Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ-ΤΗΛΕΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ 1-0

  
Με αφορμή τη ''μητέρα των μαχών''(λέμε και κανένα χαζοκλισέ , έτσι για χαβαλέ) της Ελένης Μενεγάκη και της Ελεονώρας Μελέτη και τις τηλεθεάσεις της πρώτης ημέρας διαβάσαμε υπερβολές, θριαμβολογίες, για ηχηρές ήττες, ανησυχίες, πανικούς και λοιπά..
Ενδεικτικά θα παραθέσω σχολιασμούς για να έχετε μία εικόνα.
Αλεξάνδρα Τσόλκα(Queen.gr):Η εκπομπή της είχε θέματα(σ.σ της Ελεονώρας), η ίδια κέφι, το πάνελ της λόγο και δεν υπήρχε για να την χειροκροτεί αλλά είχε χώρο για να υπάρχει. Έλειπε ένα μάγκανο ψυχαγωγικό απ' το μεσημέρι με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ελαφριά θέματα. Για αυτό, αν και δεν είναι ακόμα ενδεικτικό σημείωσε πρωτιά σε τηλεθέαση σε σχέση με την εκπομπή του Alpha(σ.σ όχι της Ελένης Μενεγάκη, του Alpha....), μιας και δεν παίζονται εκείνη την ώρα, παρά μονό επαναλήψεις(και δελτίο Mega, δελτίο ΝΕΤ, εκπομπή της Καμπούρη στο ΣΚΑΙ)

Χριστινα Λυκιαρδοπούλου(Πρωινό ΑΝΤ1):  Η Μενεγάκη πέρασε δύσκολα δύο χρονιές εξαιτίας της Ελεονώρας(σ.σ και του Γρηγόρη Αρναούτογλου). Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, διότι, όταν η Ελεονώρα ανέλαβε τον «Πρωινό καφέ»(ΤΟΥ ΑΝΤ1, ΟΧΙ ΤΟΥ STAR,άλλα κανάλια, αλλα δεδομένα) με τη Μενεγάκη να πηγαίνει στον ΑΛΦΑ, η Μελέτη τερμάτισε πρώτη(δεύτερη, πίσω από το Γρηγόρη) και τον πρώτο χρόνο και τον δεύτερο(όντως ήταν πρώτη).Οι συνεντεύξεις της Μενεγάκη είναι βαρετές, της Ελεονώρας σπιντάτες.«Η πρώτη μέρα μιας εκπομπής ΔΕΝ είναι ενδεικτική για την πορεία της, αλλά εμφανίζει τάση»

Τlife.gr: Σάρωσε σε νούμερα η Ε. Μελέτη – Αναστάτωση στο στρατόπεδο της Ελένης!

Δεν θα βάλω σχόλια ανθρώπων σε blogs που τη μια ξεκατινιάζονται με εκπομπές που-σύμφωνα με εκείνους- δεν αναφέρουν οτι πήραν κάποιο θέμα από το blog τους και την άλλη στέλνουν γλυκανάλατες ευχές και γράφουν αποθεωτικές κριτικές στις ίδιες εκπομπές, ούτε απόψεις πρώην δευτερο-πανελατζήδων και wannabe δημοσιογράφων-αυτόκλητων εκπροσώπων τύπου γιατί βαριέμαι.....

Τη δεύτερη μέρα τα δεδομένα άλλαξαν και τα νούμερα δείχνουν το εξής:
Ελένη 15,9% (22,6%) (Alpha)
Μεσημεριανή Μελέτη 12,3% (14,5%) (Star)

Αρα, σύμφωνα με την συλλογιστική πορεία κάποιων, η Ελένη Μενεγάκη σάρωσε σε νούμερα και επικρατεί αναστάτωση στο στρατόπεδο της Ελεονώρας, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε πρωτιά σε σχέση με την εκπομπή του Star, και η δεύτερη μέρα μιας εκπομπής ΔΕΝ είναι ενδεικτική για την πορεία της, αλλά εμφανίζει τάση...

Δεν είναι δίκαιο να εκθέτουν έτσι την Ελεονώρα Μελέτη που κάνει τη δική της προσπάθεια σε μια καινούρια ζώνη με τόσο λανθασμένη υποστήριξη.Ο κόσμος την ξέρει και ανάλογα με το τι θα του δώσει, θα την ανταμείψει ή όχι με τηλεθέαση. Το ίδιο ισχύει και για την Ελένη Μενεγάκη, για την οποία θεωρώ άδικο να απαξιώνεται η προσπάθεια και οι επαγγελματικές της ικανότητες επειδή δεν βγήκε πρώτη απέναντι στην πρεμιέρα της ''Μεσημεριανής Μελέτης''.

Είναι τόσο παλιακό και κλισέ να εμφανίζεται μια τηλεοπτική αναμέτρηση ως μάχη μείζονος σημασίας με σαρωτικές νίκες, ηχηρές ήττες κλπ.Ο χουλιγκανισμός στην τηλεόραση παραείναι σουρεαλιστικός και άκαιρος για την εποχή μας....Κουλάρετε παιδιά... Πιστεύετε οτι η Ελένη και η Ελεονώρα καίγονται περισσότερο για 2-3 μονάδες διαφορά ή να φροντίσουν να κρατησουν τις εκπομπές τους ψηλά για να μην τις αντικαταστήσουν επαναλήψεις σειρών?

Δεν είναι μεμπτό να υπάρχουν συμπάθειες ή αλληλέγγυες υποχρεώσεις μιας καλής κουβέντας, αλλά να μην υποτιμάμε τη νοημοσύνη του κόσμου που κάνει την τιμή να μας διαβάζει....Τέτοιες συμπεριφορές οδήγησαν στην πτώση και κατόπιν στην εξαφάνιση..Επίσης, την όποια εμπάθεια ας μην βιαζόμαστε να την εκφράσουμε μόλις θεωρήσουμε οτι κάτι πέφτει.. Η μαγκιά είναι να τον χτυπάς τον άλλο οταν τον βλέπεις στα ψηλά, αλλιώς είναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ...

Προσωπικά μένω στο θετικό της υπόθεσης για εμάς τους τηλεθεατές, οτι το μεσημέρι έγινε πλέον ενδιαφέρουσα ζώνη, υπάρχει το ζάπινγκ και ο ανταγωνισμός που μόνο καλύτερες θα κάνει και τις δυο εκπομπές...Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση ανθρώπων που αγαπούν την τηλεόραση και θέλουν να την δουν ξανά δυνατή...Καλή επιτυχία και στις δυο κι από Σεπτέμβρη να υπάρχουν και αυτές oι εκπομπές και άλλες περισσότερες....

Υ.Γ: Μην θεωρεί κανείς τον εαυτό του εξυπνότερο από τους τηλεθεατές, όποιος υποτίμησε τη νοημοσύνη τους πήγε σπίτι του..Εκείνοι θέλουν μόνο την αλήθεια
και όπως είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, ο στόχος είναι να περάσει κάποιος μέσα από την εκπομπή του, το λόγο του , το γραπτό του, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ του με τεκμηριωμένες και βάσιμες προσεγγισεις....

38 σχόλια:

trelos fan είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
perastikos είπε...

Πώς γίνεται να λες τα απολύτως αυτονόητα και να μας εντυπωσιάζεις γιατί απλά δεν τα λέει κανείς άλλος...δεν το 'χω καταλάβει ακόμα!

Η Τσόλκα πάντως δεν βλέπω να λέει κάνει το λανθασμένο ή το εμπαθές, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κριτικές που παρέθεσες. Είναι από τις λίγες που δεν θα έθαβαν τη Μενεγάκη για κανένα λόγο, όπως δεν το έκανε τόσα χρόνια στο Μπλα μπλα την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι πανελίστες φτυάριζαν.

Skroutz είπε...

Οπως τα λες Περαστικέ, είναι απλά τα αυτονόητα.Σε ο,τι αφορά την Τσόλκα,διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις, βλέπω μια μπηχτή σχετικά με το πάνελ(''το πάνελ της λόγο και δεν υπήρχε για να την χειροκροτεί αλλά είχε χώρο για να υπάρχει''), και άλλη μια όταν αναφερεται στην εκπομπή του Alpha και όχι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, λες και την παρουσιάζει εντελώς αγνωστη παρουσιάστρια..
Φυσικά όλα εξηγούνται αν αναφέρουμε οτι συνυπάρχουν στο ίδιο σάιτ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα.
Ε οχι Περαστικε ξεχασες με τι ειρωνια σχολιαζε την Ελενη η Τσολκα στο Αλτερ.Οταν εφυγε τα μαζεψε,σε καποια παραθυρα που την ακουγα ηταν πιο επιεικης μαζι της.
Ακριβως(Σκρουτζ) την ιδια γνωμη με εσενα εχω οσο αφορα τον σχολιασμο της,"στον Αλφα" λες και ειναι καμια αγνωστη αυτη στον Αλφα.
Σκρουτζ αυτα που εγραψες με βρισκουν συμφωνη.
Δεν ειναι ολοι οι τηλεθεατες υποψιασμενοι ομως και χαφτουν οτι τους πασαρουν.
Εμενα αυτο που γινεται με πορωνει,καθοτι αντιδραστικη.Αν την λιβανιζαν ολοι δεν ξερω αν θα μου ηταν τοσο αγαπητη,εκτος απο αντιδραστικη παιρνω παντα το μερος αυτου που κατηγορουν ειδικα αν καταλαβω οτι εχει δικιο.Πιστευω οτι πολλοι ανθρωποι σκεφτονται σαν και εμενα.Θυμαμαι στα ριαλιτυ επαιρνα το μερος αυτου που δεν συμπαθουσαν οι υπολοιποι(οχι παντα)
Η Τιβιολα μας εγκατελειψε!!!Βρε Τιβιολα που χαθηκες?????
Κ.Μ

perastikos είπε...

Ακριβώς επειδή η Τσόλκα είναι στο ίδιο site με τη Νονόρα, θα μπορούσε να είναι πολύ πιο "εχθρική" με την εκπομπή της Μενεγάκη αλλά δεν έπεσε στην παγίδα.

Για αυτό που γράφει για το πάνελ, δεν μου μοιάζει μπηχτή προς την Ελένη. Ποτέ δεν την λιβάνιζαν οιι πανελίστες. Πιο πολύ για μπηχτή προς παρελθοντικές μεσημεριανές εκπομπές μου κάνει.

Διαβάζοντας ξανά την κριτική της, αν όντως έγραφε "την εκπομπή της Μενεγάκη", μάλλον τότε θα το πήγαινε στην κόντρα/σύγκριση με την Ελεονώρα. Ακριβώς για να μην το πάει εκεί, έγραψε "του Αλφα". Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Εκτός να είμαι πολύ καλοπροαίρετος ;)

Skroutz είπε...

Δεν ξέρω βρε Περαστικέ, εμένα πιο πολύ υποτιμητικό μου φάνηκε. Αν δεν ήθελε να το παει στην κόντρα, θα ανέφερε μόνο την τηλεθέαση της Ελεονώρας.
Όπως λέει και η ΚΜ ήταν αρκετές φορές ειρωνική στο Αλτερ.
@Tiviola amber alert!

perastikos είπε...

Παίζει η μπηχτή για το πάνελ να είναι μπηχτή για το πάνελ της Νονόρας? Δείτε καλύτερα τι γράφει "το πάνελ της λόγο και δεν υπήρχε για να την χειροκροτεί"...που για να λέμε την αλήθεια, το πάνελ της ακριβώς αυτό έκανε/κάνει επί τόσα χρόνια! Τη γλύφει πατόκορφα σε ό,τι λέει κι ας είναι και μαλακία. Τι θέλω να πω. Η Τσόλκα είναι πολύ έξυπνη στο γραπτό λόγο, συμφωνούμε όλοι? Άρα λοιπόν, σε μια προσπάθεια να πει ένα φαινομενικά καλό λόγο για τη Μελέτη, ταυτόχρονα την σατιρίζει κιόλας. Έμμεσα. Σε μια δεύτερη ανάγνωση, είναι σχεδόν ξεκάθαρο.

Skroutz είπε...

''Η εκπομπή της είχε θέματα(σ.σ της Ελεονώρας), η ίδια κέφι, το πάνελ της λόγο και δεν υπήρχε για να την χειροκροτεί αλλά είχε χώρο για να υπάρχει''.
Είναι ξεκάθαρα επαινετική για την εκπομπή της Μελέτη, χωρίς καμία αιχμή προς την ίδια, αλλά προς τη Μενεγάκη. Σε παλιότερο ποστ της έγραψε :''Η Μενεγάκη στα ίδια της. Αναλλοίωτη στο χρόνο. Μαγειρική, ζώδια, πάνελ να την υμνεί με «ωσαννά» και συνεντεύξεις σα συζήτηση μεταξύ φίλων''.
Νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο.Εσύ, εγώ άλλοι βλέπουμε οτι το πάνελ την υμνεί τη Νονόρα σε ο,τι λέει, αλλά όχι η Τσόλκα. Η το βλέπει κι εκείνη αλλά δεν το γράφει.Σαφώς και είναι έξυπνη, γι αυτό και αποφεύγει να πει ευθέως αυτά που υπονοεί.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκαθαρη νικη της Μενεγακη και εχθες και μαλιστα με διαφορα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, σόρρυ, αλλά τι είναι ο λόγος της Τσόλκα και τον αναλύετε; Καβάφης ή Καρυωτάκης;; Εμένα δεν μου αρέσει καμία εκπομπή εκείνη την ώρα, αν σε σας αρέσει κάποια οκ, δείτε τη, και μη κάθεστε να ψάχνετε για τη γνώμη τηλεκριτικών και agb. Ας μετρήσει το προσωπικό σας γούστο! Νομίζω οτι υπάρχουν και πολύ ωραιότερα και πολύ σοβαρότερα πράγματα σ αυτή τη ζωή, από το χαζοκούτι... Αλλά ακόμα και αν το αγαπάει κανείς, μη του δίνει διαστάσεις που δεν έχει.

perastikos είπε...

@2.45

Μα το μπλογκ τηλεοπτικό είναι? Λογικό δεν είναι να συζητάμε για τέτοια θέματα?

Skroutz είπε...

Bρε 2.45 απλά συζητάμε, όπως συζητάμε καθημερινά χιλιάδες πράγματα στις ζωές μας..Αφιερώσαμε κάποια λεπτά της ημέρας στο να συζητήσουμε αυτό.Κάνουμε απλά ένα διάλειμμα από τα σοβαρά που μας απασχολούν,δεν του έχουμε προσδώσει μείζονα σημασία. Αν διάβασεις την ανάρτηση είναι ξεκάθαρο το ύφος και ο τρόπος που το αντιμετωπίζουμε.

perastikos είπε...

Ουδεμία αλλαγή στη θεματολογία η Μελέτη. Δεν τους θορύβησαν αρκετά τα 12αρια της προηγούμενης βδομάδας? Προβλέπω να μην πιάνουν ούτε βάση αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Ελα βρε Περαστικε ολοκληρη μεζουρα κρατουσε και μας εδειχνε ποσο μηκος εχουν οι αντρες σε ολη την Ευρωπη συμφωνα με ερευνα λεει(μοριο).
Μια ωρα ειχε καλεσμενο τον Λιαγκα και τον ρωτουσαν ιντριγκαδορικα,τι αλλο να κανει πια???
Τα νουμερα παντως της Παρασκευης δεν τα ειδα πουθενα,αν τα βρηκε καποιος ας μας τα ποσταρει εδω.
Α και μην μου την πει κανεις με τι ασχολουμαι, γιατι εχω αγανακτησει με ολες τις αυτοκτονιες.Ο καθενας πορευεται οπως νομιζει,καλυτερα οι σαχλαμαρες με τα νουμερα παρα να ψυχοπλακωμα των ημερων.
Κ.Μ

perastikos είπε...

Λες και θάφτηκαν τα νούμερα της Παρασκευής! Πάντως είχα δει τα μισάωρα στο ζαπιτ, χαωτική η διαφορά με τη Μελέτη γύρω στο 13 στα 1544 και τη Μενεγάκη στο 21.

Κοίτα, τον Λιάγκα για καλεσμένο τον είχαν ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό. Οι ερωτήσεις δεν μου φάνηκαν καθόλου ιντριγκαδόρικες, ίσα ίσα που νομίζω ότι τον άφησαν "ανεκμετάλλευτο". Εξακολουθούν να παίζουν θέματα για έρωτες, γάμους, Χολίδη, Νομικού και λοιπές αηδίες που ξέρουν ότι δεν τραβάνε. Οπότε ναι, πιστεύω ότι δεν κάνουν την παραμικρή αλλαγή για να βελτιώσουν τα πολύ χαμηλά νούμερα.

Ανώνυμος είπε...

Αυριο θα δειξει,μην νομιζεις δεν ειναι μονο τι παιζεις αλλα και ποιος τα πουλαει.Πολλες φορες η Ραλλη ειχε καλα θεμματα αλλα νουμερα δεν εβλεπε.
Την συνεντευξη δεν την ειδα ολη,μονο εκει που ρωτησαν για Μανωλιδου και Μπουλε,ολοι ξερουμε τις κοντρες του.Ο Λιαγκας δεν ειχε κεφι για κακιες.Σιγα που δεν θα εκανε κατινιες το πανελ της αλλα δεν τους εκατσε.Αυριο αν τυχει και πεσει η Ελενη να δεις παρελαση παντου τα νουμερα.
Καλο βραδυ.
Κ.Μ
Υ.Γ αν δεν περασει μπροστα ουτε αυριο κλαφτην την Νονορα.

Ανώνυμος είπε...

9.49 συνεχιζει, προχθες ειχε ενα θεμα που ελεγε "προσοχη ακαταλληλο"(ενα πλανο απο μακρια στον καναπε,χωρις να ξεχωριζει τιποτα) μου πανε οτι το θεμα ηταν παλι αισχρο και γελοιο "μας το δειχνει" χωρις να φαινεται τιποτα.
Καλυτερα να μην αναφερουμε αυτο το ονομα εδω.Τις προαλλες εμενα με βρισε χυδαια και με απειλησε στο μειλ μου.Ακομη και εδω εκανε συστασεις.
Αστο μην το ψαχνεις.
Καλη μας μερα,

Ανώνυμος είπε...

10:02 π.μ. εννουσα γιατι δεν βγαζει αχνα για το Made in star που κοπηκε οπως εκανε για το κους-κους διοτι με την δικια του λογικη τωρα θα επρεπε να φταιει η Μελετη..Για την Ελενη ξερω οτι βγαζει οχετους ακομη και τωρα!

Skroutz είπε...

Καλημέρα!Αυτοί οι δυο βρίσκονται στον ίδιο όμιλο ιντερνετικών σάιτ και δεν μπορεί να γράψει κάτι αρνητικό.

Ανώνυμος είπε...

Α γεια σου βρε Σκρουτζ,σαν αργοστροφη που ειμαι δεν το πιασα με την πρωτη 10.08.
Ε ναι αφου ειναι στον ιδιο ομιλο δεν μπορει να μιλησει.Ακομη και αν δεν ηταν η Μελετη δεν δεχεται μυγα στο σπαθι της,σημαια της θα το κανε και δεν θα ξερε που να κρυφτει ο κυριος αυτος.
Βρισκει και τα κανει,ασε που δεν μπορει να ναι μονος του.
Απο τις πρωτες μερες ολοι ελεγαν οτι σαρωσε η Νονορα με 4 μοναδες διαφορα και τωρα μουγκαθηκαν ολα τα σαιτ.
Μου αρεσει που ελεγαν για τις δημοσιες σχεσεις της Ελενης,εγω την βλεπω μονη της και αποκομενη απο ολους.
Κ.Μ

perastikos είπε...

10.02 τι ακριβώς εννοείς? Δεν κατάλαβα! Δεν υπάρχει σχόλιο 9.49. Ποιός απείλησε ποιόν? Ο Γουμενίδης? Έκανε συστάσεις κι εδώ? Παιδιά, ή πείτε τα όλα ή μη λέτε τίποτα! Με μισόλογα δεν κάνουμε δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικε οπως τα λες,αλλα εδω ισχυει φυλαγε τα ρουχα σου....εγω ειμαι η 10.02.Απαντησα σε ερωτηση,που ορθως εσβησε ο Σκρουτζ εδω εμενα με απειλησε και με εβρισε,τι ψαχνεις(απο μειλ που του στειλα μνμ στο μπλογκ του)εκανα μια βδομαδα να μπω στο μειλ μου για να μην ταραχθω απο τα βρωμολογα που μου γραψε( χιχιχι)βεβαια τον απειλησα και γω,ουφ δεν μου ξαναστειλε τιποτις.

perastikos είπε...

Για να μην ταράζεσαι, δεν μπορεί κανένας να κάνει μήνυση επειδή απλά σχολίασες μια ανάρτησή του. Αν δεν θέλει να του γράφουν σχόλια, ας τα κλείσει. Ήμαρτον, δεύτερος tvnea κατάντησε ;)

Ανώνυμος είπε...

Περαστικε μου τον ψιλοβρισα,βεβαια τον οχετο τον δικο του δεν τον πλησιασα.Ταραχθηκα λιγο οχι με την μηνυση, (δεν την πιστεψα), μονο για το θρασος του.
Σημερα η Ελενη μου αρεσε με τον Γρηγορη,μεχρι και ο Αρναουτογλου μου φανηκε ευχαριστος.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Βρε περαστικα ακομα να χωνέψεις ; Ελεος ποια με το Tv nea τοσο πολύ σε ετσουξε?

Ανώνυμος είπε...

Έσπασε την ομερτά
Τρίτη, 24 Απριλίου, 2012, 9:32 μμ


Παγωτό άφησε χθες τους συνομιλητές του στην «Ανατροπή» ο Παύλος Χαϊκάλης! Ο ηθοποιός που κατεβαίνει με τον Καμμένο, είχε σουξεδιάρικο καυγά με τον Γιακουμάτο και εκεί που πλακωνόντουσαν, ξάφνου του ζητά επιτακτικά να πάρει θέση για τον ανεκδιήγητο τύπο τους στη Πάτρα, που γράφει στα γεννητικά του όργανα όσους αυτοκτονούν! (θέμα για να μην ξεχνιόμαστε που δημοσιοποίησε πρώτο το enimerosi24 και έπειτα έκανε το γύρο του διαδικτύου)
Το ωραίο είναι ότι δεν μπουρδουκλώθηκε μόνο ο Γιακουμάτος (ο οποίος τα μάσησε και δεν είχε τι να πει) αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, το έκαναν κανονικά τουμπεκί! Ωσάν δεν ακούστηκε το nothing! Γραμμή για γαργάρα όχι αστεία! Μόνο που τους το χαλάει το διαδίκτυο που βουίζει!

Forever and ever together
By the way μιας και που μιλάμε για τη megalicious εκπομπή, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την… τάπα του John Πρετεντέρη στον Πεταλωτή, με το που τον καλωσόρισε! «Υφυπουργός πάντα» τον εκσφενδόνισε και του έκοψε τη φόρα για οτιδήποτε παραπάνω! Πολύ γέλιο!

Υ.Γ. Καλά αμ δε το άλλο; Που μας το πλασάρει βέβαιο ο journalist ότι θα τον έχουμε μονίμως με ένα υφυπουργείο; Jesus Christ το forever του!

Ευρυχωρία
Καλέ προσθέστε μια εξτρα τραπεζαρία για να τους καθίσετε! Δέκα νοματαίους στρίμωξαν today στη ΝΕΤ, στην προεκλογική εκπομπή που συντόνισε η Σταυρούλα Χριστοφιλέα νωρίτερα το απόγευμα. Να μας συγχωράτε αλλά το πλάνο, ήταν εντελώς χιουμοριστικό! Ωσάν τα μαθητούδια που τα έχουν στοιβάξει για να χωρέσουν και ίσα που καταφέρνουν να ακουμπήσουν τα χεράκια τους στο θρανίο! Τσίμα – τσίμα τους παρκάρισαν!

Μενεγάκη VS δίδυμο Λιάγκα
Συνάντηση κορυφής των δύο γερόλυκων της TV, Αρναούτογλου με Μενεγάκη. Πλάκα πλάκα να το ξαναμπουμπουνίσουμε. Όταν έχει όρεξη και θέλει, σχεδόν πάντα δηλ, η presenter κάνει από τις πιο ωραίες συνεντεύξεις. Μπορεί αυτό να το έχουμε πει στο παρελθόν και για Λιάγκα-Σκορδά, ποια είναι ωστόσο η διαφορά; Ότι στο Mega μπουκώνεις κάποια στιγμή από την trashαριά! Ενώ τούτη στον Alpha έχει μια ποιότητα. Α, την truth μας να την καταθέσουμε!

Να μετονομαστεί ο δρόμος σε «Λεωφόρος Αρναούτογλου»!
Από τις σπάνιες φορές (για να κάνετε understood) που μας έβγαλε θετικά feelings ο Γρηγόρης! Τολμάμε να πούμε ότι τον απολαύσαμε! Φαντάσου!

Ανώνυμος είπε...

http://www.zappit.gr/ratingsfull.html

Τα αναλυτικα νουμερα τηλεθεασης ανα τεταρτο σε συνολο και 15-44 για την Δευτερα 24 Απριλιου!

perastikos είπε...

Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς. Από χθες στη Μελέτη διακρίνω μια στροφή στη θεματολογία... Χθες ασχολούνταν πάνω από 1 ώρα με τα τηλεοπτικά και σήμερα βγάζουν όλη την εκπομπή με Παλαιτσάκη να σχολιάζει τα πάντα. Τυχαίο ή χτύπησε το καμπανάκι? Πάντως προτιμώ να ασχολούνται με τέτοια παρά με το Γρηγόρη και το ποιός χώρισε, ποιός ερωτεύτηκε και σαχλαμάρες.

Skroutz είπε...

Γεια σας παιδες!
@Περαστικέ απ ο,τι καταλαβαινω πειραματίζονται..Καλά τα τηλεοπτικά αλλά όταν τα μαναφούκια γινονται στο καναλι τους ,δεν μπορουν να τα σχολιασουν.Θα καταπιαστουν με τα χαιρια της Τατιανας;Απαπα.Λίγο ενδιαφερει το αν θα ειναι μαζι οι Σκορδολιαγκαιοι ή αν θα συνεχισει το Πρωινό του ΑΝΤ1 η η γκριμάτσα της Μανωλιδου στον ΑΝΤ1.
@Επίσης,οχι αλλο πρηξιμο με τη Γιουροβιζιον..Ας μας λυπηθούν!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα,ξερει κανεις γιατι σημερα η Μελετη τελειωσε 15.08,ειπε γιατι???
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ «Ελένη» «Μεσημεριανή Μελέτη»
13.00 – 13.15 17 9,7
13.15 – 13.30 21,2 9,6
13.30 – 13.45 23,2 13,9
13.45 – 14.00 24,8 15,5
14.00 – 14.15 21,6 18,2
14.15 – 14.30 23,7 13,7
14.30 – 14.45 22,7 13,8
14.45 – 15.00 26,7 11,7
15.00 – 15.15 25,1 10,8
15.15 – 15.30 26,7 8,2
Μ.Ο 24,1 12,9


ΝΕΑΝΙΚΑ (15 – 44) «Ελένη» «Μεσημεριανή Μελέτη»
13.00 – 13.15 26,4 14,7
13.15 – 13.30 33,2 14,8
13.30 – 13.45 32,3 17,8
13.45 – 14.00 31,9 19,2
14.00 – 14.15 32,6 20,9
14.15 – 14.30 30,4 19
14.30 – 14.45 27,9 17,3
14.45 – 15.00 33,6 15,9
15.00 – 15.15 30 13,6
15.15 – 15.30 31 11,4
Μ.Ο 31 16,5
ENTERTV

perastikos είπε...

Ότι δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα του Σταρ εξυπακούεται, όπως και καμία μεσημεριανή εκπομπή στο παρελθόν δεν ασχολήθηκε με τα του οίκου της. Πάντως από τα σημερινά ποσοστά, φαίνεται ότι τα χθεσινά "πειράματα" της Μελέτης πήγαν καλά. Σήμερα ξεκίνησαν την εκπομπή πάλι με βλακείες... Ας ακολουθήσουν επί μια βδομάδα μια συγκεκριμένη δομή να δουν πού θα τους βγάλει. Πιστεύω ότι αν ασχοληθούν περισσότερρο με τηλεοπτικά και έχουν τραβηχτικούς καλεσμένους θα φτιάξουν τα νούμερα. Φτάνει πια με την Κοκκίνου, το Μπόγρη, τη Νικόλ του Γρηγόρη, τον Kucher, τους γάμους, τους χωρισμούς. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που προκυπτει απο τα χθεσινα νουμερα ειναι τα εξης:Η Ελενη χωρις δυνατο καλεσμενο κρατηθηκε στα συνηθισμενα καλα νουμερα της,η Μελετη επισης εμεινε κ αυτη πανω κατω στα νουμερα που σημειωνει καθημερινα,το 7-8% παντως της Ελενης που την εκανε δεν πηγε στην εκπομπη του σταρ και αυτο θα πρεπει να τους προβληματησει στην Μεσημεριανη Μελετη!Παντως αφου δεν ειδε πρωτια εχθες με την σχετικα αδιαφορη εκπομπη της Μενεγακη δεν νομιζω οτι θα δει!Καπως ετσι θα κυλησει το πραγμα!Ραντεβου τον Οκτωμβρη..

Ανώνυμος είπε...

Απογευματινές εκπομπές (μ.ο.)
Δέστε τους 23,5% (31,5%) (Alpha)
Μίλα 13,5% (11,1%) (Star)
Σεφ στον αέρα 17,5% (12,0%) (Σκάι)
Το χθεσινο ζουμι ειναι εδω αν με ρωτατε,το Δεστε τους αδησε πισω 20 μοναδες την Τατιανα και η Ελενη Ψυχουλη εσκισε!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια χτες η Μελετη τελειωσε περιπου
15.08 και η Τατιανα αρχισε λιγο πιο νωρις αλλα τελειωσε 16.30 για αυτο το Δεστε τους απογειωθηκε και στα δυο κοινα.Το σταρ ειχε πολιτικη εκπομπη.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ «Ελένη» «Μεσημεριανή Μελέτη»
13.00 – 13.15 14,2 14,0
13.15 – 13.30 17,1 12,0
13.30 – 13.45 15,2 11,6
13.45 – 14.00 15,9 16,8
14.00 – 14.15 16,6 17,8
14.15 – 14.30 18,0 13,9
14.30 – 14.45 18,6 12,1
14.45 – 15.00 23,0 13,0
15.00 – 15.15 17,7 10,4
15.15 – 15.30 19,0 7,7
Μ.Ο 17,9 14,1


ΝΕΑΝΙΚΑ (15 – 44) «Ελένη» «Μεσημεριανή Μελέτη»
13.00 – 13.15 24,7 15,9
13.15 – 13.30 30,6 15,4
13.30 – 13.45 24,2 14,8
13.45 – 14.00 20,0 24,5
14.00 – 14.15 21,9 24,3
14.15 – 14.30 22,1 18,3
14.30 – 14.45 23,3 13,8
14.45 – 15.00 25,6 13,7
15.00 – 15.15 18,4 11,4
15.15 – 15.30 23,3 7,7
Μ.Ο 23,0 17,7

perastikos είπε...

1.25 Μα (ρεαλιστικός) στόχος του Σταρ δεν είναι η πρωτιά, είναι δεδομένο για αυτούς (και για μας) ότι δεν θα την έχουν, τουλάχιστον για φέτος. Στόχος είναι να ανεβάσουν τη μεσημεριανή ζώνη, που αν διατηρήσουν τα χθεσινά ποσοστά, το καταφέρνουν. Με Παλαιτσάκη καλεσμένη πάντως δεν περίμενα νεανικά πάνω από 14. Ήταν έκπληξη! Η Μενεγάκη είναι εντελώς ανεπηρέαστη, κρατιέται στα ποσοστά της ακόμα και με αδιάφορες εκπομπές όπως χθες. Άρα, το αποτέλεσμα μεταξύ της "κόντρας" τους έχει κριθεί.

Ανώνυμος είπε...

Ειχε δυνατα θεμματα χτες με Ρουμπεση,σχολιασμο πρωινης ζωνης κ.α που δεν θυμαμαι τωρα,τελειωσε και μιση ωρα πιο νωρις.Απο οτι ειδα το τελευταιο μισαωρο εκανε μονοψηφια τις προηγουμενες μερες.