Καλώς ήρθατε και στα Skroutzομέρη... Θέμα μας η TV και η κριτική της, με απόλυτα σατιρικό τρόπο... Το motto μας:Αν έχεις χιούμορ διάβαινε!Ψηφίστε, σχολιάστε, αλλά κυρίως ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΑΑΑΑ!!ΤΟ SKROUTZTV ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ, ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤWITTER!!!ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤΟ @SKROUTZBLOG

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΑΝΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ....

            

Φυσικά και είδα την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη σήμερα, τι Skroutztv είμαι;
Γενικό σχόλιο: Μου άρεσε αυτό που είδα!
Δεν περίμενα να δω κάτι το συγκλονιστικά διαφορετικό στην εκπομπή, οι αλλαγές που έκανε πάντως μου άρεσαν...
@Καταρχήν το στούντιο!Επιτέλους έφυγαν τα κατάλοιπα της Ρούλας Χάμου, τα χρωματάκια και το ξύλινο παρκέ ωραιότατα, απέχουν έτη φωτός από το Lego στούντιο της Ράλλη και το ΤΗΛΕΦΩΣ στούντιο της Τσιμτσιλή..
@Σε ο,τι αφορά τους συνεργάτες της, οι άντρες έχουν λέγειν και μου αρέσει που δεν τη γλύφουν(βλέπε Αρης, Φαίδωνας), η κυρία δεν πολυμίλησε, ίσως να φταίει και το άγχος της πρώτης ημέρας...
@Επίσης, επιτέλους είχε θέματα η εκπομπή, με σχολιασμό ελεύθερο και εναλλαγές... (Να δω Ελένη να σχολιάζει πρεμιέρες πρωινάδικων....)Ακόμη, μου αρεσε που η Ελένη ήταν ανοιχτή σε πράγματα και θέματα, που σημαίνει οτι θα το πάρει πάνω της... Ελένη ζουμε στο Τwitter να σε δούμε....
@Σε ο,τι αφορά τους καλεσμένους, σόρι αλλά τη Βίσση τη βαριέμαι απίστευτα, η Μακρυπούλια δεν εκατσε πολύ αλλά με εκνευρίζει αυτή η δήθεν ξινίλα της, και μου άρεσε η Λέχου γιατί ίσως είχε κάτι ενδιαφέρον να πει.
@Στα πλην, οι έρευνες του Γρηγόρη. Πραγματικά βαριέμαι, όχι άλλο κάρβουνο!
@Και έβαζες και σε ζάπινγκ τη Ράλλη η οποία είχε θέματα από το μπλογκ του Γουμενίδη, σχετικά με την παρουσιάστρια που διέρρευσαν οι στιγμές της στο διαδίκτυο... Πειράζει που βαριέμαι με τα κουίζ φρικτά... Επίσης, το παρατράσισαν σήμερα...
@Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Μαλέλης λύσσαξε με τη Μενεγάκη όταν πήγε στη μεσημεριανή ζώνη....Το κακό είναι οτι δεν μπορούν να την παίξουν μπάλα ούτε σε καλεσμένους, ούτε σε τίποτα.
@Ασχετο, αλλά πόσο πρέπει να λυσσανε οι μεσημεριανούδες ex kai νυν που δεν μπορούν να ξεκοκαλίσουν την πρεμιέρα;
@Κι έχεις και τη Νανά Παλαιτσάκη να σου λέει οτι η Μενεγάκη υποβιβάστηκε στη β κατηγορία... Δηλαδή βρε κοπελιά εσύ που ήσουν σε δελτίο ειδήσεων κι έκανες το πανέλι της Σκορδούς και της Λόη πήγες στη Δ Εθνική;
@Επίσης, βρήκε μίνι το φόρεμα της Μενεγάκη.... Φταίω εγώ τώρα να ξεψαχνίσω το σύμπαν να βρω αρχείο με τα εορταστικά της στον ΣΚΑΙ πού ήταν με μαύρη μάσκα, δαντέλα και λάγνο βλέμμα;
@Το δελτίο του Σταρ θα βάλει την Ελισάβετ Κυρίτση με τον εξυπνακιστικο τρόπο της να σπικάρει βίντεο με πρεμιέρα, γιατί σιγά που δεν θα την παίξουν!
@Αμέσως μετά έβαλα λίγο Μίλα, Πορτοκάλια, σκάσε και κολύμπα... Αυτές να μου το θυμηθείτε, έχουν δει όλο το Σεξ εντ δε Σίτι και εμπνεύστηκαν... Δεν βάζει και τον σύζυγο να κάνει τον Μίστερ Μπιγκ;
@Το γύρισα στο Δέστε τους να γελάσω, εφόσον η ιέρεια Ρούλα Κουσκουρή απέχει.... ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ, ΑΣ ΜΗ ΜΙΣΕΨΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΟΥΚΑ,ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ... ΤΟ ΞΕΡΩ, ΘΑ ΡΘΕΙΣ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ(ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ......)



40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ τρας σημερα το σταρ. Πραγματικα η αλλαγη ωρας στην ελενη, δινει αλλον αερα στην μεσημεριανη σαβουρα.
Σκρουτζ κανε οτι νομιζεις,μακαρι να γραφεις και εδω και εκει,εγω θελω να σε διαβαζω παντου,εχεις χιουμορ και αποψη.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.
Η νανουκα αφου θαβει την ελενη ως συνηθως, στο τελος για να δειτε ποσο αντικειμενικη ειναι λεει, οτι κονταινει το μηκος της φουστας η ελενη και το μακραινει η τσιμτσιλω χαχαχαχαχα ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ.
Καλο απογευμα,περιμενω να διαβασω την γνωμη σας για την ελενη.
Υ.Γ Σκρουτζ και εγω απο την παλαιτσακαινα αυτο μου εμεινε, δευτερη, τριτη κατηγορια(ε ρε χολη η κακομοιρα)και το μηκος της φουστας.
Η νικολαιδου ηταν λιγοτερο καυστικη,θελω να δω τι θα γραψει και η γιωτουλα.
ΤΙΒΙΟΛΑ ΑΡΓΕΙΣ.
Κ.Μ

Skroutz είπε...

@ΚΜ Η Νικολαιδου δεν είχε αδικο στο οτι δεν τρελάθηκε από τη χαρά της η Μενεγάκη που άλλαξε ώρα. Βέβαια, αν σκίσει και με διαφορά,μια χαρά θα πάρει τα πάνω της!Όσο για την Παλαιτσάκαινα, τα ξέχασε τα upskirt της Σκορδά;ΕΛΕΟΣ!!!!!
@Περαστικέ καλή αρχή, το e-mail μου φαίνεται στο προφίλ μου, φυσικά και θα σχολιάσω στις αναρτήσεις.

perastikos είπε...

:)
Είδα κι εγώ Μενέγκω, μέχρι και υπενθύμιση στο κινητό την έβαλα μην τυχόν και το χάσω, λες και δεν θα την παιξει το σταρ σε επανάληψη το βράδυ. Μέτριες οι αλλαγές, αν και δεν περίμενα τίποτα περισσότερο. Καλό του στούντιο και το γεγονός ότι είχε αρκετά θέματα ούτως ώστε να μην γίνει αυτό που γινόταν πέρσι, 1 ώρα σχολιασμός, 1 ώρα μαγειρική, 1 ώρα τα ζώδια με αποτέλεσμα να βαρεθείς. Οι έρευνες του Γκουντάρα θα μπορούσαν να λείπουν, είχε φάση όσο τις σατίριζε ο Μουτσινάς ή η Ζαρίφη, τώρα πια πέφτουν στο κενό. Επίσης και η μαγειρική ήταν λίγο...άκυρη για μεσημεριανή εκποπή αλλά φαντάζομαι ότι θα βοηθήσει να ανέβει ο μέσος όρος. Το ατού της Μενεγάκη είναι ότι θα έχει καλεσμένους πρώτης γραμμής ενώ η απέναντι τον Γουμενίδη. Ποιός να πάει καλεσμένος στη Ράλλη? Βλέπω φέτος η Μενέγκω να παίρνει το αίμα της πίσω....!

Ανώνυμος είπε...

Περαστικε χαλοου!!!εχασες επεισοδια???Το σταρ εριξε μαυρη πετρα πισω του.Εχει να αναφερει το ονομα ελενη μενεγακη εδω και μιαμιση βδομαδα.Επεσε μαυρο σου λεω,ουτε η μελετη δεν την αναφερει,ακομη και ο καλεσμενος να πει ΜΕΝΕΓΑΚΗ σφυρανε κλεφτικα και αλλαζουν θεμα.
Βαριεμαι ερευνες γρηγορη,βαρεθηκα βισση,ωραιος ο φωτισμος και τα χρωματα στο στουντιο.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα!
Τι μου αρεσε και τι δεν μου αρεσε στην πρεμιερα της Ελενης!

Μου αρεσε:
Το νεο σκηνικο(επιτελους)ειναι πιο ζεστο σε σχεση με το περσινο που εμοιαζε με λουνα παρκ!
Το 'γλυκο" αχγος της Ελενης,καμια σχεση με περυσι που ηταν μεσ'τα μουτρα και την κακοκεφια!Λογικο θα μου πειτε και το ενα και το αλλο,περυσι ηξερε τι θα ακολουθησει μετα την πρεμιερα,φετος παιζει εκ του ασφαλους μιας και ξερει οτι μπλα-μπλα καπουτ,η Ραλλη δεν μπορει να παιζει αποσπασματα απο αυτην αφου παιζουν την ιδια ωρα!Μονο το δελτιο του σταρ θα κραξει το βραδυ και αυτο για ποσο?
Η ιδια η Ελενη η οποια με ενα μονο χαμογελο της φτανει για να σε καθηλωσει!
Το νεο πανελ το οποιο για πρωτη μερα ηταν λαλιστατο εκτος απο την κοπελια η οποια παρα ηταν μαγκωμενη(καποιο την ειχαν παρουσιασει και ως την "νεα" Σ.Σταματη..),εκτος και αν υπηρξε συνενοηση απο πριν οτι δεν θα πει και πολλα,πολλα!
Ο Κουτσογιαννοπουλος που Ok ο τυπος ειναι σταθερη αξια,το εχει πως το λενε!!
Η 'εκπληξη' της Ζετας!Προσεξατε την ωρα που βγηκε στο πλατω ετσι??13:45(!!)Σατανικο!
Ο stan γιατι το hit του "Ταξιδεψε με" με συνοδευε ολο το Καλοκαιρι και μου θυμιζει πολλα...!;))
Η Μπιλιου,απλα ΘΕΑ!
Ο Αλεξ απο το Mtv,γαματος τυπακος,αν τον αφησει να εξελιχθει θα εχουν καλη χημεια με το Λενιω!
Οτι θα μπορει να σχολιαζει τα πρωιναδικα..χαχα!

Δεν μου αρεσε:
Οτι εχουν κρατησει τις ερευνες του Γρηγορη!Τζιζους!Οπως λεει και ο περαστικος αυτη η ενοτητα ειχε πλακα οταν μαζι της ηταν ο Νικος Μουτσινας,τωρα δεν βρισκω κανενα λογο υπαρξης της!
Το θεμα του Τασου Τεριακη,οτι του φανει!
Η ενοτητα με την διακοσμηση,απλα για να γεμισουν ενα τεταρτο τηλεοπτικου χρονου!
Οτι για πρωτη επισημη καλεσμενη ειχαν την Κατερινα Λεχου!Οχι οτι δεν μου αρεσει η Λεχου,ισα,ισα!Απλα δεν ειναι στην επικαιροτητα.Θα ηθελα ενα πιο "πουληστερο" προσωπο,αλλα φανταζομαι οτι επειδη και η ιδια η Ελενη ξερει οτι στην πρεμιερα ολοι περιμεναν να δουν την ιδια κραταει τους ασσους για τις επομενες ημερες!
Οσο για την 'απολυτη' οκ περυσι την ειχε και με εικονα σε Link ζωντανα,η τηλεφωνικη συνδεση δεν μου ειπε και πολλα,θα προτιμουσα μια ζωντανη συνδεση,αλλα ηταν και στην Κυπρο παναθεμα την!

Αυτα τα ολιγα φιλοι μου καλοι!
Σας φιλω!
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

κατι ασχετο, αλλα δεν ξερω ποιον να ρωτησω.
Τα μυστικα της εδεμ μαλλον θα πανε 7-8,ωραια??η ζωη της αλλης που στο διαολο θα την βαλουν,αφου παιζει το τουρκικο στις 9.??δεν βλεπω καμια σαχλαμαρα, εδεμ και ζωη της αλλης ειδικα τα τρειλερ ειναι αστεια.
Καλουτσικο το τουρκικο του μεγκα,του αντ1 δεν με εμπνεει η εικονα(χεχεχε)
Κ.Μ

Skroutz είπε...

Τα ύστερα του κόσμου! Η Γιωτούλα λέει καλη κουβέντα για Μενεγάκη.... Φυσικά δεν περιμένετε να πιστέψω οτι έπαθε ξαφνικά κρίση καλοσύνης...Μυρίζομαι οτι μάλλον η 1η συνέντευξη της Ελένης θα είναι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και στον Νικητέα ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο ψήνεται...
@Το Σταρ αχνα για Μενεγάκη,υπό άλλες συνθήκες θα την είχαν ξεκοκαλίσει...
@Το κορυφαίο είναι οτι έπαιξαν πάλι το θεμα της Ραλλη με τον Σταν, τι κι αν η Μενεγάκη τον είχε ολοζώντανα στο πλατό.. Ε ρε τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας φτάσει ο μπουχός...
@Κάτι διάβασα οτι θα ξανανοίξει και το Αλτερ αυριο... Αντε να δούμε τι θα παίζει η Σταματίνα...Με τη Σίσσυ Χρηστίδου θα τη βγάλει φέτο; Πρόκοψε....Μεταξύ μας ποιος χέστηκε ποιο πρωινάδικο θα βγει πρωτο? Αφού όλοι με τη Μενεγάκη ασχολιόντουσαν, είτε έβγαινε 1η, είτε 2η , είτε 3η.

Skroutz είπε...

ΚΜ μου η Ζωη της Αλλης θα παίζει στις 9, και το τούρκικο ή θα παίζει στις 10 ή στις 6 το απόγευμα. Εγώ ψηφίζω τούρκικο ΑΝΤ1 μόνο και μόνο για την κουκλάρα πρωταγωνίστρια με τις ματάρες!Αυτη του Μέγκα μοιάζει σαν κομπάρσα του Slumdog Millionaire, χάλι μαύρο.
@Μωρέ θα την πω την βραδινή κακία μου... Ο κύριος Μπούτος δεν ήταν που αποκήρυσσε τα λαϊκα, τα κουτσομπολιά και τα χαμηλού επιπέδου; Αααααααχ, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις......

Ανώνυμος είπε...

Καλα εεεε, ξαναειδα το τρειλερ απο την ζωη της αλλης, το μαχαιρι με το αιμα,(μαλλον ψαλιδι )ειναι για πολλες μουντζες.
Α σκρουτζ ολα και ολα και του μεγκα εχει ματαρες,δεστην και θα δεις.Την αδικουν τα μαλλια της,εχει κορμαρα παντως.Ο πρωταγωνιστης δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αν τον συγκρινουμε με τους αλλους τουρκαλαδες.
Η πολιτη δεν παει καλα,αφηνει σχολια που βριζουν μενεγακη,βισση,κ.α
Ρε κακια που υπαρχει,και εμεις θαβουμε ανθρωπους που μας ενοχλουν τηλεοπτικα,αλλα μεχρι εκει.
Μα να μισεις ανθρωπους που δεν σε πειραξα????για φαντασου αν βρεθουν στον δρομο τους καποιοι και τους πειραξουν τι θα παθουν.
Καληνυχτα.
Κ.Μ

Skroutz είπε...

Καλημέρες σε όλους! Τι κάνετε;
@Αναμενόμενα τα νούμερα της Ελένης, 25 σύνολο, 27 νεανικό, με μεγάλη διαφορα από τη Ράλλη.
@Αμ δεν την έπαθε μόνο η Ράλλη τη ζημιά, αλλά και η Τατιάνα, η οποία θα παραΜΙΛΑει μετά την ήττα απο το Δέστε τους... Μα πόσο πια να δούμε τον Χολίδη;;;;
@Το δελτίο Μέγκα και οι επαναλήψεις ΑΝΤ1 έχουν το κοινό τους και τελικά αυτοί θα είναι οι αντίπαλοί της.Οι άλλες δυο απλά θα παλεύουν μεταξύ τους. Σίγουρα όμως πρέπει να δουλέψει πιο πολύ.
@37% το δελτίο του Μέγκα χτες, αρχισε και η Εδεμ ντε.. Αντε να δούμε σήμερα που θα αρχίσει το Αλτερ.
@Αχνα του Σταρ για την πρεμιέρα, ούτε κουβέντα, ομερτά που λέμε... Εμ κάτι ήξεραν... Αφού και η Μπουτάρη σήμερα που την έφερε ως παράδειγμα, δεν ανέφερε το όνομά της...Πλάκα έχουν...
@Μες στα νεύρα θα είναι το πανελάδικο του Αλτερ που δεν θα μπορεί να ξεκοκαλίσει τις επιδόσεις της Μενεγάκη.. Ε ρε όλα τα κακά μαζεμένα...
@Αυτά προς το παρόν παιδιά μου, μάλλον το βραδάκι θα τα ξαναπούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΒΡΕ ΣΚΡΟΥΤΖ ΟΜΕΡΤΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.
Δεν ξερω εσεις αλλα εγω χτυπιεμαι απο τα γελια,που κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους ΣΤΟ ΣΤΑΡ
Δεν νομιζω να ναι τοσο ψηλα τα νουμερα,ο παλιομελας δινει πιο χαμηλο συνολο, γιατι νεανικο δεν αναφερει καθολου.
Στο ζαπιτ λενε οτι (15-44) εφθασε σε τεταρτο 36%.
Κακα τα ψεμματα, της μενεγακη ο αντιπαλος δεν ειναι ουτε η ραλλη(μαυρο χαλι) ουτε καποιος αλλος,η στραπατσαρισμενη εικονα της ειναι ο μεγαλος της αντιπαλος.
Φταιει και αυτη γιατι με τετοια κριση δεν λεει τιποτα για τον μισθο της,που σιγουρα οι γερμανοι τον εχουν πετσοκοψει.Πληρωνει την μυστικοπαθεια και τον εγωισμο της.Βγαινουν ολοι μα ολοι και κλαιγονται(απολυτα φυσιολογικο)και αυτη "δεν ενδιαφερει ο μισθος μου"
μωρε ενδιαφερει!!!!Με τα χαλια που εχουμε ολους τους ενοχλει, να ακουνε αυτα τα απιστευτα ποσα(εμενα δεν με αφορα).
Το σταρ σημερα θα κλαιει την μοιρα του.Ο μουτσινας πηρε μεγαλη πασα
Η μελετη εχασε απο το μεγκα,η ραλλη πατωσε και η τατιτσα εφαγε την σκονη του δεστε τους.
Καλημερα παιδακια
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ο γκουνταρας πρεπει να φυγει επειγοντως απο το πανελ. επειγοντως

perastikos είπε...

Scroutz check your email!

Ανώνυμος είπε...

Προσαρμογή dt
Πάντως όχι η presenter που θα αφήσει τους απέναντι να αλωνίζουν. Είχε φέρει today την επί του τηλεοπτικού Ζήνα Κουτσελίνη και τους πέρασαν από την καλή και την ανάποδη τούς everyone! Βλέπε Σκορδά, Χρηστίδου, Μανωλίδου, Λαμπίρη… τους πάντες!

Ανώνυμος είπε...

Μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τη χθεσινή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη.

«Θριαμβευτική» χαρακτήρισε την πρώτη εκπομπή της 41χρονης παρουσιάστριας, λόγω των υψηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημείωσε, ενώ για την εκπομπή «Made In Star»τόνισε: «Κατέρρευσε το μεσημεριανό της Νικολέττας Ράλλη».

Βέβαια, ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε να μιλάει για την εκπομπή «Ελένη» λέγοντας: «Δεν θα μείνει εκεί αλλά θα μείνει ψηλά. Σαφώς η Μενεγάκη θα κάνει μεγαλύτερα νούμερα από ό, τι στο πρωινό» καταλήγοντας λίγο πιο μετά στο συμπέρασμα: «Νομίζω θα είναι πρώτη η Μενεγάκη τελικά!».

Επίσης, ο 42χρονος παρουσιαστής τόνισε πως ακόμα το τηλεοπτικό τοπίο δεν έχει διαμορφωθεί, καθώς η εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν προβλήθηκε λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Alter, ενώ αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Μίλα» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, λέγοντας: «Η Τατιάνα δέχτηκε ένα πλήγμα», λόγω του υψηλού lead-in που αφήνει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Δέστε τους».

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερες..Tiviola εδω!
Θα αφηνα ασχολιαστη την 2η εκπομπη της Ελενης?Ε οχι!

Βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερουσα την Κουτσελινη σαν καλεσμενη και η 1η ωρα κυλησε σαν νερακι!Βεβαια δεν ξερω τι ενδιαφερον μπορει να ειχε γι'αυτους που δεν ξερουν ποια ειναι η Κουτσελινη!Απο την αλλη περυσι ειχε αναστησει μεχρι και την Βαμπιρω οταν ειχε παει στο σουπερ σταρ!
Συνεχιζω να βαριεμε με τα θεματα του Τεριακη!
Μου αρεσε που σημερα η Ελενη ηταν ακομα πιο χαλαρη κ με λιγοτερο αγχος!
Οσο για τα χθεσινα νουμερα περιμενα πολυ παραπανω στο συνολο,απο την αλλη δεν την ειδαν και λιγοι στα 'μικρα' αφου καταφερε να μπει μεχρι κ στο τοπ 10 της kgb!Παντως το δελτιο του mega δεν κοντραρετε!Αυριο λογικα θα εχει πτωση(η Ελενη) αλλα αν καταφερει και διατηρησει ποσοστα για ολη την σεζον της ταξης 17 με 20% στο συνολο θα ειναι επιτυχια γι'αυτην!Νομιζω οτι αυτη η ζωνη της παει και μου παει πιο πολυ απ'οτι το πρωι..τελικα!!
Καλα για το μουδιασμα-καταποντισμο της Σκατιανας δεν εχω λογια(ουτε εγω ουτε τα σαιτ του αντρα της..)!Εχω στησει παρτυ αλλα Θεοπουλας απο το πρωι!Μουτσινας κ Ηλιακη δινουν ρεσιταλ γελιου και απλα θα ειναι η χρονια τους!Συνεχιζω να πιστευω οτι στην day time ζωνη θα ειναι η καλυτερη εκπομπη!
Τα Μυστικα σαρωσαν τα παντα!Και παιζει να ειμαι απο τις λιγες που δεν το εχουν δει ουτε μια φορα!Λολ!
Με τετοιο λιντ ιν και τουμπες να κανει ο Χατζηνικολαου δυσκολο να περασει την Τρεμη(δυστηχως)
Υ.Γ.
Στη μονη περιπτωση που θα αναφερθουν στο ονομα Μενεγακη ειδικα το σταρ θα ειναι εαν και εφοσον περασει η Ραλλη μπροστα!Αλλιως δεν θελω να απογοητευσω τον Μαλελη και τα σκουπιδια του αλλα την πατησαν!!!
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ευτυχώς η Μενεγάκη αν χάσει θα χάσει από τον Ρώμα. το θεωρώ πολύ πιθανό.

Ανώνυμος είπε...

AΣ ΧΑΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ)
Τα νουμερα του ρωμα ειναι τα ιδια οπως πριν μια βδομαδα.Σιγουρα θα πεσει η ελενη,στο σταρ,λετε να γυρισει η βαμπιρω???
Τιβιολα ουτε εγω εχω δει ποτε μυστικα και ζωη της αλλης,ποιος τα
βλεπει??
Τελευταια και εμενα μου την σπαει ο γρηγορης στην ελενη.
Καληνυχτα.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Εκπομπή Κανάλι Ώρα Προβολής Σύνολο 15-44
Ελένη
ALPHA
13:00 - 16:00 20,8 29,2
Δέστε τους
ALPHA
16:00 - 18:00
17,5
20,7
Μίλα
STAR
15:45 - 17:45
13,2
13,2
Φώτης και Μαρία LIVE
STAR
17:45 - 19:45
10,7
15,1
Made in Star STAR 13:45 - 15:45 10 10,3

Ανώνυμος είπε...

-Σαρωτικά τα 'Μυστικά της Εδέμ',έσωσαν την Τρέμη.Ικανοποιητικά συνεχίζει η Χούκλη.
-Μικρή πτώση για τη Μενεγάκη στο σύνολο,ξανά ευνοημένοι οι 'Δέστε τους'.
Πρωινή ενημέρωση
Κοινωνία ώρα Mega- 25%
'Καλημέρα' (Αlter)-21,9%
Πρωινή ενημέρωση (NET)- 16,3%
ΕLATTE (ANT1)- 10,7%
'Πρωινή Μελέτη'-14,6% (Star)
Πρώτη Γραμμή (ΣΚΑΪ)- 10,2%

Mεσημεριανή ζώνη (σύνολο-15/44)
'ΕΛΕΝΗ' (ΑLPHA) 21,6%/28,8%
ΜADE IN STAR 10,5%/10,9%

Απογευματινή ζώνη (σύνολο-15/44)....

'ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ' (ΑLPHA)-18,1%/21,6%
'ΜΙΛΑ' (STAR)-14,5%/14,8%
ΦΩΤΗΣ & ΜΑΡΙΑ (STAR)-9,4%/14,4%
Μυστικά της Εδέμ (Μega)-47,5%/39,3%

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:
MEGA 27,6%
ΑLTER 20,5%
ANT1 17,5%
STAR 12,4%
ALPHA 12,9%

Ανώνυμος είπε...

MediaNews | 5/10/2011
Στην κορυφή της τηλεθέασης η Ελένη Μενεγάκη
Συνεχίζονται τα υψηλά νούμερα για την Ελένη Μενεγάκη που σημείωσε χθες, δεύτερη ημέρα στη μεσημεριανή ζώνη 21,4% στο γενικό μέσο όρο (και 30,1% στα νεανικά κοινά). Το «Made in Star» με τη Νικολέττα Ράλλη αρκετά χαμηλά και πάλι, έκανε 10,6% (και 11,1%). Να αναφέρουμε ωστόσο για άλλη μια φορά τα πολύ καλά νούμερα της επανάληψης του σίριαλ «Κωνσταντίνου & Ελένης» στον Ant1 που σημείωσε 20,9% (και 27,7%

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο tvnea ντιπ μαλακας ειναι; τι σχολια ειναι αυτα που κανει σαν ανωνυμος για τα σιριαλ του αντ1; ελα μ..ι στον τοπο σου! κι εγω δεν την παω τη μενεγω, αλλα ετσι δεν κανω. τη χαζεψα λιγο και παρατηρησα οτι εχει χαλια πανελ ειδικα οι 2 καινουριοι και ο γκουνταρας. επρεπε να επελεγε κατι διαφορετικο!

σκρουτζετο για βαλε καμια βεδουινα

Ανώνυμος είπε...

2.17 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛ
ενταξει ειπαμε δεν την πας το καταλαβαινω,αλλα σε συγκριση με περσι αυτοι ειναι καλυτεροι.Ακομη ειναι νωρις, θα δεσουν σιγα σιγα θα βρουν τα πατηματα τους.
Αν δεν κανω λαθος το 40αρι πρεπει να γινε την ωρα της ασης.
Εγω νομιζα οτι το θεμα με το σεξ(μπλιαχ) τους εδωσε νουμερα.
Ουτε εμενα μου αρεσει ο γκουνταρας,αλλα πως να τον διωξει.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΤΣΙΛΟΥ.
Στον νεανικο δεν την φοβαμαι καθολου.Το 20αρι+ το χει.
Μαθαμε τωρα τον ρωμα,παλια συγκριναμε τα μεσημεριανα τωρα προεκυψε το "κωνστανινου και ελενης"
Καλο απογευμα.
Κ.Μ

Υ.Γ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΑΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ!!!!!!
ΠΕΡΣΙ ΕΣΚΙΣΕ.... ΚΑΛΑ 16%
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΣΙ:)).
K.M

Ανώνυμος είπε...

Λαθος σορυ, οταν μιλουσε η κουτσελινη το φτασανε το 40αρι στο 15-44

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερααααα!Τι κανετε φιλοι μου?Ελπιζω καλα!
Παντως ξερω μια που οχι απλα σημερα ειναι καλα αλλα πεταει..
Ναι για την Μενεγακη λεω..40αρι εχθες χτυπησε σε τεταρτο στο 15-44,ε αυτο σιγουρα δεν το λες λιγο ποσο μαλλον οταν μιλαμε για την 2η μερα και οχι για πρεμιερα που οσο και να πεις υπαρχει μεγαλυτερη περιεργεια και αναμονη κοινου!Βεβαια για να λεμε και αληθειες το συγκεκριμενο ποσοστο το σημειωσε οταν ολα τα υπολοιπα καναλια ειχαν απευθειας τον Βενιζελο και η μονη εναλακτικη λυση ηταν η 'Ελενη'!ΚΜ μου αυτο το ποσοστο δεν σημειωθηκε οταν ελεγε τα αστρα η Αση,αυτη βγαινει μετα τις 2 το μεσημερι,2.10 με 2.20 περιπου!Εκεινη την ωρα ηταν ακομη η Κουτσελινη στο πλατω και σχολιαζαν τα τηλεοπτικα!
Απο αυριο η λογικη λεει πως ειδικα στο συνολο θα εχει πτωση μιας και η Τσιμτσιλη σιγουρα θα παρει καποιο ποσοστο με το μπλα-μπλα!Αυτοι που ομως εχουν παθει το πατατρακ της ζωης τους ειναι στο star!Απο που να το πιασεις και που να το αφησεις..
Απ'το γεγονος οτι η Ραλλη εχει πιασει πατο?Η απο το γεγονος οτι η Σκατιανα σε λιγο θα χασει και απο την Μπιλιω?Μιλαμε για μεγαλο στραπατσο!Εχει παρει φορα και το Δεστε τους και ποιος τους πιανει τωρα!Στο μεταξυ προσεξατε οτι στα σαιτ του Ευαγγελατου ο Μελλας κλπ. αρχιζουν τα υπουλα χτηπηματα ετσι?Αναρτηση το πρωι με τα νουμερα της Ελενης ΜΟΝΟ σε οτι αφορα το συνολο,το νεανικο ΓΑΡΓΑΡΑ και συνοδευμενο απο προτασεις του στυλ "ανησυχουν στον αλφα με την πτωση της Ελενης" σε σχεση με την πρεμιερα!Τωρα για πια πτωση μιλαει ο σαχλος αυτος τυπος μονο αυτος ξερει..
Πριν απο λιγο 2ο χτυπημα-αναρτηση(ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ)η οποια λεει οτι το πανελ της Ελενης τα εβαλε εχθες με τον Χολιδη επειδη αυτος πηγε πρωτα στο Μιλα και οχι στην εκπομπη του alpha!Πεστο μου κι'αυτο τωρα οτι απασχολει το συμπαν ο Χολιδης ετσι ωστε να εχει σκασει το Λενιω που δεν τον ειχε καλεσμενο!Τι μπουρδολογια Θεε μου!Βεβαια τα νουμερα που εφερε ο Χολιδης στην Σκατυ τα εκανε μοκο ο Μελλας!Σιγα το κελεπουρι και την 'αποκλειστικοτητα' που εχασε η Μενεγω!
Παντως θα το ξαναπω!Εαν καταφερει και σταθεροποιηθει κοντα στο 20αρι στο συνολο θα ειναι μεγαλη επιτυχια γι'αυτην και για τον αλφα!1ον γιατι ανεστησε τον ιδιο της τον εαυτο και την μεσημεριανη ζωνη η οποια εχει να δει τετοια νουμερα με εκπομπη(!) απο τοτε που σαρωνε το κου-κους με τα τηλεφωνα,2ον γιατι εδωσε κυρος σε μια ζωνη η οποια εχει την σταμπα της κιτρινιαρικης θεματολογιας,3ον γιατι επιτελους πρεπει να καταλαβουν το star και το alter οτι οι εκπομπες τους και η καραβαρετη θεματολογια τους και εχει κουρασει απιστευτα αλλα και δεν αφορα κανενα!4ον γιατι ειχαμε γκωσει απο τον κανιβαλισμο και επιτελους καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο το τροπαριο "κανω νουμερα σκιζοντας τον απεναντι" χωρις ιχνος τσιπας και ηθους και 5ον γιατι επτελους ησυχασε η ιδια η Ελενη απο την κρεατομηχανη του Μαλελη και του αλτερ!
Οσον αφορα την σημερινη θεματολογια της δεν με εξεπληξε και τοσο ειναι η αληθεια!Παρλιαρος respect!Οι 2 νεεοι του πανελ αν και αντιτηλεοπτικοι σαν φατσες τα λενε, ο Αλεξ τα σπαει και θα πρεπει να τον εχει παραπανω ωρα στο πανελ και ο Κουτσογιαννο για εμενα ειναι ο νουμερο 1 εκει μεσα μετα την Ελενη!
Εκεινη την ερμη την κοπελιτσα γιατι δεν την αφηνουν να μιλησει?Και επιτελους οχι αλλο Γκουνταρα τον βαριεμε!
Υ.Γ.
Στο μπλα-μπλα σημερα παιξανε καθολου Ελενη?Γιατι δεν ειδα καθολου!
ΚΜ με τον Φουστανο τι εγινε??
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

Παιδες τα "μγαλα" νουμερα δεν εχουν σημασια αυτο που εχει σημασια ειναι τα "μικρα" που αφορουν ουσιαστικα τον ακριβη αριθμο τηλεθεατων που βλεπου κατι!Εκει η Μενεγακη σκιζει την βλεπουν πλεον περιπου 500.000 τηλεθεατες οι οποιοι σιγουρα δεν μπορουν να συγκριθουν με τον αριθμο των τηλεθεατων το πρωι που ηταν πολυ λιγοτερος,ειδικα περυσι την Ελενη εβλεπαν περιπου 120.000 τηλεθεατες!Τι να λεμε τωρα?Επισης τα μεσημεριανα και μαζι να τα εβαζες την προηγουμενη σεζον που ηταν 3 σε σουμα παλι δεν φτανανε τους 500.000!
Καλο μεσημερι σε ολους

Αλεξ

Ανώνυμος είπε...

Τιβιολα το καταλαβα οτι το 40αρι το κανε με την κουτσελινη.
Ο φουστανος,τον ληστεψαν τον φιμωσαν
κ.α, ε και καταλαβαινεις κανανε παρτυ τα αρπαχτικα με ζωντανες συνδεσεις.
Τωρα θα διαβασω το υπολοιπο σχολιο σου ((διαβασα αρχη και τελος χαρα )
Μια χαρα ηταν με τα θεμματα πολλα με γρηγορες εναλαγες.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Την άλη την ανάρτηση του τραγικού του Γουμενίδη που την κράζει για τα πανάκριβα ρούχα σε καιρό κρίσης το είδατε; Ο τύπος είναι τεράστιο λαμόγιο, φαινόταν απ' την εποχή του κους κους που έκραζε ανελέητα την πρώην συνεργάτιδα Μελέτη. Για την οποία βέβαια τώρα λέει ξανά τα καλύτερα λόγω star.

Ανώνυμος είπε...

αλεξ σιγουρα την βλεπουν πιο πολλοι
τωρα αλλα μην πιστευεις αυτο που λενε για το πρωι.Ειμαι απο νησι οι πολλοι καθονται
ν Τιβιολα οσο ειδα δεν την ανεφεραν.
Στο σταρ κατι λεγανε για συνδεση με την σκορδα.Μου χει σπασει τα νευρα ο υπολογιστης γραφω και ξαφνικα αλλαζει σειρα και γραφω πανω σε αλλες γραμμες,για αυτο μην ξαφνιαζεστε αν βλεπετε γραμματα αλλα ντα αλλα.
Χεστηκε η μενεγω για τον χολιδη ειναι απο αυτςε που και προβλημα να χει το λεει.
Γεια σας.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

http://www.bizznews.gr/bizzmediagossip/eleonora-meleti-den-scholiasame-tin-eleni-mas-fimosan/ItemID-8?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=gtheods

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXA ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 6.02.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Eκείνες κι εμείς
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/10/2011, 18:33

2

emailεκτύπωση


«Ερωτεύθηκα την φίλη της μητέρας μου». «Εγινα φίλη με την ερωμένη του άντρα μου και τον ξανακέρδισα». Ετσι τιτλοφορούνται τα προβλήματα με τα οποία καταπιάνεται η Τατιάνα Στεφανίδου και οι συμπαρουσιάστριές της στο Star. Βάφτηκαν με ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε στις συσκευασίες του μακιγιάζ του σταθμού, σημαιοστολίστηκαν με τα δανεικά και πανάκριβα ρούχα, μπουκλάρισαν το μαλλί, χαμογέλασαν επιτηδευμένα στο φακό και βγήκαν on camera να υποδυθούν πως οσφρίζονται τα προβλήματα που έχουμε εμείς οι γυναίκες.

Ποιες γυναίκες; Σίγουρα όχι οι Ελληνίδες. Γιατί αυτά που εμάς μας προβληματίζουν στις παρέες μας είναι άλλα. Δίχως μακιγιάζ, με πρόχειρες αλογοουρές, φόρμες και τζιν συναντάμε τις φίλες μας και μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας. Για τις δουλειές που χάνουμε και δεν θα ξαναβρούμε, για τα δίδακτρα του σχολείου που δεν έχουμε πια να πληρώσουμε, για τις ξένες γλώσσες που θα κόψουμε από τα παιδιά, για τον λογαριασμό που έρχεται και μας κάνει να χάνουμε τον ύπνο μας, για τους άντρες μας που γυρίζουν σκοτεινοί και αμίλητοι, για τους γονείς μας που ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια γιατί δεν βγαίνει η πετσοκομένη σύνταξη, για την έξωση που μας απειλεί, για τις διακοπές που δεν θα πάμε, για τα όνειρα που κάναμε.

Αυτά συζητάμε, αυτά σκεφτόμαστε τη νύχτα που τα παιδιά κοιμούνται, αυτά λογαριάζουμε κάθε πρωί για να δούμε πώς θα βγει η μέρα. Και κάθε φορά που η εικόνα της Τατιάνας και της κάθε τηλεπερσόνας φιγουράρει με θράσος απέναντί μας εξοργιζόμαστε. Για την τηλεόραση που τολμά να μας κοροϊδέψει κατάμουτρα. Οχι άλλες «τατιανιές»
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΑΜΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟVIMA.GR MEDIA

Ανώνυμος είπε...

Σκρουτζακο που χαθηκες σημερα?Για κοπιασε να μας κανεις και εσυ την σουμα της ημερας!;))

Καλησπερα σε ολους!
KM σου στελνω ενα φιλι!
"Tiviola"

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα τιβιολα φιλακια και απο εμενα,
σκρουτζ χαθηκες βρε σημερα.
Ο υπολογιστης μου κανει νερα.
Τεσπα,εγραψα ενα μνμ λειψο πιο πανω μολις τωρα το στραβαθηκα.
Το ξαναγραφω:
Aλεξ, τον χειμωνα, απο οκτωβρη μεχρι τα μεσα απριλιου,οι περισσοτεροι καθονται στα νησια,υπαρχει ανεργια.

Δεν πιστευω αυτα που λενε 300.00 μονο τηλεθεατες το πρωι.Βαλε και αλλες ομαδες,δεν βγαινει οσους λενε,ειναι πολλοι περισσοτεροι.
Καληνυχτα σε οοολους!!!!!
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Κ.Μ μου το πρωι βλεπει ενα μυριο κοσμος πανω κατω tv σε αυτα που μετραει η agb παντα,σιγουρα ειναι παραπανω οπως λες και εσυ,βαλε και την ανεργια στο κοκκινο γαματα με κεφαλαια γραμματα!Καλα τα λεει ο Αλεξ περυσι την Ελενη την εβλεπαν γυρω στα 120.000 τηλεθεατοπουλα,φετος που εχει παει μεσημερι χτυπαει το 500σαρι μιας και εκεινη την ωρα ειναι πολυ παραπανω κοσμος στο σπιτι και ειναι ωρα που ο κοσμος βλεπει τηλεοραση,τρανη αποδειξη οτι το δελτιο του mega και καποιες επαναληψεις του αντ1 μπιανουνε συχνα πυκνα μεσα στο τοπ της ημερας οπως εγινε προχθες και με την Ελενη!
"Tiviola"

Skroutz είπε...

Tις καλησπέρες μου σε όλους!!!!!!!!!!!!!!Τι κάνετε;Όλα καλά ελπίζω...
@Μια χαρά τα πηγαίνει η Ελένη, με διαφορά μπροστά από τις αλλες δύο και με νεανικά σταθερά πάνω από 20.
@ Επίσης, γιατί όλα τα χρόνια σύγκριναν τα μεσημεριανά μεταξύ τους και φέτος συγκρίνουν την Ελένη με σίριαλ και ειδήσεις, που σημειωτέον είναι 45 λεπτά και όχι 3 ωρες? Μην μας καίτε αγαπούλες...
@Κακά τα ψέματα , τα σχολιαρούδια δημοτικού και γυμνασίου Κωνσταντίνου κι Ελένης θα δουν...
@Εκεί που πεθαίνω είναι με τον Μελά που βγήκε πουρνό πουρνό να γράψει για τον προβληματισμό της Ελένης για την πτώση....Δηλαδή κάτι άλλες τι πρέπει να κάνουν που τρώνε απανωτές κατραπακιές;
@Αλλά είπαμε , στην Ελένη ΜΙΛΑνε, στις άλλες ΜΟΥΓΚΑ!
@Η Μπουτάρη παραδέτηκε στο Τουίτερ οτι έπεσε απαγορευτικό για Μενεγάκη...Σε νιώθουμε φίλτατη, αν μη τι άλλο οφείλεις στη Μενεγάκη μεγάλο μέρος της τηλευπαρξης σου...
@Όσο για την Τσιμτσιλή μην παραβλέπουμε την πάσα του Εδώ και Τώρα που είναι γερή, προς το παρόν, γιατί όταν ξεκινήσουν τα πρωινά ΑΝΤ1 και Μεγκα, θα αρχίσει η πτώσις...
@Επίσης, χωρίς να παίζει Μενεγάκη με τι θα ασχολείται; Με το Dancing on Ice?Τα πρωινά και η Μπουτάρη τι θα κάνουν; Φασκόμηλο πιο πριν?
@Γενικά από Νοέμβρη θα φανεί ακριβώς...
@Η Ράλλη πάλι δεν είναι κακή, αλλά το πανελι και το όλο κόνσεπτ είναι τραγικό!!
@Ασχετο, αλλά κι εμένα με εκνευρίζει ο Γκουντάρας, έχει ένα υφάκι απαξίωσης προς τους καινούριους, και ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ!!!ΓΚΩΣΑΜΕ!Συν τοις αλλοις , τον έναν καλεσμένο να τον βάζει από την αρχή, όχι στις 2,30
@Αυτά προς το παρόν, τα λέμε το βραδάκι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΡΟΥΤΖ!!!!
Ελα, γιατι αργησες και αναρωτιομουν τι επαθες??.
Το ειδα πρωι πρωι στο νιουσιτ
αυτο με τον μελα,ε ρε να μην εχω μουρη μπουκ να τον σκυλοβρισω,ας οψεται η στριντσω η μικρη,θα ψησω την μεγαλη να μου κανει ενα, μονο και μονο να βριζω τον μελα. χαχαχαχα.Ντροπη να χει η μανα της λεει, ακου εκει!!!! νεα γενια σου λεει μετα.
Χτες ειδα καποια μνμ κατα της τατιανας(για τα νουμερα) σε αναρτηση για ελενη,τα σβησανε στο αψε σβησε.
Καλα το ειπα χτες ο φουστανος την εκαψε την ελενη,σημερα του πηραν και συνεντευξη.
Α ρε ελενη να μην ειχες αυτα τα κολληματα,αν ηταν αλλη θα τον ειχε ζωντανο με λινκ.
Αυτα για τωρα,φιλακια σε ολους.
Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

τελικα ειμαι μαγα,λες και το ηξερα
οτι θα ηταν η χρυσλα σημερα.Κ.Μ

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa μετα το κραξιμο που εριξαν στον Μελλα το πρωι με την αναρτηση που ελεγε για την"πτωση" της Ελενης τωρα το μαζευουν με νεα αναρτηση στο zapitt αυτη τη φορα!Εεεετσι!!!