Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

AΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ....

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, παρόλο που είσαι πολύ κακή συναναστροφή , θα σε καταδεχτώ για να μη λες….

ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΝΟΝΟΡΑ-ΠΕΠΕΡ ΑΝ-ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ-ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ στον Πετρή?? Όχι που θα ‘χανες…. Με το που την βλέπω να σκάει μύτη με το δερμάτινο 2 πράγματα μου ήρθαν στο νου: Ο Σταμάτης Γαρδέλης στα ‘’Τσακάλια’’ και η ιστορική φράση ‘’  το leather είναι θρησκεία’’… Ποιος την είπε την ιστορική φραση?? Ανιστόρητο ημερολόγιο, Μαρκελλος Νύκτας εν έτει 2005 στο Fame Story!!!!!Tον ενδυματολόγο από πού τον ψώνισε? Απ' το Star Wars? Τι είπες ημερολόγιο???? Πως ενώ δηλώνει οικολόγα φόρεσε δερμάτινα????Ότι την πιάνει η οικολογική ευαισθησία μόνο όταν υπάρχουν ζώα στο Μπλακ Αουτ της Μπουλέ , ειδικά αν έχει πάει καλά σε νούμερα??? Αχ αυτό το στόμα σου!!!!!Η δε συζήτηση??Ωδή στο θέατρο του παραλόγου του Ιονέσκο…. Την επόμενη φορά που θα συναντηθούν , θα συναγωνιστούν με τον Πετρή ποιος θα ρευτεί πιο δυνατά μετά από πατσά με μοσχαροκεφαλή….

Η ΤΣΟΛΚΑ πάλι απάντησε στην Πόπη ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ που είπε ότι το Αλτερ είχε χαμηλής ποιότητας πρόγραμμα, τονίζοντας ότι είχαν και εξάρσεις κουλτούρας, κατι στο οποίο συνηγόρησε και η Νανούκω(η Παλαιτσάκη ντε!!!)… Γκράντε χοντράδα της ξανθής φαρμακόγλωσσης τηλεκριτικιάς να κάνει τέτοια σχόλια ενώ οι εργαζόμενοι του Αλτερ περνάνε όσα περνάνε, αλλά θυμάμαι πριν κανα δυο χρόνια να εξάρουν από το πάνελ του Μπλα Μπλα η Τσόλκα και οι λοιποί,  την αιχμηρη πένα της Διαμαντάκου που έκραζε τηλεπερσόνες, ειδικά όταν δεν αφορούσε τους ίδιους ή τα πρόσωπα που προστάτευαν, π.χ  όταν έκραζε Κορομηλά, Μενεγάκη , ήταν έτοιμη εκπομπή χωρίς καν να πεταρίσει η ψευτικη βλεφαρίδα…..Τι είπες ημερολόγιο?? Η Πόπη δεν πολυσυζητιέται??Ε , αμα κάνουμε Γιουροβίζιον φέτος, θα την καλέσουν σε κανα κουλτουροστούντιο, θα βάλει τον λουλουδάτο ταγεράκη και την μαγική τερακότα που εξαφανίζει τη χήνα και θα προταχθεί….