι)
Έχει γούστο 6,2% (2,0%) (Νετ)

Prime time (μ.ο.)
Έρωτας και τιμωρία 19,9% (19,2%) (Mega)
Ευτυχισμένοι μαζί 17,9% (20,7%) (Mega) [E]
Πειρασμός 18,5% (10,8%) (Ant1)
Human target 9,8% (12,4%) (Star)
Ξ.τ. «impact» 5,9% (7,7%) (Alpha)

Prime eleven (μ.ο.)
Στο παρά πέντε 19,9% (25,6%) (Mega) [E]
Grey’s anatomy 8,4% (8,7%) (Ant1)
Οικογενειακές ιστορίες 8,1% (6,2%) (Alpha) [E]
Ξ.τ. «κακιά πεθερά» 9,4% (12,0%) (Star)

Μεταμεσονύχτια (μ.ο.)
Criminal Minds 11,1% (10,1%) (Ant1)
Breaking bad 10,0% (11,0%) (Mega)
Αληθινοί έρωτες 13,2% (11,0%) (Alpha) [E]
Supernatural 7,7% (9,7%) (Star)
Ανεξιχνίαστες υποθέσεις 13,6% (16,2%) (Star)
Situation critical 7,1% (7,9%) (Σκάι)

Ανώνυμος είπε...

Πρεμιέρα για την ''Ελένη'' Δευτέρα 3 Οκτωβρίου
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Alpha για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

''Μετά από δεκαέξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη, η Ελένη Μενεγάκη αλλάζει συνήθειες και μαζί της αλλάζουμε και εμείς. Από τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, στις 13:00 και κάθε μέρα, δίνουμε ραντεβού στη συχνότητα του Alpha με την Ελένη, μια νέα εκπομπή αλλά και ένα γνώριμο, αγαπημένο πρόσωπο.

Με την αφοπλιστική της προσωπικότητα και τη ζεστασιά που αποπνέει, η Ελένη κρατάει για τρεις ώρες συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από μία εκπομπή ψυχαγωγική αλλά και χρηστική, επίκαιρη αλλά και αισιόδοξη. Μέσα από νέες και παλιές ενότητες η εκπομπή παρέχει στους τηλεθεατές ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και θετική ενέργεια. Με ακόμα πιο διευρυμένη θεματολογία, η Ελένη υποδέχεται όχι μόνο διάσημους προσκεκλημένους αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους, καθώς και ειδικούς συνεργάτες που με την εμπειρία και τη γνώση τους φωτίζουν σημαντικά θέματα της καθημερινότητας και της επικαιρότητας.

Δίπλα στην Ελένη μία δυναμική ομάδα συνεργατών που θα δώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το δικό τους στίγμα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Άση Μπήλιου, Αλέξανδρος Μωρέλλας, Σοφία Χουντάση, Πέτρος Δεμερτζής και Άλεξ Κάβδας.

Αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι η Ελένη Γελαλή και σκηνοθέτης ο Κώστας Υφαντής.

Από τις 3 Οκτωβρίου, αλλάζουμε συνήθειες! Ελένη και τα μεσημέρια δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια!''

Ανώνυμος είπε...

Opinions | 29/9/2011
Έρχεται
Μας ξένισε (ευχάριστα ομολογουμένως!) η κίνηση του Ant1 να «φάει» με τσαμπουκά τον τίτλο των απέναντι και να τον υιοθετήσει για τη νέα του εκπομπή, μπουμπουνίζοντας απλά πλάι στο «Πρωινό» την ονομασία του channel τους… Και γιατί λέμε, το είδαμε όλο αυτό με χαρά; Διότι θα ανάψουν τα αίματα!

Φανταζόμαστε…
Και ξέρετε ε; Τι αίσθηση μάς έχει δώσει το ζευγάρι του Mega. Δικό μας σενάριο! Ότι από τότε που ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το πρωινό, κάπως θα νιώθουν. Έχασε βρε παιδί μου αυτή τη λάμψη και την αίγλη η ζώνη! Και εντάξει ο Λιάγκας άντε και να μην έχει κοπεί τρελά, η wife Σκορδά δεν θα διακατέχεται από μία στέρηση; Γιατί με ποια θα συγκρίνεται τώρα, με την Σίσσυ Χρηστίδου; Όσο και να το πεις, υποβάθμιση!

Αποκλειστικό
Το παρακάτω λαμβάνεται και ως ανέκδοτο: «Διαβάσαμε πρώτοι το δελτίο Τύπου του Ant1» εκσφενδόνισε με υπερηφάνεια για να καταγραφεί, η πρώην αρχισυντάκτρια της Χριστίνας Λαμπίρη και νυν πανελίστρια του Made in star, Φραντζέσκα Σαββοργινάκη. Αναφερόταν στη χθεσινή τους εκπομπή και την ανακοίνωση του Αμαρουσίου για το νέο τους πρωινό… Ιδού το δίλημμα τώρα. Να της μπουμπουνίσουμε ότι παίζουν μόνοι τους και απέναντι είναι νέκρα, ή θα της το χαλάσουμε; Εκτός κι αν περίμενε να το διαβάσουν και ο Αμυράς με την Τσιτσιμπίκου!

Φυλαχτείτε
By the way, βρε παιδί μου… Για το νέο μεσημεριανό του Star. Αρχικά να πούμε ότι είναι… κωλόφαρδο! Μετά συγχωρήσεως! Διότι το Alter έχει κατεβάσει ρολά και βγαίνουν μόνοι τους. Because guys μου; Όσο συμπαθής κι αν μας είναι σαν φιγούρα η Νικολέττα Ράλλη, presenter δεν τη λες, ενώ έχει και τα προβληματάκια της η εκπομπή. Ασυντόνιστο να το πεις; Ξεκούρδιστο να το εκσφενδονίσεις; Προβλέπεται μακελειό σαν ανεμοστροβιλιστεί η Μενεγάκη απέναντι!

Ληστεία κανονική
Έχει την πλάκα του! Και το νόημα του. Το βιντεάκι που κάνουμε watch τελευταία στα δελτία του Star με τον ρεπόρτερ Γρηγόρη Μπάκα να έχει ξεφουρνιστεί στους δρόμους και να «απαιτεί» από τον κόσμο που συναντά μπροστά του να του δώσουν ντε και καλά ποσοστό από τα χρήματα που έχουν πάνω τους ή αντικείμενα, εν είδει εισφοράς, όπως μας κοπανάνε οι κυβερνώντες! Ξεκαρδιστικές οι αντιδράσεις!

Γιωτα Δημητρακοπουλου

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια.
Βρε βρε τι επαθε το γιωτακι???Καλε αυτη επαθε μεταλαξη,απο την μια στιγμη στην αλλη.
Ακου "αιγλη","λαμψη",τωρα τα στραβαθηκε???Τι στο διαολο ελεγε δυο χρονια τωρα??
Λεω εγω τωρα, βρε μπας και ειναι φιλες με την νεα συνεργατη της ελενης???απο το "πρωτο θεμα".
Το πανελ της δεν με ενθουσιαζει,ιδωμεν.
Η ζαριφη θα ειναι λεει "μεσ την καλη χαρα" απο το αλλο σαββατοκυριακο(ντοινγκ),κατι για τριμηνη συμβαση ακουσα για να συμπληρωθουν οι μερες(κουφο).
Ο ακατανομαστος ποσα κιλα λαδια χανει???Σημερα σχολιαζε καποιος οτι η ελενη θα χτυπιεται με τον ρωμα,εγραψα εγω,οτι ειναι ατυχη η συγκριση.Τριωρο προγραμμα με μιας ωρας σηριαλ.Τρια σχολια εγραψα ουτε ενα δεν εμφανισε.Σιγα την διαπιστωση.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
Κ.Μ

Skroutz είπε...

Όντως ΚΜ αρκετοί είναι συνεργάτες του Πρώτου Θέματος...Να δω τον Νικητέα να υμνεί την Μενεγάκη και τι στον κόσμο...
@Tiviola σε αναγορεύω σε οσιομάρτυρα που άντεξες να τους δεις όλη τη Ράλλη...Ακόμη και οι μπηχτές του Παπούλια φεύγουν άσφαιρες και τζούφιες...
@Αυτή η Ιωαννα Βάσσου έχει πάρει όλες τις φωτό των δημόσιων εμφανίσεων της Ελενας Ραπτη και κοπιάρει αβέρτα...
@Το δε ύφος, λες και περιμένει τον καπετάνιο να την κακομάθει με Ferrero στο κρουαζιερόπλοιο...
@Όχι που δεν θα βρισκε η Μπουτάρη τρόπο να υπενθυμίσει οτι ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ, τα αποτελέσματα ήταν θριαμβευτικα...Οτι έχει περάσει το σύμπαν μετά από αυτην για τον Καφέ,οτι δεν υπάρχει πλέον ο Καφές εδώ και 3 χρόνια, απλά λεπτομέρειες,.... Στον πλανήτη Μπουτάρη όλα κυλούν ομόκεντρα, γύρω από την Μπουτάρη φυσικά...ΕΛΕΟΣ!
@Αυτό το κουφό με τη Ζαρίφη δεν το κατάλαβα...Όσο για τις τρίμηνες συμβάσεις,απ το να μην έχεις καθ'όλου δουλειά, καλή είναι και η τρίμηνη!

Ανώνυμος είπε...

Δυο είναι τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το γεγονός αυτό. Από τη μια πλευρά είναι οι τρίμηνες συμβάσεις που θα υπογράψουν όλοι οι παρουσιαστές, ανάμεσά του και η Ναταλία Γερμανού : Η σύμβαση της Κατερίνας Ζαρίφη έπρεπε να ξεκινήσει λίγο αργότερα και να τελειώνει με το τέλος του 2011.
lete h eleni na prostesi kai alloys????

Ανώνυμος είπε...

Κ.Μ
asta na pane k egw egrapsa se kapoion pou lege oti ta 2 tourkika einai polu konta oti pws to les afto apo tin stigmh pou afto tou mega rixnei 10 monades sto 15-44 afto tou ant1 kai oloi mas kseroume poso shmasia dinoun sto neaniko ekeis ton ant1 kai fysika POTE den eida to minima mou na emfanizete!LOGOKRISIA STO FOUL!!!EINAI TRAGIKOS!!!

Alex

Ανώνυμος είπε...

Καλε εψαξα να βρω στο google πληροφοριες για τους συνεργατες της Ελενης και βρηκα οτι ο Αλέξανδρος Μωρέλλας ειναι στην ΙΜΑΚΟ,στο Yupi και στο down town!Ντοινγκκκκκκκκκ!!!!!!!
Πηρε η Ελενη απο την ΙΜΑΚΟ συνεργατη?περιεργο...
καλησπερες!!
"Tiviola"

Skroutz είπε...

Καλημέρα σε όλους!!Τι κάνετε;Για να πω τα πρωινά χαμπέρια μου...
@Tiviola μου έχει πάρει συνεργάτες από παντού, και από Κωστόπουλο και από Θέμο και από Λυμπέρη. Νομίζω οτι της χρειάζεται στήριξη.
@Το κουλό πάλι οτι θα μεταφερθεί λένε το ''Μες στην καλή χαρά'' στο καθημερινό 10-1?Δεν είναι βέβαια τόσο κουλό, γιατί οι Γερμανίδες ως γνωστές καβουρομάνες, θα πάρουν το πρωινό με μισθούς διημέρου και θα το κάνουν πενθήμερο. Καλούτσικα θα πάει, και φθηνοδουλειά, και την τρυπάρα του προγράμματος θα γεμίσει...
@Θα μου πείτε τότε, γιατί ξεσπιτώθηκε η Μενεγάκη; Για 2 λόγους: Επειδή οι πανούργες Γερμανίδες την θέλουν σε μια ζώνη πιο εμπορικη(απ ο,τι λένε), για να κάνει και απόσβεση.
@Πάντως μου φαίνεται έξυπνη ιδέα, αν την σκέφτηκαν οι στρουντελομάνες...
@Βέβαια , παντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κάνει καλά νούμερα το Μες στην καλή χαρά και να το κόψουν στις γιορτές.
@Υ.Γ Ας πει κάποιος στον Μάλλη οτι όταν ένα πρόγραμμα παίζει μόνο του(Made in Star) χωρίς ομοειδή ανταγωνισμό και κάνει 14%, δεν εχει δυναμική, αλλά επικείμενη μετωπική όταν θα βγει ο ανταγωνισμός.. Αγουροξυπνημένοι είμαστε μεσιέ, όχι γκαούτσαλα να πιστεύουμε οτι μπαρούφα λέτε.
@Και σορι αλλά η εκπομπή δεν βλέπεται!!Χίλιες φορές να δω τις αντιλόπες στο ΣΚΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

γεια σας παιδια!!!
Αλεξ τραγικος ο ακατανομαστος
εχει σαιτ, και λογοκρινει μνμ κατα πως τον συμφερει.
Η ραλλη δεν αντεχεται για πολυ, για εναν λογο(απορω πως δεν την διορθωνουν)πολυ θεατρικο υφος εχει και βγαινει φω.Οσο για το μακιγιαζ της, την χαντακωνε τις πρωτες μερες(ειχε δικιο η νανουκα)τα ματια της ηταν σαν αυγα που γερνουν, με το σμοκυ(,αυτα για την τιβιολα)
Η μπουλε ειναι καλυτερη τωρα τελευταια
αλλα αν δεν κανεις γκελ στον κοσμο οσο και αν σε "σπρωχνουν" σε τρωει η μαρμαγκα.Αυτα να το δουν καποιοι που λενε οτι την ελενη την εφτιαξε ο αντ1.
Την καραβατου δεν μπορω να το χωνεψω,πως την επαψαν,ελπιζω οτι κατι θα κανει στον αλφα(εχει συμβολαιο)απο τον γεναρη.
Αυτα απο εμενα.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

υ.γ υφος και λογο(για την ραλλη)

Ανώνυμος είπε...

Νούμερα της Nielsen για Πέμπτη 29-9-2011 ΜΡΔ (15-44)
Κεντρικά δελτία ειδήσεων (μ.ο.)
Mega 34,8% (23,6%)
Ant1 21,6% (17,0%) (εκτάκτως 22.00-23.00)
Star 16,2% (17,4%)
Alpha 23,0% (18,6%) (19.00-20.00)

Σκάι 9,1% (7,7%) (21.00-22.00)

Lead in (μ.ο.)
Πενήντα πενήντα 17,9% (17,4%) (Mega) [Ε]
Β’ ημιχ. ΑΕΚ-Στουρμ Γκρατς 26,3% (27,8%) (Ant1)
Doctor Who 1,7% (2,1%) (Σκαι)
Φώτης Μαρία live 14,3% (18,6%) (Star)
Οικογενειακές ιστορίες 19,2% (16,7%) (Alpha) [Ε]

Πρωινά ενημερωτικά (μ.ο.)
Κοινωνία Ώρα Mega 29,8% (23,3%) (Mega)
Elatte 17,5% (14,9%) (Ant1)
Πρωινή ενημέρωση 16,2% (10,0%) (Νετ)
Πρωινή Μελέτη 14,2% (27,1%) (Star)
Πρώτη γραμμή 13,6% (14,2%) (Σκάι)

Ζώνη 10.00 – 13.00 (μ.ο.)
Σκάι τώρα 17,2% (17,3%) (Σκάι)
Συμβαίνει τώρα 11,6% (5,1%) (Νετ) (10.00-12.00)

Μαγειρική εκπομπή (μ.ο.)
Νηστικοί πράκτορες 13,8% (17,3%) (Star)

Ταξιδιωτική εκπομπή (μ.ο.)
Μένουμε Ελλάδα 7,5% (4,0%) (Νετ)

Μεσημεριανό τηλεπαιχνίδι (μ.ο.)
Play & win 10,3% (11,8%) (Ant1) (α’ μέρος)
Play & win 13,4% (14,6%) (Ant1) (β΄ μέρος)

Μεσημεριανές εκπομπές (μ.ο.)
Made in Star 15,8% (21,1%) (Star)

Απογευματινές εκπομπές (μ.ο.)
Μίλα 19,1% (20,6%) (Star)
Δέστε τους 17,1% (20,4%) (Alpha)
Life Σκάι 7,1% (5,5%) (Σκάι)

Prime time (μ.ο.)
Έρωτας και τιμωρία 32,2% (28,6%) (Mega)
Ευτυχισμένοι μαζί 25,3% (31,5%) (Mega) [E]
Human target 8,5% (9,4%) (Star)
Ξ.τ. «impact» 7,4% (8,9%) (Alpha)

Prime eleven (μ.ο.)
Στο παρά πέντε 28,0% (34,7%) (Mega) [E]
Grey’s anatomy 8,3% (10,6%) (Ant1)
Οικογενειακές ιστορίες 11,9% (7,6%) (Alpha) [E]
Ξ.τ. «εντιμότατοι διαρρήκτες» 17,7% (20,6%) (Star)

Μεταμεσονύχτια (μ.ο.)
Breaking bad 11,6% (12,1%) (Mega)
Αληθινοί έρωτες 14,6% (11,7%) (Alpha) [E]
Supernatural 13,7% (12,9%) (Star)
Ανεξιχνίαστες υποθέσεις 14,6% (12,8%) (Star)

Ενημερωτικές εκπομπές (μ.ο.)
3threeνετ 5,8% (3,1%) (Νετ) (α΄μέρος)
3threeνετ 10,5% (4,3%) (Νετ) (β΄μέρος)

Αθλητικές μεταδόσεις (μ.ο.)
Pre game show 19,9% (19,8%) (Ant1)
Α’ Ημιχ. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΠΑΟΚ 33,8% (36,1%) (Ant1)
Β’ Ημιχ. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΠΑΟΚ 33,7% (36,0%) (Ant1)
Α’ Ημιχ. ΑΕΚ-Στουρμ Γκρατς 26,3% (29,5%) (Ant1)
Β’ Ημιχ. ΑΕΚ-Στουρμ Γκρατς 26,3% (27,8%) (Ant1)

Το Δεστε τους και με μηδενικο λιτν ιν σκιζει!καθε μερα ανεβαινει!Το αξιζουν τα παιδια!