Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

WEEKEND....

Τι κάνετε παίδες; Ψήνεστε για γκοσίπια; Ε καθίστε να σας πω τα νέα μου....
@Είδα σήμερα πρεμιέρα Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΙ... Ενά έχω να πω: Ο Αυτιάς ταιριάζει στο νέο του τηλεσπίτι όσο μπορεί να ταιριάξει το τζατζίκι με το σούσι(το ποιός είναι το τζατζίκι φαντάζομαι το καταλαβαίνετε....). Εκεί που πέθανα είναι που στο τελευταίο μισάωρο έκανε ΚΑΙ κινηματογραφικές προτάσεις!!!Τρέμε Κουτσογιαννόπουλε!!
@Μαζί του και η αιώνια Μάγδα, που είπε δυο-τρεις προτασούλες(μη παίρνει και θάρρητες, τόσες μέρες τηλεπαροπλισμένος ο Γιώργης γκάνιασε να τα πει όλα)..Την βλέπω να γίνεται η νέα Φρίντα Παπαπαρασκευά του ''Παρα πέντε''.
@Όποιος βρει μια άσπρη τούφα παρακαλείται να την επιστρέψει ενταύθα... Δίδεται και αμοιβή( το βιβλίο του Αυτιά για το ασφαλιστικό)
@Χθες βγήκε στην Ποπη και έκραζε βασιλιάδες και βασίλισσες της Τιβί, γιατί η δουλεια δουλειά και η λύσσα λύσσα αγαπητέ αναγνώστη.. Εμ να είσαι στην απόξω, εμ να βλέπεις τον οχτρό να έχει στα νούμερα σου τους πάλαι ποτέ δικούς σου νοματαίους πόσο να τo βαστάξεις το κατακαλιάρντεμα? Τι να το κάνεις? Να το μεταβολίσεις??
@Στο Star πάλι έχουν στο φουλ τα air condition γιατί πάγωσαν από τις πολικές τηλεθεάσεις των εκπομπών τους.... Η Ράλλη σιγά σιγά θα φωνάζει τους τηλεθεατές στο πλατώ, ούτε καν θα στριμώχνονται...Η δε Τατιάνα το 'παθε το εγκεφαλικό με το προχθεσινό 8αρακι....Μα ποιος βρε φον Ευαγγελαταινα μου θα κάτσει να δει πέντε τσούπρες που τάχα μου αυτοσαρκάζονται με παλιές φωτογραφίες που είχαν τη σκιά πάνω απ το φρύδι?? Αν μάλιστα μία από αυτές έχει βάλει στο παρελθόν από Burberry και κάτω , τιμωρούνται με στέρηση τρέσας από τη λοχαγό Τατιάνα...
Μεταξύ μας, φίλτατοι, παίζει να είναι η πιο χάλια εκπομπή που έκανε ποτέ η Τα΄τι, πιο χάλια κι απ το αλήστου μνήμης Big Mother...
@H δε Νονόρα την Πέμπτη άλλαξε τρία μαλλιά( γιατί μάλλον είχε ξεμείνει από θέματα) και μπουρου μπουρου και γλυψ και γλυψ μια ώρα.. Το συμπονώ το πανέλι της.. Εμ να χεις το άγχος του βιοπορισμού, εμ να χεις να αποθεώνεις το μαλλί πιπερόριζα??? Αμα θέλουν να μας σοκαρουν, ας κάνουν κάτι πιο καινότομο και πρωτοποριακό, ας λούσουν ζωντανά τον Θέμη Μάλλη ρε παιδί μου να ΄χουμε κι εμείς κάτι να πούμε....
@Το απογευματινό σαπούνι του Mega το έχετε δει?? Πόσο Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς έβλεπε ο σεναριογράφος πια?? Μόνο την Αντρεα Ζάκερμαν που δεν έχουν βάλει μέσα....Κι έχεις και την Οικονομάκου να λέει οτι παίζει διαφορετικό ρόλο... Once bitch , always bitch my dear.....Ποιος ξέχασε τη Σάντρα Δράκου ή μήπως υπάρχει περίπτωση να παίξει άλλο ρόλο η Ρουμελιώτη εκτός από αυτό της ξενέρωτης κλαψογκόμενας??
@Το οποίο απογευματινό του Mega την έφαγε την ήττα από το τούρκικο του ΑΝΤ1 με διαφορά,( που παρεμπιπτόντως η πρωταγωνίστρια είναι θεάρα, έτσι για να σκάει και η ΚΜ που μας την έλεγε...)
@Τι κάνεις οταν είσαι άνθρωπος που δεν σου αρέσει καθόλου η δημοσιότητα;Γίνεσαι ηθοποιός και πηγαίνεις στο Dancing on Ice....
@To οποίο τελειώνει αύριο, αποδεικνύοντας περίτρανα οτι το κάστινγκ είναι το Α και το Ω σε όλα τα επίπεδα....Αν έπαιζε κάποια χρόνια πριν σε πλήρη ανταγωνισμό, θα πήγαινε το μονοψήφιο σύννεφο...Συν τοις άλλοις, θύμιζε ολόγον Δημόσιο, διότι βολεύτηκαν όλοι, σόγια, κουμπαριές κλπ....
@Και στο τέλος μια είδηση που θα πλημμυρίζει την ταλαιπωρημένη μας ψυχή... Η Σταματίνα Τσιμτσιλή-Η ΟΠΟΙΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ δεν θα πατινάρει λένε..... Οιμέεεεεεεεεεεεεεεεε!

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2.57 γιατι πουλακι μου σε ρωτησαμε???

Ειδες Αυτια εεε???Χαρας το κουραγιο σου!!!!!Εσκισε λεει για Σκαι,και καλα εσυ τον ειδες απο περιεργεια αλλα οι υπολοιποι ποσο μαζοχοι ειναι???
Ελα βρε Σκρουτζ με την Μπιχτερ,σιγα το κοριτσακι,μονο ματια εχει.Οταν μεγαλωσει μπορει να γινει γυναικαρα τωρα ειναι γυναικακι.Οσο για το αλλο Τουρκικο η Γιασεμιν και αυτη ωρες ωρες ειναι σαν μπουνταλου.
Ρε τι επαθα οσο μεγαλωνω γινομαι παραξενη, χαχαχαχα!!!!Καμια δεν μου αρεσει!!!!!
Τελικα το Αλτερ μας ελειψε,δεν εχουμε θεμματα να θαψουμε,οσο για μενα χαλανε ολοι οι υπολογιστες(αν καταφερω να το στειλω θα μαι τυχερη,μου σπαει τα νευρα)Σας αφηνω τα νευρα μου.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Θέλω ένα κιλό μοταρντέλα.

Ανώνυμος είπε...

skroutzako για άλλη μια φορά άψογος.
Κουράγιο που το έχεις όμως να βλέπεις τον Αυτιά.Μπράβο σου.Τι να πω.Όλοι έχουμε τις διαστροφές μας τελικά.Δεν τον μπορώ με τίποτα τον κατίνο.

Η Μπιχτέρ είναι θεάρα!!!!!!! (σορυ Κ.Μ. μου)Είδα το τελευταίο επεισόδιο στο Web tv του Αντένα.Πρέπει να ήταν ωραία σειρά.Την έβλεπα αραιά και που.
Σας αφήνω πάω για δουλειά.Φιλιά πολλά.
Velvet

Skroutz είπε...

Καλημέρα παίδες!
@Velvet μου μη φανταστείς οτι τον είδα και ολόκληρο, δεν έχω τέτοια διαστροφή, αλλά έπρεπε να εμπνευστώ...
@Συμφωνώ για Μπιχτέρ, το έχω δηλώσει απ την αρχή(Υ.Γ Εξαλλη η ΚΜ)
@Ας πει κάποιος στη Νονόρα οτι ο΄'υτε ο ΑΝΤ1 πλέον δεν ασχολείται με το DOI..Έλεος μια ζωή με τα αποφάγια του ΑΝΤ1..

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη πατάτα για τον αντ1 και το Είναι Στιγμές. Η σειρά έχει κακό φωτισμό, θυμίζει Οικογενειακές Ιστορίες. Το σενάριο είναι λίγο Ζωή της άλλης και λίγο Το Κλειδί που έπαιζε παλιά στον αντ1.
Παρά το πρόμο δεν πέρασε το mega και Θα χάσει κι άλλο. Μέχρι και hashtag το κάνανε στο twitter. Το ποσοστό που έκανε ήταν απλά από περιέργεια και δεν πρόκειται να τα δει ξανά. Λέτε να βγάλουν δελτίο τύπου για το γυναικείο κοινό 35-45? Στο γνωστό μέρος σίγουρα θα μας τα ζαλίσουν ότι είναι αρχή, ότι θέλει το χρόνο του.

Ανώνυμος είπε...

12:47 μ.μ.
Στο γνωστο μερος οντως ετσι λενε!Ασχετα αν μεχρι εχθες ελεγαν αλλα..οτι δεν εχει δυναμικη το κλεμενα ονειρα(το οποιο υποψην δεν βλεπω)οτι δεν κανει καλα νουμερα κλπ.Τωρα πως ειναι δυνατον να λενε ασχημα τα νουμερα των ονειρων του μεγκα και σαρωτικα του ειναι στιγμες ειναι να απορει κανεις..Την στιγμη μαλιστα που το 15-44 ειναι μακραν υπερ mega!!
Παντως εκει μεσα πλεον το μπλογκ ειναι αποκλειστικα οτι αφορα τον αντ1 κατα 90%!Τετοιο προμοσιον βγαζει ματι!Τα σχολια δε?Στο 99.9% αφορουν τον αντ1 και φυσικα επιτρεπουν μονο τις θετικες κριτικες!Τα αλλα η μαρμαγκα,ουτε ενα καν για το ξεκαρφωμα..Νισαφι!!!
Σας φιλω η αγαπημενη σας Tiviola!

Ανώνυμος είπε...

"το μαλλί πιπερόριζα"
"Αμα θέλουν να μας σοκαρουν, ας κάνουν κάτι πιο καινότομο και πρωτοποριακό, ας λούσουν ζωντανά τον Θέμη Μάλλη ρε παιδί μου να ΄χουμε κι εμείς κάτι να πούμε...."

Ακομη γελαω!!!Τα σεβη μου Σκρουτζ!

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

το 90% που το βλεπεις καλε?? για βαλε αναρτησεις να δουμε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!
Οχι βρε παιδια δεν ειμαι εξαλλη,χαχαχαχαχα!!!!απλα την βρηκα αδιαφορη χωρις να την θεωρω κατι το ιδιαιτερο,δεν λεω οτι ειναι ασχημη.
Velvet (μην μου λες σορυ) το επεισοδιο το τελευταιο το ειδα και εγω απο το ιντερνετ αποσπασματικα να δω απο περιεργεια τι επαιζε.
Τιβιολα μου,εγω ουτε εκει πια μπαινω,ε οχι να γραφω στο χαζο λαπιτοπ μου και να μην εμφανιζει ο φασιστομπλογκερ τιποτις,αμ πως!!!

Α Σκρουτζ ωραιο κοριτσι η Κλελια Ρενεση η καλεσμενη της Ελενης χτες,εεε???συμφωνεις εεεεε???Τι νομιζεις εχω γουστο βρε συ!!!Να φανταστεις στα παιδια μου δυσκολα λεω καλη κουβεντα,ουτε εκει δεν χαριζομαι χαχαχαχαχα.Μου λεει ο κοσμος ο γιος σου ,οι κορες σου ομορφα κουκλια και εγω λεω ενα ξερο "καλα ειναι"!!!!!!χιχιχι!!!!
Καληνυχτα παιδια,φιλακια!!!!.
K.M

Ανώνυμος είπε...

Περα απο την πλακα μερικοι μαλλον δεν θεlουν καθολου να μπαινουν αναρτησεις για αντ1
41αναρτησεις ειχε σημερα το tvnea οπου 7 αναρτησεις εχειθεμα αντ1 η ανθρωπους που δουλευουν στον αντ1(συνεντευξη).

Υ.Γ:Ξερω οτι εμρικοι θα πουν οτι ειμαι ο Tv nea δεν ειμαι, αλλα καποια πραγματα ας τα βλεπουμε αντικειμενικά.

Πανος

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα, Πανούλη πες αλεύρι η πουτάνα σε γυρεύει. Αυτές είναι οι αναρτήσεις που έβαλε ο Tv nea© σήμερα, όλες με θέμα τον αντ1.
**Τα συναισθήματα που μας προκάλεσε η σειρά "Είναι Στιγμές"
**Σταύρος Ζαλμάς: Του έλειψε η τηλεόραση;
**Γιώργος Πυρπασόπουλος:«Οι συνθήκες στην τηλεόραση χειροτέρεψαν»
**Θα πάρει μέρος στο «Dancing» ο Γιάννης Σερβετάς;
**Η Μαργαρίτα τρομοκρατείται μαθαίνοντας ότι η ξεχασμένη κόρη της τα έμαθε όλα (video) (Είναι Στιμγές)
**Νέο POLL TvNea για το "Είναι Στιγμές"
Αυτές που έβαλε χτες:
**Αποκλειστικές φώτο από τα γυρίσματα της σειράς "Το αμάρτημα της μητρός μου"
**Πειρασμός:Ρεκόρ σε Τηλεόραση και WebTV (Δ.Τ)
**Tο μεγαλoπρεπές φινάλε του Dancing οn Ice
**Σήμερα στις 21:00 Wipe Out celebrity games β γύρος
**Αναλυτικά ανα 15' η χθεσινή Prime Time
**Είναι Στιγμές: Νέα Ελληνική σειρά σήμερα στις 7μμ στον ΑΝΤ1
**ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τι ώρα θα παιζει το «Galileo»;

Είπες τίποτα?

Ανώνυμος είπε...

Λεω πως εισαι ο περαστικος και σε εχει φαει η χαζομαρα. Αλα νταλα... 41 αναρτησεις σημερα 6 τελικα αντεννικες. Το εχουμε ολοι καταλαβει οτι δεν θελεις να μπαινουν αντεννικες αναρτησεις χαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειμαι ο Πάνος παραπανω για να μην δημιουργω και προβλημα γιατι ειστε και γκαου μερικοι.

Skroutz είπε...

Τι κάνετε παίδες;
@ΚΜ μου ωραία και η Ρενέση ,αλλά μου αρέσουν περισσότερο οι μελαχρινές.
@Το σαπούνι του ΑΝΤ1 δεν το έχω δει , καλά τα πήγε πάντως. Βέβαια χάνω το υποκριτικό κρέσεντο του Σόμμερ, αλλά ως όψεται....
@Στα Κλεμμενα Όνειρα ο Σταύρου σκοτώνει τον πεθερό όπως ακριβώς η Οικονομάκου σκότωσε τη διευθύντρια στη Ζωή της Αλλης, δεν δίνουν τα χάπια την ώρα του καρδιακού...Η έμπνευση δεν πέρασε ποτέ από το σπίτι του σεναριογράφου...
@Αρα το τέλος είναι το εξής: Ο Σταύρου, αφού ντυθεί Ζορό, θα πνιγεί κι αυτός στην πισίνα της έπαυλης του... ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!!!
@Διαβάζω οτι ο Alpha θα γίνει ενημερωτικό κανάλι... Για να σταθεί ενημερωτικό κανάλι, πρέπει να υπάρχει χρήμα και διαφημιστικά έσοδα... Κονσέρβες θα παίζουν το πρωί, Μενεγάκη Μουτσινάς το μεσημεροαπόγευμα και τα υπόλοιπα είναι ψιλοπράγματα..
@Σε οτι αφορά τα αντεννικά σχόλια, ο καθένας εκφράζει την άποψή του και την θεώρησή του με όποιον τρόπο ξέρει και μπορεί..Αλλά θεωρώ αστείες τις όποιες κοκορομαχίες..
@Οι συμπάθειες είναι λογικές, τα κολλήματα όμως είναι διαστροφές....

Ανώνυμος είπε...

Παιδια νομιζω πως η Tiviola αλλο ηθελε να πει αν καταλαβα καλα!Και αυτο ειναι το γεγονος οτι στο γνωστο στεκι ενω βλεπουμε να κανουν αναφορα σε πολλα προγραμματα ολων των καναλιων το προμοταρισμα που πεφτει σε οποιοδηποτε νεο προγραμμα του αντ1 κανει πρεμιερα ειναι τουλαχιστον προκλητικο και παντα με σχολια κ αναρτησεις κολακευτικες ασχετως εαν τα πιο πολλα ειναι σχεδον παντα οι πατατες του "αιωνα"!

Ανώνυμος είπε...

Επισης σε προγραμματα που παιζουν ειδικα στο mega και κυριολεκτικα σαρωνουν με 50αρια παντα αλλα ΠΑΝΤΑ εχουν να πουν μια κακη κουβεντα!Συγγνωμη αλλα ο τηλεθεατης δεν νομιζω να ειναι τοσο βλακας οσο νομιζουν!50% τηλεθεαση δεν κανει κανενα προγραμμα τυχαια!!!Και ας το βαλουν καλα στο φτωχο τους μυαλουδακι!

Ανώνυμος είπε...

Κλεμμένα Όνειρα - Είναι στιγμές: Μεγαλώνει η διαφορά

Μεγαλώνει η διαφορά ανάμεσα στα "Κλεμμένα Όνειρα" και το "Είναι Στιγμές" όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.
Χθες τα Κλεμμένα Όνειρα έκαναν 34,2% στο σύνολο και 33% στο νεανικό κοινό. Το "Είναι στιγμές" του Ant1 έφτασε το 23,5% στο σύνολο και το 19,9% στο κοινό 15-44.


Με τις πλερεζες..ξερετε που!!χαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Lead in (μ.ο.)
Κλεμμένα όνειρα 35,7% (34,3%) (Mega)
Είναι στιγμές 24,2% (20,2%) (Ant1)
Η μπιλια σαν να εκατσε!!

Ανώνυμος είπε...

Μεσημεριανές εκπομπές (μ.ο.)
Ελένη 18,8% (25,3%) (Alpha)
Made in Star 8,2% (9,9%) (Star)

Απογευματινές εκπομπές (μ.ο.)
Δέστε τους 21,5% (29,6%) (Alpha)
Μίλα 15,3% (11,7%) (Star)

Tο star παει για φουντο!

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγες μέρες σκάει βόμβα. Γνωστή δισκογραφική γνωστού καναλιού ανακοινώνει την είσοδο στον άρθρο 99. Ο διευθυντής της εταιρίας και μουσικός παραγωγός πρόσφατα έκλεισε μεγάλες μεταγραφές. Η παραδεισένια εταιρία χρωστάει στο κράτος πάνω από 90 εκατομμύρια.

Ανώνυμος είπε...

Τρελος πατος εχθες για το ειναι στιγμες του αντ1!Λογικο.Μαπα το νεο σηριαλ του αντ1!Τα κλεμμενα ονειρα εκαναν ρεκορ σεζον!Παντως ειμαι περιεργος να δω εαν σημερα δουμε στο Tv nea αναλυτικα τα τεταρτα σε συνολο και νεανικο!Προχθες που περασε σε κανα 2 τεταρτα το ειναι στγμες μπροστα στο 15-44 τα βαλανε παντως...
Σημερα αραγε????????
Καλημερα!

Ανώνυμος είπε...

Τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης ανά ζώνη για τις 26/01


Αυτές είναι οι τελικές μετρήσεις τηλεθέασης για χθες Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 χωρίς τα διαφημιστικά διαλείμματα.


ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΟΛΟ % 15-44
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 (Α ΜΕΡΟΣ) ΑΝΤ1 36,9 30,9
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA MEGA 20,5 13,9
ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ STAR 10,7 21,1
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΚΑΪ 11,9 11,8
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΕΤ 10 5,4
ΖΩΝΗ 10:00 - 13:00
ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΟΛΟ % 15-44
ΠΡΩΙΝΟ mou MEGA 32,1 37,1
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 (Β ΜΕΡΟΣ) ΑΝΤ1 21,1 20,2
ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ ΣΚΑΪ 14,2 12,2
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΕΤ 7,2 3,2
MEΣΗΜΕΡΙΑΝΗ - ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΟΛΟ 15-44
ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ MEGA 45,7 34,8
ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ MEGA 40 38,9
ΠΕΝΗΝΤΑ - ΠΕΝΗΝΤΑ (ΕΠ.) MEGA 26 28
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (ΕΠ.) ΑΝΤ1 23,6 29,1
ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΤ1 23,4 17,4
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (ΕΠ.) ΑΝΤ1 22 20,5
ΕΛΕΝΗ ALPHA 19,3 25,7
ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ALPHA 18,7 24,7
ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ (ΕΠ.) ΑΝΤ1 17,5 25,1
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠ.) ALPHA 12,7 14,4
ΜΙΛΑ STAR 12,7 11,8
ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΚΑΪ 10,6 7,2
MADE IN STAR STAR 8,2 8,2
ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ MAΡΙΑ LIVE STAR 8,1 13,6
ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΚΑΝΑΛΙ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΥΝΟΛΟ 15-44
MEGA 20:00 - 21:00 28 19,9
ΑΝΤ1 20:00 - 21:00 23,6 22,6
ALPHA 19:00 - 20:00 15,7 12,2
STAR 20:00 - 20:45 8,4 14
ΣΚΑΪ 21:00 - 22:00 4,4 4,8
PRIME TIME
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΟΛΟ % 15-44
BAΣΙΛΙΑΔΕΣ MEGA 38,6 49,6
MASTER CHEF JUNIOR MEGA 28,8 36,2
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ALPHA 27,8 15,9
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ (ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ) STAR 12,9 17,6
MENTALIST STAR 9,6 10,3
ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ (ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ) ANT1 8,2 13,1
ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΟΛΟ % 15-44
ΒΡΑΔΥ ΑΝΤ1 17,8 20,8
ΕΡΕΥΝΑ MEGA 16,8 20,1

Ανώνυμος είπε...

Καλα μιλαμε οτι καποια κολλημενα ατομα ζουν σε ενα δικο τους κοσμο!Ακομη και μετα το χθεσινο 40αρι των Κλεμμενων ονειρων πιστευουν οτι απο Δευτερα επειδη το ειναι στιγμες θα παιξει Σαββατοκυριακο επαναληψη θα κανει τρελα νουμερα!Ας τους ξυπνησει καποιος!!!Επισης κλασσικα η λογοκρισια συννεφο!

Skroutz είπε...

Σχωράτε με αλλά δεν μπορώ να βλέπω ελληνικά καθημερινά σίριαλ πλέον. Μανιέρες προηγούμενων και πιο πλούσιων δεκαετιών, το σενάριο ξεκινάει ελπιδοφόρα και κάπου στη μέση ο σεναριογράφος βαριέται και γράφει τα ακατάληπτα. Όλοι καλοχτενισμένοι, πλούσιοι, ολημερίς κι οληνυχτίς το γκομενικό και το Ι-phone στο γραφείο...Μπάστα Σάσα...
Χίλιες φορές να διασκευάζουν μυθιστορήματα παρά να ξαναματαδώ την Άννα Ανδριανού μοιραία γυναίκα...

Ανώνυμος είπε...

Η μάχη της τηλεθέασης,Παρασκευή 27/01



Δελτία ειδήσεων
ΜEGA-29,2%
ANT1-24,8%
ALPHA-16,8%
Star-7,8%

Πρωινή Ενημέρωση
Πρωινό Ant1 (07.00-10.00)-39,5%
Κοινωνία Ωρα Mega-19,1%
Πρωινή ενημέρωση (ΝΕΤ)-13,1%
Πρώτη Γραμμή (SKAI)-12%
Πρωινή Μελέτη (Star)-12,9%

Zώνη 10.00-13.00...

Πρωινό mou-29,9%
Πρωινό Ant1(10.00-13.00)-18,2%
Σκαι τώρα-17,7%.
Συμβαίνει τώρα (ΝΕΤ)-6,9%

Μεσημεριανή ζώνη (σύνολο-15/44)...
'ΕΛΕΝΗ' (ΑLPHA)-20,5%/26,5%
Made in Star-8,3%/9,4%
Απογευματινή ζώνη (σύνολο-15/44)....
'ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ' (ΑLPHA)-18,7/25,3%
MΙΛΑ (Star)-10,1%/9,9%
Φώτης-Μαρία Live (Star)-7,5%/11,4%

Ανώνυμος είπε...

10:39 π.μ.
xaxa esu exeis megalo problhma, prwi meshmeri bradu sto tv nea einai molis 4 lepta meta thn dhmosieush tou allou blog mphkan ta nouemra edw lol