Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

MIA SKROUTZOMEΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ......

              
Ξυπνάω το πρωί κατα τις 9 και για κακή μου τύχη βάζω το κοκκινόμαλλο δ(τ)έρας με την Κάντι Κάντι στο ΧΧL και στο πιο δευτεράντζικο να στριγκάει για το τριτεκνικό επίδομα της Μενέγως....Σκάαασε μωρή πρωί πρωί, δεν ήπια και καφέ...Τρία παιδιά έχει η γυναίκα, νόμιμα το δικαιούται , τι μας ζαλίζεις τον έρωτα;MAKE SΤΗ ΕLSE, NO KATINIES.....
@Το κοκκινομάλλικο υπερασπίστηκε Μενεγάκη γιατί σου λέει πέντε χρόνια ξελύσσαξα να την φάω, δεν την έφαγα, ας την κάνω φιλενάδα να μου δανείζει καμιά γλαδιόλα για το μαλλί...Η δε Ιταλιάνα απ την Κυψέλη ήταν ντεμί, σου λέει ας κάνω σκασιλάνς μη πω καμιά κοτσάνα και βρεθώ να περνάω βερνίκι και ρουζ στην Τατιάνα...
@Και μέσα σε  όλα ξαναέκανε πρεμιέρα και η Ασπροδόντα για δεύτερη φορά μέσα σε μιά βδομάδα.. Η οποία πρεμιέρα ήταν επίσης βαρετη, ακόμη και τα έργα της Αννας Ανδριανού είναι πιο ενδιαφέροντα....Aυτό δεν είναι κανάλι, λαϊκή αγορά στα Πετράλωνα είναι, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο...Αντε να δούμε πόσα πρεμιερικά τσίτια θα βάλει φέτο η Ασπροδόντα και πόσα λέλουδα θα στείλει το στεφάνι της για να την εμψυχώσει...
@Η οποία Ασπροδόντα νιώθει σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα απέναντι στην ξανθιά και στην τέως Όπρα νυν Μπάρμπαρα και αμήν και αει στο σπίτι της.... Αντε και στη φουφου του καστανά να εκλιπαρει για αποκλειστικά και διψήφια!
@Θαύμα, θαύμα, η Νικολαιδου έβαψε ρίζα μαλλιού, ενωθείτε τριχούδες και χερσταιλιστ του κόσμου, πανηγυρίστε, έπεσε κι αυτό το οχυρό...
@Η οποία δεν ξέρει λέει τι θα κάνει η αφεντικίνα, αν θα ΜΙΛΑει μεσημέρι ή απόγευμα..(Το να ΣΚΑΣΕΙ δεν παίζει).Μια χαρά όμως μπαστακώθηκε το ονοματάκι της δίπλα στη φημολογία για τη Μενεγάκη, έτσι για να μάθουμε οτι θα κάνει και πρεμιέρα, γιατί αλλιώς, ούτε ο Ευαγγελάτος δεν θα την έβλεπε...
@Ο μπαρμπα Λάτσιος θα τον βολέψει και τον κουμπάρο στο Αντεννοκάναλο... Μη χάσει η Πόλη πέταλο και η Βενετιά βελόνι...Χαρές που θα κάνει ο Θέμος μόλις γειτονέψει η εκπομπή του με αυτή του Κωστό, ειδικά αν οι καλεσμενοι πάνε πρώτα εκεί...
@Ατσα η Ναντια Μπουλε..... Την ξανατσίμπησε πάλι την εκπομπούλα... Να δούμε ποιος θα πρωτοσταυρώνει κουβέντα , ο Φερέ, η Μαραντίναινα ή η Μπουλέ....
@Αλλά ένα θα σας πω: ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΣΥΧΟΣ: Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα μαγειρεύει στον ΑΝΤ1....

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα!!!!
Τελειο οπως παντα.Η ασπροδοντα μου ξεφυγε(την ειδα)απλα δεν το πιασα οταν το διαβασα.
Το πουσταρ διαφημιζε παλι "νεα στοιχεια για το επιδομα της μενεγακη" εδειξε τα ιδια + συν τον γκουμα απο το εξτρα3 (η κατι τετοιο δεν το πιανουμε εδω)την δικασαν και την καταδικασαν,εβγαλαν διαφορους και την εθαψαν και ολα τελεια.
Η πολυ κακια εμενα με ενοχλει.Αν δεν την εθαβαν, εγω δεν θα την συμπαθουσα τοσο.Δεν αποκλειεται η λασπη να την κανει και πιο συμπαθη.
Στο γιουπι εχουν αποκλειστικο την ωρα που θα βαλουν την ραλλη(καλε την ξεθαψαν)απεναντι απο την μενεγακη 1.45.
Αυτο τωρα μπορει να ναι και κακο.Αφθαρτη κοπελιτσα,σε αντιθεση με την ελενη της εχουν χρεωσει ολα τα κακα του κοσμου.
Μονο για ενα πραμα ειμαι σιγουρη, το τσιμτσουλη θα ναι η χαμενη.Σκρουτζ και εγω θα κοιμηθω ησυχη,Ε ΝΑΙ Η ΑΡΓΥΡΩ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΑΝΤ1(ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΕ ΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ)Κ.Μ

Skroutz είπε...

Να σαι καλά βρε ΚΜ!Από τις 9 παιδεύομαι να την ανεβάσω τη ρημάδα την ανάρτηση!Τσιμτσιλή είδα ελάχιστα,πιο πολύ τσέκαρα από τα μπλογκς.. Οι κλασικές ανοησίες...
@Με τη Μενεγακη γενικά το έχουν παρακάνει.Μόνο την πτώχευση και την τρόικα δεν της έχουν χρεώσει ακόμη.. Ελεος!
@Που τη θυμήθηκαν την Ράλλη;Εκτός από κακίες , το Σταρ κάνει και ανασκαφές...
@Ε ρε και να χάσει και από τη Ράλλη η Τσιμτσιλή....Οδυρμός, και βάζω στοίχημα οτι η Ελένη Φωτοπούλου ετοιμάζει από τώρα τα εξτέ και τις τρέσες για του χρόνου...

Ανώνυμος είπε...

Απολαυτσικος οπως παντα Σκρουτζ!:)

Ας πω και εγω τα δικα μου..
Εκλεισε λεει το πανελ της Σκατιανας για το Σκασε(ηληθια) εεε sorry για το Μιλα ηθελα να πω!
Αναμεσα σε αλλες milfares ζωντοχηρες και η Σοφια Βοσσου!Αμ τωρα εξηγειτε γιατι ο Μαλελης την αφησε απογευμα τελικα..
Σιγουρη..αποτυχια!Που πας μαρη με αυτο το πανελ?Θα γελασει η καθε πικραμενη μουστακαλου συμπεθερα απο 26 του μηνος και μετα!Θα ψαχνει το νεανικο με το τουφεκι και μετα θα του φταιει του Μαλελη οτι δεν πηγε φανταρος ο Μουτσινας..

Βγηκε και η Τγιανταφυλλιδου στο αλτερ(αφου τον εδιωξαν με τις κλωτσιες απο το που-star) να ριξει την γνωστη χολη για την Μενεγω!
Συγγνωμη αλλα ο κυριος(λεμε τωρα..)κριτικος κινηματογραφου δεν ειναι ντεμεκ?Επισης με ποιο δικαιωμα χαρακτηριζει εναν συνανθρωπο μας και μαλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ ψυχιατρικα αρρωστο?Ρε δεν παμε καλα!Ποσο καιρο εχει να του τον στουπ...σει καποιος??Καντε ενα ψυχικο και εσεις βρε παιδια,στην τελικη βαλτε μια σακουλα αποριμματων να μην τον βλεπετε την ωρα της πραξης μπας και απαλλαγουμε απο την ακατασχετη λουγκροφροσυνη του!Ποσο κακιασμενη αδερφω Θεε μου???Ποσο???Ειμαι σιγουρη οτι η συγκεκριμενη κακιασμενη ψευδη κουτσοδοντα οταν ειναι σπιτι της θα παιρνει και θα φοραει ξανθιες περουκες και θα παριστανει την ταδε η την δεινα μεγαλη σταρ γι'αυτο βλεπει ανταγωνιστικα την Ελεν!Αλλο λογο δεν βρισκω!

Και εχεις και την Νονορα να υπερασπιζετε την Μενεγακη!Καλα μας επεισες...

Τελικα ΚΜ μου ισως εχεις δικιο,ολο αυτο που της κανουν ισως της βγει και σε καλο!Σε γενικες γραμμες απο αυτα που διαβαζω στο διαδυκτιο βλεπω οτι το κλιμα που εχει διαμορφωθει ειναι υπερ της μετα απο πολυ καιρο!Φυσικα υπαρχουν και καποιοι στυλ Ντιανας που χυδαιολογουν ασυστολα αλλα αυτους μαλλον δεν πρεπει να τους παιρνουμε και πολυ στα υποψην μιας και ειναι ενα βημα πριν το Δαφνι!

Αυτα τα ολιγα!Δεν ειχα χρονο να δω τιποτα παραπανω τα πιο πολλα τα ειδα και εγω απο σαιτ!Στο μεταξυ βγηκε και το τρειλερ του Καφε!Το εχει στο zappit για οσους δεν το ειδαν!Καλο απογευμα!Τα λεμε συντομα..
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Ελα τιβιολα καλησπερα.
Σημερα στο μπλα-μπλα της εκαναν φιλικη επιθεση μονο μια λουγκριτσα την ψιλοθαθει αλλα το πανελι τον εκοβε.Μιλησε η κοκκινου που την υπερασπιστηκε τελεια,η κουλιανου επισης(απροσμενα υπερ της)ακομη και ο στυλιστας των 10-1 την υπερασπιστηκε(ναι,ναι)κ.α μονο η τηλεπικραμενη μηλιαρεση την εθαψε.
Ακου τι ειπε η ελενη ειναι εθισμενη δεν εχει ζωη χωρις την τηλεοραση χαχαχαχαχα!!!για αυτο την κατηγορουν ολοι οτι βαριεται στον καφε χαχαχα!!!!
Αλλα η διαμαντακου βιδος και η αφροδο ειπαν οτι πιο χυδαιο ξερουν μονο αυτοι.Ποιος τους δινει σημασια.Αυτα γρηγορα γιατι βλεπω την εθνικαρα(μπασκετ)σαν να ξυπνησαν σημερα.
Αντε γεια προσ το παρον.
Λετε μπαλατσινου μανωλιδου να το παιρνουν???Αληθεια ολο το συστημα τον λατσιο για δεν τον αναφερουν αφου τοτε ακομη ηταν μαζι(για ευνοητους λογους)
Καλο απογευμα

Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΣΙΜΤΣΙΛΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΘΕΜΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.εΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΧΟΥΝ.
κ.μ

Ανώνυμος είπε...

φανταζομαι οτι οταν αρχισει η ελενη το μπλα-μπλα θα μαραζωσει οχι μονο απο νουμερα αλλα και απο θεματα.φανταζομαι το πρωτο μισαωρο θα ασχολουνται λιγο με την ελενη.γιατι οι συνηθειες δεν κοβονται.νικολακης

Ανώνυμος είπε...

φαντασου εσυ θα την φάνε λάχο οι επαναλήψεις σε μεγκα-αντ1

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 7:00 9:57 21,8 15,6
ΚΑΛΗΜΕΡΑ 5:50 10:00 17,1 16,0
ELATTE 6:49 10:54 12,1 10,4
ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 7:29 10:10 12,6 22,0
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5:59 10:01 14,1 6,1
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 10:05 11:59 11,0 4,6
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 6:00 9:52 10,2 12,7
ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ 9:59 13:03 16,5 19,2
ΣΑΡΙΤΑ,ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ 11:18 12:50 5,1 9,4
Ας σχολιασουμε και τα χθεσινα απο το ραβασακι της KGB!

Δεν προλαβε να βγει ο Αυτιας και η Μελετη εχασε 10 μοναδες στο νεανικο και στο συνολο επεσε κι'αλλο!Που να βγει και ο Παπαδακης...Και ειμαστε μολις στη πρωτη της εβδομαδα!Και ασε τον Μαλλη να ανοιγει σαμπανιες στα τουιτερ για την νικη της Μελετης απεναντι απο την Μπουλε!Το οτι απο την μια μερα στην αλλη εχασαν ενα καρο μοναδες περασε απαρατηρητο!
Η Ποπαρα ΘΕΑ Τσαπανιδου σαρωσε για τα δεδομενα του Σκαι!Μακαρι να συνεχισει ετσι το αξιζει οσο καμια αλλη εκεινη την ωρα!!
Το νεο κελεπουρι του σταρ η Σαριτα στο ναδιρ και δεν εχουν ξεκινησει ακομη και τα πρωιναδικα!Αμ δεν ειναι καθε μερα του Αι Μεξικανικου κυρ Σταματη μας!Αν υποψιαστω ομως οτι απο το 5% σε κανα 2-3 ημερες θα κανει 15% θα παιθααααανωωωω!!!
Το μπλα-μπλα χτυπησε 20% σχεδον!Ε με Μενεγακη για πρωτο θεμα λογικο,να δω ποσο θα κανουν οταν ΔΕΝ θα μπορουν να την παιξουν..(την Μενεγακη παντα,πονηρουλικα)
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο νικολακη,καλα τα λες,οι συνηθειες δεν κοβονται.
-Καλα εσυ που λες κατι για λαχο τι ειναι αυτο τρωγεται η οχι??.
-Τωρα μετραν οι επαναληψεις.
-ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΗΣ το χρημα δεν παει στις επαναληψεις πανε στα ζωντανα προγραμματα.
-Τυχαια εντελως επεσα πανω στην αγαπημενη σας κουσκουρη.Ειχε καλεσμενες δυο γλυκυτατες κυριες,δεν φανταζεστε ποσο την υπερασπιστηκαν.Ακομη και οι πανελιστες, παρουσιαστες πηραν το μερος της ελενης.Βρε τι επαθαν στο αλτερ σημερα???
Σκρουτζ ειδα την μελετη το πρωι,βρε συ μου αρεσε σημερα,ειναι πολυ ομορφη με το κοκκινο μαλλι γλυκανε,τονιζονται τα χαρακτηριστικα της.Οταν την πρωτοειδα σκεφτηκα αυτο που λες για βουλγαρια μερια.Αλλα σημερα ηταν απροσμενα ομορφη.
Καλο απογευμα
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ελα τιβιολα
τα ειδα οσα λες,10 μοναδες κατω ειναι πολλες.
Ειδες η τσιμτσουλη ουτε στην πρεμιερα δεν εκανε τοσο.Ειμαι σιγουρη οτι ολο και κατι θα βρισκει να λεει και ας ειναι απεναντι.Αυτην την κουλη που εχουν την τσατσα (νομιζω)ελεγε οτι ηταν ανφαιρ ανηθικο να σχολιαζει η μενεγακη τους απεναντι(κατι για αργυρω κ.α)τωρα η λουγκριτσα τι θα χει να πει που παλι θα την σχολιαζουν.Εκτος και αν κανουν παλι επιθεση αγαπης στην ελεναρα.Η ΟΡΚΑ στο τελοσ ειπε "δεν ειναι σωστο ολο αυτο για την ελενη,αυτη μας εχει χαρισει τοσο χαμογελο".χαχαχαχαχα!!!Αν την ειδες ξερω σε κουραζω αλλα αν οχι δεν πιστευα στα αυτια μου για αυτο σας κουραζω.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

http://fanselenimenegaki.blogspot.com/2011/09/blog-post_16.html

αντε γειααααααααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

επειδη δεν ξερω τι εχει το φανς ελενη, κακο αποκλειεται δινω αυτο που μπορει να ναι το ιδιο

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=96257&catid=12

Κ.Μ

Skroutz είπε...

Πολλά έχουν ακουστεί από προχθές, οπότε κι αποκαλύφθηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη λαμβάνει από το 2008 επίδομα τρίτεκνης μητέρας. Η αλήθεια είναι πως η 41χρονη παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στο επίδομα από τον Δεκέμβριο, όταν είχαν διαρρεύσει φήμες πως η κυβέρνηση προτίθεται να διακόψει την παροχή του σε οικογένειες που το ετήσιο εισόδημά τους ξεπερνά τις 40.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 1500 ευρώ το μήνα.



Σε απόσπασμα της εκπομπής από εκείνη την περίοδο που κυκλοφόρησε σήμερα στο Διαδίκτυο, η 41χρονη παρουσιάστρια είχε σχολιάσει στο άκουσμα της είδησης πως για οικογένειες όπως η δική της θα έπρεπε να καταργηθεί η παροχή του επιδόματος: «Ναι, δεν αγγίζουμε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, αλλά πιστεύω ότι κάποιοι από εμάς που δεν χρειαζόμαστε το επίδομα αυτό που έχει βγει για όλους μας, δεν πειράζει να το κόψουν. Δεν μιλάω για αυτούς που παίρνουν 1500 ευρώ το μήνα, αλλά μιλάω για εμένα και κάποιους άλλους που είναι πολύ μεγάλες γνωστές οικογένειες που πραγματικά δεν τους χρειάζεται αυτό το επίδομα που ο νόμος τους το έχει δώσει. Κι εγώ σου λέω βάζω τον εαυτό μου μέσα πρώτη, γιατί πραγματικά αυτό το επίδομα δεν μας είναι χρήσιμο. Από εμάς ας κοπεί. Από τους άλλους όμως, που το χρειάζονται, όχι. Πρέπει να γίνει κατά περίπτωση».
από Yupi.gr

Γεια σας παίδες κι από εμένα!!Τι έγινε παιδιά; Το μαζεύουμε; Μήπως επίκειται συνέντευξη Ελένης στην ΙΜΑΚΟ ή τουλάχιστον προσπάθεια για συνέντευξη Ελενης στην ΙΜΑΚΟ;
@Είδα τη Χρίσλα σήμερα στο Μπλα Μπλα και οφείλω να πω οτι χαλάστηκα...Είπε οτι δεν θα ξαναγυρνούσε στον Καφέ γιατί έκλεισε αυτό το κεφάλαιο και γιατί πλέον η Τιβί δεν έχει λεφτά.. Ρε σεις σόρι, τη Χρίσλα από που τη μάθαμε; Από τότε που κατίνιαζε με τη Λαμπίρη στο Μπεστ Σέλερ ή από τον καιρό που ήταν αρχισυντάκτρια της Κουβελογιάννη στονΑΝΤ1(μωρ τι μπαρούφα έχω παρακολουθήσει ο άνθρωπος, τι κάθομαι και θυμάμαι;)
@Η Νταιζουλα πάλι 12% και χωρις Παπαδάκη απέναντι; Πόσο ακόμη να μας τα πρήξουν με το κόκκινο μαλλί?
@Ακουσα και την εκπομπή Γραμμέλη-Βίδου-Διαμαντάκου και βάζω στόίχημα οτι είχαν βάλει το μπουγαδοκόφινο παραμάσχαλα και καθάριζαν φασόλακια με ματίλα στο κεφάλι... Βάζω στοίχημα οτι κάθε βράδυ ξαπλώνουν και ονειρεύονται τα Louboutin της Ελένης...

Ανώνυμος είπε...

καλα ε δεν πιστευω αυτο που διαβαζω.
Ειμαι μικρη ακομα για να παθω αλτσχαιμερ.Κεραμιδα μου ρθε.
.Η ΧΡΥΣΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!.Η
πλακα η μεγαλη ειναι οτι μιλουσα στο τηλεφωνο με την κορη μου που δεν εχει ιδεα απο την ζοου μπιζ και μου ειπε οτι την θυμαται.Τελικα η μνημη μου μαλλον ειναι επιλεκτικη.
Οσο για το φιασκο του σταρ, οταν εσκασε απο το νιουζιτ, ηξερα οτι παλι θα την θαψουν.Αυτοι που την υποστηριζουν δεν αλλαζουν γνωμη οπως και αυτοι που την βριζουν επισης.Η γιαγια μου ελεγε "να χα χιλα πωματα(καπακια) να κλεισω χιλια στοματα"
Καληνυχτα παιδια.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

υ.γ χιλια και οχι χιλα

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/19104/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CE%B6%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CF%8C%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%B7%CF%82-2145-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E

και η συζυγος του Παγκαλου παιρνει το επιδομα αλλα γι'αυτην δεν βλεπω να λενε τιποτα...

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα!
Σκρουτζακο ετσι ειπε η Χρυσλα?χαχαχαχα!Οτι δηλαδη δεν εχει λευτα η τηλεοραση ενω με αυτο που της εχει μηνει να κανει τωρα δηλαδη να δουλευει σε εναν ομιλο οπως αυτον της ΙΜΑΚΟ που χρωσταει τα μαλλιοκεφλα του και απολυει κοσμο και ντουνια φανταζομαι της τρεχουν απο τα μπατζακια ε?
ΟΚ..!
ΚΜ δεν θυμασαι την Χρυσλα στην Λαμπιροβα?Ντροπη βρε..
Ηταν την περιοδο που μεσουρανουσε η Σκατιανα στο αλτερ με τις 52 διαφορετικες ονομασιες εκπομπων!

4:42 μ.μ.
εσυ η απο το σταρ θα εισαι η η γνωστη ..ακατανομαστη πικραμενη τηλεμπλογκου που ολοι ξερουμε τι.."αγαπη" εχει στην Ελενη!
Οτι θα συγκρινουμε τωρα μια 3ωρη ζωντανη εκπομπη με επαναληψεις σειρων?Πεστο μου κι'αυτο!!!
Οπως εκανε το σταρ περυσι με τα βραζιλιανικα και τα πρωιναδικα,βεβαια στην απογευματινη ζωνη που η Σκατιανα ετρωγε σκονη με το τσουβαλι απο το Τουρκικο του αντ1 το κανανε γαργαρα,βλεπεις εκει δεν τους συμφερε να κανουν συγκρισεις!2 μετρα και 2 σταθμα ε?Εμ(που λεει και η βασι-λυσσα)δεν παει ετσι το πραγμα!
Παντως το που-starι προσπαθει να μαζεψει τα απαμζευτα απο εχθες μετα την εμφανιση του video που δειχνει το Λενιω να μιλα για το επιδομα..
Βρε πως την πατησαν ετσι παλι?Χαχαχαχαχα!
Καλα για τον Παγκαλο δεν νομιζω να πουν τιποτα,βλεπεις αυτος δεν κανει νουμερα οπως η Μενεγακη!

Κ.Μ (5.03)
δεν ειχα δει ολα αυτα που λες και καλα κανεις και τα περιεγραψες!:)
Ακομη και να τα ειχα δει εννοια σου και δεν μας κουραζεις!!!:)))))

Σημερα εχιε πρεμιερα και η Φωτοπουλου!Δηλαδη θα παιξει κανα 2ωρο Μενεγακη και βγηκε η εκπομπη..
Ασχετο..
Η Θρασκια θα παιζει μονο 45 λεπτα?Στις 6 δεν θα ξεκιναει η εκπομπη της?Και στις 18.45 θα τελειωνει?Τι θα προλαβαινει να λεει?
"Tiviola"

Skroutz είπε...

Γεια σε όλους παίδες! Έρχομαι με νέα!Ρώτησα λοιπόν ένα γνωστό μου τρίτεκνο, ο οποίος είναι καλά οικονομικά και δεν το έχει ανάγκη το επίδομα(το δίνει κάπου αλλού).Μου είπε οτι δεν καταλογίζεσαι οτι είσαι τρίτεκνος αν δεν κάνεις τα χαρτιά σου εσύ, και το επίδομα δεν τον ενδιαφέρει καν. Απλά με βάση τους νόμους κατοχυρώνονται σε κάποια πράγματα κυρίως τα παιδιά.. Για παράδειγμα, μπορούν να πάρουν μεταγραφή από πανεπιστήμιο αν σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις, μπορούν να μοριοδοτηθούν επιπλέον σε διαγωνισμούς του δημοσίου, μπορούν τα αγόρια να έχουν είτε μειωμένη θητεία στο στρατό είτε ευνοική μετάθεση και όλα αυτά με βάση διατάξεις του νόμου. Επίσης , οι τρίτεκνοι έχουν φορολογικές ελαφρύνσεις..
@Οπότε, ακόμη και οι ευκατάστατοι δεν κάνουν τα χαρτιά τους ως τρίτεκνοι με βάση μονο το επίδομα, αλλά και για ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, που είναι σημαντικότερα.Και μην ακούσω πάλι τα δήθεν το τύπου''γιατί να γλιτώσουν φόρο αφού είναι πλούσιοι'''', ''γιατί τα παιδιά τους να ευνοηθούν κλπ''. Όλοι αν είμασταν στη θέση τους, το ίδιο θα κάναμε και δεν θέλω δηθενιές. Είναι σαν να πηγαίνεις σε δυο σούπερ μάρκετ, ένα ακριβό και ένα φθηνό,με τα ίδια προϊοντα και εσύ να επιλέγεις το ακριβό επειδή έχεις λεφτά.Και μη μου πει κανείς οτι δεν υπάρχει Ελληνας που να μην κάνει κρα να γλιτώσει φόρους(αλλιώς γιατί μαζέυαμε σαν τους τρελούς αποδείξεις;).
@Με λίγα λόγια, όλοι αναζητούμε ευνοικές ρυθμίσεις,παραθυράκια, χρήση ευεργετικών διατάξεων.
@Το οτι βλέπω επίσης τηλεβουλευτές να βγαίνουν και να λένε οτι θα θέσουν ερώτημα για τη Μενεγάκη έχω να πω οτι με την ίδια λογική θα πρέπει να αντιδράσουμε για το γεγονός οτι εμείς τους πληρώνουμε τα ακριβά αυτοκίνητα και τη βενζίνη.. Σε τελική ανάλυση, πριν γίνουν βουλευτές δεν είχαν αμάξι και πρέπει να τους πάρουμε και να τους το πληρώνουμε εμείς...
Τι θέλω να πω? Η διαμαρτυρία και η αντίδραση είναι υγεία για ένα λαό, διαμαρτυρία όμως γιατί το νιώθουμε και όχι γιατί μας υποκινεί κάποιος άλλος με δόλια μέσα μόνο και μόνο για να βλαψει την εικόνα ενός τηλεοπτικού αντιπάλου για να μην αναγκαστεί να δουλέψει για να προσφέρει μια αξιολογη εκπομπή και να τον κερδίσει στα ίσα. ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ......

Skroutz είπε...

Tiviola μου η Χρίσλα δεν έχει συνειδητοποιήσει οτι αν έχει σήμερα ένα τηλεοπτικό πρεστίζ και έχει προτάσεις , αυτό το οφείλει στη Μενεγάκη που την έκανε μάγκισσα. Εδώ μέχρι και η Φωτοπούλου έγινε εκπομπάρχισσα.. Τη θυμάται κανείς στην Τατιάνα ή θύμαται κανείς τη Χρίσλα στη Λαμπίρη με καστανό μαλλί? Μόνο εμείς οι ''έμπειροι τηλεοπτικοί συντάκτες'' που λέει και η βασί-γλιτσα.
@Πάντως παλι καλά που σπάει κανα θέμα και έχει λόγο να βγει στην Τιβι η Μηλιαρέση!!!Ελα Χριστέ και Παναγιά...
@Το βιντεάκι πάλι βγήκε από το μπλογκ των Fans της Μενεγάκη, οι οποίοι γράφουν την εκπομπή από το ΣΙΓΜΑ της Κυπρου, γι' αυτό δεν υπάρχει το σήμα του Alpha αγάπες... Κατευθείαν σενάρια συνωμοσίας...
@Και τώρα ας μάθουμε ελληνικά.. Τι είπε η Μενεγάκη? Οτι δεν εχει πρόβλημα να της το κόψουν. Τι κατάλαβαν τα γκαούτσαλα? Οτι παραδέχτηκε πως το παίρνει κλπ...Τουλάχιστον ο κόσμος πλέον δεν είναι χαζός...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά που θα πήγαινε η Τατιάνα… μεσημέρι!

Η ελληνίδα wannabe Barbara Walters προτίμησε το απόγευμα

Μέρες τώρα ιστοσελίδες γνωστών και αγνώστων επιχειρηματιών ήθελαν ντε και καλά να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό πως η Τατιάνα Στεφανίδου μπήκε με ορμή και αντρική αποφασιστικότητα στο γραφείο του κ. Σταμάτη Μαλέλλη προκειμένου να του δηλώσει την απόφαση της να μετακινηθεί στην μεσημεριανή ζώνη. Πιστή στην μόδα των καιρών, ήθελε το 1 με 3 δικό της. Σύμφωνα πάντα με τα έγκυρα ρεπορτάζ των online συντακτών.

Μάλιστα σε γνωστή σελίδα διαβάσαμε πως η καθυστέρηση της πρεμιέρας, είχε να κάνει με την απόφαση της να μετακινηθεί στο μεσημέρι. Μέσα σε όλα κι ενώ οι τηλεθεάτρια προβληματίζεται για το νέο χαράτσι της κυβέρνησης, ήρθαν διάφορα ρεπορτάζ στο φως της δημοσιότητας που διαλύουν πλέον κάθε αμφιβολία πως η Τατιάνα ουδέποτε είχε σκοπό να πάει μεσημέρι!
Το «Μίλα» που θέλει...

να γίνει η δυνατή ελληνική απάντηση στο «The View» της Barbara Walters έκλεισε ομάδα ακριβώς εχτές. Κατά τα άλλα η καθυστέρηση είχε να κάνει με την Μενεγάκη… Αλλά όταν θες να προωθήσεις το προϊόν σου, η λέξη Ελένη πάντα κολλάει όμορφα.

Και λογικά να το πάρει δηλαδή κανείς, υπήρχε περίπτωση η Τατιάνα να επέστρεφε στα παλιά της λημέρια … στην μεσημβρινή δηλαδή ζώνη και μάλιστα παρέα με την Ελεονώρα Μελέτη, όταν η τελευταία από πέρσι δήλωνε δεξιά και αριστέρα πως δεν εγκαταλείπει το (σίγουρο) 7-10 και ήρθε μάλιστα σε αντιπαράθεση με την Χριστίνα Λαμπίρη? Επιπλέον η «αγαπημένη Τατιάνα» έκανε φιλόδοξες προσπάθειες να αποποιηθεί τον χαρακτήρα της «ύπουλης τηλεκουτσομπόλας» που στέλνει ρεπόρτερς για να ψάξουν στα σκουπίδια ή να σκαρφαλώσουν σε ελιές προκειμένου να καταγράψουν πλάνα από βίλες επωνύμων ή βάζει πέντε τηλεκαημένα να τσακώνονται για… λόγους που ούτε οι ίδιοι ξέρουν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μένει λοιπόν στην απογευματινή ζώνη που με «Πάττυ», «Καφέ της Χαράς» και «Δέστε τους» δεν θα έχει και εύκολους αντιπάλους, κυρίως στο εμπορικό 15-44 που όλοι κρέμονται να δουν ανεβασμένο φέτος.

Ταυτόχρονα η Νικολέττα Ράλλη θα μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχη, κανείς δεν της παίρνει την ζώνη και το «Made by Star», ενώ οι ιστοριογράφοι της τηλεόρασης δεν θα ανοίξουν νέα παράγραφο στο κεφάλαιο: «Φαινόμενο Άντα Λιβιτσάνου: Πως από τηλεπαρουσιάστρια οι σύμβουλοι σε οδηγούν στα παρασκήνια».

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου τιβιολα
Εδω βγαινουν καποιοι και την θαβουν
ακομη και τωρα που ειδαν το βιντεο.
Τελικα μεσα απο τα μμε μαθαινεις πως
σκεφτεται η κοινωνια μασ.Πολυ κακια, κριμα.Ακομη και με φωτοστεφανο να την δουνε παλι θα την κατηγορησουν.Καπου διαβασα οτι αυτο
το εκανε η ιδια για να το παιξει τωρα θυμα,ντοινκ!!!!!.Αν ειναι δυνατον.

Παντως η λουκια παπαδακη εβαλε τα πραγματα στην θεση τους.
Στο μπλαμπλα,αλλαξαν βιολι,ξερεις οταν βριζεις εναν ανθρωπο ειναι ευκολο να τον κανεις θυμα και εκει στο αλτερ το ξερουν καλα,δεν την αγαπησαν ξαφνικα απλα αλλαζουν τακτικη.
Η λουκια παπαδακη κριμα που λειπει απο την τβ.
Κατι που θυμηθηκα ασχετο τελειως,η λαμπιροβα ειχε πει καπου παλια, οτι οταν
αρχισυντακτρια της σκατιανας εμεινε αναυδη,οταν τα μνμ ηταν υβριστικα η τατιανα χαιροτανε επειδη λεει ετσι ανεβαινε η τηλεθεαση.
Τωρα που ειπα σκατιανα,πριν λιγες μερες διαφημιζε στο σαιτ της κατι σχετικο με αστρολογια,μπηκα απο περιεργεια, και τι ηταν?? εχει βαλει τηλεφωνικες γραμμες με αστρολογους για να μαθεις τα μελλουμενα,με υψηλη χρεωση, νομιμο,αλλα εδω μπαινει το ερωτημα του πουσταρ,ειναι ηθικο.Να παιρνει το καθε αφελη κοριτσακι και να πλουτιζουν οι απατεωνες.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

υ.γ σε ολους καλο σαββατοκυριακο,
ως συνηθως χασκω οταν γραφω σχολια(ασε που εχασα ενα μνμ γαμωτο)σκρουτζ τωρα ειδα το δικο σου.Γεια σε ολους
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΡΟΥΤΖ
εκει που λες για τους τριτεκνους.
Το κρατος ειναι αλλα ντα αλλα.
Εγω εκανα αιτηση, το πηρα δυο τρεις φορες,μετα το κοψανε.Ετυχε να χουμε γνωστο δικηγορο τριτεκνο μας επεισε δυο τρεις οικογενειες πριν 6-7 χρονια και καναμε μηνυση στον ΟΓΑ.
Ξερεις τι εγινε και το μαθα προχθες απο τον αντρα μου, μας εκανε και ο ΟΓΑ μηνυση,επειδη λεει ξεπερνουσαμε το οριο φορολογικα.Η μονη χαρη που μας εκαναν,ηταν για την μεγαλη μου κορη που πηρε μεταγραφη απο θεσσαλονικη αθηνα.Μονο αυτο, ισως καποιες ελαφρυνσεις στην εφορια.
Τι να πεις.ΑΥΤΑ.
Κ.Μ

Skroutz είπε...

Καλησπέρα παίδες!!!!
@Σόρι είδατε το τρέιλερ της Τατιάνας??Δείτε το και σχολιάστε...Στο Νewsit το χαρακτήρισαν φρεσκότατο(όσο οι κονσέρβες) και πολυαναμενόμενο(από ποιόν;).
@Η Τατιάνα ξεκινάει με λίκνισμα γοφών( εμ σου λέει μόνο η Μπουτάρη θα τρέχει στο DWTS) και μετά σκάνε μυτη και οι άλλες 4 , οι οποίες κουβαλάνε κούτες και μετά αρχίζουν χορευτικό...
@Καταλαβαίνετε ε? Αμα δεν πάνε καλά τα νούμερα, η Τατιάνα θα τις βάζει να χορεύουν, να τραγουδάνε,να κάνουν μπότοξ στο στούντιο να ντύνονται χοντρές, γριές, να βάζουν προγούλια και διπλοσάγονα,μη σας πω οτι θα βάλει κι ένα κατινόμετρο στο στούντιο για να τις μετράει καθημερινα και αυτή με το λιγότερο θα πηγαίνει στην creative advisor Λαμπίρη , η οποία θα την πηγαίνει για τιμωρία
σε χοροεσπερίδες...
@Βρε Λάτσιε, αυτές έπρεπε να κάνεις Real Housewives, να γελάσει και ο κάθε πικραμένος... Θα ηταν η νέα μεταμοντέρνα κωμωδία , ο Καπουτζίδης θα έσκιζε τις Α4 απ τα νεύρα του...
@Επίσης, είναι δυνατόν Τατιάνα μας από τέτοιο πανέλι να λείπουν η Τζο Τόγκου, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και η Νανά Παλαιτσάκη;Απαπα......

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και απο εμενα.
Το ειδα το τρειλερ,η πρωτη μου σκεψη
ηταν,ΠΩ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ χαχαχαχα!!!!
Για τατιανα παρα ηταν εξτρεμ.
Σκρουτζ αυτες ετοιμαζονται να ταραξουν τα νερα(μπλιαχ)
Ε ρε τι εχουν να ακουσουν τα αυτια μας.Την βοσσου μην την υποτιματε,θυμαμαι την συνεντευξη στον μαστορακη,θυμαστε τι αισχη ελεγε??? (που το κανουν με τον μικρουτσικο)ημαρτον παναγια μου.
Ριαλιτι κανονικο.
Οσο για την μπαλτζη,η πολιτη αφησε να εννοηθει οτι λατσιος-μπαλτζη ισον η σχεση μιας βραδιας.
Καλη ειναι και του λογου της χαχαχαχα!!!!!
Μποτοξ????καλα λες,πω πω τι εχουν κανουν, αλλα ελαχιστα θα ακουσουν.
Σκρουτζ θα ειδες στο εθνος την μενεγακη και τι της σερνουν,λενε κατι για επιχειρηματικα συμφεροντα,επειδη ειμαι του ασχετου τι εννοουν???
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΠΑΤΙΑΝΑ ΞΕΠΑΤΙΑΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ.ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΞΕΠΑΤΙΚΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΙ.

http://www.youtube.com/watch?v=HtoDNWElJzM

Ανώνυμος είπε...

Σιγή ιχθύος εξακολουθεί να τηρεί η Ελένη Μενεγάκη, μετά την αποκάλυψη του Star ότι παρά το «χρυσό» συμβόλαιό της, δεκάδων χιλιάδων ευρώ, εισπράττει επίδομα τρίτεκνης από τον ΟΓΑ.

Το θέμα προκάλεσε σειρά επικριτικών, αλλά και υποστηρικτικών προς την παρουσιάστρια σχολίων, καθώς το εξαιρετικά υψηλό της εισόδημα δεν δικαιολογεί την κίνησή της αυτή. Δημοσιεύματα του Κυριακάτικου Τύπου αναφέρονται στο θέμα, το οποίο εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις. «Ατυχώς για την παρουσιάστρια, η αποκάλυψη προκαλεί αρνητικούς συνειρμούς αφού ήλθε σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα, με την ανεργία να εκτοξεύεται στο 16%, την φορολογία να οργιάζει και το εισόδημα των πολιτών να υφίσταται αλλεπάλληλα ψαλιδίσματα», αναφέρει το Εθνος της Κυριακής, κατά το οποίο μάλιστα άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας αναφέρουν ότι το ποσόν των 3.192 ευρώ που η Ελένη εισέπραξε όλο το χρόνο, το διέθεσε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και δεν το κράτησε για την ίδια την οικογένειά της.

«Πώς είναι δυνατόν η παρουσιάστρια, που εδώ και χρόνια υπογράφει χρυσά συμβόλαια, φωτογραφίζεται με δέκα σακούλες από επώνυμα καταστήματα ανά χείρας δύο φορές την εβδομάδα, κατοικοεδρεύει σε βίλες και επαύλεις, να μην αρνήθηκε το επίδομα τριτέκνου;» αναρωτιέται η αρθρογράφος σχετικού κομματιού στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, το οποίο λέει χαρακτηριστικά: «η βασίλισσα είναι γυμνή».

Στο ζήτημα των απολαβών της όμως αναφέρεται στην στήλη του στην Real News και ο Γιώργος Λιάγκας. «Καλή επιτυχία συμμαθήτρια» εύχεται ο δημοσιογράφος στην παρουσιάστρια, με την οποία ως γνωστόν πήγαιναν μαζί σχολείο. Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τα πρώτα χρόνια της στην τηλεόραση, την συνέχεια και καταλήγει στα περιβόητα λεφτά. «…Συνέχισε 15 χρόνια ανελλιπώς. Με επιτυχία που λίγοι βίωσαν στην τηλεόραση. Εβγαλε χρήματα, δίκαια, γιατί τα’φερνε πίσω στα κανάλια. Η Ελένη δεν ήταν πια ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Ηταν ένα brand, που πίσω από αυτό κλείνονταν διαφημίσεις, dealsκαι βγάζανε κι άλλοι λεφτά. Η ζωή της έγινε εθνική εμμονή. Σχέσεις, γάμος, παιδιά, διαζύγιο, καινούρια σχέση. Τα ζήσαμε όλοι μαζί. Όχι επειδή το επιδίωξε, αλλά επειδή ενδιέφερε».