Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

NO WAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TEYXOΣ 2οοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

      
          Το 2ο τεύχος έρχεται, όσοι δεν το κάψατε, θα το κάψετε!!!
          Ο,τι πιο θεόκουλο έχετε διαβάσει, έρχεται...Εσείς απλά.....
    ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                   

         Π  Ε  Ρ  Ι  Ε  Χ  Ο  Μ  Ε  Ν  Α

Σελ 4: ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ: ''Θέλω να παίξω στην Επίδαυρο, να ενσαρκώσω την Α-γάβ-η από τις Βάκχες''. 
Σελ .6: ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: ΄΄Ζω την απόλυτη επιτυχία στο Star''
Σελ 8: Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΞΕΣΠΑ: ΄΄Εμπαθείς και υπερβολικοί όσοι υποστηρίζουν οτι έχουμε κάνει γρανίτα την Κορομηλά από το γλύψιμο... Να πουν σορμπέ να το δεχτούμε!΄΄
Σελ 10: ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ: ΄΄Θα γύριζα στην TV για να κάνω δελτίο είδήσεων, θα δεχόμουν ακόμη και να βάψω το μαλλί καστανό, μέχρι και την περούκα της Οικονομάκου θα έβαζα΄΄....
Σελ 12: ΛΕΝΑ ΑΡΩΝΗ: ΄΄Οταν έχω αϋπνίες, βάζω σε dvd τις εκπομπές μου και κοιμάμαι στο δίλεπτο...Ας μην κατηγορούν λοιπόν την ΕΡΤ οτι δεν είναι χρηστική και δεν φροντίζει για τον πολίτη΄΄
Σελ 14: ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ: ΄΄Δεν πρόκειται ποτέ να με δείτε σε παπαρατσικά... Αυτά τα κάνουν άλλοι κι άλλες΄΄
Σελ 16: ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ: Η ομάδα της εκπομπής γιορτάζει για την φετινή ανεπανάληπτη επιτυχία....
Σελ 18: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ: ΄΄Δεν αλλάζω ποτέ απόψεις και λευκαντικό δοντιών΄΄
Σελ 20: ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ STAR ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ: ΄΄Μη λούσετε ποτέ μαλλί΄΄....
ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΣΙΛΙ: ΄΄Αν δεν έχεις θέμα, γίνε εσύ το θέμα''
ΑΔΕΡΦΕΣ ΡΑΝΤΗ: ΄΄Να τρεμουλιάζει η φωνούλα όταν παίρνεις συνέντευξη από βλαχοσελέμπριτι και μετά στο σπικάζ δώστα όλα!!!!΄΄
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: ΄΄Γιατί να μουχλιάζεις καμακώνοντας τις περδικόστηθες στη Μύκονο στη τζαμπουίτα ,ενώ μπορείς να βγάλεις και χαρτζιλίκι???''
Σελ 22: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΛΑΝ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ!!!!Θρίλερ με την εμφάνισή της στο Greek Idol!!!!Δεν θέλει να βάλει φούστα γιατί δεν αναδεικνύονται τα πόδια της!!!!!!Πανικός στη γερμανική διοίκηση!!!!!!!
Σελ 24: ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ: ΄΄Χάρηκα πάρα πολύ που με κέρδισε η Μπουλέ στο Dancing..Την θαυμάζω και την θεωρώ καλύτερη μου΄΄
ΣΕΛ 26:ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΚ!!!!!!!!
##Η ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ!!!!!(για καθαρή αναπνοή?????)
##ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΨΩΜΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΛ, ΑΑΑΑΑΑΡΑ??? Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΔΟΞΙΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
##Η ΦΕΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΘΙΚΤΗ!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ?? Η ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΦΕΤΑ!!!(Προσέχει τη διατροφή της??)
ΣΕΛ 28:ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΡΟΚΟΜΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ: ''Με ποιο δικαίωμα η κυρία Μενεγάκη σνομπάρει το εθνικό μας προϊόν????''
ΣΕΛ 30: ΕΞΑΛΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ:''Δεν τρώει το τυρί μας!!!!΄΄
ΣΕΛ 32: CRASH TEST: ΑΦΡΟΞΥΛΑΝΘΗ VS ΒΑΣΙ-ΛΥΣΣΑ!!!!!!
                ΜΑΧΗ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΚΙΣΣΑΒΟΥ!!!








       



15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σκρουτζ,πως τα σκεφτεσαι βρε θηριο ολα αυτα???η φαντασια σου καλπαζει.Να σαι καλα με εκανες και γελασα.Καλα εγω γελαω και μονη μου,(χτες)αλλα τωρα ξεκαρδιστηκα.Ειδικα εκει με την ελενη.Καλο βραδυ.
Κ.Μ

perastikos είπε...

Χαχαχαχα! Τι λες τώρα??????? Respect!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκρουτζ εχω λυθει απο τα γελια,ειδικα αυτο με της Ελενης Μενεγακη,τι να πω?ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ!!!Αλλα ετσι ακριβως κανουν τα μπαζοκαλανα,μπορει να το διακωμωδουμε εμεις εδω αλλα αυτη ειναι η καταντια τους!!!Ποσο καλυτερα θα ηταν τα πραγματα στην Tv χωρις την ανρθωποφαγια του σταρ και του αλτερ!

Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

Μενεγάκη!
Δημοσιεύθηκε: 09.06.11 11:34

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες. Αυτό το έχει αποδείξει αρκετές φορές με το να βρίσκεται στο πλευρό ανθρώπων που την έχουν ανάγκη. Τον τελευταίο καιρό έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα με τους ηλικιωμένους. Όλα ξεκίνησαν πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν άκουσε για τις νέες περικοπές στις συντάξεις. Αποκορύφωμα όλων ήταν ένα θέμα στις ειδήσεις, που παρουσίαζε ηλικιωμένους και ανήμπορους ανθρώπους να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Η Ελένη θέλησε αμέσως να βοηθήσει με τον τρόπο της. Αποφάσισε λοιπόν να στηρίξει οικονομικά αυτούς τους ανθρώπους με όποιον τρόπο μπορεί.
Συγκεκριμένα, ένα πολύ μεγάλο μέρος από τα ψώνια που κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση καταλήγουν σε χέρια ηλικιωμένων και απόρων της περιοχής της, οι οποίοι έχουν δει στα μάτια της Ελένης τον σωτήρα τους. Τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης καταλήγουν σε σπίτια ανθρώπων που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχαν χρήματα ούτε για τα απαραίτητα. Οι πρόσφατες φωτογραφίες της από τη λαϊκή της γειτονιάς της επιβεβαιώνουν αυτή την είδηση. Μάλιστα, κάποιοι από τους ηλικιωμένους που την αναγνώρισαν, έσπευσαν να την ευχαριστήσουν και να μιλήσουν μαζί της για τις ανησυχίες τους. Η Ελένη, πάντα χαμογελαστή, μίλησε για ώρα μαζί τους και τους καθησύχασε λέγοντας τους πως θα είναι δίπλα τους όσο μπορεί. Μάλιστα, σκέφτεται να διαθέσει κάποια χρήματα και σε ΚΑΠΗ των βορείων προαστίων για να βελτιωθούν οι υποδομές και οι συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων.
Πηγή: ΣΟΚ Celebrity & Style

Ανώνυμος είπε...

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι, όπως πάντα, αποκαλυπτική!

Διανύουμε την πιο δύσκολη χρονιά της τηλεόρασης.

Ήταν όντως η πιο δύσκολη, με εκπομπές στην ανυπαρξία, χωρίς σίριαλ και με πρόσωπα χωρίς δυναμική.

Ελένη Μενεγάκη. Νομίζω ότι είναι η τηλεοπτική σας αδυναμία.

Την αγαπώ πάρα πολύ, τη θεωρώ κομμάτι του εαυτού μου.

Δέχθηκε πολλά «πυρά», για αρκετά μεγάλο διάστημα, από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι χωρίζει.

Η Ελένη δεν έχει μάθει να κρύβεται. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καλά σε ένα γάμο και τον τραβάνε επί χρόνια για να μη χαλάσουν την εικόνα τους. Η Ελένη και ο Γιάννης, όταν έπαψαν να είναι καλά, πολύ έντιμα, είπαν «σταματάμε». Όποιον τολμήσει ή τολμούσε να πει κακή κουβέντα για τον Γιάννη, τον «έσφαζε όρθιο». Για την Ελένη, ο Γιάννης θα είναι πάντα ο άνθρωπος της και ο πατέρας των παιδιών της.

Της στοίχισε, θεωρείτε, τηλεοπτικά;

Καθόλου. Η Ελένη πάντα ακολουθούσε το δρόμο της καρδιάς της. Όλα τα κάνει με πάθος. Όταν μια γυναίκα με τρία παιδιά αποφασίζει να βάλει τέλος στο γάμο της, σημαίνει ότι προηγουμένως έχει παλέψει. Έχει μια έντιμη σχέση με τον εαυτό της, τον άντρα της, τους ανθρώπους που την περιβάλλουν.

Πιστεύετε ότι θα παντρευτεί ξανά;

Αν το θέλει, γιατί όχι; Γιατί να μην κάνει ένα ακόμα παιδί; Μη βάζεις φρένο σε ότι σε κάνει ευτυχισμένη και μην απαντάς σε κάθε κομπλεξικό ή κομπλεξική που θα ήθελε να έχει τη ζωή σου αλλά δεν μπορεί. Αυτό το μήνυμα θα ήθελα να της στείλω.

Λιάγκας-Σκορδά. Περιμένατε την επιτυχία τους;

Πίστευα από την πρώτη ημέρα της σχέσης τους ότι θα ταίριαζαν και τηλεοπτικά. Σε ένα meeting, είχα πει πως, αν ήταν στο Mega, θα ήταν οι μόνοι που θα μπορούσαν να χτυπήσουν την Ελένη. Τότε γύρισε η Φαίη και μου είπε: «Τι λες;». Τελικά, τα κατάφεραν και είναι οι νικητές της ζώνης.

Καραμέρος-Χαριτάτος. Δυσκολεύτηκαν πολύ φέτος.

Έφεραν την ανατροπή, αλλά στην πορεία έχασαν το δρόμο τους, τους έφυγε η χαρά. Δεν ήταν έτοιμοι για τη φθορά και έβγαλαν κακίες. Όμως, έχουν τηλεοπτική αξία.

Λέγεται ότι ο Παπαδάκης θα κάνει το πρωινό 8 με 12...

Θα είναι ισχυρός ανταγωνιστής. Τον Παπαδάκη τον φοβάσαι. Δεν περνά απαρατήρητος!

Γιάννης Λάτσιος. Για μια ακόμη χρονιά, έκανε την έκπληξη στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars».

Είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και πολύ μορφωμένος. Όταν ήταν με την Ελένη, του έκανα πλάκα ότι θέλω να τους κάνω δίδυμο, κι ας αποσυρθώ μετά. Από εκεί και πέρα, όμως, όταν είσαι διευθυντής προγράμματος, είναι ασύμβατο να είσαι και σε μια κριτική επιτροπή και να σε φωνάζουν με υποκοριστικά.

Τατιάνα Στεφανίδου. Φέτος, είχε μια σχετική πτώση, εν συγκρίσει με τα νούμερα που έκανε στον ΑΝΤ1.

Όποιος νομίζει ότι η Τατιάνα είναι εύκολος αντίπαλος, δεν είναι… στο σωστό δρόμο. Η Τατιάνα και από τον πάτο μπορεί να σηκωθεί πολύ γρήγορα στην κορυφή.

Χριστίνα Λαμπίρη.

Μου αρέσει πάρα πολύ.

Ελεονώρα Μελέτη, Ένα πρόσωπο που αρχικά δεν πιστέψατε…

Δεν την πίστεψα στον «Πρωινό καφέ». Φόρεσε τις μπούκλες της Ελένης, δεν ήταν δίκαιο ούτε για εκείνη. Υποτίμησε τον εαυτό της και την εγκλώβισαν σε μια ψεύτικη εικόνα. Και εκείνη, αν ήταν σπίτι της τότε, ανάμεσα στις δύο εκπομπές την Ελένη θα επέλεγε.

Σας αρέσει τώρα;

Πάρα πολύ. Ο Μαλέλης την άφησε ελεύθερη, ο Μάλλης είναι στο ακουστικό της και η Ελεονώρα έβγαλε το αληθινό της πρόσωπο. Μπορεί να μην είναι η πρωινή μου επιλογή, έχει όμως τηλεοπτική αξία.

Ρούλα Κορομηλά.

Φοράει ωραία παντελόνια! Δεν θα της κάνω κριτική, γιατί, απ’ ότι έχει δηλώσει η ίδια, δεν τις διαβάζει, δεν την αφορούν. Σε ένα οποιοδήποτε δικό μου προγραμματισμό, πάντως, δεν θα χωρούσε η Ρούλα.

Ευγενία Μανωλίδου.

Είναι το πιο υπερεκτιμημένο πρόσωπο της τηλεόρασης. Υπήρχε όσο μιλούσαμε για εκείνη, ξεχάστηκε όταν έγινε «ένθετη». Ήταν μια τηλεοπτική περσόνα για ξένα projects Στο «Dancing with the stars daily», βούλιαξε στον καναπέ της. Δεν μπορούσε να παίξει μπάλα!
EΓΩ Weekly

Ανώνυμος είπε...

3.45 ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?????
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Σπερααααααα,Σκρουτζ οπως παντα απολαυστικος!:))))))

Στα της συνεντευξης Κουτσελινη...
Αφου αγαπαει τοσο πολυ την Ελενη γιατι οταν ηταν στο αλτερ την σεζον 09 αρχισε να την κανιβαλιζει μεσα απο το μπλα-μπλα???
Τηλεοπτικη αξια ο Καραμεροχαριτατοι?Ναι την ειδαμε(την αξια) στα δυσκολα...Εαν του χρονου δεν τους παρει κανεις(με την καλη εννοια)δεν θα λειψουν ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!
Δεν ειναι σωστο λεει να εισαι διευθυντής προγράμματος,παραλληλα να εισαι σε θεση κριτη και να σε φωναζουν με υποκοριστικα...
Το οτι καθε τελος σεζον οταν ηταν στο αλτερ βλεπαμε σε ΟΛΕΣ(!) τις εκπομπες την αφεντομουτσουναρα της LIVE(!) μαλλον το ξεχασε..
Μια αυτη και ενας ο Μαλελης,δηθεν ταχα μου κατακρινουν αλλα το μο..νι τους χτυπαει παλαμακια για ηταν στην θεση του θειου Λατσιου!
Για δες πως αντιμετωπιζουν το πατατρακ της Τατιανας φετος...Οσο πιο κομψα μπορουν
"Φέτος, είχε μια σχετική πτώση, εν συγκρίσει με τα νούμερα που έκανε στον ΑΝΤ1."
Ε οχι και "σχετικη πτωση" αγαπη μου!Ε ΟΧΙ!!!Κατρακυλα το λες,οταν απο τα σταθερα 23αρια και 25αρια τοσο σε συνολο οσο και σε 15-44 στον αντ1,φετος στο σταρ μια σεζον ολοκληρη κανει μονοψηφια νεανικα και συνολο κοντα στο 13%,μην μας καινε αλλο!Δυστηχως γιαύτες δεν ειμαστε τοσο θεοκουλες για να μην ξερουμε τι μας γινετε!
Οσο για το σχολιακι "από τον πάτο μπορεί να σηκωθεί πολύ γρήγορα στην κορυφή" το ειδαμε φετος που ακομη και η επαναληψη του Τουρκικου της ριχνει στ'αυτια!
Το οτι της αρεσει η Λαμπιρη και προφανως ΟΧΙ η εκπομπη της μαλλον θα πρεπει να προβληματισει την ..Λαμπιρη!
Η Νονορα λεει εβγαλε το αληθινο της προσωπο..
Τωρα αυτο το ειπε για καλο??
Δηλαδη θεωρει την κατινια και την κιτρινιλα που βγαζει καλη?Η αληθεια ειναι οτι αυτο το προσωπο φροντισε να το βγαλει ακομη οταν ηταν στον αντ1 εκει λιγο πριν φυγει με τα μπινελικια στην Λασκαρη,ποση καταπιεση να αντεξει το κοριτσι...
Οσο και να θες να την κρυψεις την κατινα που κρυβεις μεσα σου καποια στιγμη θα την βγαλεις!Το ειδε αυτο το σταρ και το τσιμπησε το κελεπουρι,μην χασει,νταλε κουλαε βεβαια!
Απο την αλλη μου την δινει που με το στανιο προσπαθουν καποιοι ντε και καλα να μας πεισουν για την πετυχημενη πορεια της εκπομπης της...
Την πορεια του 11 και 12%!Σε αλλους το συγκεκριμενο ποσοστο το βλεπουν πατο,στην Νονορα θριαμβο...
Επισης αυτο που με τρελαινει ειναι οτι την εκπομπη της Νονορας την βλεπουν καταπληκτικη και για τα μεσημεριανα λενε οτι εχουν παιθανει..
Μα οι ιδιες εκπομπες δεν ειναι?Με ακριβως ιδιο περιεχομενο???

"Σε ένα οποιοδήποτε δικό μου προγραμματισμό, πάντως, δεν θα χωρούσε η Ρούλα."
Ουτε εσυ σε εναν δικο της...

Και για να μην λετε συμφωνω και σε καποια μαζι της,οπως αυτα που λεει για την Μανωλιδου,το οτι στον αντ1 ειχαν εγκλωβισει την εικονα της Μελετη προσπαθοντας να την κανουν να μιμιθει(κακιστα) την Ελενη,το οτι οι Καραμεροχαριτατοι εβγαλαν πολλες κακιες και φυσικα το καλυτερο ειναι αυτο που λεει στην Ελεν και το οποιο θα πρεπει να γινει μοτο στην ζωη μας!
"Μη βάζεις φρένο σε ότι σε κάνει ευτυχισμένη και μην απαντάς σε κάθε κομπλεξικό ή κομπλεξική που θα ήθελε να έχει τη ζωή σου αλλά δεν μπορεί"
Χαρισμενο σε ολες αυτες τις κομπλεξικες που 2 χρονια τωρα εχουν φαει τα λυσσακα τους και τρεφονται απο τις σαρκες της βασιλισσας!!!

"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σε ολους
Τιβιολα εχεις δικιο,πραγματικα οταν ηταν στο αλτερ την ψιλοεκραζαν την ελενη οχι ομως οσο οταν εφυγε(η κουτσελινη), τοτε ηταν που την ξεσκισαν.Για χαρη της τοτε η ελενη βγηκε και μιλησε στην σκορδα.
**Αλλα και οι καραμεροι τηλεοπτικη αξια.
Μηπως η κουτσελινη καλοπιανει για να γυρισει στην τβ???
**Τιβιολα σαν αρχισυντακτρια της ελενης θα ταν καλη η θα την εκανε κατινα?????.Αν και νομιζω η ελενη δεν ειναι του χεριου της (και κανενος εμενα παντως μου βγαζει κατι σαν σιδηρα κυρια, ξεροκεφαλη και αμετακινητη)
**Τι μυαλα που εχουν ορισμενοι,το τι εχει ακουσει αυτη η γυνναικα δεν λεγεται,σε μια αναρτηση(πολυχρονιου) στου ακατανομαστου της προσαπτει καποιος οτι αυτη φταιει για την αποβλακωση,την αποχαυνωση της νοικοκυρας και κατ΄ επεκταση της ελλαδας.Η ερμη η ξανθια τι αλλο θα ακουσει.Βεβαια αυτο της δινει αξια ετσι και αλλιως,"μα μια ξανθια να φταιει για την καταντια μας"
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΚΜ
Βασικα το κραξιμο αρχισε πριν φυγει η Κουτσελινη κατι το οποιο μου προκαλεσε και συνεχιζει να μου προκαλει εντυπωση(καλα οχι οτι δεν με πιανει και ο υπνος,αλλα λεμε..)
Προφανως υποθετω πως η διοικηση του αλτερ ειχε δωσει εντολη τοτε και η Ζηνα μπορει να μην ειχε φυγει ακομη αλλα δεν ειχε καμια "δυναμη" στο να αποτρεψει αυτο το ανευ προηγουμενου ξεσκισμα που ακολουθησε και αργοτερα 10 φορες πιο πολυ απ'οτι οταν ηταν και η ιδια εκει!
Υποψην δεν ξεχνω και το ανευ προηγουμενου γλυψιμο προς την Ελενη με το οποιο επισης δεν συμφωνω(για να μην λενε ορισμενοι..)Γιατι την περιοδο που εγλυφαν την Ελενη πατοκορφα,εσκιζαν τον Αρναουτογλου και την Μελετη!
Εγω αυτο που θεωρω σωστο ειναι να υπαρχουν και τα 2 απλα να υπαρχει και ενας ουσιαστικος λογος για να κανουν ειτε το ενα ειτε το αλλο,οταν πρεπει και φυσικα με τροπο ο οποιος δεν προσβαλει!
Ζω και εγω σε ενα κοσμο αγγελικα πλασμενο...
Φυσικα αυτο δεν παιζει μιας και ετσι δεν κανουν νουμερα αφου αναγκαστικα πρεπει να προκαλουν μπας και τους δει κανεις!(η ετσι νομιζουν αυτοι τουλαχιστον)
Η Ελενη τοτε εκανε πολλα χαρη της Κουτσελινη τα οποια σε αλλη περιπτωση δεν θα εκανε εικαζω,οχι μονο βγηκε στην Σκορδα ειχε δωσει συνεντευξη στην Τσιμτσιλη,ειχε φιλοξενησει την ιδια την Σκορδα στον καφε τοτε που δεν την ηξερε ουτε η μανα της,μεχρι και τον Παπουλια ειχε φερει στο πανελ της(...),φυσικα ολα αυτα ηταν κατα καποιο τροπο και δημοσιες σχεσεις μιας και το μπλα-μπλα τοτε την ειχε στα ωπα,ωπα!Αλλα ετσι πανε αυτα καλως η κακως!Αυτη η υπερβολη παντως εμενα στον υπερθετικο βαθμο(αρνητικη,θετικη)θα το ξαναπω δεν μου αρεσει,καλο θα ηταν να υπαρχει ενα μετρο αλλα ποοουυυ???

Οσο για το αν θα ηταν καλη η Κουτσελινη σαν αρχισυντακτρια στην Ελενη,Βιργινια Λεουση δεν ειμαι αλλα τα τελευταια δειγματα της στο αλτερ μονο προχωρημενα δεν τα λες οποτε νομιζω πως θα την πηγαινε ακομη πιο πισω!
Αυτο δε που με τρελαινει ειναι οτι η Κουτσελινη τα χωνει στην Κορομηλα επειδη την θεωρει παλιακια πλεον και το λεει αυτο μια γυναικα που με τις επιλογες και τις εκπομπες που εστηνε πηγε την τηλεοραση μια 10ετια πισω!
Μαλλον δεν μπορει να χωνεψει οτι δεν μπορει να παρει την θεση της Ρουλαρας στον alpha που πιστευω οτι πολυ θα ηθελε μιας και κανενα αλλο καναλι δεν θα την επαιρνε(και ουτε προκειτε να την παρει)

Αυτο παλι με τον Πολυχρονιου?Τοσο προβλεψιμο!Ηταν καιρο τωρα στην απ'εξω(ουτε για την Γιουροβιζιον τον καλεσαν τα μεσημεριανα..) και σου λεει κατσε να πω τιποτα για την Μενεγω μπας και βγω απο την αφανεια που με δερνει!Ασε που δεν μπορει να χωνεψει ΚΑΙ αυτος οτι η Ελενη προχωρησε,εκανε σουπερ καριερα,εκανε χρημα και ειναι πλεον μια διαχρονικη αξια σε αντιθεση μ'αυτον που δεν θυμαται κανεις παρα μονο οταν κανει αναφορα στο ονομα της!Επισης μαλλον εχει τσουχτει που καποτε ειχε μπει απεναντι απο τον Πρωινο καφε και εφαγε τρελη φολα απο την Ελεν!
Παντως κατι τετοια ατομα σαν και αυτον για εμενα δεν θεωρουντε αντρες,δειχνουν τι πρεσβευουν δηλαδη το απολυτο τιποτα και δειχνουν επισης οτι ηταν ειναι και θα παραμεινουν σκουπιδια!!!
Τελος για το οτι καποιοι θεωρουν οτι εχουμε φτασει σε αυτην την καταντια σαν χωρα φταιει η Μενεγακη και καθε Μενεγακη απαξιω και να απαντησω!Διοτι οταν η Μενεγακη δουλευε αυτοι προφανως ετρεχαν να γλυψουν κανενα αρχιδι απο καποιο βουλευτη-υπουργο μπας και τους βολεψει σε καμια θεσουλα,την οποια θεσουλα φυσικα και δεν αξιζαν!Αυτο ειναι το συστημα μας να το χερομαστε!!!

Καλο απογευμα,καλο weekend να εχουμε παιδια!:))

"Tiviola"

Skroutz είπε...

Hi παίδες!!!
@Η επίθεση στη Μενεγάκη άρχισε μόλις έφυγε η Κουτσελίνη, πιο πολύ θυμαμαι το περιστατικό που η Παλαιτσάκη και η Κουσκουρή έκραζαν τη Μενεγάκη που φορούσε γυαλί ηλίου και αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές για καλοκαίρι..
@Όντως πριν την έγλειφαν απίστευτα, τα έχωναν στον Αρναούτογλου και τη Μελέτη την έιχαν ταράξει στο κράξιμο.Η ίδια η Κουτσελίνη είχε βγει και είχε πει οτι πρέπει να πάει σπιτι της. Φυσικά οταν η Μελέτη πήγε στο Star, σταμάτησε και το κράξιμο...
@Μα να έχεις γυρίσει ολόκληρη εκπομπή κονσέρβα, να έχεις από Dwts Συνατσάκη και Τρύφωνα και να σε τρώει στα νεανικά το Best Of του Δέστε τους???Αααααααχ ξέρω ποια θα έχει νεύρα το 3ημερο...
@Φήμες οτι η Χρουσαλά θα αναλάβει το καλοκαιρινό του ΑΝΤ1... Σιγά μην αφήσει τις σκούνες του συζύγου, τα χαβιάρια και τα σούσια για να ξυπνάει πουρνό πουρνό να κάνει τα ρεπά του Παπαδάκη και των μπαλαμιών...
@Ξέρω κι εγω ποια θα ειναι στο πανελι του Πρωινού tous του χρόνου(αν υπάρχει βέβαια...).Ποια?? Η Ελεάννα Τρυφίδου , η οποία προτάσσει την κορμοστασιά της για να υπερασπιστεί τον κουρασμένο Λιάγκο... Αυτό που ολοι οι τιβιπερσόνοι είναι κουρασμένοι λες και κουβαλούσαν μπετά στην οικοδομή?? Βρε δεν μας χ@@ετε...
@Σιγά σιγά θα μας πει και η Σίσσυ Χρηστίδου οτι κουράστηκε(να κάθεται στον καναπέ, να γράφει στο Τουίτερ, να αλλάζει χρωμοβαφή και να την πληρώνουν οι Γερμανοί τάχα γιατί κάνει εκπομπή...)
@Όσο για την κατάντια σε αυτή τη χώρα αυτό που φταίει είναι η νοοτροπία κάποιων να μην κάνουν κάτι για να καλυτερέψουν τη δική τους ζωή αλλά να προσπαθούν να χαλάσουν τη ζωή των αλλων.. Πόσες καμμένες πια..
@Χαμός από τουρκικα το καλοκαίρι, η μούσα της Tiviolas θα έχει στήσει πανηγύρι(και κανα γκρουπ στο Fb που θα μιλάει, θα απαντάει, θα αποθεώνει, θα κράζει, θα πληροφορεί, ολομόναχος βέβαια...)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα και απο εμενα!ΑΛΕΞ ΕΔΩ!Ποσο μου αρεσει που βλεπω μια κουβεντα χωρις χουλιγκανιλικια ρε παιδια!Μπραβο!!!Δυσκολα πλεον συναντας αυτο το πραγμα σε μπλογκς!

Εβλεπα πριν tv weekend και ειχανε θεμα την εκπομπη του Κωστοπολου και το προβλημα που παιζει με αυτον και τους Γερμανους,καταρχας παλι καλα να λεμε που δεν καταλογισαν το οποιο προβλημα εχουν αυτοι στην ..Μενεγακη!Βλεπεις εχουν φτασει στο σημειο που οτι και να γινετε να λενε οτι φταιει αυτη!
Στο δια τ'αυτα τωρα,μα να εχεις εκπομπη η οποια κανει πολυ καλα νουμερα,να εχεις παρει πολυ καλες κριτικες και παρολ'αυτα να ειναι αμφιβολο για το αν συνεχισεις την επομενη σεζον?Το ιδιο ισχυει και για το ζευγος του mega!Κατι τετοια θα βλεπει και η Ελενη Μενεγακη και θα γελαει,διοτι γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος!
Τι και αν ειπαν τα χιλια μοιρια για την την πορεια της εκπομπη της?Τι και αν λενε οτι παιρνει απιστευτα χρηματα και οτι βαζει μεσα το καναλι?Ειναι η μονη που εχει συμβολαιο για αλλα 2 χρονια σε τοσο δυσκολους καιρους οταν την ιδια στιγμη παρουσιαστες και παρουσιαστριες που νομιζουν οτι με μια σεζον επιτυχιας εχουν δεσει τον γαιδαρο δεν εχουν ανανεωσει ακομη και τωρα που εχουμε φτασει μεσα Ιουνιου!
Δεν νομιζω οι Γερμανοι που μεχρι τωρα εχουν αποδηξει αν μη τι αλλο οτι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το χρημα να εχουν χασουρα απο την εκπομπη της Ελενης,εαν ειχαν προφανως θα την ειχαν σουταρει αλλα προφανως καθε αλλο παρα ζημια τους κανει και παρα την πτωση της στο συνολο τηλεθεασης!
Και ολα αυτα ειναι τοσο προφανη αν κατσει να τα σκεφτει καποιος αλλα η ζηλεια καποιων τους τυφλωνει τοσο πολυ με την πλυση εγκεφαλου που τους εχει γινει 2 χρονια τωρα απο τις εκπομπες "καλοπιστης" κριτικης και δεν ξερουν τι λενε!
Αυτα ειχα να πω και εγω!
Καλο Σαββατοκυριακο,Αλεξ!:))

Ανώνυμος είπε...

καλημερα παιδακια!!!!
Ως συνηθως συμφωνω παλι σε ολα.
Τι πρωτοτυπο εεε!!!!
Θυμαμαι το κραξιμο στην μελετη, θυμαμαι και το κραξιμο στον αρναουτογλου.Θυμαμαι ομως δεν ειχαν αδικο αυτοι που τους εκραζαν.Δικαιολογω τους κατακαημενους πανελιστες και οχι μονο, γιατι πολυ απλα τους εδιναν δικαιωματα.Ο δε αρναουτογλου κλαιγοτανε συνεχεια και εδινε λαβες,ενω η μελετη προκαλουσε με τα καθημερινα σχεδον εξωφυλλα και δηλωσεις που εκανε καθε τρεις και λιγο.Η ελενη και καποιος να την εθαβε δεν απαντουσε και περνουσε απαρατηρητο το καθε αρνητικο σχολιο.
Θυμαμαι την παλαιτσακη (εκτος απο αυτα που λετε εσεις)να ωρυεται εξαλλη γιατι λεει αλλαζε τσιμπιδακι στα μαλλια και τα νουμερα εφταναν στα υψη και οτι ο καφες ασχολειται με ανουσια πραγματα,ενω ο αρναουτογλου ειχε πιο ωραια λεει εκπομπη με ποικιλα θεμματα.
Καπου τελευταια ειδα την αξεχαστη μαλβινα να υπερασπιζεται την κορομηλα γιατι και αυτη θεωρουνταν αμορφωτη,οποτε δεν ειναι μονο η ελενη που κατηγορειται.
Οπως ελεγε η μαλβινα "ψυχαγωγια κανει τι θελετε να μιλαει οπως η αρβελερ"??
Αλεξ εχεις δικιο σε οτι λες ετσι ακριβως ειναι η αλλιως "η εκδικηση της ελενης" χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!Αστους τους αλτεριστες και σταριστες να τρωνε τα λυσακα τους.Ας τα χαιρονται τα νουμερα οι σκορδαλιαγκες,ακομη και να υπογραψουν(που θα υπογραψουν)μειωμενα θα ναι τα λεφτα.Αστον τον κωστοπουλο που σωνει και καλα θελει να μας πεισει οτι η σκορδα ειναι η νεα βασιλισσα.Αφραγκη και ασχημη (ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ, ΚΑΚΙΑ ΚΑΚΙΑ):))
ΦΙΛΑΚΙΑ ,να περνατε καλα Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Gossip Quiz
Η απίστευτη συμπεριφορά της παρουσιάστριας
Αν και η ίδια θέλει να προβάλει το προφίλ της πολύ γλυκιάς και ευγενικής παρουσίας, η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η δημοσιότητα που απολαμβάνει την έχει αλλάξει προς το χειρότερο.

Η γνωστή παρουσιάστρια που συζητιέται αρκετά τον τελευταίο καιρό μόλις και μετά βίας χαιρετάει τους συναδέλφους της στο κανάλι που εργάζεται- και όταν το κάνει, είναι τυπική, ψυχρή και απόμακρη. Εκείνοι έχουν μείνει έκπληκτοι και αναρωτιούνται τι μεσολάβησε και έγινε ξαφνικά τόσο επηρμένη, τη στιγμή ειδικά που δεν θα έπρεπε να είναι και τόσο σίγουρη για το τηλεοπτικό της μέλλον.
Από το Yupi.gr
Για ποια χτυπάει η καμπάνα άραγε?

Ανώνυμος είπε...

απο το yupi???το yupi δεν γραφει παπαρες ως συνηθως.Εκει που λεει "τελευταιο καιρο" δειχνει οτι η κυριουλα ειναι νεα στο κουρπετι ποια να ναι, ποια να ναι????
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Λεει η Κουτσελινη οτι η Ρουλα δεν θα χωρουσε σε ενα δικο της προγραμματισμο...
Προφανως Ζινακι Κουτσελινακι ουτε εσυ χωρας στον δικο της...
Οποτε κατσε σπιτι σου και κανε οτι κανουν ΟΛΟΙ οι τελειωμενοι αυτης της πιατσας
τι?
κατα καιρους δινε συενετυξεις σε περιοδικα και ριχνε την χολη σου μπας και ακουστεις!!!


poso geloios einai o tvnea???, kapoios
anarotiete poy einai to simeio poy leei kala logia gia thn menegaki???
Xtes to perase kai shmera koytsoyrepse to mnm(thn arxh).
Proti fora vlepo na aferoyn na svinoyn meros enos mhnumatos