Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΜΟΥΓΚΑ...............................

     +   =        

Aaaaax  βρε Τατι, ααααααααχ..........Tι τον ήθελες τον προφητικό τίτλο;;;Το ΜΙΛΑ μετατράπηκε σε ΜΟΥΓΚΑ, διότι οι νοικοκυραίοι της AGB έριξαν χιόνι από αρχές Οκτώβρη και πήγαν αλλούθε... Το δε νεανικό, είδος υπό εξαφάνιση, σαν τις άσπρες τίγρεις...
@Αραγε αναρωτιέται ακόμη γιατί δεν πάει καλά; Οι κυρίες της παρέας δεν μπορούν να συζητήσουν, δεν έχουν καμία σχέση με τις κυρίες που τις παρακολουθούν από το σπίτι, είναι υπερβολικά ατσαλάκωτες, υπερβολικά βαμμένες, υπερβολικά φροντισμένες και υπερβολικά ''τσούτσου''(=δήθεν) που λέει και η Αννίτα....Aφού μέχρι και η Νανά Παλαιτσάκη τις κράζει λέγοντας από μέσα της: ΄΄εμένα έπρεπε να πάρεις χρυσό μου, που μπορώ να συζητήσω από φιλοσοφική τάση και πολιτικές εξελίξεις μέχρι σαντρέ βαφή και ντολμαδάκι γιαλαντζί''
@Όσο για την παρουσιάστρια, παλεύει να δείξει οτι τάχα είναι σαν όλες τις απλές γυναίκες... Εκεί που καίγομαι είναι οταν προβαίνει σε αποκαλύψεις οτι έψαξε το κινητό του συζυγου της.... Εεεεεεεεεεελα και δεν σου το 'χαμε, κόντρα ρόλος..... Κοπήκαμε....
@Ε ρε και να βάλει ο Τζον Λατσιος κανα τούρκικο, θα έχουμε Βατερλά.....
@08.51 σήμερα, άχνιζαν ακόμη τα νούμερα της AGB , αμέσως ανάρτηση ο Μελάς για την Μενεγάκη που συνεχίζει να διώχνει τηλεθεατές, σύμφωνα με αυτόν(23% η Ελένη στο 15-44)... Σημειωτέον οτι με τις άλλες το απόλυτο χάος, 10 μονάδες κατακούτελα...Αλλά όοοοοοχι, χάνει απο το δελτίο του Μέγκα. Βρε μανίτσα μου δεν θα δει ο θειός τη Λίνα Δρούγκα να μάθει για τα μνημόνια, ή δεν θα δει το βυζανιάρικο το Κωνσταντίνου κι Ελένης πριν τζάσει για τα ξενόγλωσσα; Μην με τρελαίνετε!!!
@Στο 1-4 το κοινό είναι εντελώς διαφορετικό. Στη μία είναι η νοικοκυρά, στις 2 έρχονται τα παιδιά και στις 3 ο σύζυγος, οπότε τι συγκρίνουμε τώρα;
@Για την αφεντικίνα κυρ Γρηγόρη μας τίποτα, μούγκαφον και σκασιλάνς....Που είναι οι αναρτήσεις της προηγούμενης εβδομάδας του τύπου ''Επαιξαν μίλα οι τηλεθεατές με την Τατιάνα''.
@Προτείνω νέο τίτλο ανάρτησης:''Οι τηλεθεατές έπαιξαν με την Τατιάνα πουν'τα πουν'τα τα νουμεράκια,  ψάξε ψάξε ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ''.... Mε αγάπη από μένανε για σένανε....Σμουτς που λέει κι η Τζιιιένη(που είσαι βρε ψυχή???)
@Kaι τώρα που έπιασα και την Ελένη, οφείλω να πω οτι θέλει επειγόντως προσθήκη ιντριγκαδόρου και ατακαδόρου στο πάνελ και τον Γκουντάρα πίσω από τις κάμερες...Κουμπαρούδης και Λάμπρου θα ήταν μια χαρά κατά τη γνώμη μου......Επίσης, ας βάλουν και τίποτα της προκοπής οι τσίπισσες Γερμανίδες πιο πριν... Ετσι για να πάρει καμια πάσα της προκοπής η Λενιώ...
Ζαρίφη τελικά πήγε ΑΝΤ1? Α ρε Ναταλιώ, με τη Ντόλι Πάρτον θα απομείνεις... Η οποία Ντόλι ετσατίσθη λέει διότι με τόση συμμετοχή στην εκπομπή, θα της ρίξουν και λίπασμα να φωτοσυνθέτει...Και που την ξαμόλησαν 2 χρόνια, πήγε το 4αρι σύννεφο....
@Τι έμαθα;Η Φταίη έφαγε την εκπομπή της Αραμπατζή με τα παιδιά; Ααααατσα η Φταίη, άπλωσε τα πλοκάμια και εκτοπίζει αβέρτα... Φυσικά , όλοι μούγκαφον γιατί η Φταίη είναι καλή, είναι χρυσή, έχει τις χάρες όλες και δεν τα κάνει αυτά... Αλλά και η άλλη η Αραμπατζή, κιουρία......Με το σεις και με το σας και συμβαίνουν αυτά... Μωρέ κάτσε να καβαντζωθεί αλλού και σου λέω εγώ......Απ' αυτές είναι....

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζει εντυπωσιακά η 'Εδέμ' .Πρώτη η Μενεγάκη στο 3ωρο 13.00-16.00 ανάμεσα σε όλα τα κανάλια.Επεσε η Τσιμτσιλή.Εξαιρετικές οι επιδόσεις της ΝΕΤ στη μεσημεριανή ζώνη.
Πρωινή ενημέρωση
'Kαλημέρα' (Alter)-25,0%
Κοινωνία ώρα Mega- 22,6%
ΕLATTE (ANT1)- 11,1%
'Πρωινή Μελέτη'-14,9% (Star)
Πρώτη Γραμμή (ΣΚΑΪ)- 10,9%


Μεσημεριανή ζώνη (σύνολο-15/44)
'ΕΛΕΝΗ' (ΑLPHA)-17,4%/24,6%
ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ (Alter)-11,0%/7,5%
Made in Star-8,1%/8,3%
'Μένουμε Ελλάδα' 8,2%/4,2%
Μεσημβρινό δελτίο ΝΕΤ 14,4%/7,6%

Απογευματινή ζώνη (σύνολο-15/44)....

'ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ' (ΑLPHA)-15,3%/19,9%
'ΜΙΛΑ' (STAR)-13,8%/13,6%
ΦΩΤΗΣ & ΜΑΡΙΑ (STAR)-8,9%/13,2%
Μυστικά της Εδέμ (Μega)-48,6%/35,1%

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:
MEGA 25,3%
ΑLTER 22,6%
ANT1 18,2%
STAR 11,9%
ALPHA 12,6%

Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/2011/10/h-0610.html#ixzz1a529J290
Under Creative Commons License: Attribution

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σκρουτζ τι ωραια πρωι-πρωι να χασκογελω μπροστα στην νεα αναρτηση,αχχχ να σε καλα βρεεεεεεε!!!!
Λοιπον εχτες η ελενη ηταν καραβαρετη,πιστευα οτι η σταματα θα την ξεπερνουσε(μυστηρια η agb).
Με το που ειδα την σολομου,την ψυχολογο,ενω απο εκει μιλουσε λαιφ φουστανος,νικολουλη,ειπα ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ, μια χαρα πηγε.
Αφου το καταφερε και αυτο,φως οι αλλες δεν θα δουν.
Οσο για την τατιτσα(εχουμε μια τρελη που την λενε ετσι,εδω στην περιοχη μας)ακομη δεν ειδε τπτ,κατσε να μπει και το γεροαλτερ
να δει που θα παει.Πιο κατω και απο τον πατο.Οχι τπτ να σκασει ο μελας.
Στο ζαππιτ ειναι ο πρεκας.
Η ΖΑΡΙΦΗ εχτες μια χαρα την πατωσε την ραλλη,λιγο που ειδα,τραβαει με το ζορι το γελιο και γινεται γελοια.
Αυτα, βαριεμαι (χαχαχαχα) να αναλυσω τις βαθυστοχαστες σκεψεις μου..
για αυτο σταματω εδω..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ((ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ)
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Η Κορινθιου στην Ελενη!no coment!:PP
Καλησπερα παιδια!
Φοβερη αναρτηση,to the point οπως παντα!:))

Κωστας Σ

Ανώνυμος είπε...

Κωστα υποθετω οτι η κορινθιου και εσενα δεν σου αρεσει, διοτι την βαρεθηκαμε.
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα ο δρυμουσης μου αρεσει στην χελεν.
Εχει ατακα ωραια την λεει σε ολους ομορφα χωρις να τους προσβαλει,αυτος λειπει απο το πανελ.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Κ.Μ
Βασικα εγω βαρεθει να την βλεπω και ειδικα στην Ελενη,ποσες φορες πια?Γκωσαμε!Και να ειχε να πει και κατι της προκοπης?
Οντως ο Δρυμουσης εχει ατακα και της παει της Ελενης!

Κωστας Σ

Ανώνυμος είπε...

Σωστοςςςς!!!!!Κωστας Σ
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

καλε παλι την Κορινθιου ειχε? τι στο διαολο με αυτην πια; μια αταλαντη ηθοποιισκα που περισσοτερο μιλαει παρα "παιζει".
το πανελ της ειναι πολυ ανευρο δεν αντεχεται. ας κρατησει τον Κουτσογιαννο και την κυρια και οι υπολοιποι πισω απο τις καμερες. θα μου αρεσε να δω τον Χατζηδακη, την Πατλακη και καποιον ατακαδορο μαζι. αυτους που εχει μαζεψει δεν τους τραβαει η ματια του μεσου τηλεθεατη.

σκρουτζετο θελουμε συνεχεια ιστοριας μην μας ξεχνας!

Ανώνυμος είπε...

H Ελενη αν θελει να παει ακομα καλυτερα θα πρεπει να 'ακολουθει' και τη επικαιροτητα λιγακι και δεν μιλαω για πολιτικη-οικονομικη επικαιροτητα αλλα αυτην της σοου μπιζ!Ανεπιτρεπτο να 'αλλωνιζει' το μπλα-μπλα με Φουστανο και η Ελενη να μην το παιζει ΚΑΝ!Κατα τ'αλλα μου αρεσει πιο πολυ μεσημερι!Της παει η ζωνη εδωσε αλλο αερα και στην ζωνη και στην ιδια!

Κωστας Σ

Ανώνυμος είπε...

Τεράστιο πρόβλημα προκύπτει στο Star! Εκτός από το «Made in Star» που εξελίσσεται σε μεγάλο ναυάγιο με τα νούμερα να έχουν κολλήσει σε μονοψήφια επίπεδα, τώρα και η νέα εκπομπή «Μίλα» παλεύει όχι μόνο να διατηρηθεί σε αξιοπρεπή ποσοστά, αλλά και με την διάσωση της. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έπεσε κάτω από το εμπορικό μέσο όρο ημέρας του Star. Συγκεκριμένα η εκπομπή έκανε μόλις 13,6%, όταν ο μέσος όρος ημέρας του Star παρέμεινε σταθερός στο 14,6%.
Αν και η γυναικοπαρέα του Star προσπαθεί με νύχια και ...
με δόντια να ανεβάσει τα ποσοστά σχολιάζοντας απροκάλυπτα για το σεξ –μέρα μεσημέρι-, παρόλα αυτά τα νούμερα δεν φαίνεται να ανεβαίνουν. Το χειρότερο δε όλων, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων η πτώση είναι ιδιαίτερα υψηλή και ξεπερνά το 30%, ταυτόχρονα το «Μίλα» σημειώνει πλέον χαμηλότερα ποσοστά από το «Αξίζει να το ζεις»

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο ανταγωνισμός στο 10-1 να μην έχει στήσει παραστάσεις, ωστόσο οι τηλεθεατές φαίνεται πως επιλέγουν την ενημέρωση και όχι τις επαναλήψεις των σήριαλ για την ενημέρωση τους. Την περασμένη Δευτέρα λ.χ. η Πόπη Τσαπανίδου και η εκπομπή του ΣΚΑΪ στο 15-44 σημείωσε 22,2%, την Τρίτη 21,1%, την Τετάρτη με τις πάμπολλες συνδέσεις με το κέντρο της Αθήνας και τα έκτακτα δελτία στα υπόλοιπα κανάλια 19,2%, ενώ χτες η εκπομπή έκανε 21,4%. Τονίζουμε πως η δυναμική του ΣΚΑΪ ως προς το σύνολο ημέρας κυμαίνεται μεταξύ του 7-8%. Εξίσου υψηλά νούμερα σημειώνει και το «Εδώ και τώρα» του ALTER που παρά τις μηδαμινές ζωντανές συνδέσεις και την στήριξη του ενημερωτικού προφίλ με καθαρά τηλεφωνικές συνδέσεις σημειώνει υψηλές αποδόσεις.
Βέβαια όλα θα φανούν από τα τέλη του μήνα, όταν πλέον όλες οι πρωινές ενημερωτικό-ψυχαγωγικές εκπομπές θα έχουν γιορτάσει τις πρεμιέρες τους.

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζεται πυρετωδώς η νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όπως σας έχουμε πει πολλάκις μέσα από αναρτήσεις μας. Ήδη από την Δευτέρα οι υπεύθυνοι φτιάχνουν το μεγάλο πλατό όπου θα βγαίνει η εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1. Σύμφωνα με Αποκλειστικές πληροφορίες του Tv nea το Εllate κόβεται μια εβδομάδα νωρίτερα δηλαδή την Δευτέρα 10/10 θα δούμε την τελευταία καλοκαιρινή εκπομπή με τους Θανάση Πάτρα και Ναντια Μπουλέ καθώς πρέπει να γινουν οι απαραίτητες εργασίες στον χώρο μιας και το πρώην studio του Καλήμερα Ελλάδα θα ενωθεί με αυτό του καλοκαιρινού ΕLLATE( πρώην 10 με 1 μαζί).

Ανώνυμος είπε...

Παγώνει τελικά το Just the 2 of us ; O τηλεοπτικός σταθμός Mega σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν αυτή την στιγμή αναβάλει το show για την ώρα στο Β μισό της σεζόν.Πάγο βάζει και στο Master Chef 2 όπου θα συνεχίσει κανονικά τα γυρίσματα τώρα αλλά θα προβληθεί σε ένα χρόνο από τώρα, δηλαδή την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα κανει συνεχεια,την αλλη φορα κλεψανε τους τροχους η κατι τετοιο της θεοδωριδου,με την βανδη που ειχε παθει πνευμονια και διεκοψε τις εμφανισεις(ηταν κολλητες τοτε) κ.α, εκανε ακριβως το ιδιο, και οι απεναντι οπως λες αλωνιζαν με ρεπορταζ,ισως να μην θελει να εκμεταλευτει δικους της ανθρωπους.
Λες και το εκτιμα κανεις,στην τηλεοραση πουλανε τα παντα.
Μου κανει παλι εντυπωση,φετος ολοι κληρωνουν ταξιδια με χιλιαδες sms
σε ολο τον αλφα(οτι εμεινε)αυτη παλι δεν δινει τπτ.
Αυτα τα κολληματα να μην ειχε,ειμαι σιγουρη οτι η τσιμτσιλου για αυτο επιασε 15%την πρωτη μερα με φουστανο(απο τα τεταρτα που ειδα).
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
Κ.Μ

Skroutz είπε...

Τις καλημέρες μου people!!!Τι κάνετε?
ΚΜ γενικά τα πολύ δυσάρεστα δεν τα παίζει η Μενεγάκη.
@Τελικά το ..... δεν σέρνει καράβι , ούτε και ανεβάζει την AGB, τουλάχιστον στην περίπτωση της Τατιάνας, η οποία χθες έφαγε γερή κατραπακιά από το Δέστε τους. 10+ μονάδες κατακούτελα...Και με Πάνο Καλλίδη καλεσμένο;;;;Ποιός περίμενες να σε δει κοπελιά? Αν βάλει κι ο ΑΝΤ1 τον Πειρασμό στο 5-7, θα κλάψει το σύμπαν...
@Βρε Γρηγόρη Μελά ακόμη κοιμάσαι???
@Αφού η Λενιώ έκανε κοντά στο 17αρι με Μαρία Κορινθίου καλεσμένη,αυτό σημαίνει οτι οι τηλεθεατές στηρίζουν και στα δύσκολα...
@Όταν την είδα χθες, μέχρι και στη Ράλλη έβαλα... Ημαρτον βρε Λενιώ, τι έχει να πει η Κορινθίου? 3 χρόνια πως τα πάει με τον Αιβάζη μας λέει και να πω οτι κοβόμαστε κιόλα?Ψέματα θα πω....
@Αμ η Μπουτάρη χθες? Στα ίσα με Αυτιά και Καμπουράκη στο 15-44... Και δεν άρχισε ακόμη ο Παπαδάκης...
@Τώρα θέλουμε συνέντευξη Μαλέλη να τοποθετηθεί.. Όχι τίποτα, δεν παίζει και η Λαμπίρη στα μεσημεριανά να τον αποθεώσει...
@Τελικά η Ζαρίφη ΑΝΤ1...Καλύτερα σύμβαση για όλη τη σεζόν, παρά για 3 μήνες..Λογικό, όλοι το ψωμάκι τους επιζητούν..
@Αλλά μήπως το παραμπούκωσαν αυτό το πρωινό;Φερεντίνος , Χρηστίδου,Ζαρίφη, Σταματόπουλος, Πολίτη και λοιποί..Και θα πάιζει 11-1 κιόλας...Οψόμεθα...
@Ξεσκονίστε τηλεοράσεις, ο Λιάτσος προσκάλεσε Λαμπίρη να κάνουν μαζί εκπομπή... ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
@Πάντως μια χαρα θα την έχει η Λαμπίρω που γκρεμοτσακίστηκε η άλλη.. Μέχρι και στα Νίτρα φωτογραφήθηκε αλλά...
@Θα το ξαναπώ, η κοπελίτσα δεν είναι κακή, αλλά είναι σε λάθος ώρα, λάθος κόνσεπτ, και με λάθος συνεργάτες...
@Τι επίθεση φιλίας είναι αυτή από τη Γιωτούλα στη Μενεγάκη???Ούτε το φαν κλαμπ της τέτοια λόγια... Κοίτα να δεις...
@Tiviola που είσαι; Θέλω σχολιασμό Τατιάνας και σημείου G με το δικό σου μοναδικό τρόπο.
@Σας χαιρετώ προς το παρόν, καλό βράδι...
Υ.Γ Επειδή περνάμε δύσκολες καταστάσεις όλοι μας, είναι μεγάλη πολυτέλεια να μπορείς να κάθήσεις 5-10 λεπτά στον υπολογιστή και να μπορείς να χαμογελάσεις.. Ο αγώνας δεν είναι μόνο να εκφωνείς ή να γράφεις ''πύρινους'' λόγους, αλλά να μπορείς να κρατήσεις τα καλά κομμάτια του εαυτού σου ζωντανά και ανέπαφα, όχι μόνο γιατί τα χρειάζεσαι εσύ, αλλά γιατί τα χρειάζονται και άλλοι...Το να γελάς σήμερα είναι μεγάλη υπόθεση, και ΜΟΝΟ αν είμαστε καλά εμείς θα αλλάξουν τα πράγματα...

Skroutz είπε...

Τι καλό βράδι γράφω μωρέ?????? Αντε άντε....Και να πω οτι ήπια χθες.....

Ανώνυμος είπε...

Ελα βρε σκρουτζ,να σαι καλα,με αυτα που γραφεις.
Τι το ηθελα να απαντησω σε εναν "αντιεξουσιαστη" ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ,α παπα,τι επαθα,μα να μου πουν οτι πουλαω και πνευμα με τα μιντια δεν το περιμενα.

Πραγματικα την τατιανα θα αρχισω να την λυπαμαι,μα να μιλαει για σεξ???
ποσο πιο χαμηλα πια θα πεσει???η ρημαδα η kgb να μην λεει να ξεκολλησει απο το 13%
Τελικα ειναι μυστηριο,δεν μπορεις να το λυσεις ευκολα,αν σου κατσει φοραει παρωπιδες και τρεχει.
Χτες η εκπομπη της ελενης ηταν ολα τα λεφτα,ειχε δικιο το γιωτακι.
Ποση ωρα μιλουσε η κορινθιου??
Τα νουμερα στο συνολο ειναι απαραδεχτα,χωρις τσιμτσουλη 16-17??μονο???.
Η ραλλη εμενα τωρα πια μου φαινεται σαν σαχλοκουδουνο,θεατρικος λογος,ψευτικος,για το mad ηταν καλη.
Κατι που παρατηρησα απο περσι,οχι παντα,οταν η μελετη εκανε χαμηλα νουμερα επεφτε και η ελενη,συμπτωση???λες και το κοινο της agb εφευγε ολο μαζι.
Παιδια θελω να εξομολογηθω κατι στο δικο μου σπιτι οταν μιλαω για μιντια με κοιταζουν λοξα,για αυτο ξεσπαω εδω,ακομη και οι φιλες μου αλλαζουν κουβεντα,για αυτο πρηζω εσας.ΣΟΡΡΥ.
ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!
Τιβιολα και εγω πηρα απο την γιαγια μου,ηξερε τα παντα,τοτε που δεν υπηρχε η πληροφορηση η σημερινη,μονο εγω που την εχασα.
Αυτα.Καλο σαββατοκυριακο
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

''Κριτικές καρμπόν
Απιστεύτου μπαρούφα όσοι λένε και γράφουν για την Ελένη Μενεγάκη ότι δεν άλλαξε τίποτα στη μεσημεριανή της εκπομπή. Προφανώς δεν την έχουν κάνει watch και τα εκσφενδονίζουν στον αυτόματο! Δεν εξηγείται αλλιώς! Και θα αναφερθούμε με παραδείγματα. So:

Έχουμε και λέμε
Πήρε στην εκπομπή της τον τύπο αυτόν από το MTV τον Άλεξ Κάβδα. Που ok μπορεί να μην αγγίζει την τελειότητα και να μην σε πείθει τραγικά, ωστόσο είναι μια χαρά personι και δεν μπορείς να παραβλέψεις ότι με την ενότητα του πειραματίζονται επιτέλους και με άλλα θέματα, πιο alternative και different χώρους! Όπως:

Υπάρχουν ένα σωρό θέματα αν ψάξεις
Το ότι κάναμε watch πλάνα από το event TR2 και το ότι είδαμε ρεπορτάζια από Booze και Pop στην Αθήνα, μουσικά βραβεία M.O.B.O., το τρέιλερ today από τη Μέριλιν Μονρό που «επιστρέφει» στη μεγάλη οθόνη και ένα κάρο άλλα! Τι να σας εξηγούμε τώρα; Ότι στον Alpha το μεσημέρι έχεις να δεις συνέντευξη Γούντι Άλεν στον Κουτσογιαννόπουλο όπως γράφαμε και χθες, ή εικόνες από Lady Gaga, Μαντόνες κτλ… και απέναντι π.χ. today στο Made in star, να αναμασούν όλη την ώρα τα ίδια και τα the same και… την Σκορδά που έφαγε την εκπομπή της Αραμπατζή; Έλεος!

Το μόνο που σκέφτονται είναι να κατεβάσουν το ντεκολτέ της Ράλλη για να τσιμπήσουν κάνα λιγούρη!
Στην εκπομπή του Alpha έκαναν θέμα την ιστορία του 30χρονου από το Μπρίστολ που δεν χρησιμοποιεί χρήματα από το 2008 και στα υπόλοιπα μεσημεριανά διυλίζουν τον κώνωπα! Για να τελειώνουμε με την καραμέλα. Τα δείγματα έως τώρα από την φετινή εμφάνιση της Μενεγάκη είναι μόνο θετικά. Σε καλό δρόμο τουλάχιστον! Έχει πάρει χαμπάρι! Και το παλεύει. Ανοίγεται και σε άλλο επίπεδο. Αν κάνατε ένα contrast today που είχε μόνο Μενεγάκη απέναντι με Made in star (καλά απλά το Μπλα μπλα έλειπε εκείνη την ώρα και βγήκε μετά, ειδάλλως σε θεματολογία μία από τα ίδια είναι) θα κουφαινόσασταν από την διαφορά! Το τι αναμασήματα αλλά και trashαριά σου εκσφενδονίζονταν από την Κηφισιά, δεν υπάρχει! Γκώσαμε!''

(από τα σημερινά Opinions)

Ανώνυμος είπε...

O έλεγχος της πρώτης εβδομάδας...


Αυτή την εβδομάδα,βαθμούς παίρνουν οι Ελένη Μενεγάκη & 'Μυστικά της Εδέμ'.Είναι τα προγράμματα που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 03/10 και... απασχόλησαν τα εγχώρια media ποικιλοτρόπως.
Α)Mυστικά της Εδέμ:Aπλά....τυφώνας!Το σήριαλ μπήκε στην 4η σεζόν και έκλεισε την εβδομάδα με μέσο όρο πάνω από 47%.Αν και αναμενόμενα τα πολύ υψηλά νούμερα,το 'στοίχημα' της απογευματινής σειράς είναι να ξεπεράσει τον 'εαυτό' της και το 46,7% της περσινής σεζόν....
Β)Ελένη Μενεγάκη:Tόνοι μελανιού χύθηκαν για τη 'βασίλισσα',κι όσο κι αν πασχίζουν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο,η μίζερη ελληνική showbiz συνεχίζει να βγάζει....πολύ ψωμί από τη Μενεγάκη,είτε χτυπά 30άρια είτε μονοψήφια.Είδαμε copy paste τηλεκριτικές,portals να ξεχνούν επιμελώς τα νούμερα της εκπομπής αλλά και υπερβολική αποθέωση.Φυσικά,οι συντάκτες φροντίζουν να μην αναφέρουν την εικόνα διάλυσης του καναλιού και τις συνθήκες στις οποίες πρέπει να επιβιώσει η εκπομπή.(Η Καραβάτου άγγιζε το Α' 3μηνο το 11% στο σύνολο και 14,5 στο 15-44,παίρνοντας σταθερά διψήφιο lead-in).H πρώτη εβδομάδα έκλεισε για την 'Ελένη' με μέσο όρο
περί του 19,6% στο σύνολο και 25,9% στο νεανικό κοινό.Ωστόσο,με τον ανταγωνισμό σε...πλήρη παράταξη η εκπομπή δείχνει να σταθεροποιείται στο 17-18%.Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν...